- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Ez engem is érdekel..
(#33679) privacy99: Rendes Xbox360-as kontroller.
(#33680) Redneck: Lehet rá van írva, én viszont semmit nem tudok irányítani, ha nem tudom az X és Y koordinátákat is invertálni, egyszerűn nem áll rá az agyam. Autoaim nélkül szerintem meg is halnék így.
-
-
VoidXs
nagyúr
Élsimításból az FXAA bőven elég (ha már nVidia kártya), és gyakorlatilag nem eszik semmit. Az árnyékok és a tükröződés nagyon gyengén van optimalizálva (vagyis gyakorlatilag sehogy), ezeket csak végszükség esetén kapcsold be. A csúszkák a kritikusak, GPU oldalon a Detail Distance, CPU oldalon a Vehicle Density, ezekkel illik eljátszadozni. A többi beállításnak semmi hatása nincs gyakorlatilag a teljesítményre.
-
Chapel
addikt
Nekem, csak autózással volt az évek alatt ilyen 500+ óra és ugye ált ha csak mókáztam sosem mentettem a végén/közbe, tehát a statot sem számolta hozzá, így nem is merek belegondolni mennyi lehet összesen, ennek többszöröse van egy olyan gyanúm
(Plusz volt közben vagy 5-6 reinstall is...)
-
zsoca875
csendes tag
Először is igazán köszönöm a segítséget, bár a performance fülre időközben már én is gondoltam.
A GPU-Z-t is bevetem, ott abszolut nem is figyeltem, hogy van ilyen.
Szerintem talán a találgatásokkal nincs probléma, ugyanis előbb-utóbb, így vagy úgy de azok vezetnek a megoldásra.
Még 1x köszi.
-
JoolsNOS
veterán
-
Redneck
nagyúr
Szerintem az új generációt nem fogják 6-8 évig megtartani, mert rájöttek hogy ha 4 évente újat dobnak ki és arra pár tényleg jó exkluzív játékot, akkor azt is megveszi a nép.
360-at meg max akkor lesz még érdemes venni ha megjelenik a 99$-os verzió. 50-ért enyhén vicc, főleg úgy hogy évekkel ez előtt is 46 volt a 4GB-os verzió 3 év garral.
Szerk:
Azt se felejtsétek el hogy egy kötött hardverre fejleszteni más mint PC-re. Ugyanahoz a teljesítményhez PC-n több erőforrás szokott kelleni a rengeteg hardver miatt. A legnagyobb szíves az hogy a PC futtatná simán konzolos szinten (natív 720p felskálázva) de natív 1080p-ben már érezhető a felbontás különbsége, ezért még több kraft kell. Egyelőre elég lesz egy mai PC a játékokhoz, de ha jönnek a célirányosan fejlesztett játékok, megint ott leszünk ahol a part szakad. Gépfejlesztésnél.
Én ezért veszek PS4-et jövő év elejénSzerk:
Szóval baszhatjuk hogy hány TFlop-ot tud átnyálazni a VGA-nk másodpercenként, ha a konzol a feléből jobban megoldja -
privacy99
senior tag
Én atomenergiával meghajtott csúcs szerverparkról beszéltem, már hogyne verné le a PS5-öt vagy akár a 6-ot is számítási teljesítményben?
Azt akarod mondani, hogy a PS5 egy mostani csúcs szerverparkot(több ezer 16 magos XEON processzor) le fog verni?
Ui.: A csúcs PC-t a most következő, azaz X1, PS4 konzolokra értettem, hogy leveri simán. 3 millióért.
De mindegy, csak azzal nem értek egyet, hogy egy PS4-et lever egy 200 ezres gép, mindenben. Mert a kolléga azt állította, hogy nem egészen a 2-szereséért már jobb PC-k vannak.
-
KaZaA
tag
Jaj, jogos DDR3, elírtam, bocsánat! Most leszedek egy másik változatot, hátha amit letöltöttem GTA IV volt alapból rossz
megnézzük, ezzel mit muzsikál, bár értem hogy nem pc-s vga, de azért medium grafikán, úgy hogy a Night Shadows: off, View Distance: 20 Detail Distance: 30, azért kéne lagg mentesen fusson, nem?
lehet, feladom a küszködést és leteszek róla, amit sajnálok nagyon!
-
Tálydi
senior tag
-
Tálydi
senior tag
Hűű, az eredmény még engem is meglepett
:
Statisztikás
Átlag FPS: 64.74
Idôtartam: 37.15 msp
CPU használat: 39%
Rendszer memória használat: 59%
Video memória használat: 99%Grafikus beállítás
Felbontás: 1920 x 1080 (59 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x4
Árnyékok vetülése: Közepes
Látótávolság: 21
Tárgyláthatóság: 21Hardware
Microsoft Windows 8 ProVideó Adapter: NVIDIA GeForce GTX 460
Video Driver verzió: 306.97
Hang Adapter: Hangszórók (VIA High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz -
Redneck
nagyúr
Igen a memóriasávszélesség különbsége is látható. Alapjáraton a 768-as 1-5%-kal gyorsabb mint az SE (bár nem minden esetben) de nagyobb felbontáson, pláne ahol kell is a több memória, ott az SE jobban teljesít. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik amit te is linkeltél. Jól látható hogy az SE 25Mhz-cel alacsonyabb frekin üzemel, még a memóriája 100Mhz-cel van visszavéve a két teljes értékű chipes verzióhoz képest. Ahogy az ember a normál 675/1800-ra állítja a frekit, egyből ugyanazt a szintet hozza mint a 768-as. Ez még nem tuning, ugyanis a RAMok 2000Mhz-re vannak hitelesítve, a többi kártyán 1800-on mennek. Kisebb felbontáson jobb a 768, pláne ha mindkettőt húzza az ember, megmarad a különbség közöttük.
GTA IV az én beállításaimmal bekajálja a 717 MB-ot, régebben a víz Very-High-on volt akkor 732-t kért. Gondolom ahhoz hogy minden flottul menjen maradnia kell még VRAM-nak, mert ezzel a beállítással pl nálad több mint 93%-os memóriakihasználtság lenne. Még 1 GB-ból sem szereti a 700 fölötti állapotot. Hiába no, ez a GTA a legszarabbul megírt jó játék. -
Redneck
nagyúr
Szia!
Nekem 965@3,8Ghz és 460 SE OC kártyával simán megy highon 25/100/51-es beállítással, egyedül a Night Shadows van mediumon. Ehhez a játékhoz minél több vRAM kell. Az SE memóriavezérlője nem lett megnyírbálva mint a 768-as 460-é, így ott ahol az elfogy az SE erősebb. Ez jellemzően a magasabb felbontás és részletesség esete.
-
JoolsNOS
veterán
Nekem is csak a rendszer van az ssd-n. Maga az egész cucc sokkal gyorabb. Boot, böngészés, stb. Játékot is raktam már oda, de szinte semmi előnyét nem éreztem. Ráadásul ha csak 30as, akkor csak a gta a felét le fogja foglalni és onnan már az ssd is lassul.
Optimalizálórol nem tudok, az elvileg a gyári patchekben kimerül.
-
-
Teasüti
nagyúr
De miért kell ennél nagyobb sebesség?
Forgalom eleve olyan tetű lassan közlekedik néha (főleg autópályán), h eleve semmi szükség nagyobb sebességre. Nem is erre van kiélezve a játék. (Ez mondjuk érződik a sebességérzeten, vagyis a hiányán)
Fogadok ha az a 130 180-nak lenne írva, elégedett lennél.Más: ti is észrevettétek, h a forgalom rettentő AGRESSZÍV?!?
Első verziókban még nem tapasztaltam ilyet, akkoriban elkerültek engem veszélyhelyzetben.
Most meg - főleg multiban - ha szembejövök nemes egyszerűséggel rám húzzák a kormányt, kivágnak elém. Ha arra számítok, hogy elhaladok mögöttük, akkor lefékeznek.
Átjönnek a szembesávba, és dugók keletkeznek, összetörik egymást és megint csak dugók keletkeznek. Hát már szinte agyfaszt kapok tőlük. Csoda ha az emberek rpg-vel szaladgálnak?!
7-es patch után szerintem nagy g.ci lett ez az MI. Olyat megcsinál, ha parked only esetén versenynél út közepére rakja az álló autókat keresztben.
(annyira sajnálom, h erről nem csináltam képet)
Meg néha látom, hogy úgy le van zúzva némelyik autó a forgalomban, amennyire én nem tudnám összetörni. Hát kész katasztrófa!Roxbury:
[link] -
Teasüti
nagyúr
Egyszer felraktam egy giga car packot.
A játék némelyik autóval kifagyott, nem voltam boldog.
Meg egyik-másik elég gagyi is volt. A törésmodell soknál olyan volt, mintha csak egy kartondobozzal csapódtam volna a falnak.
Inkább hagyjuk ezeket...Xlive wrapper nélkül még egy handling.dat-ot sem tudsz módosítani, mert multinál ellenőrzi a fájlok integritását.
-
-
Teasüti
nagyúr
Na meg is van. Hát ilyen billentyűzet kiosztással nem csodálom, ha nem tudtad megcsinálni.
Azt se tudtam mit nyomjak most O-t vagy 0-át.
Ki az aki nem spászéval ugrik egy játékban?De már legalább tudom, h mi az utolsó küldetés.
FIB-s árulós repteres az ez után vagy előtt van?
Arra a mail címre küldhetem a fájlokat? -
Teasüti
nagyúr
SPOILER
Én úgy emlékszem az utolsó küldetés elég laza volt, az FIB elhozta nekem az árulót én meg vagy megöltem a reptéren, vagy életben hagytam.
De ez a helikopteres nekem kiesett, nem emlékszem ilyenre, hogy le-föl kellene ugrálni helikopterre.
Egyszer kétszer el kellett vkit kapni, mielőtt felszáll (építkezésen, alagút bejárata felett) vmint a rasztával Niko is repült vmikor.
-
icons
addikt
Annihilatorral kapcsolatban tud valaki segíteni?
Illetve: sajnos nem tudom megcsinálni az utolsó küldetésemet... tudna ebben is segíteni valaki? savegames, XLive mappák itt vannak, ezeket kellene berakni a sajátotok helyett (C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive). Természetesen előtte lementeni a tieteket, majd visszarakni.Tényleg nagyon hálás lennék, ha valaki megcsinálná nekem az utolsó küldetést...
Remélem valaki megteszi nekem, köszi!!
-
-
icons
addikt
Basszus.. vagy ötödszörre csinálom újra az utolsó küldetést... Amikor a helikopterre kell felmászni, elvileg a Space-t (ugrás) kell nyomogatni. Volt már valakinek olyan problémája, hogy hiába teszi ezt, Niko csak nem akar felmászni.. (előtte meg nem adta be a motorhoz az ugratást...)
-
Teasüti
nagyúr
Én idáig csak közúton találkoztam vele. Egyet egyszer el kell kapni és utána már lehet "farmolni" vele - amit vezetsz, olyan autók fognak nagy eséllyel spawnolni.
Ha van elég ramod, illetve az autók sűrűségét magasra állítod, úgy tapasztalatom szerint csökkennek az esélyek. Ram alapvetően korlátozza az autók sokszínűségét.Én kíváncsi lennék, h milyen rapperekről beszélsz!
Melyik verzióban? EFLC? -
Mazka05
őstag
Biztos kijön PC-re kérdés az, hogy mikor! A GTA San Andreas PS-2es s PC-és megjelenés között 7 hónap telt el. Remélem akkor , hogy még fél év és játszhatunk vele PC-én! Tuti új gépet veszek neki! Mert mostani már elég hulladék lesz neki!
ui: Kíváncsi leszek, hogy kihasználja már a 4 magos procikat...
-
Sh4rKy
senior tag
gta 2 ingyenesen letölthető (legálisan
) és az aztán egy két haverral multiba kegyetlen nagy party
amúgy jogos, hogy nem tartanak sokáig, de én pl érettségi korszak miatt délelőttönként amúgy se vagyok itthon, máskor meg alszok
hétvégéket meg nem szokásom gép előtt gubbasztva tölteni... szal nekem ez így jó lesz egy 2 hónapra, főleg hogy most jön a Grid demoja, amivel egy hónapot megint csak elleszek sztem... -
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
San andreas is csak úgy jó hogy feltettem a modern modot és akkor ezrrel lehet repülni ide ode Hungarian Airlines Boeing géppel
Mély tiszteletem annak aki csinálta, mert gyönyörű lett. De úgy poénból biztos jólenne repkedni felfedezni a várost felülről. Aki ült repülőn tudja milyen szép látvány kitekinteni a repülőből, főleg éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest