- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Ma felraktam a icenhancer 2.0. Valami nem stim, mert még legalapabb beállításokon félpercenként megakad a kép, a mod nélkül tökéletes. Kár érte, pedig szép.
-
toldy
őstag
Mostanság rálltam a bűnüldözésre.
-
toldy
őstag
Nos, találtam 2 videót ami nagyon megfogot, alapból a tél a kedvenc évszakom.
Most jön lefele, kíváncsi vagyok milyen lesz, valamint elvileg készül a v2.0 is belőle.
-
toldy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #30241 üzenetére
Az nv-s részhez még nem nyúltam.
Az ég nálam okés, a hold kocka még mindig. Az ég is rendben van , ellen nekem is van egy környék ahol ahol a lámpák égetik a szemem, pedig pár utcával arrébb minden okés.A verőfényes napsütés túl fényes még picit, ezt is piszkálnom, kell, szerencsére sötét hely már csak egy van, da az nekem enb nélkül is az, manhattan szigetén a safeháztól északra, a rendőrséggel szemben a mélygarázs.
-
toldy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #30235 üzenetére
Persze szívesen küldöm, de van pá dolog amit fontos megjegyeznem
- csak saját felelőségre
- a fék és szírénák egy kicsit rózsaszínesnek látom, még nem jöttem rá hogyan tudnám javítani
- a hold jelenleg egy négyzet, de nem is szoktam látni ( erre ötletem van de még neki kell esnem)
- az esti utcai vílágítás nekem is van ahol sárga/sárgás erre ötletem sincs mit kéne.[PROXY]
EnableProxyLibrary=false
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=[GLOBAL]
AdditionalConfigFile=d3d9-FXAA.dll
UseEffect=true
CyclicConfigReading=false
ForceNVidiaCard=fase
ForceNVidiaCaps=false[ENGINE]
ForceDisplaySize=false
ForceAntialiasing=false
ForceDisplayRefreshRate=false
ForceAnisotropicFiltering=true
MaxAnisotropy=16
AntialiasingQuality=1
DisplayRefreshRateHz=60
DisplayWidth=
DisplayHeight=
ReflectionsForceHighPrecision=true
ReflectionsExtremePrecision=true
AntialiasingUpScale=1.2[EFFECT]
EnableBloom=true
EnableAmbientOcclusion=true
EnableSkyLighting=false
UseOriginalPostProcessing=false[INPUT]
KeyUseEffect=123
KeyCombination=16
KeyScreenshot=44
KeyAmbientOcclusion=121
KeyShowFPS=106[BLOOD]
ReflectionAmount=1.0
SpecularPower=0.8[TREE]
LeavesReflectionAmount=0.02
LeavesSpecularPower=1.8
LeavesAmbientAmount=0.5
LeavesColorMultiplier=1.8
LeavesColorPow=1.5
LeavesColorFilterR=0.9
LeavesColorFilterG=0.9
LeavesColorFilterB=0.9[BUILDING]
WindowLightIntensity=1.0[LIGHT1] //siren and some internal
LightIntensity=1.0
LightAOAmount=1.1
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=2.0
LightCurve=1.0[LIGHT2] //street light
LightIntensity=0.4
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=1.0
EdgeLighteningAmount=0.3
ColorPow=1.0
LightCurve=0.8
ColorFilterR=0.7
ColorFilterG=1.0
ColorFilterB=1.0[LIGHT3] //car front light
LightIntensity=1.2
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=5.0
EdgeLighteningAmount=0.4
ColorPow=2.5
LightCurve=1.0[LIGHT4] //secondary
LightIntensity=1.0
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=3.0
EdgeLighteningAmount=1.0
ColorPow=2.5
LightCurve=1.0[LIGHT5] //ambient spheres
LightIntensity=0.85
LightAOAmount=1.0
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=2.6
LightCurve=0.7[LIGHT6] //ambient spheres for omni light
LightIntensity=0.85
LightAOAmount=1.0
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=2.5
LightCurve=0.7[CARHEADLIGHT]
EmissiveMuliplier=0.6
LightIntensity=1.2[LIGHTSPRITE]
UseExternalTexture=true
Intensity=1.2
IntensityInReflection=1.6
UseRays=true
RaysNumber=4
RaysIntensity=0.2
RaysRateOfChange=7.0
RaysLength=1.0[CARWINDOWGLASS]
ReflectionAmount=0.4
SpecularPower=40.0
SpecularAmount=1.0
OpacityMultiplier=1.0[CHROME]
ReflectionFront=1
ReflectionSide=1
SpecularPower=8.0
SideFade=8.0
MetallicAmount=0.0[WHEELS]
ReflectionFront=0.2
ReflectionSide=1
SpecularPower=0.1
SideFade=15.0
MetallicAmount=0.0[REFLECTION1]
ReflectionFront=1.0
ReflectionSide=1.0
SpecularPower=150.0
SideFade=11.4
MetallicAmount=0.25[REFLECTION2]
ReflectionFront=1.0
ReflectionSide=0.9
SpecularPower=100.0
SideFade=10.3
MetallicAmount=0.05[REFLECTION3]
ReflectionFront=1.0
ReflectionSide=1.0
SpecularPower=100.0
SideFade=10.3
MetallicAmount=0.05[BLOOM]
BloomQuality=0
BlueShiftAmount=0.0
Radius1=12
Radius2=28
Contrast=0.12[SSAO_SSIL]
ApplyAntialiasing=false
SamplingQuality=0
SamplingRange=1
SizeScale=1
SourceTexturesScale=1
FilterQuality=0
AOAmount=1.5
ILAmount=1.5
EdgeLighteningAmount=3[SHADOW]
FilterQuality=1
CharacterShadowMultiplier=5.0
CarShadowMultiplier=5.0[ADAPTATION]
ForceMinMaxValues=true
AdaptationTime=0.1
AdaptationMin=1.5
AdaptationMax=2.0
AdaptationMinMultiplier=2.0
AdaptationMaxMultiplier=1.5[ENVIRONMENT]
===
DirectLightingIntensity=0.45
NightLightingIntensity=0.35
DirectLightingCurve=0.6
ReflectionAmountMultiplier=0.6
SpecularAmountMultiplier=10
SpecularPowerMultiplier=10
ColorPow=3.5
AmbientSunMultiplier=0.5
AmbientSkyMultiplier=0.5
AmbientSunSaturation=0.5
AmbientSkySaturation=0.5
===[SKYLIGHTING]
FilterQuality=0
AmbientSunMix=4.0
AmbientSkyMix=4.0
AmbientContrast=5.0
AmbientMinLevel=1[SKY]
AzimuthHeight=2.0
AzimuthMultiplier=0.2
AzimuthSunAffectPower=0.9
AzimuthSunAffectAmount=0.5
TopColorMultiplier=1.0
ColorSaturation=-1.0
ColorPower=2.5
SunIntensity=0.7
SunMaxBrightness=50.0
SunColorFilterR=1.0
SunColorFilterG=0.8
SunColorFilterB=0.7
SunColorFilterCurve=6.0
SunCoronaCurve=5.0
SunCoronaIntensity=1.0
SunDesaturation=0.3
OverallPower=0.6
OverallIntensity=1.2
BrightnessUpperLimitMultiplier=1.0
CloudsUseCustomTexture=true
CloudsCurve=0.6
CloudsIntensity=1.5
CloudsDesaturation=0.7
CloudsEdgeClamp=0.5
CloudsEdgeIntensity=2.0
CloudsEdgeRange=3.0
StarsUseCustomTexture=true
StarsAmount=2.5
StarsIntensity=25
StarsBrightness=15
MoonSize=0.14
MoonIntensity=8
MoonGamma=1
MoonLightingCurve=2.5
NightCloudsEdgeClamp=3.5
NightCloudsEdgeIntensity=11.0
NightCloudsEdgeRange=7.0
Enable=true
[PARTICLE]
SoftParticlesEnable=true
SoftParticlesEdgeRange=1.0
[DETAIL]
DetailMapEnable=false
[COLORCORRECTION]
UsePaletteTexture=true -
toldy
őstag
Ma megpróbáltam szabályosan közlekedni kocsival, nos esélytelen, föleg az forgalom miatt ( 100on).
Valamint kipróbáltam hogy mindent maxra tettem, egyedül a wiew distence maradt 58on. ez gyönyörű
, de az fps nem ment 20 fölé sem.
Ellenben most volt a leg stabilabb is, 16-20 fps közt volt végig, akár mit csináltam, akármilyen idő volt. -
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30200 üzenetére
Nem semmi ilyen nincs, csak az enb mod, kb 20 db autó és a handling rc7 ( ez egy railisztikusabb kezelhetőség). Az azért van egyen mert éppen küldetéseztem, olyankor mindig leveszem, egyébként 100 használom, amikor csak játszom, szórakozom.
-
toldy
őstag
Két egyszerű autó, a népnek is kell valami, nem csak szuper sportautók lehetnek bent.
TESCO-Zsömle: Én ezekkel a beállításokkal játszom. A fentebb linkelt 0.82 enb moddal. Időnként beesik 20-ra az fps, de tudom hogy a proci miatt ( i3-530 alapon, csak mert mazohista vagyok, és gyári cooler van rajta, egyenlőre). Amennyiben 2gb a kari akkor minden gond nélkül mehet a két csúszka maxra, és pár dolgot talán very high ra is tehetsz ( de szigorúan single playerben!! )
-
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30182 üzenetére
Időnként előfordul, teljesen random, de szerencsére hamar el is tűnik.
-
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30169 üzenetére
Nekem már a letöltött enb modnál sem volt sötét bent ( a mélygarázst leszámítva).
No már csak az utcai lámpa és piros/kék arány amit ki kell tesztelni.
-
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30165 üzenetére
No. neki estem az enbseries.ini-nek.
Nagyon szépen haladok vele, de állandóan állítgatni majd tesztelni. Amik főb beállítások még hátra vannak.
-a napfényt még visszább venni
-az autó üvegek visszaverődése
- a piros/kék színek egyensúlya
-az éjszakai lámpák fénye túlságosan visszaverődik és túl sárga.
- saturációt kell még állítgatnom.
- és még ezt a valami fakó réteget kéne eltüntetnem, csak nem tudom miez.Azthiszem el leszek még egy ideig.
Ami a legjobb ebben hogy amit átállítok az valóban meg is váltoik, nem úgy mint az icenhancerben ( már amelyik éppen működött)
-
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30151 üzenetére
Nálad jobbak a színek.
Nekem sokkal fakóbb és fényesebb, valahogyan visszább kéne venni belőle.
-
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30147 üzenetére
Ohh, je és működik.
Nekem egy kicsit fényes és fako, ezeket hol lehet állítani? -
toldy
őstag
No, újratelepítettem a játékot, teljesen friss telepítés+ 1.0.7 patch, az eredmény ugyan az, .exe leállt. Én befejeztem, eddig akár hány enb vagy icenhancert próbáltam valami mindig van, vagy a játék hal meg vagy olyanok a beállítások hogy hogy szörnyű ( és hiába módosíton pl a iceshader vagy mit, semmit nem ér.)
maradok az egyszerű autó modoknál, a grafikát hagyom ahogy van. -
toldy
őstag
válasz
Malibutomi #30097 üzenetére
Nem egészen mert én folytatnám a játékot nem kezdeném, és reggel 07:xx perc van amikor betöltené. ( korán kelő vagyok
)
-
toldy
őstag
Sziasztok, a fentebb linkelt icenhancer 1.35 el még továbbra is vannak hibák? vagy csak engem tisztel meg. Dobozos, játék 1.0.7 patchel. Elindítom a játékot a menüig minden ok de amikor betöltene és kiírja hogy loading- küldetés neve akkor kifagy az egész. ötlet? ( afterburner kikapcsolva, semmi nem futt).
-
toldy
őstag
Szerintetek egy gtx 470 jóválasztás lenne? ( mármint gtahoz) 1920x1080-ra. Gondolkodtam még az 560on ( a simán) de a 470-t 37k lenne és több a vram is rajta. Szerintetek?
-
toldy
őstag
válasz
ittakary #28897 üzenetére
Köszi, Hasek műve.
Regirck: Nos így elsőre.
1, jól esne neki +2gb ram ( hogy 4 legyen)
2, rakd rá a legfrisebb patchet 1.0.7 ( ha jól emlékszem így írják)
3, rendszer/játék újra telepítése ( ha 4gb ram lesz véletlenül akkor 64 bit windows, nem kell félni nem lesz vele gond)
4, tudom azt írtad nem tuningolsz, de ettől függetlenül az is hozna plusz fps/stabilitást ( nem azt mondom hogy irány a 4ghz, de azért a 3,0-3,2 szerintem még biztonságos alapnak és a procinak is, és a vga-t is egy picit, ha jól emlékszem 738/1836/1100 az alap? akkor kb 750-760/1900/1150 re.) -
toldy
őstag
No, rég jártam erre. Mostanában elég esős az idő, így mutatnék nektek pár videót. Nem, az enyémek de nagyon szeretem őket, szerintem jók. Amikor nézem mindig lenyűgöz hogy milyen komplex és élő ez a város, egyszerűen imádom.
GTA 4 City of Rain
GTA IV ENB Test Rain 7pm
A Rainy Day in Liberty City - GTAIV ENB HDR -
toldy
őstag
válasz
chatran #28218 üzenetére
Pedig kéne az a 64bit.
A GTA 4 meg egyenesen imádja minnél több mag/ram/vram-ot*. Biztos vagyok benne hogy vennél észre változást, ha fps-t nem is de betöltés/textura hasonlókban biztosan. Mindenki túl misztifikálja ezt a 32 vs 64 dolgot. Vista óta csak 64 bites os-t használok, 4gb ram mellé meg kötelezőnek tartom. Egyedül az van hogy ha egy progiból van kimondottan 64 bit akkor azt azt szerzem be, egyébként még soha nem tapasztaltam semmi gondot csak azért mert 64bit.
benjemin1994: így elsőre szoftver gondot mondok. Mikori telepítések? Friss windowson friss játék legújabb driverrel is ezt produkálja? Bár az is tudott hogy gta nem nagyon szereti az amd kártyákat, az 5xxxán meg mégtöbb panaszt olvastam.
-
toldy
őstag
A játékhoz szerintetek melyik proci jobb választás? Azonos órajelen, kb 4ghz. Az i5-760 vagy a i7-860 ?
-
toldy
őstag
Érdekes, most vettem észre hogy nem csak a kajával/piával/sexxel/elsősegály kocsival lehet életet növelni hanem ha mentőbe szállsz is.
-
toldy
őstag
Ma kicsit tuningoltam és megnéztem mennyit hoz a játék alatt egy kis oc.
Nos i3-530@133x22+gts 450 783/1566/1804 a játék átlag 35fps és 22 fps min futott.
Tuningal 182x22 és 915/1830/1920 átlag 45 fps és 28 fps min, és ez még nem a vége, majd megnézem késöbb jobban tuningolva is.Ja egy kis baki ( még oc elött), ott maradt a kocsi a ház oldalán amikor elmentm hintázni.
-
toldy
őstag
Erről mit mondtok, ez létezik?
Tényleg ennyire proci éhhes ez a játék? Jó nem egy i7+GTX kombó, de ez számomra elég durvának tűnik. -
toldy
őstag
De jó, most hallgatom hogy a játékban van madárcsicsergés. Erdősebb fás helyeken ( reptér környékén a pálya mellet, vagy a central parkban) van madár csicsegés ( jó időben biztos) ez tök jól esik a fülnek.
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #26328 üzenetére
Én is most fejeztem be, a vége szerintem lehetet volna jobb is ( ha már a többit ennyire eltalálta). A hang valóban nem a legjobb, illetve a felírat is kicsit zavaró, de ettől függetlenül szerintem mestermű.
-
toldy
őstag
Nézem a GTA: The Trashmaster-t, nagyon durva film lett, egyszerűen nem semmi
Én már az első 5perc készítésénél hülyét kaptam volna.
-
toldy
őstag
Baz, van "tűzoltó csúszás" létrán lefele, nagyon nagy. Vannak azok a magas ufo tornyok ott a husszúlétrán így lejönni tök jó.
-
toldy
őstag
Ja, azt lefelejtettem hogy az egyik étterem mellet ( a super star) mingig van egy páros ( hogy milyen ember az össze vissza) amikor az egyik a földön fekszik és cigizik meg arről magyaráz hogy szarul van. ( legalábis egyszer sikerült meghallgatnom őket akkor erről dumáltak).
Egyébként kinek melyik a kedven "barátnője" a játékban? Legjobban Kiki-t komálom.
-
toldy
őstag
Mostanában nem azért játszok a játékkal hogy felengedjek, hanem hogy figyeljem mi hogy és egyszerűen nem semmi ez a világ ( pedig május óta majdnem minden nap játszok vele min 20-30percet). Amiket úgy észre vettem pl
- félre álltam csak figyeltem a várost, az útszéli felémjött majd megállt és kb derékig érő kőkerítésre ült, elővet egy könyvet és elkezdet olvasni
- vihar kezdőtött, ennél is félre álltam figyelni a villámlot rá 3-4 másodpercre jött a hang ahogy haladt az idővel villámlot-hang majd a vihar vége felé megint villámlott és pár másodperc és hang.( csökkent majd nőt a hang késleltetése)
- Bohanba van az prédikátor a ház elött bármilyen fegyvert tartok rá nem fél, csak mondja ( esetleg nekem címzi a szöveget), bermelyik másik emberre tartom félni fog ( menekül, kiabál, kiszál a kocsiból, elhajt) a rendőr meg üldözni kezd.
- az autók koszolódása se egyenletes valóban függ attól hogy merre jársz és milyen időben
- ( nem ugrik be a neve a strandnak) a molo kereszt alakú.Nem semmi egy világ, várom az V-t nagyon.
-
toldy
őstag
Stevie-nek a kocsilopások fix sorrenben vannak? Valaki megtudná osztani velem hogy milyen sorrendben jökk, ha így vannak?
-
toldy
őstag
Én szeretem a különböző modokat, de EZ már nekem is sok
Jamby18 Igen így van hogy küldetésekkel kb eddig jutsz, ahhoz hogy meg legyen a 100 jön az hogy mindne bűnözőt likvidálni kell ( akik rendőrautókból tudod kik és hol), az 50 ugrató, utcai versenyek, a 250 galamb lelövése. De itt van hogy mi mennyit ér.
-
toldy
őstag
válasz
szepsy #25963 üzenetére
Ha hamarabb mondod hogy fennt van akkor hamarabb is szólok, magamtól nem jut eszembe
. A lényeg a többi hsz-t már olvastam, de tőled is megkérdem az ssd mennyit javít a játékon? illetve milyen az az ocz? Azért kérdem mert januárba in is veszek egy 60 gigás ocz vagy corsairt estelge egy 80gb intelt.
-
toldy
őstag
válasz
szepsy #25915 üzenetére
Start/vezérlőpult/programok eltávolítása/telepített frissítések megjelenítése/ explorer 9 eltávolítás.
Egyébként az előző telepítéseknél is fent volt? És vagy dupla kat de nem indult a játék vagy ha el is indult nagyon hamar gta iv exe hibát észlelt ezért leáll? Mert ezzel szívtam sokat, véletlenül jöttem rá. Nem azt mondom hogy mendig ez a gond de nálam kipróbáltam és működik ( ha eltávolítom az IE9).
Doblós: Games for windows live fennt van/legfrissebb akkor szokta ezt csinálni ( illetve internetexplorer 9 nincs telepítve? )
-
toldy
őstag
Van egy gép, ami egy nv-s giga lap, q8200, 2gb ram, gts 450, nos a gta az folyamatosan szaggat egyszerűen max 30 fps, de de az átlag 20 körül van ( bármely felbontás). Namost valami nem kerek a lappal mert korábban az a proci nálam jobban teljesített ( vantage pont, super pi, ibt "köridő" stb) kb 10%al. Most felmerült a lapcsere lehetősége és akkor már 4gb ram, ez szerintetek javít a játékon, esetleg hogy mennyit?
-
toldy
őstag
basszus, elindítom a játékot betölt, futok az autókereskedéshez ( turismo kereskedés) előkapok egy fegyvert erre hallom, hogy "tegyem el azokat az illagális cuccokat ha nem akarok bajt" zsaru ilyet beszólt , csak pislogtam
Annyira váratlanul jöt.
Én most feltudok menni
-
toldy
őstag
Találtam egy videót, érdekes, de nem rossz.
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #25747 üzenetére
Nekem most szintén gts 450 van ( asus 783mhz)) alapon használom 1600*900ban, elötte ugyan ezen a felbontáson használtam az 5770-et, szerintem hozza a szintet a max fps kisebb, de a minimum több illetve stabilabb az fps szám, meg vagyok vele elégedve.
-
toldy
őstag
Srácok, hol tralálok shancezt?
Mert nrg 900al, és pcj 600al is lehet sziklát mászni, de egy krosz moci azért jobb lenne,egyébként most nézem hogy off roadban nem is de motoros sziklamászásban azért remekel a játék,szerintem. -
-
toldy
őstag
Mostanában csomószor rám jön az off-roadozhatnék, van is pár jó hely rá, a sötét zölt inkább teknikás a tkonyzöld meg gázt neki verzió, van egy két hely ami valóban "megizzaszt", álatlában Cavalcadeel megyek belső nézettel, a kéktől a piros felé.
( régi motorosaknak nem hiszem hogy újat mondok, de nem mindenki játszik vele több hónapja)
-
toldy
őstag
Srácok, a gtaiv rádió zenéit valahonnan lelehet kapni vagy valahogy ki lehet menteni a játékból?
-
toldy
őstag
Srácok, öhhm. Kipróbáltam 3d vel a gta-t. Azt kell hogy mondajam nagyon állat.
Igaz csak sima 3d vel azért a színek hát arról ne beszéljünk, de az élmény hogy avárosba helikopterrel és rendőri tűzpárbaj száguldozás nagyon ott van. Ezek után kíváncsi vagyok hogy egy vision kittel mire lehet képes. -
toldy
őstag
Nos, gyári benchet nem tudok futtatni mert legyen az alapon vagy tungolva mindig gta hibát észlel ezért leáll.
Követekző beállításokkal használom.CPU: I3-530 22x182@1,2v ( 4ghz)
RAM: 2x2gb mushkin
VGA: Asus gts 450 directCU, de top órajeleken 925/1850/1930( 965mhz)5 perc játék alatt, kis helis város nézés, rendőkkel tűzpárbaj, autós száguldozás stb frappsal mérve:
Min: 17 ( ez ritkán van, de előfordul)
Max: 62
Avg: 32Én meg vagyok elégedve, jól játszható így most.
-
toldy
őstag
Megint én vagyok, sikerült kiderítenem a címem ( jó mi
)
Nos i3-530, 2x2gb ram és gts 450 1600x900 gyönyörű 35fps átlag ( nincs kimaxolva, de így is jobb mint az előző géppel).
Minden maxon pedig 20-25 közt van. Nagyon tetszik, már 2 hónapja nem játszottam vele így most nagyon.
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #25475 üzenetére
Köszönöm,
És ötleted van hogy hogyan lehetne kideríteni a saját címem?
( azért nem akarok újat mert ezen vannak az ismerősök a játékok, pár achievment stb)
-
toldy
őstag
gondom van , anno regisztráltam GFWL-ra rég óta nem voltam fent, újra lett húzva a rendszer és gta iv be kellene jelentkezni, hogy tudom megtudni az regisztrált email címem?
-
toldy
őstag
Átlagosan mennyi VRamot eszik a játék? Elsősorban 1600x900 felbontáson ( jó tudom beállítás függő de zsretek sokmindent maxra állítani). Én olyan 700-750mbra emlékszem.
Azért kérdem mert akarok venni vga-t és nem tudom hogy 768mb gtx 460 vagy 6850 ?
-
toldy
őstag
válasz
fsb1000 #25246 üzenetére
Működik. Ezt találtam, kipróbáltam és működik, bár mintha ablakban futva jobban enné a procit, próbáld ki nálam most csak egy 2magos cerka van.
De azt nem tudom hogy egeret kilehet-e hozni asztalra a játékból.
-
toldy
őstag
Jelenleg egy ati 5770em van. Namost ehhez képest milyen egy gts 450 a játék alatt?
1600x900 ban játszom és i3-530, 4gb ram lesz. -
toldy
őstag
Sziasztok, akast egy kis problémám.
Egy-két napig nem játszottam és most amikor elindítanám vagy nem indul el a játék ( töltöget a gép majd semmi, mintha elfelejtette volna) vagy nagynehez elindul és kifagy pontosabban a menüig se tölt be és közli hogy a gta.exe leállt. A géppen annyi változás történ hogy felkerült az ie9 beta ( illetve amiket letöltött frissítéseket). Valakinek ötlet? -
toldy
őstag
válasz
@matthew@ #25080 üzenetére
Az amd-nél az x3 procik valójában x4 procik csak az egyik mag vagy hibás, vagy nagyobb a kereslet az x3 min a x4 ezért latiltanak egy/egyik magot. Gondolj bele mennyivel olcsóbb így gyártani hogy van egy lapka és mindig letiltják ami nem kell, nem pedig 30 - it kicsit sarkítottam- féle lapot gyártyani. Az x6 pedig egy x4+x2 ( intelnek is van x6 procija i7-970,980x). Én így tudom
A mentés pedig mindig a gépen van abba a rejtett mappába. Én mindig online játszok - sose tudni mikor van kedvem multizni - és nekem is itt van a gépen a mentés.
-
toldy
őstag
Érdekes dolgott vettem észre. A sima gta4-ezeken a beállításokon használom ( konfig az adatlapomon):
A beépített bechmark alatt átlag 40-46fps van.
Játékban frappsal mérve nappal 30-40 közt ( van hogy 20 de van hogy 50 is)
Éjjel meg kb 5-8 fpssel kevesebb.Na most a gigszer az amikor frappsal mérem olyan mintha akadna ( hébe-hóba). Elképzelhető hogy a valóban a frapstól akad, vagy csak látom az fps számot és bebeszélem magamnak?
-
toldy
őstag
Ma játszottam megint, tök jó volt beülni egy jó kocsiba berekni egy jó zenét ,belsőnézet és csak nyomni neki. Egyébként amit sajnálok hogy nincs az a 1/4mérföldes lámpa ahol bellni valaki mellé, motorbúgatás majd duda és ez automata kihívás lenne.
rup1u5: nemrégiben megtaláltam a dubstep topicot, azóta olyan számokat hallgatok, van pár nagyon ígényes szám amit többször is meg kell hallgatnom, ezek van bent IV-ben.
-
toldy
őstag
Offolgatunk-offolgatunk? Én két auto közt almodozom első a Citroen GT, de egy "hétköznapi" Camaroval is nagyon boldog lennék.
De hogy on is legyek. Valahogy kikerülhető egy hívás? mert az utólsú bosszú küldetést még mindig nem sikerült megcsinálnom
de én már feladtad, ellenben jacob folyamatsoan hívogat telefonon hogy csináljam. Hiába nyomom ki sikertelen küldetés után hogy nem csinálom újra.
-
toldy
őstag
válasz
#41133696 #24240 üzenetére
Zsír, Mission inpossible.
Egyébként beszállsz egy rendőrautóba E betű és ott wiew most wanted ( vagy valami ilyesmi) kiválasztod, enter, location ( enter megint) ott lesz térképen, felkeresed és likvidálod.
front3r: ha pénzt választom akkor roman hal meg és dimitrit üldözöm földön, vízen levegőben. Ha nőt választom akkor Kate hal meg de akkor isüldözöm dimitrit? ha igen hogy?
-
toldy
őstag
válasz
rup1u5 #24236 üzenetére
Először nekem sem sikerült beérnem. De nem tudom mi a trük de csak nyomom neki és odaérek. De ha leszedem az rpgst ha nem mindig találatot kap a helikopter aztán jön az sms hogy újra? Na az beteszi a kaput.
front3r: nem hiszem hogy két befejezés lenne ( vagy ezekszerint befojásolja a last thing ben a választás hogy a nő vagy a pénz?
GoodSpeed: A story vonal egy dolog de azon feül még van csomo minden.
pl rendőrös bűnözös likvidálós, 9 bérgyilkos küldetés, bruice versenyei, jacobnak futárkodás, 200 galamb, 50 ugrató stb. De itt megnézheted. Egyébként neked hogy sikerült a végén Dimitrit likvidálni? -
toldy
őstag
Ahh, hülyét kapok. Van az Utolsó? küldetés amikor dimitrit üldözöm fööldön/vízen/levegőben és ott hiába lövöm le az rpg-s ürgét a gépről akkárhányszor felszálok jacob helikopteréle mindig felrobban
Mariann294: Elnézést hogy nem mentem fel ( tudom ígértem) de "sajnos" más elfoglaltságom akadt. De mátol biztosan ráérek. Söt fel is nézhetek akár most.
-
toldy
őstag
Amikor Bernie-től magkapom azt az erősen nem hetero színű Infernus-t azzal mit kell csinálni? Illetve az elöbb voltam az olasznál ( J betű, nem ugrik be a neve) kijöttem és mentett. Ennyi volt a sztori vonal? Jöhetnek az ugratások és a "repülőpatkány" vadászat, és a haverok felhúzása 100%ra? Egyébként összesen 68%nál tartok.
Szerk közben megtaláltam, még egy pár küldetés hátra van.
-
toldy
őstag
válasz
Mariann294 #24194 üzenetére
Sima, gta IV multi engem is érdekel, ha nem gond
-
toldy
őstag
Amikor Pegoniro-tól kapom a sniperes ,találkozó felügyelős küldetést, ott hogyan tudok feljutni a "megfigyelő" pontra, a gyár telepen?
-
toldy
őstag
Én szívesen jelentekzek multira.
nudly néven tevékenykedem, sima gta IVben, teszem hozzá nem vagyok profi.
Egyébként annyira még nem merültem el , eddig csak azt csináltam hogy elindítottam és lobbyba aki volt.
-
toldy
őstag
Valaki van ötlete hogy multiban amikor csatlakozom egy matchez akkor miért nem látom a másikat és elvileg ő sem engem . De ha közben csatlakozik még valaki akkor azt már látom.
Más, az megnézhető hogy hány % tartok offline? Egyébként még csak most nyirtam ki Faustint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest