Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Hát mellé a mellet berakni mennyire nagy hülyeség?Lábat nem akarom,azt nem bírnám végigcsinálni

-
8nemesis8
veterán
Semmi értelme kb, sőt szerintem egyáltalán hobbi szinten sem túl sok az értelme, főként diétához jó, de komolyabb diétára gondolok, esetleg versenydiéta.
Ha fehérjebeviteled megfelelő minőségű és mennyiségű, akkor tényleg felesleges plussz glutamin bevitele, ez amolyan extrának számít már. -
do3om
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Mért ne lehetne tárogatni úgy?
Szerintem nem kifejezetten nyújtás céljából csinálja és akkor azért kel egy kis súly a kezedbe hogy kemény legyen a dolog.
Meg ne a nyújtós módon hogy lent megtartod egy kicsit, és nem is kell teljesen leengedni.
Én nyújtáshoz használtam tárogatást 16-26kg-ot szóval simán mehet 35kg ahogy ő nyomja. -
Rob84
csendes tag
Szerintetek hobbi szinten, tömegelés alatt van értelme glutamint szedni ? A kajám nagyjából rendben van + még fehérjét fogyasztok.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
macikos
üzenetére
Engem halálba idegesítene, ha ilyen nagy lennék, és "csak" ennyire lennék erős... Nem azt mondom hogy gyenge vagy, főleg nem az átlaghoz képest, de a súlyodhoz képest mindenképp... Szóval felhúzást nem csinálsz... na és a húzódzkodással hogy állsz?

Mondjuk mások a céljaink, mert bár nem mondom hogy a külsőmmel elégedett vagyok, mégis inkább a gyengeségem idegesít...
Egy mondjuk biztos... hogy nem tudom elképzelni, miféle tárogatást csinálsz 35-40 kilóval

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Persze

-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
tőlem szedheted életed végéig is

-
dunkel
őstag
válasz
Radnix
üzenetére
Na akkor:
1. yohimbét 4-6 hétig max, tehát azt később kezdd. Karnitin mehet az elejétől, edzés környékén, ha sok van akkor még reggel is.
2. 2 intervall kardió elég lesz kezdésnek
3. az, hogy mennyivel kezdd a diétát jó kérdés, mivel nem tudjuk eddig mit zabáltál össze... 200g fehérje, 40-50g zsír, és amennyi ch kell a fogyás beindításához
4. glutamint 5g-os adagokban egyed, napi 2-3 szor: edzés után, lefekvés előtt meg még valamikor amikor jónak látod
részemről ennyi, mosmá' télleg mehecc ugrani

-
macikos
addikt
Jah, hogy fekvenyomás
Azt nem szoktam.Egykezesekkel nyomok, 45-össel mennek a tízek, meg a tárogatás is, de inkább 35kilóssal szoktam, mert abba nem kell olyan sok erőt vinnem. Még Smith gépen szoktam mellezni ferde padon, ott 80 max 100 kilóval nyomok.
Guggolásnál mostanában max. 140ig megyek fel (bár ez rendes mélyguggolás), volt egy 2 éves kihagyásom lábazás terén, lustaság, időhiány miatt (inkább lustasás
) és rengeteget gyengültem. Akkor előtte 200-ba guggoltam 6-ot, lábkitolón 480-al simán mentek a 10-ek. Nekem igazán a combhajlítóm erős, a seggem is nagy
, így a combhajlító gépen mindig is simán dolgoztam 80kilóval.Felhúzást soha nem csináltam és soha nem is akarok. Hiperhajlítást kellene elkezdenem végre, csak nincs pad a teremben, ahova járok. Bár lehet, hogy lassan másik terembe megyek.
De ez az erő dolog érdekes. Nem tudom ki hogy van vele, de én sokkal gyengébb vagyok, mint 4 éve
De tényleg. Régebben sokkal kisebb voltam, ennek ellenére sok gyakorlatot nagyobb súllyal bírtam csinálni. Ez hogy van? És nem a csalásra gondolok. Ha csalnék se tudnék most 35kilós egykezesekkel bicepszezni, régen meg simán ment a 4x10... Na ez miért van? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és el is ment melletted, integettél neki?

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én ma nem voltam edzeni,jóvót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Megjöttem, mell+kar lett volna amiből mell+bic lett, tricepszre nem volt időm.. Nem akarom elkiabálni, de jön az erő rendesen..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Fekvenyomni szerintem is jó, bár most diéta után levagyok amortizálva keményen

-
BÁ Nutrition
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Úgy rémlik, hogy csak 1kezesekkel nyom fekve macikos koléga és a rendes fekvenyomást nem is erőlteti mert nem érzi attól annyira

-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igen.
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Erős egyáltalán nem vagyok. Az erő nekem nem fontos. Bicepszezni franciarúddal 50, max 60 kilóval szoktam, egykezessel scott padon 20-22 kilóssal.
Tricepsz homlokraengedés 50-el, csigás letolás 120-al.Szóval erő szempontjából jelentéktelen vagyok

-
Tomics
addikt
Ákciós a 2,3kg-os anabolic whey
-
Radnix
senior tag
Vettem Muscle Bear protkót kétszer 3 kilót, az egyik kókuszos-csoki a másik meg kókuszos-csoki,
nem elírás, csak nem volt capuccino-s és azt mondtam akkor legyen mind2 olyan...
Nem édes, előtte ugye 100whey protkó ment, ami híresen édes
Szóval az íze nem nyerte el a tetszésemet, habár ez nem mérvadó,mert nekem még sose 1 protkó sem ízlett
Az állaga olyan mint a rendes, (nem Nesquik) kakaóporé
Az oldódása fos, egyetlen lehetőség: 3-4mérő zab rá ugye a protkó víz bele oszt rázni azonnal mint a gép, de így is hajlamos a séker falára tapadni, amit különösen jó dolog leszenvedni az oldaláról reggel...
Nem fostam tőle, és egyelőre pattanások se nagyon vannak, bár az sem mérvadó, mert kb 3-4 éve van egy "állandó" pattanás mennyiség rajtam
Árban bajnok... ennyi.Jövő héttől elkezdek újra edezni 9 nap tudatos kihagyás után, és kipróbálom a hst-t, mert miért ne?
Ezzel egy időben diétát is csinálok, ami valszeg 8 hétig fog tartani, mint a hst, mert utána ugye rendbe kell rakni az anyagcserét, nem lehet normálisan több hónapig diétázni, legalábbis ezt mondják az okosok. A kiegek: whey protkó, nem túl sok glutamin, kreatin etilészter
és maradék elkarnitin plusz yohimbine.A diétával kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy heti 2 intervallum kardió elég lesz, illetve egyből az első héten nyomhatom-e, elkarnitinnal yohimbine-el együtt, ne tartsak e némi fokozatosságot? Természetesen kajában tartom a fokozatosság elvét!
És az utolsó kérdésem hogy milyen mennyiségű ch-val és zsírral kezdjem a diétát? kb 80 82 kiló lehetek... Fehérje nem fog 200g alá menni, de nem is haladja meg a 250-et, ezt úgy gondolom, ilyen távol a határaimtól megfelelő mennyiség.Na ez most volt vagy 10hsz-nyi anyag

-
-
macikos
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Persze nem úgy gondoltam, hogy mindenkinek napi 500-1000g fehérje kell (ez tényleg sok), csak reagáltam, viszont 200g-ot egy 75kg-os ember is megehet, semmi baja nem lesz tőle. Biztos csak javára válik.
Természetesen nem ettől lesz valaki hatalmas, hanem a sok szénhidráttól (rizs).
-
kovsol
titán
válasz
penene
üzenetére
nálam meg úgy van, hogy egész nap csak arra tudok gondolni, hogy mikor mehetek már edzeni és ez nem vicc
egyszerüen minden bajom van ha kimarad egy edzés ami nagyon ritka és ezt MUŁĐER forumtárs igazolhatja mert egész nyáron együtt edzettünk
és nem azon mint régen, hogy server first öljem a bossokat WoW ban
-
Markgx10
őstag
Ott a pont, tökéletesen így gondolom én is, ha nem is 60gr, de naturalban szerintem is értelmetlen ez a több száz gramm fehérje, bár ugye itt van ellenpéldának a 137kg-os 53-as karú natural Macikos, meg a versenyzőket megszégyenítő formát hozó Zeg, de én legalább az egyik naturalságában kétkedek
(vicc volt, nem nekem ugrani)Más: két hét pihi után ma már edzettem és remekül sikerült, mint minden pihenés utáni első edzés, erő, lelkesedés volt, azonban az intenzitás, pihenőidők betartása és egyebek most sem jöttek össze
Viszont legalább az edzéskedvem az egekben (vagy három napig
) -
penene
őstag
Valami kegyetlen jót váll-hát-alkaroztam... Hátprogiba betettem az egykezes evezést, mert még akartam vmit nyomni... hát megérte.
Legközelebb már számolok vele 
-
do3om
addikt
A magas fehérje bevitellel kapcsolatban:
Egy srác akivel régen edzettem napi kb. 60g-ot evett.
Innen biztos hogy mindenki szeretne úgy kinézni, mostanában én is elég keveset eszek belőle. Port csak edzés után használok.A srác úgy néz ki hogy simán mehetne versenyre diéta is csak kevés kéne.
Szerinte a magas fehérje teljesen hülyeség cucc nélkül. -
Tomics
addikt
-
nepszter1
addikt
Nos Üdv ! Ujra elkezdtem gyurni
16 éves vagyok és kellene nekem egy edzésterv mindenre szeretnék gyurni
de mellete focizok is szoval táp kizárva itthon tojást eszek sokat .. 
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hát akiket én látok még azoktól is fényévekre vannak

-
LOTR
addikt
-
macikos
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Legalább leírnád valahogy fonetikusan. Például ez a szám így néz ki: hogy titititititititi-ti-titititititititi

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
"akkor azt mondjátok már meg hogy mért nincs legalább 3 izmos ember egy átlagos teremben, meg kb 5 éve irkálunk ebbe a rohadt topicba, de szinte senkinek nem sikerült izmosnak lennie"
azért mert az általunk elvárt szint az messze meghaladja a normálisat. érdekes hogy a kungfu edzésen az átlag emberek folyamatosan el vannak ájulva hogy milyen izmos vagyok(nem igaz
) a konditeremben meg kb rám se néznek mert csoffadéknak számítok.szóval ha nem a Kólmenekhez kéne hasonlíttani magad, hanem olyanokhoz mint pl a 300ban akik voltak mindjárt más lenne a helyzet. mert a köznépnek az már nagyonis izmosnak számít, pedig eltekintve attól hogy kockás volt a hasuk és jó alkatuk volt nem igazán számítanak kigyúrtnak az én szememben
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Jóvan, majd estefelé rácsúszok a témára...

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Ahha, így most már sokkal könnyebb lesz...
Ja, azokat bíom én is.
Bazze, ha kitalálom neked ennyiből, akkor fizetsz egy duplajánost...
Basszus és csörgő..
Hatalmas segítség. 
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Basszus, emlékszem, jó volt a ritmusa, de azt az egy számot én sem ismerem.
Vandit biztos tudja.
Múlt szombaton mi Roxbury nighton voltunk. 90es évek klubféreg.

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Kevés hangból építkező, progressive, monoton dallamú, kb. 130-135 bpm-en pörgő, vokált nélkülöző dinamikus zene ami kilóg a többi hülyegyerek a szintetizátorral-féle, vagy eresztem a lufit féle félnyomorék diszkózenék tömkelege közül, mint anno egy BBE-Flash, vagy 3 Drives - Greece 2000. Néha a basszus és a csörgő ki-kihagy egy egy ütemet, ettől pedig még dinamikusabb lesz, ennyi...

-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Annyira konkrétan leírtad mit keresel, hogy ezt pofon egyszerű lesz megmondanom...

-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
perc-másodpercet pls, így nem emlékszem, sok szám volt!
Klubféreg
-
macikos
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Vandit
Ő linkelget ilyen zenéket az egyik topikban orrba-szájba 
-
marcus.fenix
aktív tag
Ez most nagyon off lesz, de nincs köztetek valami diszkópatkány, vagy klubféreg, vagy valami ehhez hasonló állatka? Én 10 évben egyszer járok ilyen helyekre, mert nem bírom hogy összesen hajnalban adnak vagy 3 olyan számot amit szeretek...

Most viszont keresek egy számot, amiről semmit nem tudok mondani, csak hogy a Rio-ban hallottam 08.15-én hajnalban 2:30 és 3:00 között, és ez volt az egyetlen zene ami tetszett a többi szar volt számomra. Full instrumentális így nemigen tudok szövegrészletet...

-
macikos
addikt
Nagyapám mesélte hogy a háború után a nagy szegénységben/hiányban az egyszerű napraforgóolaj is akkora kincs volt, hogy amikor éppen tudtak szerezni egy keveset, azt kiöntötték egy tálba és a család kenyeret mártogatott bele és azt ették...
Persze ez nem kapcsolódik ide, főleg a topikhoz, csak gondoltam leírom

-
swoody
senior tag
Ezt mindig megakartam kérdezni.
Ha valakinek van 20 kg testsúly feleslege akkor a kaját úgy rakja össze,hogy az össz tömeg vagy pedig ahogy saccolja zsír nélkül mennyi a tömege?
Másik: Zsír-t miből jó bevinni? Lehet olivaolaj,lenmag? Olivaolajból 1 evőkanál egy nap? Ti mennyit szoktatok?
Egyáltalán miért kell zsír? -
Vandit.
addikt
válasz
dunkel
üzenetére
Köszönjük Emese. Te is megláttad a lényeget. Gondolom a cikkekig el sem fogsz jutni pláne, hogy eleve megkérdőjelezel vmit., amit álílt. Leszarom, hogy független vagy nem, ha olyan dolgokról ír, ami érdekel és van alapja is. Vagy, ha te megkérdőjelezed a két cikk valóságalapját, akkor cáfold is meg nekem légyszíves, ha viszont elfogadod, akkor meg ne ragadjunk már le ennél a "legfüggetlenebb" témánál.
-
Woodslave
félisten
válasz
Vandit.
üzenetére
tudtam én

Amúgy jobban örülnék ha elég lenne 130gramm
és valami egészen más dolgot rontok el évek óta
De akkor is ezt tartom elfogadhatónak: napi 6 kaja kajánként legalább 40-45gramm fehérje, edzés után pluszban egy protein shake. Évekig, kihagyás nélkül. Na átlag 30 feletti dolgozó magyar családapaként ezt el is felejthetem
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...és feltétlenül szuperszettben csináld. 

A 3 mp azért tényleg rekord sz@r
Amikor nekem az első volt, az is tartott vagy 2 percig ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...úgyhogy hozzad azt a 75 kilót.