- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bpx
őstag
válasz
Mr.Csizmás #31109 üzenetére
a steam már eleve az updatelt verziót tölti le, szóval ez nem oldja meg, hacsak nincs valami régebbi backup róla
-
bpx
őstag
válasz
kemalboy01 #31044 üzenetére
[link]
"Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások? "a játékot meg vedd meg
SGS2 meg 7970, közben a játék meg évente vagy 3-szor le van árazva 2000 Ft-ra steamen mindenestül, és megy rendesen -
bpx
őstag
válasz
#81556480 #30752 üzenetére
és hogyan fagy ki, milyen hibát dob?
4GB memóriával szélsőséges esetben elképzelhetőnek tartom, hogyha más is fut a háttérben, akkor kevés a memória, és nem tetszik neki
de sokkal valószínűbb, hogy egyszerűen csak a játék van rosszul megírva
a multi nekem is rengeteget fagy(ott) ilyen fél-1 órák után, és még csak nem is modoltam semmit, érintetlen játék a legújabb patch-csel (16 GB memória + swap is be van kapcsolva) -
bpx
őstag
ezt nekem is sikerült elérnem amikor gépet cseréltem
-
bpx
őstag
válasz
SenorGrande #29312 üzenetére
Mafia 2-ben nem volt mit megvalósítani, mert az kb. semmi más, mint egy B-kategóriás film, ahol néha meg kell nyomni pár gombot
ilyen, hogy autóból lőni, szóba sem jön -
bpx
őstag
válasz
SenorGrande #29304 üzenetére
én meg azt nem hiszem el, hogy nem tudjátok megszokni
ha vezetés közben nem használjátok az egeret, hogyan céloztok? -
bpx
őstag
válasz
bognar110 #28830 üzenetére
mintha úgy rémlene, hogy a revoke a securomra vonatkozik, nem a keyre
steames GTA4-en nincs securom, ezért nem kell revoke
nekem eredetileg is steamen van meg, és azzal a seriallal már nem tudok belépni, ugyanazt írja mint a linkelt képende szerencsére a szintén steames Batman AA kódjával működik
-
bpx
őstag
válasz
szőröscica #27761 üzenetére
medium környékén single játszható lesz teljesen, multiban eléggé visszafogná a teljesítményed
-
bpx
őstag
válasz
fsb1000 #27706 üzenetére
igazából a vsync (60 hz) be volt kapcsolva (ami egyébként a játékban valamiért nem tökéletes, pl. 60 hz-nél nálam 58 fps-ig engedi, de ez volt a korábbi géppel is)
vsync nélkül nyilván jóval több lenne az átlag, de az meg félrevezető, mert amikor tök egyedül vagyok, sehol egy ellenfél/autó, akkor simán van 100 fps, és megdobná az átlagot, holott az felesleges560Ti-n nem gondolkoztam, eleve egy 570/6970 kaliberű kártyát szerettem volna
2 GB vram se nagyon hatott meg, nem láttam bármit is aminek kellene ennyi
1920x1080-ban játszom, ha mindent feltolok maximumra, akkor írja azt a játék, hogy 1181 MB-ot használszerk: ja azt még hagy tegyem hozzá, hogy a fenti benchmark az automatikus beállításokon történt, szóval messze nem "maximum"
(#27704) ittakary: monitor, ssd már megvolt, cpu+lap+ram+vga jött most
január végére/február elejére már be volt tervezve, csak jött ez a chipsetes SATA2 gond és nem lehetett szinte sehol lapot kapni -
bpx
őstag
több játéknál is tapasztaltam hogy kevés a 2 mag, szerintem általános lesz
(pl. F1 2010)és akkor hagy ragadjam meg az alkalmat egy kis dicsekvésre
pénteken volt gépfejlesztés, 2.5 év után végre elmondhatom, hogy úgy fut a játék mint szeretnémfél óra Team Mafia Work multi (25k, elejétől végéig)
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
103809, 1906101, 46, 58, 54.461 -
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #27289 üzenetére
a képedet valóban kiadja a google, de csak az 5. helyen, előtte meg azt, amire mi gondoltunk
és igen, ez a rendes neve [link]
magyarul is szokták így hívni, de valóban nem elterjedt, többnyire az emberek azt se tudják hogyan nevezzék - "arrébbtaszajtasz egy kis pöttyöt" -
bpx
őstag
na sokkal nem lettem okosabb, nem találtam hivatalos infót arról, hogy hányszor lehet egy seriallal telepíteni a játékot, de sok helyen láttam 5-öt, 10-et, 15-öt is
viszont régen volt ugye ez a dolog, hogy másik live-os játék serialját is elfogadta, gondoltam egy próbát megér
van egy "hagyományos" Dirt 2-m, arra rögtön kiköpte, hogy ez nem lesz jó, mert ez a serial egy másik játékhoz tartozik
de a szintén steames Batman Arkham Asylum kódját már megette, szóval öröm és boldogság van -
bpx
őstag
na hát így jártam
steamen vettem a játékot 2009. decemberben
a securommal nincsen gond, azt írják a játék steam oldalán is, hogy akárhányszor lehet aktiválni, és a securomos aktiválás az simán működik most isén nem emlékszem semmi ilyenre, hogy magát a cd-keyt is csak X alkalommal lehet felhasználni
azért majd írok nekik, hogy akkor most mi a helyzet -
bpx
őstag
hihetetlen, hogy mindenkinek a helikopterbe való bemászással van baja
én pl. simán bemásztam, de helikoptert nem tudok vezetni, szóval azért nem fejeztem be a játékot -
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #26463 üzenetére
én meg ki merem jelenteni, hogy a teljesen kikapcsolt blips, illetve csapatjáték esetén team blips-szel nyer értelmet
utálom, mikor a térképen mindenki lát mindent, és pl. az ellenfél azt se tudná merről jövök, de közben a sarokban elbújik és azt várja mikor ugrom ki, mindezt úgy, hogy csak a térképet nézi
persze mikor az ember megtanul enélkül játszani, akkor lecsalózzák, mert hogy honnan tudtam, hogy ott volt, közben meg csak rengeteg árulkodó jel van még így is -
bpx
őstag
miért baj az hogy nem követi a kamera az autót?
úgyis az egérrel kell célozni az autóból is + közben arra tudsz nézni amerre szeretnél -
bpx
őstag
válasz
JetiRulez #25614 üzenetére
jó persze, ez azért attól is függ mire állítod singleben
ha felveszed a vehicle densityt 100-ra, kis túlzással mozdulni is alig tudsz az autóktól
én mikor multizok (95%-ban Team Mafia Work), az embereket kikapcsolom, mert csak zavarnak (vagy csak 'Low' van? nem emlékszem már, egy ideje nem játszottam), járművek meg mennek 'High'-ra, és bizony így is sokszor van, hogy respawnnál nem keveset kell gyalogolni, mire végre autóba tudok ülni -
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #25466 üzenetére
notebookon nehezen fog húzni a procin
egyébként én is kipróbáltam notebookomon kíváncsiságból még régebben, egy jóval gyengébb vga-val (nvidia 310M, sőt a proci is gyengébb, mert csak i3-350), azt nem mondanám hogy szépen futott, de azért az "iszonyatosan szaggat"-tól jobb volt
valami szoftveres gond lesz szvsz -
-
bpx
őstag
válasz
Str8 sk8r #24872 üzenetére
rendőrös feladatokat lehet vállalni, de nem abban a formában mint a régi GTA-kban
elkötsz egy rendőrkocsit, és akkor be tudsz lépni a központi nyilvántartásba, ahol van kb. 20 (nem biztos hogy ennyi, nem emlékszem már) feladat, amiket megcsinálhatsztaxizni legfeljebb úgy tudsz, hogy felhívod Romant, hogy adjon munkát
mentőzni/tűzoltózni nem lehet
netes részre gyúrtak? hát valamennyit igen, de nem eleget
-
bpx
őstag
EFLC-s multi hogy zajlik? (igazából nálam a multiplayerben eltöltött idő 90+%-át a Team Mafia Work teszi ki, leginkább az érdekelne)
mind2 DLC-ből benne vannak egyszerre az új fegyverek/autók?
illetve többen játszanak, mint az alap játékkal?csak mert most steam-en 1 napig 50%-os akcióban 10.5 Euro-ért árulják, aztán ha ezek állnak, akkor lehet megvenném
-
bpx
őstag
válasz
mchris13 #23611 üzenetére
nem a gép hibája, nekem hasonló kaliberű konfiggal a "másik oldalról" (E8400, 4GB, HD4830) tök ugyanezt csinálja
4magost mondják hogy jobb a játék alá, gondolkodtam is a cserén az utóbbi időben (vmi s775 quadra)
de a topicba postolt 4magos minimum fps-ek sem igazán győztek meg -
bpx
őstag
válasz
killer1203 #23467 üzenetére
a cheatben/trainerben/tudomisénmiben amit használ...
-
bpx
őstag
válasz
killer1203 #23174 üzenetére
meg kell venni
letölteni is csak MS pontokért (=pénz) lehet -
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #23152 üzenetére
nekem speciel a 2400 Ft az a maximum amit rászánnék a játékra
(majd megveszem ha ez is úgy le lesz árazva mint az alap GTA4)
de ha nem sürgős akkor miért ne érné meg várni pár napot(#23157) JoolsNOS:
visszajelzések alapján változó, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a zavvitól a "csomag"
én eddig egyszer rendeltem tőlük (kb. 5-6 hete, szóval semmi légtérzár vagy hasonló), 11 nap alatt jött meg (mondjuk péntek délután rendeltem, szóval lehet akkor már nem foglalkoztak vele csak köv. héten és akkor 2nap mínusz) -
bpx
őstag
-
bpx
őstag
válasz
Redneck #22036 üzenetére
- eredeti érintetlen steam-es verzió véletlen időközönként (van hogy 10 perc után, van hogy 1 óra után) egyszerűen kidob (több különböző telepített OS-en és driverrel is kipróbálva), olyan hibaüzenetekkel, amiket akkor kap az ember ha sz*rrá modolja a játékot (nem egyéni probléma)
- multit nem játszák sokan, de még köztük is rengeteg a csaló; ugyanakkor elég sűrűn előfordul hogy a lag miatt játszhatatlan az egész, vagy 30 játékosból hirtelen kidob vagy 10-et, majd pár mp múlva újabb 10-et; vagy egyszerűen csak a játék bugos és nem lehet haladni/befejezni a meccset (tipikus TMW bugok, vagy respawn-nál végtelen betöltés)
- egy átlagos gépen elfogadható sebességhez a grafikát még mindig eléggé le kell butítani, de pl. az árnyékok még legmagasabb minőségen is hihetetlen rondáka játék amúgy nagyon jó lenne, de ezek miatt nekem 2 hónap játék után elegem lett belőle
-
-
bpx
őstag
válasz
ladlac #20891 üzenetére
én majdnem másfél napig töltöttem folyamatosan 150KB/s körül (2 hete, mikor először volt akciósan), váltogattam a szervereket is, de semmi változás
az akciók miatt nagyobb a terhelés, ennyit bírnakegyébként multiban miért hiányoznak bizonyos kocsik? pl. limuzint, darus kamiont, kisbuszt, patriotot még egyáltalán nem láttam, a kedvencemet, sentinelt is csak egyetlen egyszer a reptéren parkolni
-
bpx
őstag
nem ismerem az általad említett játékot, de vannak olyan játékok, amelyek ugyan támogatják a GFWL-ot, de az nem feltétlenül szükséges hozzájuk
a GTA4-hez mindenképp szükséges, már a single-playerhez is (offline profil)
de ott van pl. a Race Driver: Grid
már a dobozon is rajta van, de egyáltalán nem szükséges hozzá, sőt még multizni is lehet nélküle (még csak eredeti játék se kell hozzá)
ugyanakkor, opcionálisan felrakhatod mellé a GFWL-ot, beléphetsz a profiloddal, és ugyanúgy vannak achievementek, stb...sztem itt is ez áll fenn, korábban mikor telepítetted a Lost Planet-et, a steam nem rakta fel mellé a GFWL-ot, mert nem kötelező
-
bpx
őstag
na most ez egy érdekes dolog, mert ha játék közben megnézem a saját profilom, akkor nálam is Magyarországot ír
viszont ha a live.xbox.com-on belépek, ott a Contact Information résznél United Kingdom van (teljesen véletlenül), és megváltoztatni sem lehet - szerintem ez utóbbi számít
-
bpx
őstag
ezek megvoltak, a jelenség ugyanúgy fennáll, azt mondjuk elfelejtettem mondani, hogy csak multiplayerben
de nem egyedi a probléma, mások is írták már játék közbenés igen, sajnos ez a "trend", hogy a játékok multiplayer ezen része nagyon gyengén van megcsinálva
nincs egy normális lobby, nincs dedikált szerver, a beállításokat sokszor körülményes módosítani, nincs egy letisztult felület, sokszor csak véletlenszerűen összedobál embereket, nincs lehetőség a barátokat számon tartani (erre mondjuk ott van a GFWL ami szerintem nem lenne rossz, ha mindenhol elérhető lenne, és nem kellene trükközni), és sokszor alapvető funkciók hiányoznak
ezen a téren nekem még mindig a blizzard-féle battle.net az etalon -
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #20660 üzenetére
de, a host még a lobbyban be tudja állítani, hogy a voice chatet mindenki, vagy csak a csapat hallja
(#20657) battyan: mint már korábban írtam, nálam is 1-2 óránként fagy az egész játék, ugyanígy (SMPA60 hibaüzenet, pedig semmi modot nem raktam fel, a mentés meg csak úgy magától hogyan lesz hibás, és különben is ez miért számít multi közben...), vagy simán csak a windows-os ablak, hogy a program működése leállt...
én nem érzem, hogy nálam lenne a gond - 1 hetes win, legújabb driver/dx, gta4-et steam-en keresztül töltöttem le/telepítettem, hozzá se nyúltam, úgyhogy én betudtam ezt is az igénytelen portolásnak... -
bpx
őstag
az normális hogy multiban 1-2 óránként leáll a játék?^^ ("GTAIV.exe stopped working..." vagy simán csak mbox-ban dob egy fatal errort)
steam-en vettem a mostani akció keretében, azzal telepítettem, és nem nyúltam hozzá semmihez (tehát semmi mod vagy buherálás)(#20606) rup1u5: TDM/TMW-be bármikor benne vagyok
csak mivel a hozzászólásokból nekem az jött le hogy itt a free mode-ot tolja mindenki, meg videót csinál, engem meg az kevésbé (egyáltalán nem) érdekel, eddig inkább nem írtam ide
BlaseTheVillain néven vagyok fenn
-
bpx
őstag
válasz
MATEO6600 #8695 üzenetére
én pont olyan konfiggal játszottam végig először, mint az első (lehet az én postomat nézted?
) (1024*768, minden abszolút minimum, kivéve vehicle density - 50)
a 25 fps csak benchmark eredmény, játék közben az 15-20
(robbanásoknál 8-10, forgalmas helyen 12-14 fps)aztán felraktam procit 2.7Ghz-re (9x300), nagyon meglátszott a különbség
azóta lecseréltem a vga-t egy HD4830-ra, a grafikai beállításokat fel tudom rakni elég magasra (az automata beállítás belövi 1280*1024, High/High-ra 30-as látótávval - ami mondjuk érdekes, mert 800+ vram kell hozzá - de ha egyszer így is megy textúrák eltűnése nélkül, bőven jó)
viszont, még mindig úgy érzem, hogy kevés neki a 2.7Ghz-es E4300
szerk: azt azért megjegyezném, hogy viszont bármelyik másik új játékhoz elég, legalábbis azokhoz, amiket próbáltam: crysis, far cry 2, grid, red alert 3, assassins creed, mass effect, fallout 3
-
bpx
őstag
válasz
cellpeti #8303 üzenetére
hát, kb. esélytelen az a küldetés
nem kell lelőni, "csak" követni kell amíg leszáll, ami persze a csodálatos irányításnak köszönhetően lehetetlen
én úgy 30-szor próbáltam meg, abból egyszer sikerült azt elérni, hogy utána tudtam menni (és nem pedig 2mp múlva kiírta, hogy Dimitri meglógott;
vagy olyan is volt párszor hogy épphogy beszálltam a motorcsónakba, és rögtön kilőtt rakétával...)
akkor köröztünk egy kicsit, majd az első és második sziget között az egyik híd mellett leszállt a folyóparton
én is le akartam szállni, de mikor földet értem kiírta, hogy a helikopteremnek annyi, és rögtön mission failedaz a vicc, hogy amikor abban helikopterben ülsz, egyáltalán nem látod, hogy merre mész, mert ugye a kamera nem követi hogy merre fordulsz, és helikopterben egérrel is csak fordulni lehet, nem pedig kamerát állítani
persze ha lenyomod a space-t, akkor az amolyan 'célzó' nézet, úgy lehet előre is nézni, de mire erre rájöttem, már elegem volt az egészbőlmindenesetre én most elkezdtem mégegyszer elölről (új VGA + egy kis proci tuning, így már jól is néz ki + jól is megy), de az egyszer biztos, hogy a végén nem a pénzt, hanem a bosszút fogom választani (elvileg ott ha a motorról sikerül bemásznod a helikopterbe, egy csónakot kell követni, ami azért könnyebb)
-
bpx
őstag
válasz
medvezsolt #8238 üzenetére
látom ati vga-d van, ATT-t is használsz? x-fire + att nagyon nem szeretik egymást, sok játék el sem indul ha egyszerre fut mind2
-
bpx
őstag
2 napja eljutottam a legutolsó küldetésig, de egyszerűen képtelen vagyok befejezni, mert a helikopter irányíthatatlan.... (a Maverick-kel semmi gond nincs, de ez más fajta)
-
bpx
őstag
válasz
Sirandrish #7473 üzenetére
vegyél elő egy angol szótárt és olvasd el, hogy mi van oda írva
Enter: Try your luck.
"szerencsét próbálsz", nem feltétlenül kötsz ki a csaj ágyában, ha nem tetszik neki a hely ahova elvitted, vagy még nem kedvel eléggé, akkor lesz az, hogy csak néztek egymásra és nem történik semmiBackspace: nem emlékszem pontosan, ez talán a Say goodbye. Elköszöntök és nem történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...