Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
szepsy #27172 üzenetére
Chrome-ot használok.
IE 8as van fönt.(#27174) Zolás:
Nem járható út!Teljes rendszerújítás volt RAID-et építettem és az összes vinyómat teljesen legyalultam. nincs meg a régi steam-em. Abból kéne valahogy megoldani ami megvan! az pedig a a steam-en keresztűl DVD méretűre backup-olt EFLC. Nincs az az isten, hogy ne települjön föl abból! Próbáltam úgy is ahogy írod, hogy a backup-olt mappából indítom és mellette nyitva van a steam. elöszőr még föladott egy ablakot amiben kiválaszthattam hogy EFLC-t akarok restore-ni de most már azt se adja föl. Ha a steam ablakában választom ki a "backup and restore games"-t akkor hiába választom ki neki a mappát ahol a backup van most már azt az ablakot sem adja föl amit az előbb linkeltem. Egyszerűen nem történik semmi!
K***a a**ját a steamnek! Szét**sz az ideg! Soha többet nem veszek steam-es játékot! Hát mi az hogy nem lehet visszarakni azt a játékot amit backupolsz?????
-
Teasüti
nagyúr
válasz
szepsy #26282 üzenetére
A jármű viselkedéséhez nem nyúlok, jó az úgy, ahogy van.
De a fájl elejében elég jól leírjták, h mi micsoda. A szorzók a legegyértelműbbek, bár pl egy damage deformation-nél szerintem logaritmikus lesz az érték, VAGY pedig a becsapódás erejét számolja ezzel az értékkel. Alapból a 0,8-ast pl 0,1-re írva elég törhetetlenné válik a kocsi.
De h minek pontosan milyen hatása van, az sztem csak tapasztalati úton megy.
Ilyen leírásokat nem találtam.fsb1000: elnézésed kérem - meg mindazoktól, akiket sértett a fenti megnyílvánulásom!
Nincs rá mentségem, eltekintve attól, h hajnali 3 volt éppen.Úgy vélem, hogy ha még ezt a korlátozott hardvert sem használja ki teljes egészében a program, akkor okavesztett a vita. Pont.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
szepsy #26172 üzenetére
35FPS ?? hát az nálam a low kategória..
Nekem az abszolút minimum eddig 25fps volt, de nagy átlagot számolva mindig megvan durván a 38-56fps.
És az az érdekes, hogy ha a játékban éjszaka van, akkor van a legkevesebb fps nálam. (gondolom az éjszakai árnyékok miatt.
)
(#26178) rup1u5.: a beállítások. kép. Viszont ha a vizet árnyékokat High-ra teszem, akkor sajnos nagyon belassul.
-
toldy
őstag
válasz
szepsy #25963 üzenetére
Ha hamarabb mondod hogy fennt van akkor hamarabb is szólok, magamtól nem jut eszembe
. A lényeg a többi hsz-t már olvastam, de tőled is megkérdem az ssd mennyit javít a játékon? illetve milyen az az ocz? Azért kérdem mert januárba in is veszek egy 60 gigás ocz vagy corsairt estelge egy 80gb intelt.
-
polonic
félisten
-
mrhitoshi
veterán
-
toldy
őstag
válasz
szepsy #25915 üzenetére
Start/vezérlőpult/programok eltávolítása/telepített frissítések megjelenítése/ explorer 9 eltávolítás.
Egyébként az előző telepítéseknél is fent volt? És vagy dupla kat de nem indult a játék vagy ha el is indult nagyon hamar gta iv exe hibát észlelt ezért leáll? Mert ezzel szívtam sokat, véletlenül jöttem rá. Nem azt mondom hogy mendig ez a gond de nálam kipróbáltam és működik ( ha eltávolítom az IE9).
Doblós: Games for windows live fennt van/legfrissebb akkor szokta ezt csinálni ( illetve internetexplorer 9 nincs telepítve? )
-
JetiRulez
őstag
válasz
szepsy #25892 üzenetére
Jelentem, nálam virágbolti Windows 7 Home Premium 32-bit rendszeren rendesen fut.
Nincs öltletem, mi baja lehet.
Látom rendesen felpörgött a topic így az ünnepek alkalmával. Jó! Remélhetőleg mindenkinek sikerül megoldást találnia és nyomhatjuk a két ünnep között.
Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog újévet kívánok!
(Meg is kaptam a karácsonyi ajándékot, csak figyeljétek a pofázmányom.
)
-
Pala
veterán
-
icons
addikt
válasz
szepsy #25504 üzenetére
Ezek a képek sztem kamuk... mármint elferdítik a valóságot
. A sima GTA4es képeken nincsen élsimítás bekapcsolva, amíg az ENB-s be van.
Felraktam a 0.079eset de semmi javulás... a kép egy picit világosabb, és a lámpák szebbek valamivel (5%), ezen kívül semmi drámai... ami eddig nem volt tökéletes (élek nem illeszkednek, általában a görbékkel van baj, pl a fűtőtestek, autók alakjai), az most sem változott... Ha valamit át kellene állítanom még, akkor szóljatok, mert lehet, hogy konfigurálni kellene a beállításokat.
-
icons
addikt
válasz
szepsy #25487 üzenetére
Hehe, nekem GTX 460anam van, és 955ös procim
.
Viszont messze nem fut így a játék.... 1024*768, Texture Quality: Medium, és az első csúszkás (asszem View Distance) pedig 81csak. Így is elvileg túllóg a videokari memóriájánDe egy fontos kérdés felmerült bennem: Valaki használ kilométerórát? Ha igen, melyiket? Amiket én találtam (GIMF), azokhoz mind 2-3 program kellett még... (és akkor sem mértek 300felet, bár lehet, hogy akkor túl szűk lenne a skálázás
)
-
TTomax
félisten
válasz
szepsy #25473 üzenetére
Én ezt használom,de még mindig nem konfigoltam be rendesen... az új CoD leköt,bár nem nagyon tetszik sajnos...
GTA4 0.081 SORA
[link]
A guta megütött volna ha az 580 helyett egy 6870CF-et vettem volna és igy szerepelne...ott habzana a szám a barts topicban... az 580-at is lehúznám szívbaj nélkül ha vacakolna.Ennyi pénzért elvár valamit az ember! -
-
szepsy
senior tag
-
JetiRulez
őstag
-
Jazz
veterán
válasz
szepsy #25213 üzenetére
Nézd, ezek mind apróságok, nekem a win reklám szolgenjei jutnak róla eszembe. Némely nagyon szétcseszett rendszeren hozhat javulást, de aki karban tartja a rendszersen annak olyan minden.
Gta4 optimalizáló programot nem találtál?
Ide egy tökre újra írt Gta4 Pc verzió kéne, még 5 év fejlesztéssel. De ilyen soha az életeben nem fog bekövetkezni, mert ez az üzletről szól, mindenki tudja. 1# x-box mert abban van a pénz, majd pc, hogy onnan is lehúzzák a profitot. Mindenki várja, mindenki megveszi, szar-nem szar, azért néhány patch-et kiadnak mert különben botrány lenne. De a lényeg megtörtént, mert megvették. Innentől nem érdekük hogy ez egy hosszútávon fennmaradó game legyen. Óriási lehetőségek rejlenének a multiplayer-ben, ám eszük ágában sincs játszhatóra megcsinálni...azért hogy még évekig élvezd a játékot, és ne is akarjál más fajtát? Nem őrültek meg. Megvetted? Meg. Ennyi. Játszd ki, vigg végig, felejtsd el, dobd el, és vedd meg a következőt...erről szól. Ezért nem fog soha az életben optimalizált net kód meg patch kijönni. Gyorsan fogyasztható, látványos külsős game-kat fejlesztenek. Crysis sem volt egy hű de nagy eresztés. Látványos csodaszép, végigvitted, felejthető, vedd a Crysis 2-őt. 10 év után már senki nem fogja tudni mi az a Gta4....meg multiplaryer? Lol. Már most sincs senki.
Elmúltak a régi idők....nézd meg egy Diablo 2, Starcraft, HL-CS, még most is játszák .... most már nem fogják elkövetni azt a hibát hogy egy játék annyira jó legyen hogy évtizedekig fennmaradjon. Leszarják hogy botrányosan rosszul sikerült egy konzol átirat. Megvetted? Meg! Ennyi. Ez a lényeg. Gta 5-öt is megfogod? Nagy valószínűséggel azt is. Majd ott is szitkozódol, hogy csak a kisujjukat kellett volna mozdítani és sokkal jobb lett volna...megvetted, már olyan mindegy, hasznot nem hozol nekik, multiért nem fizetsz, játszd végig, felejtsd el, várd a következőt....hátha az jobb lesz.... -
@matthew@
őstag
válasz
szepsy #25082 üzenetére
És melyik mellet döntöttél?
toldy köszi szépen a felvilágosítást! Az intelt meg nem értem miért kell ilyen neveket adni mint pl: i3, i5, i7 a leglogikusabb az lenne sztem mint amit az AMD csinál, h utala magok számára X2, X3, X4, X6 stb. de ez már nem ide tartozik úgyhogy nem húzom tovább.
Egy érdekesség amit észrevettem: az h a minimális gépigénynél 2 mag van de amd-ből 2.4 GHz-s és intelből CSAK 1.8-as szintén kétmagos, míg ajánlottnál AMD X3 és Intelnél Quad prociés órajelben az inteltől többet kér? ezt nemtudtam fölfogni h miért van? -
@matthew@
őstag
válasz
szepsy #25076 üzenetére
1.: Sztem nncs bejelentkezve de majd megkérdezem
2.: Sztem X4 955 BE-t vegyél olcsóbb a 965-nél és a biosban feljebb rakod az órajelet és ennyi, van egy 965-ösöd. nekem is az van sztem nagyon jó, igaz én nem húztam mert nekem ez egyenlőre elég
Az X6-ról meg olyanokat hallottam (számítógépes ismerőstől, programozó), h az X3 és az X6 az valami klón cucc mert a proci magok számát mindig 2 vel szorozzák, pl: 1 mag --> 2 mag --> 4 mag, viszont ha megnézed csak az AMD csinált 3 magosat és abból jött ki a 2-es szorzás --> 6 mag. HA hülyeséget mondok lécci nézzétek el ezt nekem is csak mondta az ismerősöm.
Viszont én mindenképp AMD-t ajánlanék (más a lapod miatt nem is jön szóba), mivel egy lapcserét gondolom nem szeretnél és nem is úsznád meg ennyiből
Sok sikert!
És a live-os bejelentkezését majd megkérdezem. Am ha én nem vagyok bejelentkezve, hanem offline profilt használok akkor a mentésem ott van ahova a fórum elején írták? -
válasz
szepsy #25052 üzenetére
Szia. Én most raktam össze magamnak egy gépet. Nem a legújabb és legerősebb de egy erős közepes. intel quad 8300 proci 4gb ddr2 ram és hd4850. Egész olcsón megúsztam és felraktam a legújabb játékokat. Mindennel hibátlanul tudok játszani. metro2033 valami gyönyörű, mafia 2 tulajdonképpen max grafon full hd felbontásban 50 fps. Bad Company 2 is közel max-on és gyönyörűen fut. Többet nyújt a masina mint amire számítottam. Egyedül a gta 4 az ami viszont borzalmasan szarul fut és még csak nem is szép. Szerintem a gta miatt ne vegyél újabb procit mert ha azt akarnád, hogy a pc-n szépen menjen akkor corei7 /6gb ddr3 / hd5970 és már játszhatsz is. Ha viszont ennyi pénzt nem szánsz gépre de annyira szereted ezt hogy nem akarsz lemondani róla akkor vegyél egy x360-at használtan és menni fog szépen a gta 4.
-
bendzso
senior tag
válasz
szepsy #24979 üzenetére
Nem, nem vágja tönkre.
SLYM: Ha nem sikerült a küldetés, akkor várd meg, hogy bekerülj a kórházba, vagy lejátszódjon egy jelenet, hogy hazamegy a barátod stb... és utána kell, hogy megjelenjen az sms a radar felett.
A Night Shadow Quality, a View Distance és a Detail Distance az ami nagyon leizzasztja a gépet. (Ha jól emlékszem, mert én már rég piszkáltam a beállításaimat.)
-
Puma K
nagyúr
válasz
szepsy #24790 üzenetére
Köszi szépen valóban az maradt ki!
Még annyi, hogy hogy lehet úgy betenni kocsit, hogy ne errorozon a játék?
Eddig egy 750-es BMW van bent azzal akkor errorozott mikor megpróbáltam trainerrel megjavítani. Egy kabrió Merci meg akkor errorozott mikor kb mentem vele 50 m távolságot... Szóval addig jók a kocsik míg be nem szállok egybe
Esetleg próbáljam meg azt, hogy húzzam újra a játékot és egyesével nézzem meg a modokat/kocsikat? -
Scorpio06
aktív tag
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
szepsy #24717 üzenetére
Minden le van írva pontról pontra az első hsz-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest