- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz
penene #50083 üzenetére
A multix nek van pár hibája, amit korábban már leírtunk ide. Nem csak a mennyiséget kéne nézni. 5 kiló szója sem jobb 4 kiló tejsavónál pedig mind a kettő fehérje. Ezt a saját példámmal is tudom érzékeltetni: eddig normális ZMA ment este, most vettem egy nem noname gyártótól "valami hasonlót" csak éppen ebben a magnézium az magnézium-oxid (magyarul a legócsóbb szar). Dupla adagolás mellett is volt már, hogy reggel görcsölő vádlival ébredtem. Ma már 3szoros adag fog menni
A multiknál még ami ócsó és jó lehet az a dym super multi, de nem tartom valószínűnek, hogy ennyi pénzért normális alapanyagokból rakják össze - ráírva meg nincs. Mindenesetre aki ezt veszi: 1 kapsz reggelivel, 1 edzés után.
Váltogassátok 1-2 havonta a multikat és akkor nem lesz gond, nem kell túldramatizálni.Aki nem akar kompromisszumokat az meg megveszi amiket leírtam, vagy utánaolvasgat magának, hogy mire is van szüksége
Ezekre az új szájtek multikra kíváncsi leszek én is.
Most néztem a kreaphx vagy mifenét, kamu a cucc -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #49920 üzenetére
-
dunkel
őstag
áp-dét
-
dunkel
őstag
Heti 100 sárgája valóban nem túl egészséges. De napi 4-5 db-tól senkinek semmi baja nem lesz. És nem a koleszterintől kell félni meg nem is az a baj a 100 tojással, hanem a zsír mennyisége (és részben a minősége). A zsírbevitelt nem célszerű teljes mértékben tojássárgájára építeni. Napi 15 sárgája az alaphangon 75g zsír. Ami nem vészes ha naponta 200g zsírt eszel és kiegyensúlyozod, de ha a napi zsír beviteled 100g akkor már nem elfogadható.
Sárgalobbi2: a sárgájában olyan enzimek vannak amik segítik a tojásfehérje emésztését is.
Sárgalobbi3:A tojássárgájában található protein aminokészlete teljesebb, jobb mint a fehérje részéé. -
dunkel
őstag
válasz
DeckardCain #49698 üzenetére
bcaa xpress, nitrox, g-bcaa
lehet válogatni -
dunkel
őstag
válasz
marcus.fenix #49661 üzenetére
A kaliperes testzsírmérést 1%-os pontossággal lehet végezni, legpontosabb módja (szemben avval amit gondol mindenki - 7 pontos) a 3 pontos mérés. A gugliban meg lehet nézni hogyan működik.
Igen, a szövetek között is van zsír, aminek fontos funkciói vannak, pl. védi egymástól a belső szerveket. Ezek a belső zsírszövetek a szervezet számára könnyebben hozzáférhetők (mind lebontás mind építés szempontjából) ezért van az, hogy mikor befejezed a diétát és elkezdesz zabálni pár napig ehetsz össze mindent mire a bőröd alatt is elkezdenél zsírosodni, addig belül gyarapodsz - miközben azt hiszed víz meg izom jön fel. Gonosz ez a szervezet
De ez nem befolyásolja a bőrredő mérés pontosságát - attól nem lesz kevesebb a zsírod mert leülsz
-
dunkel
őstag
Lauter Victor kicsit megfotosoppolva, de brutál formában! [link]
-
dunkel
őstag
válasz
Vandit. #49604 üzenetére
Hát most is kb 3adszorra, fél perc után jött be a kép. De legalább nem oldalról telefonnal atlétában 2 centiről készült a fotó...
http://imagerz.com/ tessék pl. ezt használni. MOSTANTÓL mindenkinek vagy ban. -
dunkel
őstag
-
dunkel
őstag
"Túlrendelés" miatt eladó 1 db 90 adagos Xtend.
11,5k Budapesten -
dunkel
őstag
Megkérném a topik két fő celebjét, hogy keressenek más játszóteret. Kezd unalmas lenni a sok patkánykodás. Nyissatok penene vs macikos topikot, vagy még jobb: vegyétek fel egymást emesén!
-
dunkel
őstag
Az új scitec termékek közül végre van egy ami "tetszik": Amino Magic Ha fordítva lenne a glutamin és bcaa arány aszondanám' szuper, így viszont meg kell elégednie egy nem rossz értékeléssel
-
dunkel
őstag
válasz
macikos #49206 üzenetére
Nem tetszik a mega men. Amcsiban nem csak ez a gnc de a korábban említett MHP, Now, Optimum, stb. gyakorlatilag MINDEN tápkieg jóval olcsóbb mint itthon. Sokszor még a nagy postaköltséggel együtt is!
Jojo5: visszakerestem, látom. Én bemennék a helyedben 8-10% köré, onnan indítanám a tömegelést.
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #49168 üzenetére
5. és nem jött el a fehérjéért sem, úh. a gyúrást is abbahagyta!
A normaflore nálam a másnaposságot kezelő PCT részét is képezi
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #49158 üzenetére
-
dunkel
őstag
Vótam bájotekkéknél. Okt 9-10 én 20% kedvezmény, ha van kártyád. A kártya igénylése ingyenes. Vannak most is jóárasított cuccok, csekk áut link
Nem is tudtam, hogy van Enigmának is edző dvd-je raboltam is egyet tüstént -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #49046 üzenetére
Azt az M-es pólót hányan adták rád?
Jó az a platóhát -
dunkel
őstag
Tegnap otthon maradt a séker, régen volt az előző kaja és hát lábazás volt + kardió szóval eléggé ki voltam, de a kis proteinem nálam volt, meg az aznapi (elmosott!) kajás dobozok. Nem volt mit tenni, kajás dobozba víz, beöntöttem rá a fehérjét, rá a fedele, azt hadd szóljon. Kicsit olyan érzés volt mint mikor a disznóknak önti be az ember a vályúba a moslékot, de 2 rázásra oldódott, szóval nem volt gond. A népek is jót kacagtak
-
dunkel
őstag
-
dunkel
őstag
válasz
macikos #48923 üzenetére
Én leírtam már az edzés utáni protokollt, nem egyszer a topikba. Nem saját kútfő, és nem fogom ismételgetni, hogy miért tartom Tibit ilyen téren top-nak, hogy tőle átvegyem amit ír. 0,5g tsgk fehérje, 0,8g tskg ch + az aminok de azt nem írom le, mert még besértődik megint pár patkány, hogy drága.
Szemben a Te ajánlásoddal, hogy 100g zab és 50g protein ez kicsit azért személyre szabottabb. Szerintem. Nem hiszem, hogy egy 75 kilós srácnak kell annyi anyag edzés után mint Neked 100x kilósan.
God: te meg döntsd el, hogy kíváncsi vagy-e a véleményemre, vagy leszarod, köszcsá
-
dunkel
őstag
válasz
macikos #48764 üzenetére
Heti 1 ch kaja van az anyagcsere ébrentartása miatt.
God: elkezdtem már írni és olvastad is a másik fórumon. Ha lesz kis ingerenciám, fogom folytatni.
penene: majd a végén lesz fotó meg adat. Egy számmal úgy sem mennél semmire, ha nem írnám le mennyiről indultam. 1-el bejjebb kell már az övet húzni
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel #47851 üzenetére
39. nap Akartam már írni kis helyzetjelentést, de nem jutok el oda. Vagy meló van, vagy fáradt vagyok már estére és lusta. Most is meló van, de szakítok 2 perc időt a refreshen kívül
.
Lipo6x hétfőn indult,de már kedden szünetelni kellett, mert influenzás tünetek kezdtek kijönni rajtam. Szerdán már jól voltam, szóval még a zsírégető felvezetése megy mindig, érdemben nem tudok róla nyilatkozni. Súlyomat nem tudom, holnap reggel van az official heti mérés, de lassan már nem merem leírni. Így 6 hét után tartok ott hájréteg szinten, amit a jövőben mint maximum akarok kitűzni tömegelés alatt. Szóval a diéta még folytatódik, minimum amíg el nem fogy a lipo, de inkább amíg a tükör azt nem mutatja amit én akarok. Elmém "ép", energia szintem normál, szóval nincs semmi ami miatt abba kéne hagyni a keto diétát. -
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48310 üzenetére
Phil helye abszolút jogos. Nézd meg a pénteki és a szombati képeket. 2 különböző fizikum. Mint kiderült, ő is rókázott párat, nem tudott enni, az előzsűrizést ezért bukta. Szombaton meg már nem tudta kompenzálni.
Martinez jól nézett ki, de nem eléggé. Belőle még lehet valami. Wolfban van még óriási potenciál imho, de talán többet kéne versenyeznie és akkor kialakulna az utolsó hétre a stratégia.
Branch sztem simán 2. lehet, ha Jay lehet 1. A két szörny. Kondícióban Branchnél nem volt jobb, tömegben meg csak a Kátler (na meg Rühl, de ő más tészta).
Rockel abszolut pozitív csalódás, nagyon bejön a fizikuma, a 202-ben meg Dugdale aki nálam a favorit. -
dunkel
őstag
válasz
S e t h #48300 üzenetére
Martinez éttermet nyitott, Branch gyámságba vette az unokaöccsét, emellett vállalkozást irányít (házakat újítanak fel), Mark Dugdale egy építkezési vállalatnál 8 órázik, mellette 3 gyerek, szóval nem kell kizárni a "normális" emberi életet egy ilyen teljesítményért. Jó anyagi háttér, rengeteg motiváció na meg persze egy nem szar genetika azt lehet nyomni
-
-
dunkel
őstag
Off: kiment ma valaki a szájtekes napra?
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48120 üzenetére
oda lehet pörgetni
buta gyúrós
-
dunkel
őstag
válasz
swoody #48034 üzenetére
Íme Tibi bácsi ajánlása:
0,8 gramm/ttskg szénhidrát (aki teheti annak SAN ELEMENT vagy waxy maize és a sor végén maltodextrin)
0,5 gramm/ttskg fehérje (aki teheti tejsavó fejérje hidrolizátum, -izolátum és a sor végén -koncentrátum)
5-10 gramm BCAA (aki teheti érje el a 0,1 gramm/ttskg-t ez általában fele ennyi leucint jelent 2:1:1 leucin:izoleucin:valin arányban ahogy a legtöbb kiegészítő össze van pakolva)
5-15 gramm glutamin -
dunkel
őstag
válasz
dunkel #47317 üzenetére
29. nap ~74kg, a héten már alatta leszek elvileg. Megtörtént az első változtatás az étrendben, nem sok, csak egy kicsi: a 2x20 deka hús helyett 2x16 (vagyis a szokásos 1kg húst nem 5 részre, hanem 6 részre osztom el), az esti turmix 45g helyett 35g-os, a hús mellé a magok 2x20g helyett 2x16. Így jobban kiegyensúlyozottak az étkezések és 200kcal-al csökkent is a napi mérleg. Éhségroham nincs, szellemileg is ép vagyok, kezdem úgy érezni, hogy hosszabb távon is tartható ez a diéta - megőrülés nélkül. Kaja minta itt
-
dunkel
őstag
Akit érdekel esetleg 90 adagos Xtend 10k-ért, az ma estig dobjon privit
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #47720 üzenetére
... És irány kardiózni
-
dunkel
őstag
válasz
S e t h #47461 üzenetére
Úgyúgy.
Van pár olyan analfabéta, hogy az ember a haját fogja. Hogyan lehetne már mégis súlyhoz kötni az öv/gurtni/csuklószorító használatot? Ha én 150-be nyomok 5-öt és azt mondom nekem 130-tól kell a szorító, te meg nyomsz 60-ba 5-öt, akkor mégis hogyan mazsolázod ki? Hány éves a kapitány? Agybajnokok... -
dunkel
őstag
válasz
dunkel #46609 üzenetére
22. nap Múlt héten elkezdtem a Polquin féle GBC edzést. Nem vagyok hozzászokva, meg kell mondjam. Ma volt a láb rész először. Brutál
A testsúly beállt ~75-re, a héten elkezdem komolyabban venni a kardió részt. A Palumbo ajánlásoknak megfelelő, alacsony intenzitású (110-120 bpm) dolog a terv. Edzés után 20 perc, többi napon 40 perc. Kaja marad változatlan. Kezd teccöni' ez a ketó, nincsenek éhségrohamok, nincs zombizás.
Leírom a 2. csalókaját a hétvégéről, hiszen ez a hét egyik fénypontja:
3 tányér sovány húsból készült sertéspöri főtt krumplival és káposzta salátával, 1 pohár sör, 3 szelet túrós rétes. Nyammm
God ne reagálj, tudom te napi szinten tolsz ilyeneket te szemétMás: a hosszú ideje fájó bal térdem már nem fáj! Ennek 2 okát tudom elképzelni, mivel pl. nyáron jártam 2 különböző fizioterápiás kezelésre is:
a) a megnövelt olajbevitel miatt jobb a kenés
b) a Twinlab Cod Liver Oil (tőkehalmáj-olaj) a csodaszer - én efelé hajlok, mert olívát, lenmagolajat eddig is használtam, igaz, nem ennyit.
Szóval akinek krónikus ízületi fájdalmai vannak, próbáljon be egy flakon tőkehalmáj-olajat, napi 2 evőkanállal. -
dunkel
őstag
válasz
Vandit. #47140 üzenetére
Lauter Victor háta brutális
Molnár Peti csodagyerek - még 10 kiló izom bőven elfér rajta anélkül, hogy az arányait rontaná
Lénárd Lajos: túlfogyaszt, megint
Illés Norbi: ő is korán kész lesz, szerintem ő is túl fog fogyasztani azért a seggért
Tóth Dani képein én semmit nem látok, annyit, hogy nagy
Vörös Zoli egyben van nagyon -
dunkel
őstag
válasz
S e t h #47127 üzenetére
Hagyjuk már ezt a naturál/nem naturál témát. Semmi értelme és sehova sem vezet.
Majd akkor gyertek nekem ezekkel az okosságokkal ha fel tudtok mutatni akár koksszal!! egy 100 kilós fazont 6-8% tzs mellett. Addig mindenki csak a habokra beszél, feltételez, gondol. Én is gondolok - azt, hogy nem érdekel.A testépítést nálam a versenyző fizikum képviseli. Igaz, hogy sehol sem vagyok tőle, de én nem akarok úgy kinézni mint egy erőemelő/erősember miközben nem erőre edzek. Nem ámítom magam azzal, hogy a 10 centi háj alatt bizony ott az izom. Ott van, de minek? Behízni 100 kilóra nem nagy szám, de alacsony tzs mellett 100 kilóra feltömegelni az már igen!
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #47021 üzenetére
konkrétan nincs most itthon flytec cuccom semmi
-
dunkel
őstag
válasz
cukros bácsi #47019 üzenetére
Én ezekre a linkekre nem kattintok! Nekem elveim vannak!
-
dunkel
őstag
A gyors válasz: mert stimulánsokat nem szedünk 4 hétnél tovább egyhuzamban.
A mai 1. okosság: vékony gyerekek NE csirkemell filével akarjanak tömegelni!! Tessék csirke- pulykacombot, soványabb marhát, sertést nyomni!
A mai spanyolviasz: a vaníliás turmixom mellett ott volt egy nyitott mangós bolero - raktam bele kicsit. És finom lett, valami fagyifélére emlékeztetett
A gyümölcsös ízekkel frankón fel lehet dobni egy vaníliás, csokis turmixot.
Sajnos nem megyünk Dél-Afrikába, b@sszameg
Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest