- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #15660 üzenetére
barna rizs nagyon jó
van az ún. ökölszabály: 1 ökölnyi köret 1 ökölnyi fehérje 1 ökölnyi zöldség. Nagyon sok könyv van.
A bioboltot meglesem majd. Ha nem vagy cukros ne használj ilyen szarokat, mint Canderell, hiába márkás, meg jó, de akkor se egészséges. Akkor inkább nyírfacukrot...sztem.
án meg S-budget használok
-
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #15571 üzenetére
Köszönöm a hsz-eket és privátokat, próbálkozom, de csak próbálkozom.....nem nagyon lehet beszerezni ezt a vékonyka ledszalagot
5050-es és a 3528-as is nézegettem, ezek típusjelölések, előzőnél egy ledben 3 dióda van, 3528-asban meg 1 led 1 dióda.....mindenféleképp 120db / méter kellene és hidegfehér...sajnos a maximális teljesítmény adott, így méterenként be kell szorítanom az 5,2Watt-ba....ja és nem kispálya, 5-10 méter kellene.
Ilyen kellene pontosan: [link] -
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #15514 üzenetére
Bal oldali elsőre olyan mint Kula bácsi.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #15479 üzenetére
Endless volt anno, skyline megvette az oldalt. Utána letten endless and skyline majd megint tulaj váltás volt és lett ncore (emlékeim szerint)
Nem hinném hogy olyan profi minőség lenne viszont 10 eur-ért megéri valószínűleg
Nálam ha ház akkor chieftec visz mindent
Amugy tipikus kínainak néz ki csicsára megcsinálni
BA01-B-B-B volt az egyik kedvencemcellpeti: Az értelme az hogy van egy külső csatlakozód ami sata sebességet tud és ha jól tudom az új cinema display is thuderbolt-on megy
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #15481 üzenetére
Üdv!
Ha már akvi, meg házikó meg végéja:
Esetleg valami ilyen???Amúgy vannak nem csak házi hanem profi megoldások is csak keresni kell... B-)
Az biztos hogy egy ilyenben nem porosodik a videokarcsi... B-)No a legjobbakat!
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Balinov #15488 üzenetére
Nekem egy Thermaltake VF4000BNS van és ez még sok-sok évet kiszolgál nálam az biztos
-
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #15439 üzenetére
kár, hogy elég nehezen beszerezhető.
a kis söröcske jelzi a prémium tagságot
A prémium tagság előnyei:
- Opcionális reklámmentesség (beállítások menü)
- Meghívó küldése 50 pontért, korlátlan számban, rangtól függetlenül
- Hit'n'run szabály enyhítése (20 hit'n'run-olható torrent havonta)
- 8 hetes inaktivitás miatti felfüggesztés eltörlése
- A felhasználói fiók használata korlátlan számú gépről
- Adatlap és/vagy futtatott torrentek elrejtése (beállítások menü)
- Rangtól függetlenül használható kérések menü
- Jelképes ikon a neved mellé ()2263 pont, te úr isten. Mióta vagy tag?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #15436 üzenetére
egy felkiáltó jelet a neved mellé
múltkor akció volt náluk 3 hónap áráért kaptál fél éves premium tagságotm ebbe beletartozik 30 hit 'n' run. Vettem egyet, hisz 700ért fél évre biztosítva vagyok
Hol vagy Samsung ehhez képest?
Azért a 2GB DDR2 nem gyenge egy telefonba
-
Coyot
őstag
válasz
Balinov #15385 üzenetére
A acél az adatfeldolgozás lehetőleg egy külső számítógépen/laptop akármin. Ami jó hogy ezek okos telefonokhoz vannak tervezve, ha az képes feldolgozni akkor egy pc is, innentől a feladat megoldott már csak dolgozni kell, meg beszerezni a senzort, kösz a helpet mindenkinek
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #15303 üzenetére
Üdv!
Ez csak egy nagyon elvetemült "hüje 5let". B-)
A lényeg hogy a win7 telepítő már az ms által kifejlesztett imagex -es gyk - image -ből van, amithez hasonlót a jó öreg ghost csinált még a retro korszakban.Ez csak egy tisztán elméleti agymenés és de szép is lenne (de szerintem gyakorlatban nem működik, ki kell próbálni majd valahol... B-) )
Ha sikerül megnézni egy w7 telepítőt akkor van benne egy darab böszme nagy állomány.
guess who...(Ha jól látom akkor jelenlegi elérhető lemezen install.wim -nek írják. hmm.. esetleg megpróbálni és az usb -n megkeresni és felülírni azzal a lemezkép állománnyal.?? - bár ez szerintem nagyon nagy valószínűséggel egy használhatatlan gépet fog eredményezni de sose' lehet tudni....)
De rosszabb esetben a w7 lemezről boot -olva valahogy biztos vissza lehet állítani egy lemezkép mentést...
(Amúgy a w8 -ban már jól eldugták ezt a lehetőséget úgyhogy valószínű ki akarják venni...)
Azért a ReDo backup meg a clonezilla - egy guglizást megér.
Amúgy csak gyorsan meg akartam kérdezni hogy eztetet mint fotós embör tetszik-e ismerni-e: photivo.org
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #15284 üzenetére
Üdv!
A leg-tisztább, szakmaibb a win7 beépített mentőprogramja. (A műveleti központból indítható.)
(Ungarise módon a meglepő: "Biztonsági mentés és visszaállítás" névre keresztelték. B-)Csinál image -et., amiből kis faragással akár win7 dvd -t is lehet csinálni. Illetve pendrive -on érdemes kipróbálni egyszer - kicserélni a 'gyári' image -ben lévőt egy ilyennel gyártottra (bár ez csak tipp. Szerencsére még sose' volt szükségem visszaállításra.)
A hiren -el meg a nagyon oldszkúl ghost -al szemben maradok a nyílt forrású cuccoknál:
A clonezilla még mindig jól kezeli a w8 -at is ha kell, illetve van neki beépített visszaállító média készítője.
(az iso usb -re tákolható akár a pendrivelinux.com -os YUMI -val is.... )(Ha durvább kell ugyanaz a tajvani brancs csinált grafikus felülettel hálózatos multicast móddal egy drbl nevű cuccot, azzal gyk hálózatból is felhúzható az image pxe -n keresztül... B-) )
Ha nagygombos kattintgatós kell akkor meg még mindig érdemes megnézni a REDO backup -ot.
(Szintén linux cucc.A jól megbízható partclone -okra raktak egy egyszerű felhasználói felületet...)Illetve a partedmagic.com -os cuccba is ismét visszarakták a clonezilla -t. B-)
Hirtelen ennyi az ötletem... Sok sikert!
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #15298 üzenetére
Nálam csak a net előfizetés a gáz
Valamire való net linerental-al 20 font kb, a mobilnetem meg egy rakás sz@r
Különben már rég előfizettem volna én is
De itt van egy rakat más is, ugyan ilyen feltételekkel. Gyakorlatilag 3-4 hónapig simán ingyen mehetne váltogatva a szolgáltatókat
Plusz még annyi ha unokatesóm nevével is újra nyomatnánk -
thaler2
senior tag
-
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #15294 üzenetére
Felraktam persze, nem tudom, hogy általam kaptad e, mert nem emlékszem hogy megadtam bármiféle spéci kódot.
Bár lehet, hogy az általad linkelt url-címet megnyitva telepítettem, és így érzékelte. Mindegy, a lényeg, hogy lett +500MB
Dublinból megy a Netflix ugye? Első dolgom lesz előfizetni rá, és végre nem kell vpn-megoldásokkal keverni.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #15278 üzenetére
Te ilyen veszélyes vagy, ha iszol? Talicska, radiátor...
Én pár naposan csináltam. Hazakerültem a kórházból, Anyu le akarta vágni a körmöm, de én nem akartam, így a kisujjam körmével megjelöltem magam. De élőben azt mondom, hogy megöltem egy Alient és a Predator megjelölt. -
RudyD
tag
válasz
Balinov #15257 üzenetére
Nnna! Ez a másik amiért fogy az a sok trutyi.
Vannak prémium laptopok és gépek kb féláron mint a mek és tudhatnak annyit.
Viszont mekre tehetsz jogtiszta windózt, linuxt, meg óess...ikszt.
De osx -t jogtisztán nem rakhatsz semmi másra (amennyire tudom.)
Úgyhogy a félvállról vevős fejlesztők is inkább megveszik ilyenek miatt.
Amúgy a magánvéleményem pedig már korábban linkeltem egy clentsfromhell -es képregény formájában. B-)(szerk.: frissen telepített os, sok szabad hellyel rendelkező gép mindenhol relatív gyors, ha meg már tele van pakolva belassul. Mek se kivétel, linux se, meg a többi se.)
-
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #15230 üzenetére
Félreértés ne essék, engem abszolút hidegen hagy a dolog, csak a facebook üzenőfalon pörgetem 10 percig az ilyen jellegű képeket, videókat, ahol hazai és külföldi dolgokat hasonlítanak össze, a legtöbb esetben teljesen elferdítve, felnagyítva egy negatívnak látszó dolgot ami abszolút nem igaz, és a hozzászólások közt látom, hogy rengeteg ember elhiszi és teljesen önkívületi állapotba kerül, hogy bezzeg külföldön. A legutóbb egy németországi per magyar élelmiszer árlista volt feltüntetve, ami már annyira hihetetlen volt, hogy megkérdeztem a Kölnben lakó barátomat árulja már el, ez mennyire felel meg a valóságnak, de hát nyilván köze nem volt semmihez..Valószínűleg a kép készítőjének is hasonló céljai voltak vele: minél több megosztás, minél több like, minél több anyázás.
A havas utat ábrázoló videó nyilván magáért beszél, csak erről jutott eszembe ez az általános dolog és megosztottam az érzéseimet ezzel kapcsolatban. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #15218 üzenetére
nekem is bejön a harapott alma, de ha már ennyit elkérnek, ne 1 évet adjanak rá. Hiába jó, ha ezzel elbattyák. Persze lehet, hogy nem lesz semmi baja 5-6 évig ez is benne van a pakliban, de a másik dolog is.
Mondjuk nekem most igen bejön ez a T500, csak annyi, hogy jó lenne, ha lehetne bele pakolni több ramot is.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #15107 üzenetére
nem router, hanem nas és az Asus routerek igen csak faszányosak.
Asus-RT16
Asus-N66U és ráadásul Broadcomos chipset van bennük amire felmegy a Tomato is. Most én is ezt raktam a WRT54G-re és tényleg átláthatóbb, és sokkal okosabb lett.Más:
keresem azt a számot ami a Pite Zenetábor elején megy. Tudja valaki az előadót és a számcímét?
W8:
kezd tetszeni ez a rendszer, hogy most itt "melóhelyen" használgatom
-
törölt tag
válasz
Balinov #15107 üzenetére
Bali!
Én is baxakodtam pár rúterrel meg 2,5ös winyóval meg mittomén de csak szívtam velük. Gyűjtöttem, spóroltam és meglett az eredménye: Synology DS212j + 2x2TB hdd. Erről megy a filmnézés (samsung tv kezeli) torrent (100 alatt vagyok ncore-on), weblap, photo station, bárhonnan bármit bármikor elérek, ez szerintem minden pénzt megér...
LACI
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest