- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Hasonló dolog van az én jobb vállammal is, nekem sem az izom, hanem olyan mintha az izület, vagy porc fájna
Bár most kicsit mintha javult volna, nekem főleg terhelésre jön elő, alapból nem fáj. De már karkörzésnél is érzem, hogy nem oké. Mindez karácsony óta tart
Próbáltam pihentetni, szedtem rá tápkieget( joint cuccosokat) valamit javítottak, meg pihentetés is, de aztán megint egyre jobban fájt.
Hogy ont is írjak: az előbb ettem meg 15 lekváros fahéjas palacsintát
-
glutamin
őstag
Én azért ezzel vitatkoznék. Izommemória márpedig van. Amit egyszer elértél, erőben és tömegben, azt aránylag gyorsan lehet reprodukálni. Az persze más kérdés, hogy amit valaki anyaggal ért el, azt naturálban mennyire tudja hozni. Valószínűleg sem erőben, sem tömegben, sem definícióban nem lehet azt a szintet elérni.
-
Markgx10
őstag
Én most ugyanebben a helyzetben vagyok. Augusztusban 6 focimeccs volt, mindegyiken ott voltam (persze nézőként
), de az utazások (pl. egy héten belül Kaposvár, Szombathely, mindez Egerből) nagyon lefárasztottak, főleg, hogy mindenhová én vezetek. Szóval már több mint két hete nem voltam teremben. Vége a dömpingnek, két hétig nem lesz meccs, ki vagyok pihenve, holnaptól megyek a terembe, de jelzem, pont akkora a karom, a derekam, meg minden, mint amikor jártam, szóval ezzel semmi nem megy a kukába. Csúnya lenne, ha két hét alatt bármi is tudna változni. Max durvább izomlázam lesz
-
glutamin
őstag
Szerintem nincs ellentmondás a mondanivalónk között. Valami olyasmire gondoltam, mint az izmoknál a terhelésre reagáló adaptáció. És a csontritkulással kapcsolatos cikkeben is esett szó már a terhelés szükségességéről. (most lusta vagyok linkelni a tesztoszteron.hu-n akad ilyen nem egy)
-
penene
őstag
Megyek is le Balcsira hétfő estig, nem lesz net, hál istennek nem látom a szánalmas HSZeitek, és én sem fogom telesírni addig a topikot!
De aztán majd lesz nemulass!kis ON: olyan szintű izomláz van a hátamban, amilyen rég tapasztaltam. Folyamatosan mozgatnom kell a lapockám, mert be van állva.
Cool...
-
Fred23
nagyúr
fekvenyomás 270 kilóval Itt látszik a másik karja is.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nálunk sztem nem. Ígyis eléggé jutányos áron van. heti 3 alkalom 1 hónapra 3k. 4 alkalom 3,2k. Szal ja.
Itt van pár kép:
[link]
[link]
[link]
A másik sarkot elfelejtettem(a scott pad illetve egyéb rudak és a híres 50kg-os egykezes.)
De ha azt nézzük. Ami nekem kell az van minden, van wc öltöző szal eléggé jó. -
Markgx10
őstag
Nagyon király, gratulálok
Szerdai melledzés óta folyamatosan megy a hasam, valószínűleg vírus, mert a fiamnak pont ez volt, neki most kezd elmúlni, egy hétig hányás és folyamatos hasmenés, mondjuk nem panaszkodok, mert diéta alatt vagyok
(tudom sajnos, hogy most a legszarabb, valójában kínomban röhögök), az egyedüli kellemetlen, hogy semmi nem marad meg bennem 5 percnél tovább. Kb addig amíg "átesik" rajtam
Szóval szerdán voltam utoljára edzeni, az viszont magamhoz képest jól sikerült nagyon, erő sem volt túl szar, bedurranás is egész jó volt, összességében nem panakszkodhatom, remélem ez a vírus is mihamarabb kimegy belőlem, mert 0gr fehérjével viszonylag szolid fejlődés érhető el -
marcus.fenix
aktív tag
-
Bibby
addikt
Azért kevés a heti egy/izomcsoport mert tömegelsz? Ezt az összefüggést csak én nem értem?
Érzed hogy nem regenerálódsz rendesen, de azér heti többször edzed ugyanazt. Okos dolog.
Plusz fáj mindened, de nem csinálhatsz kis súlyos edzést.... hogy is fejezzem ki magam...HEEE!?
Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest