- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
customrobi #31349 üzenetére
gamepad-al játszva követi a kamera az autót.
-
Kommy
veterán
válasz
funk648 #30718 üzenetére
Mentések backupolása:
Elöször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következő könyvtárakat kell elmentenünk.
Windows XP:
- Windows XP:
- X:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\ (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\ (így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\
Ha szükségünk van a játék során felvett klippekre akkor azokat a következő mappát mentsük le.
Windows XP:
-X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Videos\
Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\Visszatevés ugyan ez csak ide kell őket visszamásolni.
Amúgy benne van az 1. hozzászólásban.
-
Kommy
veterán
válasz
ImpersonatoR #28923 üzenetére
internet explorer-hez való flash player-t rakd fel.
-
Kommy
veterán
válasz
totyak #28817 üzenetére
Sajnos volt aki így járt, például Mariann294 ha jól emlékszem, és sehogy sem lehet visszaszerezni a serialt, azt hiszem ő egy másik játékével használta utána.
Nekem a T(est)D(rive)U(nlimited)-nél jártam így, csak ott ennél durvább eset volt 5 aktiválási lehetőség volt ha nem revoke-oltam, viszont nekem minden indításnál újra regisztrálta a játékot, gondolhatod mennyit játszottam vele, írtam a supportnak és adaott még 3 lehetőséget aktiválásra, de nem jutottam vele semmire, mert 3 indításra volt elég (nem értem ez miért volt ), persze a pénzt nem adták vissza a rohadékok.
-
Kommy
veterán
Most megint van GTA Complete pack 2500FT-ért a Steamen. AKinek még nincs meg csapjon le rá, holnap este 7-ig lehet megvenni
-
Kommy
veterán
Első alapból fel kéne "tenned" a legújabb patchet (azért írtam idézőjelek közé a tennedet mivel automatikusan megcsinálja ha eredeti). A másik meg, hogy le van írva, hogy a mobil vga-k nem támogatottak. Nem tudom, hogy van e még commandline-os buherálás a játékhoz, de azzal azt hiszem mindent lehet állítani.
-
Kommy
veterán
válasz
bognar110 #25887 üzenetére
Sima gta 4 vagy valamelyik kiegészítővel lesz, mert amivel lesz azt felkészítem a partyra
Úgyis rég játszottam vele.
Szepsy: Ami windows-od van fenn az eredeti, mert ha nem és valami hack-el aktiválod és utána nem indul el a játék lehet amiatt van. Ha eredeti akkor nem szóltam.
vagy próbáűld meg úgy hogy semmilyen drivert nem raksz fel.
Amúgy nekem semmi gondom nincs a W7 HP-val, eredetiTalán próbálj meg felrakni egy XP sp3-at teszt erejéig.
-
Kommy
veterán
válasz
Teasüti #25804 üzenetére
Akkor te nem játszottál még a gta 4-el 4 GB ramot meg tud enni több óra játék alatt, mászkáld végig a 3 sziketet és megtudod. MIvel kikapcsolt lapozófájllal játszottam ezért tudom mivel nem egyszer volt úgy hogy elfogott a memória, pedig semmi nem futott háttérben a programmal egyidőben. ekkor voltam 3,2Gb fogysztásbana játék + windows amit elhasznál.
Nem azt kell nézni, hogy indulásnál menyni ramot ahsználhanem amikor már dolgozott is a játék. -
-
Kommy
veterán
válasz
kopaszqtya #24493 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy steam-ben a játékon jobb klikk és ott valahol kell lennie egy olyannak hogy ...cache.. , meg hogy check integrity vagy valmai ilyemi ezeket futtasd le. Sajnos nem windows-on vagyok, hogy meg tudjam nézni pontosan merre atlálható.
-
Kommy
veterán
válasz
kopaszqtya #24335 üzenetére
Elméletileg ezek a portok kellenek nyitva lenni.
UDP ports: 6672, 28900
TCP ports: 8001, 27900
Vagy még ezek
UDP 88
UDP 3074
TCP 3074TCP és UDP 443
-
Kommy
veterán
A lemezes kérdésre nem tudom a választ, de arra kell figyelni, hogy hányszor aktiválták a játékot mivel összesen 10-szer lehet. Persze ha minden aktiválás után amikor valami oknál fogva le lett törölve a játék (gép újratelepítés, vagy hasonlók) akkor deaktiválva lett akkor azzal nem fogy az aktiválások száma. (tehát ha feltelepíted először akkor marad még 9 aktiválási lehetőség, de ha amikor letörlöd deaktiválod akkor ismét 10 aktiválási lehetőség van.)
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
Én is megvettem a kiegészítőt, csak sajnos nincs időm játszani vele, de azért kipróbáltam és nagyon bejön.Mint ahogy maga a GTA IV is bejött.
-
Kommy
veterán
válasz
Robi86 #21700 üzenetére
Ha jól tudom akkor a commandline-os módszer a legújabb patch óta nem működik.(ezért nincs benne az első hozzászólásban.)
Talán próbáld meg ezt a vidómemóriára, de felelősséget nem vállalok, és soha nem próbáltam. szóval csak óvatosan és szerintem csinálj egy biztosági másolatot a steam mappádról, hátha elront valamit -
Kommy
veterán
Ha jól tudom akokr a commandline-os módszer a legújabb patch óta nem működik.
Ha ez ENB series modra gondolsz akkor itt a link. készítők oldalaTalán próbáld meg ezt a vidómemóriára, de felelősséget nem vállalok, és soha nem próbáltam. szóval csak óvatosan és szerintem csinálj egy biztosági másolatot a steam mappádról, hátha elront valamit
-
Kommy
veterán
Egy kicsit nyugodjál le. Különben is használd a szerkesztés gombot ha 5 percen belül írsz.
Különben is ez nem chat, hogy valaki rögtön válaszoljon. És még elég egyetlen írásjel is úgy is érti mindenki.
Amúgy amit leírtál eddig abból semmit nem értettem. Írd le szépen megfogalmazva mi a gondod, milyen verziót használsz.(#21511) basterd:
már én figyelmeztettem, nem kell neki tanácsokat adni
[ Módosította: ollie ]
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
válasz
pilu01 #21239 üzenetére
Hát ezek szerinte magyarország van megadva régiónak és úgy sajnos nem megy.
Nézd meg az oldalon ahova az előbb bejelentkeztél, hogy a profilodban a Contact Information-ra, ha rákattintasz, akkor előjön egy oldal, ahol be van írva a név, cím meg ilyenek. Ott van az ország is. Oda neked milyen ország van írva? -
Kommy
veterán
válasz
Tompo92 #21227 üzenetére
Azokat a xlive fájlokat az x:/Users/felhasználói_neved/AppData/Local/Microsoft/Xlive mappába kell rakni remélem az érthető, hogy itt hova.
(#21226) CHIPman: Akkor az biztos nem eredeti volt, vagy nem tudom, de mindig is az appdata-ban volt a mentés. Az más kérdé , hogy a dokumentumokban is ott van ugyan az a könyvtár szerkezet.
-
Kommy
veterán
Mikortól lesz a nagy PH! party ma?
(#21212) pilu01: Milyen hibával nem enged be a LIVE-ba? Gondolom erre az oldalra be tudsz lépni
-
Kommy
veterán
válasz
CHIPman #21222 üzenetére
Mást nem tudok mondani, mint hogy csináld azt hogy törlöd a mentéseket + az xlive mappa tartalmát. Elindítod a játékot bejelentkezel LIVE-ba majd megcsinálod az első küldetést, mentés után kilépsz. Majd amit elmentettél mentést abból átmásolod a SGTA4** nevű fájlokat a x:/Users/felhasználói_neved/AppData/Local/Rockstart Games/GTA IV/savegames/user_e*********/ mappába. Ha így is load failed van akkor sajnos megsérült a mentésed.
Amúgy meg a dokumentumokba soha egyik patch-nél sem voltak tárolva a mentések.
-
Kommy
veterán
válasz
fireproof #21177 üzenetére
Próbáld ezt végig:
Troubleshooting: GTA IV WS10 Error FixI spent hours trying to fix this problem. After much research and experimentation I finally got GTA IV running.
Here is my suggestions:
- Update to the newest NVIDIA (180.84)/ATI (8.12) driver
- Update to the most recent drivers for your motherboard chipset
- Update to Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
- Restart your computerIf it still doesn't work try the following:
- Reinstall GTA IVThat worked for me, if you aren't so lucky I suggest you trade your copy of GTA IV for a firebomb and book a flight to Rockstar.
vagy
Reinstalled live, went to gta folder and deleted xlive.dll. Game starts up perfectly.
vagy
I haved the same problem, but then i tried downloading the patch 1 again, I installed it, and it worked!
I also installed patch 2, and works still.De elvileg Windows 7 alatt fenn van a framework és annak jónak kéne lennie.
-
Kommy
veterán
válasz
Tompo92 #21146 üzenetére
1. hozzászólás.
De hogy ne kelljen benne keresgélned:Mentések backupolása:
Elöször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következő könyvtárakat kell elmentenünk.Windows XP:
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Microsoft\XLive\Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\Ha szükségünk van a játék során felvett klippekre akkor azokat a következő mappát mentsük le.
Windows XP:
-X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Videos\Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\ -
Kommy
veterán
válasz
Crytek #21122 üzenetére
Ezt a modot kivételesen kipróbáltam, mivel 3 fájlt kell csak bemásolni, így akármikor el lehet tüntetni. Alpállapotban kemény 7 FPS-t értem el fraps-al mérve. Majd egy kicsit belenyúltam a konfigurációs fájljába és máris van átlag 25-30 FPS-em és csak az Antialiasing-et kapcsoltam ki. az eszi nagyon az fps-t, vagy pedig a AmbientOcclusion kell kikapcsolni, és akkor is megvan ugyan úgy a 25-30 FPS.
Amint leveszed az Antialiasing-et megszűnik a 3szoros felbontás is.
-
Kommy
veterán
válasz
medvezsolt #21088 üzenetére
Milyen beállításokkal játszol, hogy azzal a géppel 60FPS-es átlagod van? De nehogy a benchmarkra alapozz mert az semmit nem ér.
-
Kommy
veterán
válasz
fsb1000 #21086 üzenetére
Csak arról ne feledkezz el , hogy ő maxon játszik, gondolom ami nálad be vannak állítva a gyengébb gépen ott nincs is maxon a beállítások, szóval azért ide több ramra van szükség. Meg írta is hogy tölt a vinyó miközben ezek a "laggok" vannak, tehát egyértelműen megy ki egy csomó adat a virtuáűlis memóriába.
-
Kommy
veterán
válasz
Crytek #21039 üzenetére
Megkereset a játék könyvtárán bellül az enbseries vagy hasonló nevű fájlt és abban átírod a felbontást. DisplayWidth: 426 ; DisplayHeight: 341
Ha jól értelmeztem akkor amit oda beírsz azt meg 3 szorozza. Németül nem nagyon tudok de nekem ez jött le a képek meg a leírás alapján. -
Kommy
veterán
Most hoyg így írod kerdek emlékezni arra , hogy egy jóideje nem kellett beírnom a serialt mentés visszarakás után de előtte amikor mindent raktam akkor kellett. Szóval nagyon könnyel lehet, hogy tényleg nem kell a live mappa, azt hiszem ezt ki is próbálom most, törlöm az egészet aztán meglátjuk.
(#21000) Zozzy:: Steames a játékom, szóval nincs revoke. Meg amúgy is csak az Xlive és a mentést töröltem, de most kéri a serialt.
-
Kommy
veterán
Az XP-s elérési út az én hibám, mert csak emlékezetből írtam
, de legalább valaki észrevette, hogy nem jó.
Én abban azért nem vagyok biztos, hogy az xlive mappára nincs, szükség de előfordulhat.
Szerintem ha nem indítod el a játékot és még azelőtt visszamásolod a teljes mappa szerkezetet akkor működik, és kell akkor az Xlive mappa is.
Amúgy egy ideje énis azt csinálom, hogy elindítom ajátékot Live frissít, majd első missziót megcsinálom elmentem és a mappán belülre másolom vissza.Robi86: ha már nem a topik téméjához szólsz hozzá akkor legalább rakd off-ba
-
Kommy
veterán
válasz
MiztaH #20967 üzenetére
Akkor azt kéne csinálnod, hogy törlöd amiket bemásoltál, elindítod a játékot belépsz live-ba hagyod, hogy betöltse a profilod, ezután megcsinálod az első küldetést, hogy legyen mentés. kilépsz a játékból amit kimentettél savegame mappa abba belemész hogy a SGTA40x fájlokat lásd ezeket mind átmásolod az előbbi új játék helyére (appdata/local/...) de ne az invalid userhez hanem a másikba. AMi számok vannak az user_xxxxxxxxxx számok azokat jegyezd fel és menj az XLIVE/Content mappába és az előbb feljegyzett számokat keresd menj bele abba a mappába másold bele a lementettből a fájlokat. Elvileg így működnie kell.
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #20949 üzenetére
Szerintem ha bekerül gabor85-é akkor az enyémet ki lehet venni, mert ugyan az a kettő, viszont ez azért szebben néz ki, meg egyszerűbb megnézni mint bekattintgatni az összes képet külön külön.
(#20948) gabor85: a neved meg azért nincs benne a listában mert ez a z én listám akik fenn vannak nekem barátként a LIve-ban (pár hete szedtem össze a neveket és akkor még a tied nem volt
-
Kommy
veterán
válasz
rup1u5 #20926 üzenetére
Saját hibám: ak volszad --> ak voloszad
Mindenkinek: Meg lehet azt nézni valahol, hogy hányszor lett eddig aktiválva a játék?
Akinek Steames van nézze meg , hogy a Tools fülön van e neki a GTA IV-hez License Revoking Tool, mert nekem a GTA-hoz nincs viszont a Batman-hez van.
(#20929) mcdermott87 A Support egy jó ötlet, hogy ez eddig nekem miért nem jutott eszembe
-
Kommy
veterán
válasz
mcdermott87 #20927 üzenetére
Azt nem tudom, hogy újra kell e aktiválni, viszont akkor örülnénk ha megpróbálnád ( revokolni a serialod, mert ez sok mindenkinek segítene. Itt a leírás, hogy hogyan kell. Örülnénk neki ha leírnád, hogy működik e és akkor ez is bekerül az első hsz-ba mert ezt senki nem próbálta eddig.
Ha külön partíción van akkor elég annyit csinálnod, gép újratelepíés után , hogy felrakod újra a Steamet ugyan oda ahova most is telepítve van és így megmaradnak a játékok, azokat a dolgokat a mi a játékon kívül feltelepített, meg első indításkor felteszi.
Uninstallt azért sem ajánlom mert szerintem akkor újra le kéne töltened, ami nem kis idő. -
Kommy
veterán
Eddig jutottam az új 1. hsz-al kapcsolatban: Ötleteket várok, hogy mi kéne még bele
Rendszerkövetelmények
Támogatott operációs rendszerek:Windows Vista SP1
Windows XP SP3 (Microsoft .NET Framework 3.5)Minimum:
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB
* Free Hard Drive Space: 16GB
* Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900
* DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
* Keyboard
* MouseAjánlott:
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
* Free Hard Drive Space: 18GB
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
* DirectX 9 compatible Surround Sound Card
* Keyboard
* MouseTelepítés DVD-rol:
A GTA 4 telepítése közben regisztrálni kell a Games for Windows - LIVE-ba és a Rockstar Social Clubba. Vegyétek figyelembe, hogy a regisztráció nem kötzelezo hogy tudjál játszani az egyjátékos módot (ha nem akarsz többjátékos módban játszani).
Annak érdekében, hogy megtapasztalják a maximális funkcionalitását a Grand Theft Auto IV-nek, beleértve, hogy tudjon játszani többjátékos módban, megosztani a saját maga által készített videót,
és a statisztikát barátokkal és más játékosokkal, akkor erosen ajánljuk, hogy regisztráljon mindkettore.
Lépések:
1: Helyezd be az elso lemezt a DVD meghajtóba
2: Eloször telepítenie kell a Rockstar Games Social Club programot
- Kövesse a képernyon levo utasításokat.
- A program telepíésére szükség van ahhoz, hogy tudjon játszani a Grand Theft Auto IV-el, de nem szükséges bejelentkeznie a Rockstar Games Social club weboldalára, hacsak nem akar többjátékos módban játszani, vagy videót megosztani.
3: Következo lépés, hogy telepítsük fel a Grand Theft Auto IV-et, kövessük a képernyon levo utasításokat.
4: A következo lépés, hogy létrehozzunk egy Games for Windows - LIVE fiókot.
- ha nem rendelkezik Games for Windows - LIVE fiókkal akkor létre kell hozni egyet. Szükség van rá hogy élvezni tudja a többjátékos módot és egyéb LIVE funkciókat.
5: A következo lépés, hogy létrehozzunk egy Rockstar Games Social Club fiókot. Rockstar Games Social Club egy csak a tagok számára elérheto gyujto hely , ahol láthatunk ranglistákat, statisztikákat, bajnokságokat, folyamatban lévo különleges versenyeket, virtuális eseményeket.
6: Folytassa a képernyon tálható utasítások követését.
7: Miután minden telepítésre került, szükséges az internet kapcsolat, hogy ellenorizni kell a kiadás dátumát, hogy elmúlt e.
- Ha nem tud kapcsolódni az internetre, akkor ezta lépést egy másik számítógépen el kell végeznie, kérjük látogassa meg a www.rockstargames.com/support vagy activate.rockstargames.com/?c=GTA4 weboldalt a további információkért.
8: A telepítési folyamat most fejezodött be.
9: Ahhoz, hogy játszani tudjon a Grand Theft Auto IV-el , ahhoz az elso lemeznek a DVD meghajtóban kell lennie, és utánna indítsa el a Rockstar Games Social Club programot.
-Gyozodjön meg róla, hogy be van jelentkezve a Rockstar Games Social Club-ba, hogy élvezni tudja az online funkciókat. Válassza ki a Rockstar Games Social Club program ban a "PLAY" gombot, amivel el fog indulni aGrand Theft Auto IV.
10: Elso alkalommal amikor elindítja a Grand Theft Auto IV-et akkor meg kell adnia a CD kulcsot, ami egy egyszeri aktiválás.
-Ha nem tud kapcsolódni az internetre akkor ezt a lépést egy másik számítógépen kell elvégeznie ami kapcsolódik az internetre, kérem látogassa meg a www.rockstargames.com/support weboldalt a további információkért.Felhasználói fiók létrehozása képekben: (http://prohardver.hu/tema/gta_4_next_gen_gta/hsz_20497-20497.html)
[ ide szépen be lehet rakosgatni a képeket amiket csináltam.GFWL(http://socialclub.rockstargames.com/help/GFWL/index.html)
Rockstar Games Sopport oldala (http://support.rockstargames.com/)Contig.exe:
Contig.exe letöltés(http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897428.aspx)
Használata: Bemásolod a játék fokönyvtárába, csinálsz róla parancsikont, majd a célba beraksz egy -s kapcsolót, és elindítod. Ha lefut, kész! Nagyjából azt csinálja, amit a töredezettségmentesíto, 3-4 további FPS-t lehet vele nyerni.
Példa kép: (http://prohardver.hu/dl/upc/2009-12/25/2729_dudiawmt3h1poafr_s.jpg)Mentések backupolása:
Eloször is ha azt szeretnénk, hogy mentéseink egy esetleges újratelepítés után is megmaradjanak a következo könyvtárakat kell elmentenünk.Windows XP:
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Rockstar Games\ ( így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Application Data\Local\Microsoft\XLive\Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\ ( így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\Ha szükségünk van a játék során felvett klippekre akkor azokat a következő mappát mentsük le.
Windows XP:
-X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\Videos\Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\Saját zenék használata:
Windows XP:
-X:\Documents and Settings\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\User Music\Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\User Music\Mappákba kell bemásolni a zenéket, amelyeket szeretnénk hallgatni az autókban.
Játék közben lépjünk ki a menübe(ESC) és menjünk az audio fülre és ott a legalsó manüpont (complete scan) válaszzuk ki, így berakja a saját zenéinket, ha sok zenét raktunk be és egybol végez akkor valami gond van. Ha rakunk be új számot az eddigiek mellé akkor elég az utolsó elötti menüpontot (Quick scan) választanunk.
Úgy tudjuk oket hallgatni, hogy a rádiót az Independence FM-re rakjuk.Archivementek leírása (http://www.gtaplace.hu/cikkek/gta-iv/39)
Hasznos lehet:
Hivatalos oldal (http://www.rockstargames.com/IV/)
Az egyik legnagyobb magyar GTA4 rajongói portál(http://www.gta4iv.com/index.php)GTA 4 processzortesztek - A "Hogy futna a gépemen?" kérdéseket megelozendo (http://www.pcgameshardware.com/aid,669595/Reviews/GTA_4_PC_CPU_benchmark_review_with_13_processors/?page=2)
Gyakori problémák (hibaüzenetek) és megoldásaik! (http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=16hu)
Gyakori problémák (hibaüzenetek) és megoldásaik! 2. (http://www.thesource.hu/index.php?md=faqs&id=2&)
Gyakori problémák (hibaüzenetek) és megoldásaik! 3. (http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/GTAIV_Error_Codes_ALL_EN.html)
Ha lassú a játék... - angolul (http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379664)Driverek
nVidia (http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk)
Ati (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx)Live és Social clubb regisztráció:
Fake name generator (http://www.fakenamegenerator.com/gen-random-us-us.php)Multizás közben nincs lehetoség kilépni az asztalra mivel akkor kilép a az adott játékból.
Játékosok:
ak volszad
b4bylon
Bendzsoo
BiggestSparrow
Bradzje
CHDAVE
Cserteg
d4v3tm
Daffni
DarkKillerMark
Elmorka
fsb1000
G4ga
Gabi90MR
GerysonHUN
Ginkrp
gta4maci84
hun rash
KommyKT
Mariann294
mcdermott87
misiizsai
MS74HU
Nakebond
Norbee85
RaaberSpeed
retekgta4
Roter76
senki13
szabodavid
SzPeti91
TwofacedDisc
UltraRoyce
vahurstar
Viti74
Zolee0
Zolee007
zsegian00 -
Kommy
veterán
válasz
Terminator17 #20873 üzenetére
Kocsit tudsz "venni", ha megtetszik valamelyik megfogod kirángatod belőle a sofőrt és a ház előtti sárga felfestésbe beleállsz, addig marad meg míg ott állsz, ha elviszed valahova és otthagyod akkor olyan mintha eladtad volna
. De van egy - két szalon is ahonnan ki tudod lopni.
Amúgy kaján és ruhán kívül, fegyvert lehet venni kb mást nem nagyon. -
Kommy
veterán
válasz
Terminator17 #20871 üzenetére
Nem lehet házat venni. Amúgy az első szigeten nincs egyedül házad a sztori befejezése után (a legelején ott is volt)
-
Kommy
veterán
válasz
Forza_JUVE #20710 üzenetére
Eredeti a játékod, mert lehet hogy ha nem akkor azért nem tudod megcsinálni,. most egy kicsit utána néztem és tényleg a szabadság szobornál kéne lezuhannia a helikopternek. Ugye ez a " A Revenger's Tragedy" című küldetés.
-
Kommy
veterán
válasz
Forza_JUVE #20708 üzenetére
Amit most te találtál aza másik végkifejlet, elvileg ha jól emlékszem akkor te valahol a víz mellett száltok le, de én úgy emlékszem ki lehet szállni a helikopterből.
-
Kommy
veterán
Amit live-on bellül ír régiót az a windows-ból veszi ki ha átállítod a területi beállításokban akkor az is megváltozik, azzal nem lesz gond.
Amúgy nekem magyar live accountom van és gond nélkül meg a multi, de nem ajánlom , hogy valaki is magyart csináljon. (én meg csak felhasználtam a 6 éve készített hotmailes címemet, nem is foglalkoztam vele, hogy milyen régió.)
(#20700) agemate: Szerintem nagy valószínűséggel a VGA-n a VRM melekszik túl. Az oké, hogy a VGA hőmérséklete csak 45 °C, de gondolom a vrm-re meg nem raktál bordát, így az szépen túlmelegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest