Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
zsoltinnó #25500 üzenetére
Van egy ilyen rész a leírásban:
"PROBLEMS SOLVING:
If some graphical artifacts (like too high brightness) are visible, restore original game
shaders folder "common\shaders". In many cases other types of graphic mods change this."Csak azt nem tudom, honnan kellene a shaders mappát felülírnom
. Nekem is ez a problémám, hogy nagyon világos lett tőle a játék... Ha valakinek van valami tippje, szívesen meghallgatom
Jaigen, és hogyan lehet az ENBt kikapcsolni? Elvileg Shift+F12vel, de nekem rögtön visszalövi magát 2mp múlva.Egyébként van valami mód rá, hogy át tudjam állítani azokat a grafikai beállításokat a játékban, amiket nem enged (mert elvileg tovább nyújtózom, ameddig a memóriám ér)? (a texture detail Medium-on van, és az nekem alacsony [lehet, hogy a videókártyámnak meg a High lesz túl magas, de lagalább megpróbálnám]. Lefuttattam a benchmarkot, és átlag 60fps-t adott vissza, tehát még bátran húznám a grafikát
. {bár az átlag nem min. persze
})
Az élsimítást hol lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest