- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
mrhitoshi #31721 üzenetére
Úgy látszik meg oldottam a problémát. Megtaláltam a hiba kódját a Log-ban, C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\GFWLive\Logs és innen kikerestem a hiba kódját, ami 0x80048821 volt. Keresgéltem egy ideig a neten, és azt találtam, hogy a windows live rendszere nem szereti a 15 karakteres vagy annál hosszabb jelszavakat, így módosítottam a jelszavamat, és most már be tudok jelentkezni a játékon belül a GFWL-ba. Érdekes probléma.
A Rockstaros probléma még mindig fenn áll, viszont mikor az EFLC-t indítom más milyen ez a Rockstaros valami, és ott be tudok jelentkezni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26460 üzenetére
Csak visszamentem még egyszer felpakolva és megcsináltam a 6 csillagot.
A végére egyedül is maradtam szerencsére. Elég lusták voltak a kékek. Utána 6 csillaggal kirohantam a kórházból, beültem egy rendőrautóba, elmentem de meg kellett állnom bevárni őket. Jött felém egy swat-os autó aztán fogta magát és visszafordult. Én meg azt hittem nem fogok élve még egy autóig sem eljutni. Autóztam még fel alá egyet, átültem egy civil kocsiba és beparkoltam a spray alá. Ez a 6 csillag most olyan 3-nak tűnt.Eszembe jutott, hogy 6-an 8-an lehetne olyat is csinálni, hogy az egyik cspat tartja a kórházat vagy a netkávézót, a másik meg megpróbálja elfoglalni!
-
válasz
mrhitoshi #26247 üzenetére
Én csak más játékok alapján tudok tippelni arra, hogy az AF-nek szinte nincs gépigénye, viszont elég sokat szépít a játékokon. Szóval azt szerintem bátran rakhatod 8x-16x-re is akár
Én személy szerint 8x-oson használom, mert úgy vettem észre hogy a 16x-os már FPS csökkenéssel jár (ugyan minimálissal, de mivel a 8x-oshoz képest nem jár szinte semmi látványjavulással, ezért nem láttam értelmét) -
válasz
mrhitoshi #26202 üzenetére
van bármi értelme a vsyncnek úgy, hogy nincs meg a stabil 60 FPS-ed? mert ha azt kikapcsolnád, szerintem elég nagyot dobna az FPS-en...
ja és a medium shadows neked nem bántja a szemedet? szerintem megéri kicsit visszább venni VD ill DD-ből és ezt HIGH-ra tennirup1u5: SSD vásárlást ne siesd el, rohamtempóban csökkennek az árak
én szerintem tavasszal ruházok be egyre...
Vasinger!: i7 a phenomot? ez nem is kérdés
alázza... mondjuk az tény hogy anyagilag is hatalmas a kontraszt a két CPU között... 2-3x annyiba kerül egy i7 egészen konkrétan...
a Q9xxx vs i7-ről pedig azt mondanám, hogy ennél a játéknál maximum 2-3%-ot számítana FPS-ben...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26183 üzenetére
Látványos effekt de nálam is kinyírja a teljesítményt már mediumon ezért inkább kikapcsolom.
Csináltam néhány képet mutatóba bár inkább mozgás közben látványos ahogy a tárgyak és emberek árnyéka vetődik.Jól látszik jobb felső sarokban, hogy VH night shadows-nál 12-15 fps-el lassabb.
-
Pala
veterán
válasz
mrhitoshi #26177 üzenetére
Ez érdekes! Én simán maximumra tudok kapcsolni mindent (kiv. night shadows), csak az árnyékokat kell high-on hagynom, mert ha azt felrakom maxra, akkor -15-20fps.
Egyébként valóban, azért van éjszaka kevesebb fps-ed, mert a night shadow be van kapcsolva. Mondanám, hogy lődd ki, mert semmi "haszna", de hát neked kell tudnod, hogy éjszaka, amikor amúgy is sötét van, fontos-e, hogy halványan látszódjon néhány árnyék az aszfalton.Szerintem nem ér annyit, mint amennyit csökken vele a teljesítmény.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26134 üzenetére
Nézd meg a videót amit korábban linkeltem a Red Faction: Guerilla játékról. Havok fizika, CPU-n számolva! Kell ennél jobb? Szerintem fenomenális! Olyan szintű fizika van abban a játékban amilyet még sehol nem láttam.
Éppen ez az előnye a CPU-n számolt fizikának, hogy bátran készíthetnek a játékfejlesztők olyan játékokat ahol a környezet fizikai rombolhatósága szerves része a játékmenetnek!
Ezzel szemben ha egy játékban a fejlesztők GPU Physx-et alkalmaznak akkor gondolniuk kell azokra a játékosokra is akiknek nincs NV vga a gépükben és úgy kell elkészíteniük a játékot, hogy számukra is élvezetes legyen.
Ezért van az, hogy GPU physx-et maximum látványjavító effektekre használják, mint pl a röpdöső újságpapírok a Batmanben vagy az ezer darabban aláhulló vakolatdarabok a Mafia 2-ben. Nekem pont ez a bajom a GPU physx-el. Szép-szép de semmi hatással nincsen a játékmenetre. Én 2011-ben azért ennél jóval többet várok el egy játéktól. Egyébként érdemes kipróbálni a Red Faction-t!Nagyon nagy móka, hogy mindent szét lehet verni vagy látványosan fel lehet robbantani. Nem feltétlenül kell egy fizikai motornak GPU-t használnia ahhoz, hogy lenyűgöző és élvezetes effekteket kapjunk amik valóban hatással vannak a játékmenetre és a játékosra is. Persze az NV-s propaganda mindent megtesz azért, hogy elhitesse velünk az ellenkezőjét.
Egyet értek, hogy jó lenne ha elterjedne végre egy olyan fizika ami mind Ati mind Nv gpu-kon egyformán fut. Bár nagyon úgy néz ki, hogy az új, sokmagos CPU-k képesek önmagukban is megoldani ezt a feladatot (lásd Red Faction).
Láttuk annak idején, hogy a CPU-n futtatott PhysX mire képes ha nincs mesterségesen lekorlátozva. Már az is elég lenne ha NV-ék nem fojtanák le. Egy Q9450 PhysX-ben hozta egy GTX 275 eredményeit. Azért ez bőven elég lenne de NV-nek az az érdeke hogy CPU-n lassan fusson a PhysX, mert akkor több GPU-t tud eladni. -
Teasüti
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26132 üzenetére
Ezt így miből gondolod? Ki mondta ezt a baromságot, h physx csak egy "PC tartozék"?
A játékokban lévő physx véleményem szerint az csak amolyan melléktermék (így ebben a formájában).
Egyébként filmiparban is használják, CGI effekteknél, itt-ott, de játékoknál maradva konzolokon ugyanúgy megtalálható, sőt mi több, Physx SDK platformfüggetlen. PS3, Xbox, Wii, Mac, stb.Éles szeműek felfedezhetik egyes filmekben is akár a physx féle vizet is, hogy mást ne is mondjak. Elég jellegzetes a viselkedése a "víz molekuláknak", bár ugye nagyságrenddel nagyobb léptékben használják ezeken a területeken.
Amit itt meg kell érteni, hogy technikailag physx a legfejlettebb eljárás manapság, ami messze túlmutat egy kis játékos bohóckodáson.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
mrhitoshi #26066 üzenetére
Köszi, próbálgatok.
Mariann294: Kösz, ez segített, nem kis szenvedés volt..
Más: A mobilomban a multiplayer módba megyek és játszottam DM-et. Szóval már minden ok, nem kell beregelni sehova se? GFWL és Rockstar Social Club-ba be vagyok regelve, ha minden igaz.
A multit csak mobilról lehet elérni?
Ez elég vicces.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mrhitoshi #25977 üzenetére
És mennyi a valószínüsége egy esetleges adatvesztésnek?
Úgy értem, hány ilyen esetről hallottál eddig?
Amúgy sem tárolnék rajta semmi fontosat. Csak rendszer meg játékok. De ha nem kapok megfelelő vincsit, hagyom a francba. Amúgy sincs egy darab Hitachi T7K250 sem az apróban.
Nem valami elterjedt a vinyóm de nagyon megbízható darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest