- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Teasüti #32060 üzenetére
Lehet hogy ez volt a megoldás, el se hiszem de valahogy elindult a játék.
Azonban a GFWL letöltés (vmi xbox.com-ról) után vmi marketplace jött fel, a game (re)install után meg a játék közölte hogy a GFLW elavult és updatelné (persze csináljad). Sok újraindítás meg baszakodás (miért kell 4x beírni a mail-pass-t a GFWL-ba hogy végre felfogja, persze ennyiszer újraindítva a játékot?).
Érdekesség hogy kivételesen nem 800x600-azott a 7970 CF miatt, felfogta hogy 1920x1200-ban kéne mennie, de 25/20/25/medium beállítások mellett is szaggat. De legalább megy.
-
hegti
aktív tag
válasz
Teasüti #32022 üzenetére
köszi
pedig találtam ilyet: Hamachi 2.1.0.215 (3.31Mb)A Hamachi központilag üzemeltetett VPN-szolgáltatás, amely gondoskodik az eszközök és hálózatok biztonságos összeköttetéséről, és a LAN-hoz hasonló szintű hálózati kapcsolatot biztosít a mobil felhasználók, a különböző helyekről összedolgozó csapatok és az üzleti alkalmazások számára. Könnyen, igény szerint lehet vele biztonságos virtuális hálózatokat létrehozni a nyilvános és magánhálózatokon keresztül. A Hamachi a weben keresztül bárhonnan biztonságosan kezelhető és felügyelhető.
bocsi, úgy értelmeztem a hogy a hamachi nem eredeti neki,
most fogtam fel -
Geryson
addikt
válasz
Teasüti #32000 üzenetére
Hát ez tényleg az, simán lehetne 16-os cross platformos szobákat létrehozni...
Valamelyik este remélem lesz móka! Még vár ránk a szigetfelfedezés!
És persze az, hogy röhögjetek a kocsiban, amikor gerincre vágom magam a lépcsőn a motorral!
PS.: De szép kerek számú a hozzászólásod!
-
Geryson
addikt
válasz
Teasüti #31921 üzenetére
Meg is tudom érteni, a free szobákban egyesek a mai napig el tudnak elég keményen szállni. Én vagy olyan szobába megyek, ahol 1-2 ember van és látom, hogy mindenki elvan magában - vagy olyanba, ahol olyan emberek vannak, akik elém állnak autóval amikor motorral gyorsulok a rámpa felé, vagy éppen RPG-vel ellőnek, amikor állunk a cimborámmal.
Ja, jut eszembe, hát ez Te vagy!
-
törölt tag
válasz
Teasüti #31894 üzenetére
Pontosan ugyan ezt éltem át én is nemrég. Az autók irányatása elképesztően szr. De persze régen jó volt.
Másik nagy meglepődésem akkor volt amikor előkaptam a vájszitit: ahogy Tommy irányt vált az elképesztő.
meg magasugró bajnok és Jim Carry
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti #31788 üzenetére
Haladok: miért van az, hogy ha a lövésénél a textúrákat kihagyom és csak a szikrázó effekt marad meg, akkor ez működik a kocsi kasztniján, de nem működik az ablakokon?
Szóval látható nyom nélkül nincs szikrázás a szélvédőn, a kasztnin pedig van és ugyanarra az elemre (weaponfx.dat) hivatkozik mind a kettő anyagnál. -
törölt tag
válasz
Teasüti #31750 üzenetére
magasabb beállításokkal magasabb az FPS számom Max Paynben, mint GTA IV ben. Szóval az elavulás itt nem olyan észrevehető
Igen a RAGE motor hajtja azt is és gyönyörű frankón optimalizált lett a játék, ezért számítok rá hogy a V is az lesz. DE! közel sem biztos ugyanis a MP3 az lineáris játékmenetű, mig a GTA-ban egészen más minden, így lehet hogy az is szar lesz
-
Geryson
addikt
válasz
Teasüti #31736 üzenetére
Ha rózsaszín kutya, akkor az csak "Bátor" lehet, pontosabban ez a rajzfilm neve a kutyának. A tulajdonosa rup1u5. Egyébként már nem ez a jele, hanem valami furcsaság...
Én anno végignyomtam, 97-98%-nál figyelmetlenségből töröltem a profilomat, de addig a pillanatig nem igazán volt vele gondom, nekem bejött a single player rész is.
-
törölt tag
válasz
Teasüti #31736 üzenetére
Igen így van.
Kíváncsi leszek a watch dogsra
-
Roliiii
aktív tag
-
Geryson
addikt
válasz
Teasüti #31555 üzenetére
2-3 játék, ennyire nyár (vagy napközben) lenne? Olyan 20 szoba körül szokott lenni, persze sokban csak 1-3 ember van. Most bent vagyok, nem tudom megnézni, de este mindig van valami kis móka.
Csak alapjáték, az EFLC verzióknál tényleg 0-1-2 szoba van csak (ezt nem tudom pontosan, hogy Te most melyiket nézted)
Nyilvánvalóan eljött a süllyesztő, azért 3.5 éves játékról van szó.
-
mmat3
tag
válasz
Teasüti #31538 üzenetére
A legújabb vga driver, win 7 64bit.Furmarkkal 10 perc alatt 83 fokig ment fel, a venti is csak 74%-on volt.HDD az Samsung HD502HJ.
csaba951: 1.0.7-patch, de csak ezt tettem fel.Felteszi magával a többi patchet is.
Kipróbáltam, felvettem mindetnt very highra, textúrákon 16x élsimítás,1440x1050, 8,5fps.És a cpu kihasználtsága nincs 60%on.
Meg linkeltem videót is, neki rendesen megy, a bf3 mindkettőnknek ugyaúgy megy...Plussz még megtaláltam egy pcguru gta iv : episodes from liberty city tesztet, teljesítmény tesztbe ez volt :
guru trend pc:
memória : 2gb 1066mhz ddr2 kingmax
HDD:500gb Samsung HD502HJ
cpu:Amd athlon 2 x2 245
vga: gigabyte radeon hd 5570
alaplap: ASUS m4a78-vmÉs ugye ez a gép gyengébb mint az enyém...
Ezek az eredmények:
minimum:30fps a játék teljesen élvezhetően fut
közepes:24fps a játék kicsit lassabban, de még mindig gond nélkül fut
maximum:19fps:csökken az fps érték, a kép néha beszaggat, de nem élvezhetetlen a játék.Tehát nem tudom mivel lehet a baj...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Teasüti #31504 üzenetére
Mikor megjelent PC-re a GTA IV akkor mindenféle csalás nélkül 3x játszottam ki, meg kicsit multizgattam is. Nagyon megfogott a játék és még most is és játszanám ezerrel, de sajnos ebben a melegben nem akarom kinyírni a laptopomat.
Köszönöm az infókat!
(#31505) intercooler
:
Köszönöm neked is az infót!
Még egy kérdésem lenne hozzátok illetve bárki máshoz aki tud válaszolni!
Pl:
Az Admiral helyett akarok betenni egy Mercedes-Benz GL450 Brabus-t, szóval amiatt, hogy egy sima személygépkocsi helyett egy terepjárót teszek be nem lesz gondom?Valamint van egy cserélt autó (Audi Q7) ami hátsó kerék meghajtásos, azt én át tudom írni összkerékhajtásosra? Hol és mit kell átírnom, hogy mind a 4 kerék hajtson?
-
csaba951
veterán
válasz
Teasüti #31497 üzenetére
Telepíti is, csak azóta már van újabb verzió. Valami miatt viszont a GFWL kliens nem tudja magát frissíteni az új verzióra. Ez az MS hibája, nem a Steam-é. Ha DVD-n lenne meg a játék, akkor az azon lévő GFWL kliens is régi, nem az éppen aktuális változatot találnád meg rajta.
Esetleg még a RockStar készíthetett volna egy új telepítő készletet. Viszont ezt összeállítani és tesztelni pénzbe került volna nekik. Nem akartak erre költeni. Úgy döntöttek inkább, hogy a help desk majd tájékoztatja az új verzió telepítésének szükségességéről a vásárlókat. Nekik ez volt a legköltséghatékonyabb megoldás.
-
csaba951
veterán
válasz
Teasüti #31495 üzenetére
Nekem pont ugyanez a verzióm van, és gond nélkül működik. Ha ez az egy Live-os program van a gépeden, akkor töltsd le és telepítsd a legújabb Games for Windows klienst innen.
Lehet, hogy amit alapból fölrak a játék az már régi verzió, és valami miatt a frissítést sem tudja megcsinálni.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti #30442 üzenetére
Épp most olvasgatok a témában, sokan panaszkodnak ilyen jelenségekre.
Így nyílvánvalóan téves kijelentéseket tettem feljebb, bocsánat.
Viszont még mindig nem értem teljesen, annyira meg azért nem érdekel perpill, h átnyálazzam a fórumot.
Ami viszont lényeges, hogy csak a dx9-től fejlettebb játékok esetén problémás a vsync win7 wddm-je miatt.Én úgy látom, hogy az fps-ből adódik a dolog a monitor részéről, és a vsync csak indirekt szerepet játszik ebben.
Amit viszont nem értek, hogy ha dx10/11-ben a játék készítőknek kell vsync-et barkácsolniuk, akkor amikor én ezt kívülről ráerőszakolom a játékra (d3doverrider), akkor mi is történik?
Amúgy én sosem érzékeltem szignifikáns késést a bevitel és a megjelenítés között a fenti eszközeimmel. Pedig játszottam már nem egy olyan játékot is, ahol a reakcióidőn múlt a siker.
-
válasz
Teasüti #30440 üzenetére
Nem beszélünk el. Téged nem zavar az, ha megmozdítod az egeret és vársz és vársz és nem történik semmi, majd egyszercsak csinálja a játék, amit akarsz, engem pedig igen
Erőforrásügyileg már majdnem egy éve nem volt gondom, hála az 5870-nek. Most nincs VGA-m, de nem is játszom semmivel
-
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30093 üzenetére
Mondok olyat: gta 3 vagy gta VC-ben néztél előre, aztán le az útra majd megint fel akkor a távolabbi autók eltüntek, és újat generált helyette a gép. na addig jojóztam fel le amíg gyors kocsi nem jött szembe ! itt is trükköztem már
A 4be meg néhol olyan igazi nagy Nújorkos forgalmi dugó van ha maxra teszed a járműsűrűséget. ha meg üldözés van vagy valami az a jó ha leveszed minimumra aztán lehet pirítani végig padlógázon az üres uccccákon
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30086 üzenetére
ez az x6 ami nekem van még kb 3,8 ghz-ig okés.
Egyébkén feladatkezelőben kb olyan 2/3os ahogy mondod.vagy még kevesebb.. az affinitásnál nem a prioritásra gondolsz? még régen a gyenge procinál azt állítottam mindig " magas" -értékre.
Egyébként ez egyenlőre nekem mind felesleges mert a procim magasan többet tud mint a videókártya. Tehát ha abból lesz valami komolyabb, akkor lehet visszatérni erre.
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30073 üzenetére
Nos !
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz az a gond!
Én nem multizok, itt le nem írható okokból
Kicsit megrángattam a kártyámat , így a GTA benchmarkja 48 FPS-t ír. De ha azt mondod ez nem valós, elhiszem.
Nem tudom mit kezd a procival. Mivel kéne azt lemérni ?Mondták már ezt a full hd felbontást is, de nekem még nagy monitorom van
Ez a max felbontás amit tud.
Így minden high on , néhány very highon, és a játék teljesen játszható. Akadozás nincs, a grafika is jó. Mivel ezt a gépet nemrég raktam össze, én ezzel is meg vagyok elégedve, mert egy ilyen konfigon játszottam a játékot ( a főszálat végig !!) : p4 531 ~ 3,4 ghz-re húzva ( ez valami csotrogány logikai 2 magos proci) 2gb ddr 400 ram, x1950 pro agp . Na gondolhatod hogy ez után mekkora az élmény az x6 on
-
törölt tag
válasz
Teasüti #30071 üzenetére
Nekem éppen hogy megvan a 40 FPS
Statisztikás
Átlag FPS: 44.30
Idôtartam: 37.16 msp
CPU használat: 47%
Rendszer memória használat: 59%
Video memória használat: 79%Grafikus beállítás
Felbontás: 1280 x 1024 (60 Hz)
Textúra minôsége: Magas
Árnyék minôség: Magas
Visszatükrözôdés: Magas
Víz minôség: Nagyon magas
Megjelenítés minôsége: Anisotropic x4
Árnyékok vetülése: Nagyon magas
Látótávolság: 100
Tárgyláthatóság: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Videó Adapter: ATI Radeon HD 5700 Series
Video Driver verzió: 8.17.10.1094
Hang Adapter: Hangszórók (High Definition Audio hangeszköz)
AMD Phenom(tm) II X6 1055T ProcessorID: Benchmark.cli
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #27830 üzenetére
Na ne vicceljetek már hogy nem tudtok normálisan képet lopni a játékból! Hát mire való az afterburner!?
Beállítod melyik gombal akarod, beállítod a kivánt formátumot (bmp, jpeg, png) és hogy hova tegye és már kész is. Nálam F12-vel készül a screenshot és a desktopra kerül, hogy egyből megtaláljam. Ha képminőség összehasonlítása a cél akkor érdemes png-be menteni. Úgy elég nagy lesz a fileméret de legalább nem romlik a minőség. -
Crossfit007
senior tag
válasz
Teasüti #27498 üzenetére
Nálam a benchmark alatt a CPU: 70%, RAM: 68%, VGA: 87%...
Ezért fura, mert akkor ezalapján a proci bőven elég ehhez a beállításokhoz, de a videokari meg jobban izzad... hmm...
Valami ötletetek?
Ráadásul még húzva is van az alapórajelekről a videokarim. Alapból lenne 607/1215/1674MHz, és most 766/1532/1848MHz-en járatom, és így elver egy GTX480-at is simán.
Szóval fura, hogy közepes látótávolság mellett már megizzad a gépem... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Teasüti #26933 üzenetére
látom, nem játszottatok SAMP RPG-s szerón
autóvásárlás: truckmania-n az volt, hogy az összekuporgatott pénzecskédet (
) elkölthetted egy kiválasztott autóra, adott színben. törés: ha valahogy megsemmisül (vízbe esik, robbanás) vagy kilépsz, akkor respawnol a házad elé. amíg nincs saját autód, addig kénytelen vagy a kommersz járművekkel furikázni. mellesleg így leírva ratyin hangzik, de a haverokkal hónapokig minden este a truckmania szerón függtünk
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti #26819 üzenetére
Nálam csak egy 17A és egy 18A-es ág van, mégis egy szénnéhúzott C2D-t (megfelel kb egy alapjáratú quadnak), egy hd5870-et és egy gts250-et hajtottam mindenféle gond nélkül.
(igen, teljes rendszer terhelés mellett is stabilan, tehát furmark+prime)
Nem tudom elképzelni, hogy kifognának a tápodon a fent megnvezett alkatrészek!
Az a vga nem is fogyaszt sokat és a quad se fogja átlépni a küszöböt.
Láthatod hogy alakulnak a fogyasztások a gyakorlatban! Még a 300 wattot sem érik el a túlhajtott i7-el sem. És ez a konnektorból felvett teljesítmény, ezt még vissza kellene osztani a táp hatásfokával. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest