Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
polonic #29418 üzenetére
Most jut eszemeb anno haver E2180as prociján repült a játék multiba az 2,8-on ment 1,5 giga memóriája volt és egy radeon HD2600XT, sokkal gyengbébb gép és mégis gyönyörűen ment 800X600ba
tehát itt valami a géppel lesz valamiért ezt a platformot nem szereti
de mi okozhat iylen furcas lassulásokat? jahh mert hoyg a játék menüjébe is sokszor leesik az FPS 2-4-5-re hogy beállítani nem lehet semmit úgy akad az egér -
-
törölt tag
válasz
polonic #27921 üzenetére
Nem még csak a simát raktam fel.
Gondoltam az alap és a 2 kis kieg után rakom fel ha már azokkal végeztem.
Multiban ilyen kevesen vannak vagy csak már nem az alapjátékkal multiznak hanem kiegekkel?
Ja és állandóan kidob "a windows problémát észlelt ezért leáll" című szöveg holott a tört verzióval ilyen gond nem volt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
polonic #27833 üzenetére
Azt értettem amit a postprocessről írtál.
Erre reagáltam:
"Screenshot meg képet se ad úgy egyáltalán.
Fényképezőgépen meg nem hinném, h lenne értékelhető különbség."Minden esetre kösz, hogy megpróbáltad. Biztos azért nem látszik mert utólag kerül alkalmazásra az effekt, ahogy a cikkben is írják....de valahogy ők mégis tudtak róla screenshot-ot csinálni.
-
-
Daffni2
addikt
válasz
polonic #27676 üzenetére
Bizony ez a helyzet.
Én már beleőrültem, hogy nem indul el az EFLC,többször újratelepítettem, kb minden 20. próbálkozásra elindult aztán többnyire a betöltés után leállt.
Mignem itt egy kedves fórumtárs / ittakary / felhívta a figyelmemet az IE9-re.
Eltávolítottam, azóta megy a játék is hibátlanul.http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/how-do-i-install-or-uninstall-internet-explorer-9
-
Teasüti
nagyúr
válasz
polonic #26998 üzenetére
GFWL korlát??
Tényleg? Én azon meglepődtem, hogy az összes gta 4 verzió (tört, vagy eredeti) ment ugyanazzal a gwfl accountommal, amire már évekkel ezelőtt beregiztem a kulcsomat és soha egy mukkot sem kérdezett, hogy esetleg talán vmi cd kulcsot be kéne rakni neki.
Pl a most vett steam-es gta-m cd kulcsai parlagon hevernek, mert az évekkel ezelőttről származóval játszom a steam-es verzót, sőt, még az eflc-t is. -
rup1u5
nagyúr
válasz
polonic #26483 üzenetére
Örülök neki, hogy nálatok ilyen szépen muzsikálnak (leszámítva az imént linkelt hiányzó vizet meg a hasonló driver baszakodásokat)
Nekem pont ezekből lett elegem. GTA 4 alatt én szívtam a 4850-el és a 4890-el is, ezért visszaváltottam NV-re. Az 5ezres sorozatot azért nem mertem bevállalni, mert fsb1000 5870-e durva microstutteringet produkált és nem mertem bekockáztatni, hogy esetleg nálam is előjön. Így döntöttem a GTX280 mellett amivel nagyon elégedett vagyok. -
@matthew@
őstag
válasz
polonic #26387 üzenetére
Na megnéztem én is, elnéztem mert nekem csak high-on vannak a cuccok, ha fölteszem mindet maxra +látási táv, akkor vagyok úgy kb. mint te. Úgyhogy ezt benéztem
Am a 100%-nál a Stevie által kért kocsik közül alig volt amit kért volna tőlem, 30-at meg tuti h nem, azt mikor fogja? vagy ha már eddig nem kérte akkor nem is fogja küldeni az SMS-t? -
Max_218
tag
válasz
polonic #26380 üzenetére
nemlétezik valami olyan hely ,neten ahol a mentést esetleg betudod tallózni ,és megmutatná ,hogy hányas galambot hagytad ki? vagy épp merre találom? 199et szétlöttem nyomtattam hozzá térképet , és mindig kihúztam amelyiket megcsináltam ,és véletlen behúzhattam egy másikat is ,ezért fogalam sincs hogy holvan az az egy
esetleg valami gyakori hely ahol másis elhagyott egyet? pl ahol 2ő van egymástól nemmessze?
-
@matthew@
őstag
válasz
polonic #26377 üzenetére
Nekem is minden maxon van, nem értem
Na mind1
OHHHH JEHHHHHHHHHHHHHHHH kijátszottam Azt csináltam h a space helyett az ugrást egy másik gombra tettem és azt a gombot kellett nyomogatni a beszálláshoz, és felváltva nyomogattam a 2 kezemmel, kissé megfájdult a vállam de már okés.
THX a helpet mindenkinek!
Jó game, sztem újra megcsinálom, bár még ebből van galamb, ugratás és pár assasinos küldi, azok megmaradtak na meg azok amik az utcán álló embereknél vannak, de az már semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest