- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #27730 üzenetére
Sajnos emberkét direktbe nem tudok ajánlani, de egy boxer-es srácot kértem fel múltkor a fészek áruház parkolójában... és kiderült hogy mindenfelé szivaccsal, meg gurtnival és rögzítő szalagokkal rendelkezik.....
sima ügy volt a bútorszállítás, pontosan érkezett és még egy segítséget is hozott, mert nem beszéltük meg előre, hogy számolhat e velem a cipekedésben...
4.ről le, majd 2.-ra fel egy komplett szekrénysor, adyváros-révfalu viszonylatban 2 óra munkával, fuvarral együtt 12 ezer..... -
sziku69
őstag
válasz
golya32 #26870 üzenetére
Egyik haverom a közútiban volt TMK-s. Rumi Jani. Nem ismerted? Azt hiszem '85-ben végzett a sulival, és utána kezdett el ott dolgozni. A 67-esben is volt általános iskolás osztálytársam a Csordás Béla. Esztergályosnak tanult, de vizsgázott Cnc-ből is, ha jól tudom. Péri volt mindkettő.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
golya32 #25764 üzenetére
Igen. Van itt saját topikja is, bár a nagy része siránkozás, hogy nem lehet eleget kapni, illetve heteket csúsznak a szállítással.
Nekem korábban két lassú Samsung okostelefonom volt (Galaxy S Duos I és II), azokhoz képest megváltás. Gyors proci, sok memória, bár a VibeUI puritán felületét kicsit szokni kell (mondom ezt úgy, hogy van egy Dell androidos tabletem is, ami gyakorlatilag gyári felületet ad), de alapvetően jó telefon.
A brutális akkut egy nap alatt nem könnyű lemeríteni, többnyire két napot simán kihúz éjjel sem kikapcsolva, két SIM kártyával és folyamatos nettel.
A fényképező része gyalázatos. Különleges égi együttállások kellenek egy-egy használható képhez, ami nem csak a kijelzőn nézhető, szóval ez a része erősen kompromisszumos.
A GPS viszonylag gyorsan talál jelet és pontos is.
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #25775 üzenetére
Koszi!
Nincs GPS, Strata felszereltseg, ha jol gondolom (4 villanyablak, mp3/wma-s cd-s fejegyseg, onboard compu, klima, alufelnik. Km allas az nem a legkevesebb, de atlag havi 1800km, ami kb annak felel meg, mint amit az A4-el/Puntoval tettem meg, mig a belvarosban laktunk, de a repter utan dolgoztam. Most meg ha csak en melozom aznap, 8km/irany, ha Verat viszem, aztan haza, Patrik lead bolcsibe,majd onnet en meloba az 23km/karika. Ezert is nem forsziroztam nagyon a dizelt. Amugy o lenne a gepsarkany
-
G@ben
addikt
válasz
golya32 #25624 üzenetére
Akkor szerencséd van azzal a motorral, meg a tankolásokkal. Azért dízelnél a 90 lovas literteljesítmény nem kicsi, ott már komoly nyomások vannak, illetve nagyon kicsi tűrések, aminél egy apró hiba is nagyon sokba kerülhet (pl rossz kúton tankolsz), illetve tökéletesítették az égést, ami nagyon jó, mert néhány ritka kivételtől eltekintve nem húz koromcsíkot, viszont olyan apró koromszemcséket képez, ami bizony átmegy a katalizátoron, nem akad fenn, és a tüdőbe érve sokkal mélyebbre megy, ahonnan nem igazán tud kiürülni. Megjegyzem, ez a a mai kisméretű turbós benzineseknél is megvan, hogy ne csak a dízelt szidjam.
-
kiszi07
senior tag
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #25443 üzenetére
Áramszolgáltatói vonalon a középfeszültségű transzformátoroktól kezdődik az erősáram....
Ipari környezetben már azt is erősáramú gépnek tekintik ami 3 fázisról üzemel.....valószínű hogy gyártósori/ipari gépeknél a (fázisok közötti) 380V-os feszültségről üzemelő összes gép erősáramú gépnek tekinthető. -
sladka_pani
senior tag
válasz
golya32 #25340 üzenetére
Bakker elég bonyolultnak tűnik a rendelés menete, a matekkal sosem voltam jóban
Nekem olyan kell aki 15x15ösben kinyomja ezt a stickert háttér nélkül max ezeröccázé
Ha nem, akkor veszek sablon Akita on board matricát a netről 500ft-ért, de olyan mindenkinek lehet ilyen meg nem
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest