Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Te jó ég, beírok valamit, ti meg már temettek

Kösz az aggódást, de félreértetek. Soha nem szokott ilyen előfordulni. A szívem egészséges, a vérnyomásom pedig normális vagy még talán kicsit alacsony is.
Viszont tegnap nem tudom miért, nagyon felment. Ezen csodálkoztam.
A víz úgy ment ki belőlem, hogy edzés után voltam és nem ittam, hogy ne menjen feljebb a vérnyomásom. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére

Nabazmeg, készíttetek pizzát a zasszonnyal, és leöntöm annyi olivával, hogy kanállal kelljen enni. Ez lesz a vacsi. Szerzek mellé Dipankrint is a biztonság kedvéért. Meg kipróbálom egy kis 5W-30-assal is mer szerintem azé írta hogy mindegy csak ne motorolaj legyen, mert az a titkos koksz...
-
Woodslave
félisten
válasz
marcus.fenix
üzenetére
jóvan ha 20 gramm fehérjét ajánlok akkor az a baj, ha tuti tömegelős tippekkel állok elő akkor az..
Nem csoda hogy senki nem lesz izmos ha nem figyeltek rám

-
Woodslave
félisten
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem it csak penene van bajban a tömegeléssel...
Nem hiszem hogy minden szart megenni és behízni olyan nehéz dolog, legalábbis nekem odafigyelés nélkül is sikerült...
Ezek powerlifterek, szerintem leszarják hanyas a tzs-jük és hogy hogy néznek ki, így már érthető hogy miért adnak ilyen tanácsokat. -
penene
őstag
Hm, wtf.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bibby: elolvastam 1. sort, már rájöttem, hogy poén. Vagy mégse?
Minden esetre most Burger Kingbe megyek... Lehet megnézem Ernőt.
-
Woodslave
félisten
ezt most olvastam, jó kis tömegnöveéő tippek
You mean I never told you the secret to gaining weight? Come outside and I'll fill you in."
Now remember, we're at Westside Barbell. And this guy wants to go outside to talk so no one else can hear. Think about that for a minute. What the hell is he going to tell me? This must be some serious shit if we have to go outside, I thought.
So we get outside and he starts talking.
"For breakfast you need to eat four of those breakfast sandwiches from McDonalds. I don't care which ones you get, but make sure to get four. Order four hash browns, too. Now grab two packs of mayonnaise and put them on the hash browns and then slip them into the sandwiches. Squish that shit down and eat. That's your breakfast."
At this point I'm thinking this guy is nuts. But he's completely serious.
"For lunch you're gonna eat Chinese food. Now I don't want you eating that crappy stuff. You wanna get the stuff with MSG. None of that non-MSG bullshit. I don't care what you eat but you have to sit down and eat for at least 45 minutes straight. You can't let go of the fork. Eat until your eyes swell up and become slits and you start to look like the woman behind the counter."
"For dinner you're gonna order an extra-large pizza with everything on it. Literally everything. If you don't like sardines, don't put 'em on, but anything else that you like you have to load it on there. After you pay the delivery guy, I want you to take the pie to your coffee table, open that fucker up, and grab a bottle of oil. It can be olive oil, canola oil, whatever. Anything but motor oil. And I want you to pour that shit over the pie until half of the bottle is gone. Just soak the shit out of it."
"Now before you lay into it, I want you to sit on your couch and just stare at that fucker. I want you to understand that that pizza right there is keeping you from your goals."
This guy is in a zen-like state when he's talking about this.
"Now you're on the clock," he continues. "After 20 minutes your brain is going to tell you you're full. Don't listen to that shit. You have to try and eat as much of the pizza as you can before that 20-minute mark. Double up pieces if you have to. I'm telling you now, you're going to get three or four pieces in and you're gonna want to quit. You fucking can't quit. You have to sit on that couch until every piece is done.
And if you can't finish it, don't you ever come back to me and tell me you can't gain weight. 'Cause I'm gonna tell you that you don't give a fuck about getting bigger and you don't care how much you lift!"
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Versenyforma (4-6 TZS%, tökéletes arányok) nem lenne szerintem sem naturálba, de azért egy 12-14 körüli TZS-vel és 90-95 kilóval naturál viszonylatban biztos jól nézne ki. Legalábbis én elfogadnék egy olyat...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
penene
üzenetére
Ez az penene, ments meg a macit...

kovsol
Na ja ... jön egy black-out mondjuk guggolásnál, aztánnem marad belőle csak töröttkrumpli
mark
Szerintem is egy szép, egészséges 90-95 kilós formát tudna hozni, ha akarna, és ügyesen csinálná. Még akkor is ha bőven menne izom is lefele.
Marha dolog ez a hízás. A God által linkelt cikkben volt talán, hogy a felszedett súly 30-35%-a akkor is izom, ha egyáltalán nem edzel mellé...
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
hát figyi azért ha tegyük fel valakinek a szive parás az lehet nem az a súlycsoport mint a kattogó könyök érted nem ?
igazából nem tudom, mert nekem még nem voltak izületi panaszaim és orvoshoz olyan gyakran járok, hogy voltam 14évesen oltás miatt majd 17 évesen a jogsi miatti ellenörzésen és azóta se láttam az ürgét ami jó persze és maradjon is így
kopp kopp kopp
jó ha a karambolt nem számoljuk ahol mentővel vittek, vagy hogy elfertőződött a lábamon egy cipő általi feltörés és nem bírtam járni és háromszor mentem korházba vele a nyáron
de ott másik orvos kezelt -
Markgx10
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Azt az 40-50kg fölösleget ledobná magáról, ami rajta van, akkor egy 90kg versenyformát hozhatna, ami azért már komoly lenne.
De hát úgysem fogja az életben sem azt csinálni, amit mindenki javasol, mert 1. akkor már 140kg-ig sem ment volna fel 2. tökéletesen meg van győződve arról, hogy neki van igaza (amivel semmi gond nincs, szinte mindenkinek van valami káros szenvedélye, az apróbb hiba, hogy néhányunknál ez olyan, amibe bele lehet dögleni és ebbe a körbe Macikos kolléga is beletartozik). -
kovsol
titán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
ha mákja van nem akkor ájul el amikor épp valami baszott nagy súlyzóval dolgozik, azt szépen fejére ejti, mondjuk egy tarkó nyomásnál szépen szólna
én ha ilyet tapasztalnák egyszer is tuti úgy beparáznák, hogy elmennék még egy orvoshoz is
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Najólvan, akkor 2x annyit eszem mától.

Macikos: azért figyeld magad, még 2 ilyen, és valamit tényleg lépni kéne, bár nyilván Te érzed, hogy ez milyen gyakori, meg mennyire gáz.

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Hiába beszélsz

-
8nemesis8
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Nem vagytok ám erőszakosak.
-
BÁ Nutrition
addikt
hopsz most olvastam hogy a Kormány Misi világbajnok lett.. pedig azt hittem már nem is versenyzik... ismét látszik hogy a "pártatlan" sárga homokosoldal nagyon jól végzi a dolgát, és még egy világbajnoki cím se elég ahhoz hogy ne csak a haverokról essen szó a hírrovatban....
"bubbiféle okádós szájli helye"
-
macikos
addikt
Én meg most jöttem haza edzésről. Fasza volt bedurrantam, mint az állat. Az már kevésbé tetszett, hogy már edzés végén foltokat láttam, amikor hazaértem, akkor meg már olyan magas volt a vérnyomásom, hogy majdnem szétrobbant a fejem. 2 órán át tartott, most már jobb. Majdnem megdöglöttem. Most az összes víz kiment belőlem, alig ettem, kb. olyan vagyok, mint a másnapos mosott szar...
-
Vandit.
addikt
Na itt egy áprilisi. Elég szarul pózoltam, de ez van.
-
8nemesis8
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az sem rossz, akkor valamennyire "szakmabeli" vagy te is
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na, de ha most pont behíztam, akkor mit akarsz látni?
Mostanság szarul kajálok eléggé és keveset. De lövök egy képet holnap edzés után.
-
8nemesis8
veterán
Up!
Vacsora megvolt, most még tanulás és pihenés téma következik. -
Bibby
addikt
Najóvan elégleszmár. Pihenjetek.
-
Jojo5
őstag
-
Radnix
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Na ha majd jövőre bekerülök az valami infós felsőoktatási intézménybe, küldheted a jegyzeteket
Jah, úgy döntöttem, illene megtanulni valamilyen szinten programozni még mielőtt élesben megy a dolog, milyen nyelvet ajánlanál elsőnek? (És vmi irodalmat, ha tudsz)
Jöhet priviben, annyi off nelegyen má' 
-
Jojo5
őstag
Megjöttem az első konditeremben eltőltött napom után.
Bicóztam és jóvót... nem néztek ki annyira mint amennyire gondoltam, hogy ki fognak
Van 1-2 arc akikről gyógyszertárat lehetne elnevezni
-
Tomics
addikt
Úgy bedurrant a karom hogy ha nem feszítem akkor is betonkemény
tegnap már ment 7 52,5el fekve
penene te hogy állsz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
8nemesis8
veterán
1től kezdve végig suliban rohadtam gép előtt

Programozást tanulva. Edzeni sem tudtam ma, hiányzik már.
-
TommekT
csendes tag
Na viszlát mindenki.
Rég nem jártam erre fele... egy kérdésem lenne. Valami használt ilyet? :Monohydrate detrosa PLUS? mert egyik haveremnem van éls neki nincs szüksége rá és nekem akarja adni. a kérdés mire jó és mire ajánlatos szedni
? -
dunkel
őstag
Az új scitec termékek közül végre van egy ami "tetszik": Amino Magic Ha fordítva lenne a glutamin és bcaa arány aszondanám' szuper, így viszont meg kell elégednie egy nem rossz értékeléssel

-
Bibby
addikt
Ez nem az amit most a tescoban nyomnak?
Végülis mindegy, mivel teljesen ismeretlen és normális weboldala sincs, nagy összegben fogadnék rá hogy gagyi.Nem attól fogysz le ha ezzel helyettesíted az étkezést, hanem ha kevesebbet eszel mint amitől hízol... csak hogy ilyen egyszerűen fogalmazzak.
-
ngabor2
nagyúr
no, ma egy visszavezető jellegű mell-tricepsz nap volt. annyira nem volt rossz, különösen, hogy most gyógyultam ki valami takonykórból (nem, nem disznónátha volt... az ezután jön
)
penene: óvakodnék én, de ha csak az jön a horogra... [link]
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amúgy minek is mutassak képet, ha nem látszik a kocka?

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem csoda hogy senki nem lesz izmos ha nem figyeltek rám
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már előre látom, 80Kgosan jössz sírni nekünk, hogy eléred céljaid, de bnőm meg hisztizik, mert túl nagy vagy