- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Manitou #49968 üzenetére
ez szeirntem nem hihetetlen, nézegetem az embereket, hogy van akire ránézésből lerí, hogy nemhogy súlyzót, még talán a kilós kenyéren meg a kétliteres kólán kívül nehezet nem is emelt, de akkora keze van, hogy szabályosan aránytalan a testfelépítéséhez képest
meg sokan írták itt a topikban is, hogy az edzés elején pár hét, esetleg hónap alatt több centiméteres javulást értek el csak karban, hát nekem ha évente 1 centit ha nőtt... ez genetika, sajnos ez ellen nincs mit tennija és igen, vágom, nem a postodra válaszoltam, csak reagáltam egyet a leírtakra
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Manitou #48658 üzenetére
Minél nagyobb, egy idő után annál kisebbet durran, legalábbis nálam, lehet többet kellene nyújtani. Vasárnap lesz hideg mérés, addig nemtom mi lesz még, lehet összemegy 40-esre
De nem hiszem
Szerk: nem, az 54 nincs becélozva, az még pár év lesz szerintem, egyelőre a 8 hetes ciklus után ha lesz hideg 50-es az nekem elég. Ha esetleg véletlenül 52 lesz, az se baj
Szerk2 kovsol: az alkarom is nagyobb mint 40cm
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Manitou #48381 üzenetére
Bászki... én is csak 81 vagyok, bár a diéta lecsengett, és most jöhet a tömeg...
(jön vissza az erő is, már megint megyeget a 120 - no para, csak 1 ismétlés...)
Holnap érkezik 1100g Dym Mono, és bár eddig a creatin nekem sohasem "hatott", tudom hogy most fog... mert jelentem, hogy így 3 év után most kb. két hete végre MINDENT TÖKÉLETESEN CSINÁLOK...jobb későn mint soha... na mindegy... ez a kreatin ütni fog
-
swoody
senior tag
válasz
Manitou #48101 üzenetére
Aha,de jövőhéttöl hanna.
Szerintem elég jó árak vannak.macikos : Nem mondtam én,hogy nem fejlődik csak nem érzek izomlázat.Attól látom,hogy nő(mármint amennyi látszik)
Azt az izmot ami hónalj alatt van,hogy hívják (hátra gondolok).
[link] 2:55 nél van.Amikor pózol Dennis.Bibby : Vissza akarom rakni de akkor már megint sok lesz.
Tegnap ezzel végeztem 1óra 10 perc alatt: Mellhez húzás,Evezés rúddal,T-rúd,Evezés csigán,Fűrész,Hiperhajlitás.Abból mennyi az igazság,hogy mellhez húzás és tarkóhoz húzás ugyan az?
Húzódzkodás is elég ha mellhez csinálom? -
LOTR
addikt
válasz
Manitou #47693 üzenetére
a virágboltos verzió valóban olyan, de van rá megoldás, szintén virágboltos
szerdán hajnal kettőig haveromnál iszogattunk, khmm ch visszatöltés közepette ránkjött, hogy nézzük meg milyen a játék, aztán végülis 3 kifagyás után inkább hazamentem
de ma már hívott is, megtalálta a megoldástja és ma is edzettem, meg múlt héten is.... egyet.... lesz ez még jobb is.... talán
-
macikos
addikt
válasz
Manitou #47693 üzenetére
Akkor ez is kb. olyan sikeres nálad, mint a gyúrás?
Egyébként a múltkori pulóveres képed nagyon jó volt. Számíthatunk majd esetleg még később egy pufajkás, nagykabátos, overálos fotóra is?
Én csak CoD4-el szoktam játszani, bár azzal elég sokat, gyakorlatilag 2005 óta folyamatosan cod1-2-4
-
Tomics
addikt
válasz
Manitou #47672 üzenetére
én nyáron vettem mikor akciós volt a teszkóba epreset de olyan szar hogy még mindig megvan pedig már augusztusban el kellett volna fogynia és azóta megettem 2 doboz másikat
mostmár este 2 adagokat tolok, diétánál ez az íz tűrhető. csak elfogy már
tegnapi mell-kar után iszonyatos izomlázam van végre jól sikerült az edzés.
-
Tomics
addikt
válasz
Manitou #46546 üzenetére
Voltam én is mell-karozni, elég gyenge vagyok. Asszonnyal eléggé elment az idő amíg mutogattam neki a gyakorlatokat, 2-2,5 óra edzés 1 óra kardió. Pihenőidőre nem figyeltem egyáltalán
Viszont utána a kardió már jobban ment mint régebben
Holnap láb (én reggel a bal térdem berogyasztottam és iszonyúan belenyilalt, most jó, remélem nem jön elő)
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Manitou #45893 üzenetére
Milyen arányban próbáljam összeállítani a zsir:fehérje:szénhidrát mennyiségét?
Bibby: Az idővel nem állok valami jól, mivel reggel 6-kor annyi időm lenne, hogy bedobjam a tömegnővelőt, aztán van 10:15-10:30-ig egy szünetem egy reggelire, és 15:00 körül érek haza, így akkor van nekem az ebéd. Az edzésnek is be kell férni valahova, meg a 8óra alvás is meg kell hogy legyen.
-
kovsol
titán
válasz
Manitou #45350 üzenetére
én 1,5-2 liter körül iszok egy kb 1,5-2 órás edzésen utánna meg még fél liter a fehérjével de az tej
én mondjuk 110kg vagyok de 130 voltam olyan négy hónapja még akkor kezdtem el edzeni megint
négy évnyi edzést hagytam ki hát feljött kb +30kg elötte olyan 100-105 voltam, de többet nem hagyom el így magam, de annak ellenére, hogy a kilók mennek le elég gyorsan fejlődöm hétről hétre emelhetem a súlyokat
-
Bibby
addikt
válasz
Manitou #44429 üzenetére
Na igen, van az a szint ahonnan nem lehet gyengülni.
Tomics: és az mért lesz jó ha éhgyomorra mész? Én inkább bekajálok és edzem egy jót magamtól, mint hogy ilyen hábékra bízzam a dolgot.
Ahogy nézem te is aztán tápkieg varázsló vagy, ennyi fajtát még összesen nem ettem, nemám egy nap.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Manitou #44356 üzenetére
Felesleges ennyiszer beírd, ha úgyse változik a helyzet.
Jaj erről eszembe jutott egy vicc:
Te Józsi! Sose mondod nekem, hogy szeretlek.
- Minek? Eccő mondtam, ha majd változik a dolog akkor szólok.Ja és Én se voltam edzeni, helyette voltam fürdőzni kicsit.
Viszont holnap láb váll csukja. És rohadt fáradt vok már most, éhes is.
Ja és sültcsirkés szendvicset vittem magammal.
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest