- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JetiRulez
őstag
Nálam nem feltétlenül szempont, hogy kézzel fogható legyen egy játék. Mondjuk annak idején kötelességemnek éreztem, hogy A Mesterlövészt megvásároljam kemény 500 Ft-ért.
De a Steames játékoknál még egy plusz pont, hogy automatikusan települ minden kiegészítő és eddig a Metro 2033 kivételével nem volt gondom semelyikkel sem. Másrészt ugye akciók keretében lehet olcsón hozzájutni ehhez-ahhoz. Ugye GTA4+DLC-k 3000 Ft-ért.
Előnye, hogy lehet multizni. Hátránya, hogy ha nem készítek biztonsági mentést és neadj isten, nincs netem. Na akkor bajban vagyok, mert nincs honnét telepíteni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
fsb1000 #32783 üzenetére
A Steames verzióról készített másolat szerintem nem minősül wareznak. Különben nem lenne a Steamben backup opció. Bár ez csupán paraszti ész.
De volt már rá példa, hogy valami nemes lelkű felnyomott itt, mert írtam, hogy a freeware verzióvá vált GTA 1-2 letölthető a Rockstar oldaláról. Utólag panaszkodni már nem lehetett.
-
JetiRulez
őstag
válasz
#81556480 #32780 üzenetére
Azért mai viszonylatokban sem kicsi a játék terjedelme. Ráadásul már nincs meg a Steames backup lemezem. Letölteni meg iszonyú idő lenne megint. Innentől kezdve lehet megint letölteni az alapjátékot. Most csak a DLC-k vannak telepítve nekem.
Esetleg valakinek nincs egy Steam backup lemeze kölcsönbe az alapjátékról?
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam már itt, de most úgy érzem, eljött az ideje, hogy néha kicsit felnézzek a szerverekre.
Mostanában melyik rész a legnépszerűbb multiplayer tekintetében? Az alapjáték, vagy a két DLC valamelyike? Melyiken szoktatok fent lenni rendszeresen, hol vannak többen?
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #29022 üzenetére
Van remény.
Vice City RAGE - Trailer 1
-
JetiRulez
őstag
Ha megnézed Steam-ben a játék tulajdonságait, ott van valami olyan, hogy "Always keep up to date" és ezt lehet megváltoztatni a legördülő listában.
CD-kulcsot nekem se kért sehol. Social Club-ba viszont be szoktam jelentkezni, amikor multizni szeretnék. Még nem néztem meg, hogy lehet-e nélküle is. Mindesetre Windows Live-ra feltétlen szükség van az online mókához.(#28715) Kassadin
Ugyanaz. Eltűnnek a textúrák, de le lehet botorkálni a pénzhez. -
JetiRulez
őstag
válasz
HellGreg #28533 üzenetére
A grafikai korlátozást próbáld meg ezzel orvosolni: [link]
Ja és a mentéshez még: Nem kell feltétlenül bejelentkezni a Windows Live fiókba, hogy menteni tudj. Lehet csinálni offline profilt. 2 gombnyomás az egész (Create new profile és azon belül az információs szövegben van erre egy hivatkozás).
-
JetiRulez
őstag
válasz
HellGreg #28531 üzenetére
Érdekes. Nekem a Windows Live Gmail címmel van regisztrálva és semmit nem lármázott miatta soha.
Riányítószámnak meg anno a Backingham palotáét adtam meg regisztrációkor.Fura. Látom mindenkinek van valami baja a játékkal. Úgy látszik szerencsés vagyok, hogy eddig ilyen gondjaim nem voltak és pöccre indul.
-
JetiRulez
őstag
válasz
SzlobiG #28419 üzenetére
Csinálj a játék mappájába egy commandline.txt-t. Írd bele, hogy "-norestrictions". Ez feloldja a grafikai korlátozást. Nem biztos, hogy ez a baja, de hátha.
Ehhez hasonló parancsokból itt bogarászhatsz [link]
Még a Steam-en belül érdemes leellenőrizni a játékot (Verify integrity of game cache - nem tudom, hogy kell ezt magyarul értelmezni).
Mellesleg az első indítás után már nincs szükség Steam-re. Indul a játék a LaunchGTAIV.exe-vel is Steam nélkül. -
JetiRulez
őstag
Jau röggölt!
Tapasztalatokra számítok. Bizonyára van, aki ismeri az úgynevezett GTA 4 Graphics Downgrade módot. Az alábbi videó szerint a PIII-as gépen is elfut a játék, ha ezzel lebutítom. Jó, nekem ez egy kicsit bűzlik, így nem ilyen ősi vason, hanem öcsém 2GHz-es Athlon XP-s gépén szeretnék játszani. A telepítésénél lehet, hogy elrontottam valamit, vagy nem tudom. Mindenesetre a videóban látható gyorsulást nem tapasztaltam a játékban, max. 10FPS-t produkál 640x480-as felbontásban és minden minimumra van állítva. Máshonnan leszedtem ugyanennek a módnak a patchelt változatát, de ott is ugyanez a helyzet. Mintha nem butítaná a megjelenítést. -
-
JetiRulez
őstag
válasz
rup1u5 #25952 üzenetére
Ha jövő héten nem lesz minden napra valami meló, akkor talán. Kevés az esélye, hogy későig fent maradjak. Maximum szilveszterkor, de ott is csak úgy, ha nem hívnak bulizni sehova. Addigra még a HDD cserét is meg kéne oldanom, mert nem a jelenlegi 250GB-ossal adom, hanem 80GB-tal.
-
JetiRulez
őstag
válasz
bognar110 #25901 üzenetére
Kieg. Bazz, Én meg nézek hülye fejjel, hogy ilyen nem volt megbeszélve, de mégis. Megesz a méreg és már 25 perce másol egy backup lemezt (most kiderült, hogy sérült).
Jó, hagyom az egészet a picsába, mert ez már nem lesz meg fél 1-ig. Jóccakát és jó szórakozást! Figyelhetnék...bocsi...megint elbasztam.Azt se tudom, hogy leszek még. Elvileg melózni kell két ünnep között is, akkor meg lőttek az egésznek. Akkor formatálom a lemezt és megy a tulajnak szilveszter előtt.
-
JetiRulez
őstag
válasz
bognar110 #25909 üzenetére
Éjfél körül? Lehet róla szó, csak lehetőleg civil forgalom se autó, se gyalogos formájában ne legyen + ha tiszta az időjárás, már nyert ügyem van. Jó lesz a pingem.
Mariann294:
A Te arcképed az a DLC-s főszereplő a TLaD-ből, nem?Azokat is egyszer ki kéne játszani.
Más: Leszedtem a játékból az Xliveless-t, a First Person mod-ot és kimásoltam a mentést. De ezek a mentések nem mennek az eredeti játékkal. Végülis nem nagy baj, mert a story küldetések már kész vannak.
-
JetiRulez
őstag
válasz
szepsy #25892 üzenetére
Jelentem, nálam virágbolti Windows 7 Home Premium 32-bit rendszeren rendesen fut.
Nincs öltletem, mi baja lehet.
Látom rendesen felpörgött a topic így az ünnepek alkalmával. Jó! Remélhetőleg mindenkinek sikerül megoldást találnia és nyomhatjuk a két ünnep között.
Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog újévet kívánok!
(Meg is kaptam a karácsonyi ajándékot, csak figyeljétek a pofázmányom.
)
-
JetiRulez
őstag
válasz
Mariann294 #25809 üzenetére
24, 25, 26, 31, 1, 2-a. Ekkor nem érek rá. Mindenkor máskor lehet róla szó. Trainer nélkül természetesen.
De fontos, hogy gyalogosok és autók ne legyenek, illetve tiszta idő legyen, hogy 30 FPS fölött teljesítsen a gép!
Nekem most nem futja hardverre. Így még az utolsó napokon jól kihajtom ezt a szegény vasat, aztán az új gazdája örülhet. -
JetiRulez
őstag
Az megerősítem, hogy a GTA IV friss operációs rendszeren fut legjobban.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Teasüti #25794 üzenetére
Hát igen. Én a saját szerencsés esetemet hoztam fel példának, de hogy ott mi lehet a baj...
Én egy évig játszottam pl. úgy, hogy huzamosabb játékidő után le-le fagyott. Ez attól volt, hogy tovább húztam a procit, mint amit a 300W-os táp elbírt. Tápcsere után a kép folyton szétesett. Ez így ment elég sokáig és egyik nap feldobta a talpát a 8600GT.Én speciel nagyon örülök, hogy a Social Club vissza lett butítva. Csak a szükséges Login felület települ a gépre. GFWL pedig fontos a multihoz, bár XP alatt szívtam a frissítésével egy keveset.
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
Mariann294 #25687 üzenetére
Mostmár láttam, de a Ben Buja sorozatnál mégse jobb.
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
Felraktam ma este a First Person Mod-ot. Működik, de csak akkor, ha vele együtt van az X Liveless kiegészítő. Így nem tudok bejelentkezni az offline profilomba se és nem tudom betölteni a mentéseimet. Hogy lehetne ezt kiküszöbölni?
-
JetiRulez
őstag
válasz
creedszl #25626 üzenetére
EFLC-ről jóformán semmit nem tudok neked mondani. Megvettem, de még nem nagyon foglalkoztam vele. Várom a magyarítást, de addigra már nem lesz meg a gépem se.
Persze, a Steam ad ilyen serialt. Amikor bejelentkezek az online GFWL profilomba, már automatikusan ki vannak töltve a mezők, de közben járatom a Steamet (első indításnál szükség van rá).
Utána már elég csak kirakni egy parancsikont a LaunchGTAIV.exe-ről.
-
JetiRulez
őstag
válasz
rup1u5 #25585 üzenetére
Engem akkor szoktak kirakni az összes szobából véglegesen. Marhára nem csípik, ha mesterlövészkedem, pedig jó volna. Jövő szombat?
És akkor már egy pár tippet elfogadnék, hogyan lehetne a beállításokon kívül még jobban butítani a játékot, mert multiban gyakran nincs meg a 30 FPS sem, így meg nagy a ping. -
JetiRulez
őstag
válasz
ittakary #25557 üzenetére
Nem nevezném titkos menünek, nem kellett hozzá semmilyen fortély, csak iszonyat mód el volt rejtve, aztán megint át kéne nyálazni minden egyes menüjét és almenüjét a készüléknek. Olyasmit képzelj el, mint a Steam Store. Kint van a játék címe és egy blokkban felsorolja, hogy mit tud a játék (Single Player, Multiplayer, Achievements, 720p...).
Lehet, hogy mindenre jó, csak bizony győzze fizetni az ember fia. Jelenleg lehetetlen zsebpénzből, rendes munkahely nélkül jelentős fejlesztést végezni rajta. Pl. rájöttem szombaton, hogy pont elég gyenge a vasam ahhoz, hogy ne tudjak multizni GTA-ban. Kevés az FPS, ebből adódóan magas a ping.
A grafikai beállításokkal Én szeretek szöszölni. Mindent szeretek testre szabni, ahogy csak lehet.toldy: Kihagyom. Folyton fáj tőle a fejem, ráadásul nem tudom 100%-osan érzékelni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
zsoltinnó #25554 üzenetére
A Boxos grafikától valóban nem lehet hanyatt esni. Havernál játszottam pár órát a játékkal. Látótáv is max 100 méter lehet, aztán meg sikerült valahogy előhoznunk egy menüt a Boxban, ahol a játék tulajdonságai voltak felsorolva. Köztük feltüntetve, hogy "720p" (azt a menüt azóta se találjuk). Nem vagyok szakértő, de annak nem 1080p-nek kéne lennie? Elvileg tudja a készülék, nem?
Mondjuk azért a konzol és a játék között van pár év (nem tudom pontosan mennyi). Nem is lehet elvárni, hogy maxi beállítások mellett futtassa.
Ha a GTA 5 pedig konzol exkluzív lesz, akkor nem játszom vele, ennyi. Egyszerre csak egy lehet itthon: vagy számítógép, vagy konzol. Én a gépet választom. -
JetiRulez
őstag
válasz
Crytek #25524 üzenetére
Steam backup alap. Nekem az összes játék el van mentve. Sokszor volt rá szükség eddig.
"az ezer és patchekhez" éves akart lenni? Szerintem azért, mert a készítőnek tört játéka lehet és nem frissül automatikusan. Vagy nem Steames eredeti változat nem frissít magától?
Majd ilyen grafikai újításokat próbaképp Én is felrakok, ha végeztem a küldetésekkel. Szerintem csúnyán lehúzza majd az FPS-eket.
-
JetiRulez
őstag
válasz
rup1u5 #25479 üzenetére
Azon kívül, hogy más már nem engedett, gondoltam azt a kettőt még ráhúzom. Elméletileg azért nem engedi tovább, hogy ne feküdjön meg ténylegesen. Nem?
A textúra lassú betöltődése engem nem zavar, már hozzászoktam. A GT220 is elég lassan hozza be a textúrákat, pedig úgy szoktam játszani, hogy minden minimálisra van véve. Mindig legyen nekem 30 FPS fölött a játék.
Az automata eszembe se jutott akkor. Meg egyébként is, ki nem állhatom, ha egy gép helyettem dönt, legyen az helyes vagy helytelen.
Ha lesz alkalmam, akkor próbálkozom úgy is, ahogy tanácsoltad. Kösz!bognar110:
Való igaz, nagyon olcsó. Sürgősen kellett neki a pénz és mivel semelyikünk ismerősei nem tartottak rá igényt, behirdettem. Filóztam rajta, hogy öcsémnek ajándékozom, de aztán hagytam, mert egyáltalán nem játékos a srác. Néha elkapja a hév, de annyi.
Már fel is vettem a kapcsolatot valakivel, aki leütötte. Csak nem az a bizonyos barátod? -
JetiRulez
őstag
A délután felraktam Vaterára egy barátom 8600GTS kártyáját. Csináltam előtte egy tesztet, hogy lássam, biztosan nincs semmi baja. Azt kell mondjam meglepődtem. Csináltam is róla egy rövid kis videót. [link] Kopipészt deszkripsön: "Ahhoz képest, hogy 256-os, kifejezetten jól szerepelt. Majdnem hozta a Zotac GT220 512MB DDR2 kártyám teljesítményét."
-
JetiRulez
őstag
És természetesen kezdhetem előröl megint, immár harmadszorra, mert szokásomhoz híven elfelejtettem elmenteni a mentéseket.
-
JetiRulez
őstag
Fellőttem a szombati bacsis-lanparti miatt a jó öreg XP-t. Érdekes, de most sokkal jobban fut a játék. Talán kevés a 2,5 Gb RAM a gépben? De akkor mindenképp marad az XP, hiába dinamikusan használható a 7.
-
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
Östéjt!
Szombaton lesz fent valaki online? Mert akkor aznap este is felnézek. Az utóbbi szombaton teljesen kihalt volt az egész játék. Alig voltak normális szerverek.
Vagyis voltak, de az ...island-os meg Airportos szerverek már a könyökömön jönnek ki. -
JetiRulez
őstag
válasz
kovy79 #25250 üzenetére
Erre Én is nagyon kíváncsi volnék. Nincs kedvem folyton az egérrel állítgatni a kamerát, de egy éles kanyar után látni szeretném az utat is. UP!
Magyarításból pedig csak egy van, a Hunosítók Team jóvoltából. Már 60% fölött áll a TLaD magyarítása is.artiny:
Szerintem azt újra kell telepíteni. De nem biztos. Nekem Steames verzió révén teljesen máshogy kell telepítenem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest