Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
powerplay van asztali kártyákban is szóval ez hülyeség. Azért mobility mert másképp van felépitve és ezért kell hozzá másféle driver. Hogy te ugy gondolod hogy az egy teljesértékü kártya az pedig a te hardveres tudatlanságod jelenti. Nem az. Mivel ugyse fogod elhinni mert te jobban tudod kérdezz meg egy olyat akitől elhiszed.
Ha egy 4670 szintjét se üti meg a kártyád nem is értem mit vártál tőle. Krájzisz elfutott egy 7600gt-in is. Ez a játék nem.
Az meg hogy sültelenségnek tartod hogy a mobility kártyák nincsenek támogatva megint azt jelenti hogy nem értesz hozzá.
Keress fel egy szakmai topikot olyat ahol ha leirják neked hogy miért más a mobility. Ez nem az a fórum. És mivel marha unalmas minden második beirásban azt olvasni hogy mindenki hülye csak te nem, elhiheted hogy itt sok segitséget már nem fogsz kapni. -
rup1u5
nagyúr
Nem értem miért irod ezt le nekem. Tisztában vagyok vele. Nem is emlitettem DX11-et.
Pusztán azt hangsúlyoztam ki, hogy a 80sp ami abban a GPU-ban van elég kevés a GTA-hoz.
Esetleg próbáld meg másik driverrel, hátha az javít valamit. Sajnos HD4890-el én is hasonló jelenségbe futottam bele az asztali gépemmel. Meg lett volna a kellő fps de sokszor beakadt, vagy egyik pillanatról a másikra leeset 10-15 fps-re. Egyrészt a HD4000-res karikon elég gyakori ez a jelenség GTA esetében, másrészt gondolom a notebook-ok driverei is bekavarhatnak. Próbálgas ki különböző Catalyst-okat. A jelenség teljesen nem hinném, hogy meg fog szűnni, de talán enyhülhet.(#25220) Geryson:
micsoda fasság! -
TazLeacher
nagyúr
Megpróbálom szépen, nyugodtan leírni:
A játékok nem a noti VGA-khoz készülnek, nincsenek benne a támogatási rendszerben. Igen, valóban van, hogy elmegy ezzel a játék, de nem törvényszerű. Tehát a lényeg: vagy megérted, hogy ez van, vagy továbbra is dühöngsz. Igen, sok embernek van/volt problémája a játékkal, csak 1 a különbség: nekik van indokuk dühöngeni, mert ők asztalin játszák, amik támogatottak. Neked nincs. Megpróbáltad, nem megy, vedd tudomásul, hogy ez van. Leírhatod 100x is, hogy igy, meg úgy megy a Crysis, de ez nem a Crysis, értsd már meg. Ha szarul van optimalizálva, ha jól, semmi okod a nyivákolásra, mert a mobility VGA-k nincsenek benne a játék támogatási rendszereébe. Még egy jó tanács: ha ilyen jól megy a Crysis, akkor szerintem játsz azzal, és sok idegeskedéstől megkíméled magad.
-
Zolás
addikt
Moderáld magad légyszives mert ebben a stilusban otthon beszélgethetsz a családdal itt nem. Főleg hogy segitséget kérsz.
Akárhogy erőlteted el kell fogadnod hogy ez a játék ilyen. Ha beleolvasol a krájzisz topikjába ott is laggol-akad stb. Ott miért nem nyavajog érte senki? Ja mer az a krájzisz?
Vettél egy izmos notit. Elhiszem hogy fasza lenne ha minden futna rajta de ez nem igy müködik. A gta4 meg pláne nem igy müködik. A mobility pedig egy torzszülött mivel át van alakitva hogy beleférjen egy notiba.
Amugy melyik vidkarinak felel meg a notiban lévő? (Érted melyiknek felel meg melyikből vágták-darabolták ilyenné, nem teljes értékü. Nem ugyanaz a hardver mint az asztali. Már a driverből is notis kell mert az asztali drivere nem jó hozzá. Akkor miről beszélünk?) -
Zolás
addikt
Azért mert eddig elindultak és futottak rajta a játékaid az nem azt jelenti hogy támogatott. Lutri. És mivel te is írod hogy más a fizikai elrendezés ami teljesen megváltoztatja a kártya tulajdonságait nem tudom miért erősködsz hogy futnia kéne.
A játékokat asztali alaktrészekhez optimalizálják nem notishoz. Igaz ez a játék van a lehető legrosszabbul optimalizálva de ez a te helyzeteden nem változtat.
Mivel mobility a vga ezért kiesett. Nem teljes értékü hanem mobility. Ha ezt fel tudod fogni akkor rájössz hogy a hiba nálad van. -
Jazz
veterán
Jézusom.... 13ezer környéki hsz.-eket olvasgotom ... ti ennyit sovtatok annak idején a game-el?? Úr Isten! Nem csodálom hogy sokan végérvényesen abbahagyták. Azon viszont igen hogy ritulis Gta4 égetés nem történt....
Ezt nem akarom elhinni hogy ennyire nem tudják optimalizálni a játékot!
Ez ezer százalék hogy direkt van! Microsoft ráhatás: 2 év után akik nem vettek xbox-ot ez a játék miatt, szóval a Pc-sek után is kéne a lóvé, de azért érezzék hogy "mekkora szopás a PC", ne legyen megoldás, véletlneül se fusson erőforrásnak megfelelően -> buy Microsoft box. Hányinger.Holt zicher, ha kiadnák a nyílt forráskódot, ügyeskezű userek által 3 napon belül fennt lenne a neten egy kiválóan optimalizált gyorsan futó Gta4 verzió, kiváló net kóddal!!
Részemről itt befejeztem, bek*om a dobozt a Rokkstar ablakán.... -
rup1u5
nagyúr
HD 5145 mellett sajnos hiába van neked 512MB ha egyszer a GPU gyengus.
Gyakorlatilag egy átnevezett HD4000-res GPU-ról van szó, 80 stream procival.
Ne várj tőle csodákat! -
rup1u5
nagyúr
Gyenge sajnos az a GPU.
GTA 4 jobban szereti az NV karikat. ATi-knál tipikus jelenség ez a beakadás, szaggatás amit te is tapasztalsz. Meg eleve notebook-on sem nagyon szeret futkorászni. Legalábbis aki eddig itt próbálta notebook-on tolni annak mind ilyen vagy hasonló tapasztalata volt vele.(#25204) dokee78:
Ha már eleve akad nálad akkor azon a VGA upgrade sem fog segíteni. Ez esetben bővíts inkább 4 gigára és majd később cserész VGA-t. 4gigát meg fogod érezni, az biztos! -
Jazz
veterán
ami kimaradt:
- Vsync On semmin nem változtat (eleve digitális monitoron/kapcsolaton csak annyit eredményez hogy fps jócskán leesik, cserébe az alig észrevehető vertikális kép szétcsúszást gyors mozgásnál megszünteti)
- Memoryrestrict kapcsolók, kompatibilitási módok, eredménytelen
- Nagyobb textúra mennyiségű helyen (felül felüljáró rácsosszerkezet, balra híd, tenger, vidámpark, város másik fele...) intenzívebben jelentkezik a probléma.
- Nincs x perc utáni fps lagg lassulás, game crash, vízközelbeni akadás. "Folyamat" látszólag (lenne) 20-30 fps mindenhol minden helyzetben bármeddig -> folyamatos 1-3mp-enkénti időbeni belassulásokkal ("laggolásokkal") kísérve. Tehát a szó-szoros értelemben vett szaggatás nincs (gép simán bírja-bírná), csak ez az ennél sokkal zavaróbb jelenség. -
Jazz
veterán
No akkor összegzek...
Normális esetben tized ennyi időráfordítás után temetem örökre a game-et a fejlesztőével együtt, de most kivételt képez...a bug-király játék kihívás iránti szenvedélye végett.
Többezer hsz.-t, fórumot, google-t kiolvasva, nem kicsit (de rühellem ezt a "szállógiét") képbe kerültem ami a hűde jó játék sz*r kódját illeti. A lényegre koncentrálva, R*-Micro kettősről véleményemet magamba fojtva (nem könnyű), a kövektezőkre jutottam:
- az időben belassulva laggolást nem a Windows naplózás által okozott billentyű beragadás okozza (nem is találtam ilyen szolgáltatást), billentyűt elengedve, autót egyenesen futni hagyva jelenség megmarad
- memória hiány sincs, főleg a patch-elések után, 2Gb-nak is elégnek kéne lenni
- defrag is megtörtént
- legújabb driverrel kevesebb fps-t produkál (hűdejó)
- origi, nincs imobolygás, füstölő autó, egyebek...
- offline próba, nem vesz el erőforrást szociális közösség, meg hasonlók
- a hdd-re való dolgozás szindrómája: többször végigmenve ugyan azozon a szakaszon, (már rég betöltött memóriába) nincsen led villogás, és ugyan úgy folyamat beakad, belassul a játék.
- jelenség repülőtéren kevésbé jelentkezik
- jelenség totál független a graf beállítástól, full maxon vagy totál minimumon (alig több kevesebb fps) ugyan ezt produkálja
- gép erőforrás nincs kihasználva, Gta 4 futás közben 1.1Gb memóriát eszik (csak?)
- minden folyamatot leállítva (feladatkezelőben), beleértve explorer.exe-t, és csak a legszükségesebbet hagyva, game-t úgy indítva, jelenség nem változik.
- benchmark 37sec. Érdekelne hogy egy nem belassulós konfigon ez valójában mennyi lenne?
- Statistics-ot kiegészítettem még a szükséges infókkalStatistics
Average FPS: 19.44
Duration: 37.30 sec
CPU Usage: 46%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 72%Graphics Settings
Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Shadow Quality: Off
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: Off
View Distance: 50
Detail Distance: 50Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate X64Video Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5145 (512Mb)
Video Driver version: 8.14.10.697
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz
1066Mhz 3Gb Ram
Notebook (linken frissíts ha elsőre nem jelenik meg)Bár lassan már kijátszott game lesz, de remélem leszenek még aktív szakik a fórumon okos ötletekkel. Köszi
-
rup1u5
nagyúr
Nem kell tulbonyolítani. Uninstalláld az egészet, esetleg engedj rá egy registry cleaner-t a gépre hogy kitakarítsa a bentragadt bejegyzéseket és telepítsd újra az egészet. Első indításnál felpatcheli magát a játék. nodvd.exe-vel ráérsz akkor foglalkozni majd ha már elindul rendesen.
-
rup1u5
nagyúr
Semmi különöset nem tudnék leírni a telepítéssel kapcsolatban.
Kb másfél-egy éve telepítettem föl, miután Win7 64bit-re váltottam. Betettem a DVD-t végigment a telepítés, első indításnál hagytam hogy autómatikusan patch-elje magát. Mivel én rendszeresen multizok ezért nálam természetes, hogy rögtön autómatikusan települt mindíg a legfrissebb patch rögtön megjelenés után.
Miután mindez lement felülírtam az exe-t a nodvd.exe-vel és azóta is köszöni szépen tökéletesen működik az eredeti DVD meg a polcon pihen. Néha előfordulnak fagyások, általában az instabil tuning miatt és néha belefutok a "GTA4.exe működése leállt" című fagyásba is. De mostanában nem volt ilyen.
Ezzel a DLL-es hibaüzenettel én sohasem találkoztam.
xlive.dll a LIVE-al van kapcsolatban. Helyedben megpróbálnám külön telepíteni a LIVE-ot.Gyertek multizni most emberek!
-
Jazz
veterán
Up.
Gta 4 (1.007-el patch-elt) szeretnék futtatni Windos 7 64bit-en, de nem megy. Következő a hibaüzenet: A sorszám (5367) nem található a DLL-ben (xlive.dll)
(google-on megoldást nem találtam)Próbáltam másik xlive file-al, kompatibiltási módban, mindenhogyan, sehogy sem megy.
Valaki tud valamilyen megoldást, esetleg akinek tökéletesen fut a fenti oprendszeren letudná írni hogy mit hogyan módosított hogy működjön?Köszi
-
de nem, lassabb...állítólag.
Jól írtad, állítólag.
Én meg azt erősíteném meg, hogy ez nem igaz sőt.
Ha van legalább 4GB mem akkor pláne, ha meg nincs akkor felesleges a 64 bites Op.rendszer.
Azt tapasztaltam, hogy jobban fut Win7 x64 alatt.
Gondolom köszönhetően a jobb memóriakezelésnek is. -
-
-
Nem tudom mit kell problémázni. Feltelepíted a játékot, felteszed a patcheket és játszol.
ez most nem neked:
Felhívom mindenki figyelmét, hogy hagyja abba az offolást, különben jóképű banok kerülnek kiosztásra a résztvevők között! A politikai tartalmú hsz-eket súlyosabb büntetéssel fogom szankcionálni. Kiosztottam 2 rövidebb bant.
-
Jazz
veterán
Senki??
Olvasgattam a neten, de csak azt írták hogy milyen brutális a telepítése, meg SecureRom...meg egy csomó javító patch, házi barkács, azt a patch-et fel ne tedd, fél-1éves lejárt blog-ok, topic-ok....most akkor mi van? Sz*jak mint a torkosborz és próbálkozzak mintha most adták volna ki a game-et?
Gondoltam 2 év alatt aki tolta GTA-t, csak profi lett a témában és zsigerből tudja hogy wtf...
thx -
rup1u5
nagyúr
Nem.
(#21566) Źşë':
Tipikus huszonéves hőbörgés.
Ne aggódj! Ki fogod nőni! (legalább is én erősen kívánom neked) Az élet, világ, országunk sokkal összetettebb annál, minthogy egyszerű másra mutogatással el lehessen intézni a problémáinkat. De ha neked jólesik majd ha rendőrökkel vereted szét magad akkor hajrá! -
haly
őstag
szerintem inkább gyűjts mint én aztán ne csak vidkarit vegyél hanem dobj mellé egy procit is ...
mert egy 8600-al csak a pénzt dobod ki ! 15000-et meg nem ér meg hogy aztán 800x600-ason döcögjön 30-40 fps-el : TAPASZTALATBÓL mondom mert nekem egy 8600gs-em van és ilyen beállításokkal nyomom:
-800x600(59Hz)
-low
-off
-low
-off
-low
-1
-1
-1
-0
-on
-on
Ezeknél a beállításoknál rosszabb már nincs és sztem nem is lesz! 30-40fps-el megy és van olyan amikor egy egy nagyobb részt akar betölteni nem tudja mert én meg megyek ugye a játékba és azt számolja ergo leesik az fps 5-10-ig és a hajamat tépem mikor a kocsival 150-el kanyarodok és csak egy képregényt látok
Néztem itt ezt a videot amit linkeltél... pff nézd már meg 1152x864-esen sztem ugy 15fps-e lehet hát szaggat mint az állat csak 800x600-al tudsz élvezhetően játszani!
Jha és én is 14 vok és gta-t tolom -
Robi86
senior tag
Szerintem egy HD3850 bőven elég lesz, nem érdemes erősebb VGA-t venni ahhoz a procihoz. Nekem is ilyen kártyám van (igaz mellette egy kétmagos amd proci ketyeg 3GHz-en), és 1280x1024-es, mostanában pedig 1280x800-as felbontásban simán játszható szinten van a GTA, ami azt jelenti, hogy átlagban 25-30fps körül mozog, és nem alapbeállításokkal
szerk.: csak nehogy 28K-ért vegyél 3850-est, most nézem hogy ott annyi
Aprón találni 15K környékén. Ajánlott szétnézni
Vagy akár itt is.
-
puttputt
őstag
Vidkari driver... nálam a csere megoldotta. Most, hogy fent van az új Catalyst driver, már nem szaggat sehol a gép.
Mikor a régi volt fent, akkor még így, hsz. írás közben is volt, hogy beszaggatott, késleltetés, stb.
Próbáld ki.Újabb vizuális csoda beállítás a GTA-hoz..., kipróbálhatja, aki akarja, hoz-e változást. Nekem most nincs időm belemélyedni.
Ezt a hamachi-t hamarosan megnézem én is..., kíváncsi vagyok.
NHL2009-nél használtam, ott jó volt. -
Mariann294
őstag
Szivesen!
Pár kép:Ez nem az a csávó akit kinyirtak?(Rá gondolok igaz nem nagyon láccik régi kép itt nem is őt kaptam le
)
Na ez vajon hol lehet?
Ha már végképp nemtudjátok itt a segitség ebből tuti rájöttök. -
Źşë'
addikt
jaj el ne élvezz!
rre
te engemet becsülsz alá mikor ilyenekkel jössz h 2200as felbontás hát gratula, hol láttál te ilyet az északi sarkon v a maláj mamutok között?!?
omájgád
abszolute de nem kötekedésből írtam a hszt, de tudod fájt az a sok hülyeség amit leírtál...
mikor egy 2magos teszem fel azt 4400+os amd nem hajt ki egy 9600gt-t csak hajrá... akkor egy 4870 et tuti ki fog a prescott... namind1, ezer meg egy tesztet néztem, és futtattam is... szóval ne gyere nekem itt a gyakorlati dolgokkal... mert nem vok núúúb!
erre meg: "de leragatsz a részleteknél!" ha bemész boltba nem fánkot fogsz kérni ha kiflit akarsz...amúgy is leragadsz.. : )
"Crisys 2 játék: ott kötsz bele az mondanivalóba hogy lényegtelen dolgoknál leragadsz, "Nincs is crisys 2". Téééényleg??? Na nemáááár! Omg" >>> hu na ne mondd már... de te mégis voltál olyan (bocsi) láma és felhoztad, minek ha tudod h oltári nagy baromságot írsz?!
"Nem tudom mióta van pc-d de látszik hogy a mediadömping áldozata lettél, és "számtech" terén is csak feszínt karcolgatod" nem ismersz uh Ne írj ilyeneket...
"számtech" terén is csak feszínt karcolgatod, és semmi tapasztalat....nem mintha én szakértő lennék, messze nem" ne haragudj de ez meg is látszik, x600 al akarsz nekiesni egy gta4nek?!
its funny! xD
min system requirements: Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900 vágod b****od?!
lol én nem tudok olvasni a sorok között, de te nem látod a fától az erdőt...
más: Wiki és Niko
-
XoZ
aktív tag
A GTA IV jelenleg az egyik leginkább processzorigényes játék, igazán jól csak a Core i7 esetén fut: [link]. Alacsonyabb beállításokkal elfut 2 magos processzorokon is, de ajánlott a minél több mag: [link]. Más játékoknál általában nem számít ennyire a processzor, de itt igen, ezért más játékok tesztjeiből nem érdemes kiindulni (rup1u5 nagyon jól leírta korábban, hogy miért kell az erős processzor: [link], [link]).
Az általad belinkelt képen a Pentium Dual-Core processzor nem olyan, mint a Tiéd, hanem az újabb Core2 architektúrás E2xxx valamelyike: [link]. Más PH-s tesztekből látszik, hogy a Core architektúra erősebb a régi Pentium D-nél: [link], [link].
Remélem, hogy azért sikerül olyan beállítást találni, amivel jól fog futni a játék -
Mariann294
őstag
Igen,és a commandline is hasznos.Nekem ez a kettő együtt hozott vagy 5-10 fps-t.
Belekéne rakni ezt az első hsz-be..szal a commandline-t igy csináld:Make a file called commandline.txt and add -memrestrict ########### .
Place it into the install directory then run the game as normal.Replace the ########### with one of the following
-memrestrict 188743680 LOW TEXTURES (256M Video Cards)
-memrestrict 209715200
-memrestrict 230686720
-memrestrict 262144000 MED TEXTURES (512M Video Cards)
-memrestrict 293601280
-memrestrict 314572800
-memrestrict 629145600 HIGH TEXTURES (1Gig+ Video Cards)
-memrestrict 650117120
-memrestrict 681574400Érdemes a mellette lévőt használni ill azzal kezdeni.Tehát ha 256 MB -os a videókarid akkor létrehozod a commandline.txt-t majd bele irod ezt:
-memrestrict 188743680
A contig-ban meg amikor belerakod a-s kapcsolot kell elé egy space!
Paccs: Hagyni kell hogy a játék automatikusan frissitse magát és hogy a legujabbat rakja fel (1.0.4.)
-
Źşë'
addikt
hát nem jöttem rá mert itt szamtechben ha vki hivatkozik egy valos eredmenyre akkor illik valos adatokat megadni, am crysis2ről mégcsak egy normalis trailer sincs nemhogy kesz beta verzios akarmi
na ez tuti fake
"Nem fake, hanem teszt" fake koztudatban hamis dolgot jelent =)nem irtal semmi sertot csak en tokre nem hiszem el azt amit irtal xD picit vicc mar sry, mikor azonos gepen csak a cpu mas es egy e6550es cpu meg egy e8200as cpu kozott vga hajtas ugyileg azert mondhatni jelentos elteres van, itt nem a gigahertzek dominalnak csak, fsb akkor technologia, csak nezni kell egy everestet amiben vannak szamitasi adatok es ott kiutkozik szepen a valos kulonbseg
szted van realitas 2db tobb ev kulonbseggel biro dolog kozott?! csak nem csinaljak meg uazt amit eladtak mar tobb eve, mert akkor tuti senki sem ujitana... erre akartam kijukadni, na szoval engem nem gyoztel meg : )
ha jol tom akkor a legminimalisabb ati vga az az x1900pro, de javitsatok ki ha tevednek
-
Źşë'
addikt
Crysis 2 v 2db teszt, mert nem mindegy, "még mindig a 3D-s telejsítmény dominál" gta4 nél tuti nem
a mai játékok legjava alá (ahol van jelentős fizikai modell, nem ilyen cod4 meg 5) azért nem árt minimum egy c2d (és ezek is csak húzva hajtják ki a vgak legjavát, idővel, és lassan már viszont valóban a 2>>nél több magos cpuk dominálnak, mivel sok az olyan játék amiben kell számolni jelentős fizikát, physx nem terjedt el eléggé, azaz egyenlőre nem örvend nagy népszerűségnek. Nem tom hol olvastad ezeket a teszteket, de tuti h fake-ek... eleve 9600gtx?
meg 2200x felbontásban nem szoktak tesztelni semmit sem, full hd azután meg 2560x akármi
-
Mariann294
őstag
Szia!
1.Nem de azért egész jól megcsinálták!2.4 Ghz-es procit irnak neki minumnak nos nekem 2.1-van tökéletesen elszaladgál 25 fps-el semmi gondom nincs vele.
2.Összesen 4 darab jött ki azóta,és nem Gb-nyi méretűek.A legutolsó a legjobb,gyorsult vele a játék és sok uj beállitást is tartalmaz.(Vysinc vagy pl a víz minősége)
3.Szerintem próbáld ki hogy megy bár a videókártyád szerintem kevés neki.Minimum 512-essel egész szépen menne alacsony-közepes beállitásokkal.
Ja mostlátom a memóriád!Az amennyid van édeskevés szerintem felejtős 2GB minimum kell neki!
Tálydli: Tök egyszerű akkor rakd vissza az xp-t.Win 7 még béta,nem is értem egyesek miért szeretik..
-
Źşë'
addikt
az az 1 év nem is egy év
majd dec. 3. lesz 1 éves, am el kell h szomorítsalak mert szinte semmit nem javult a helyzet, az 1.2es patch hozott némi fpsbeli változást de az utána következő 2db visszaamortizálta a porba :s uh most az a helyzet az 1.4es patch a legújabb és hát, bugok javarészt megszűntek (én azért látok még párat), csiterek még mindig vannak a multiban, gépigény mondhatni uolyan szvsz (mert nálam nem jobb ) : ( többször lép ki hibával ami sztem betudható a live rendszernek is, úgy dióhéjban ennyi =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest