- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Mit kell elmenteni ahhoz hogy ha ujratelepitem a gepet akkor a masik patricion megmaratt GTA IV tudjam ujbol jatszani (szoval hogy eltudjam inditani)?
-
artiny
őstag
GTA IV taxi bugfix, valki megtudta oldani?
amit letoltottem az nekem nem segitett.
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=13974 -
artiny
őstag
GTA IV EFLC "EFLC Stop Working"?
fekete feher rockstaros iras utan kidob a jatek. Valami register tisztas kene? (azokat hol talalom)
a gep boven meg van hozza.semmifele mod nincs felteve.
-
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #28866 üzenetére
koszi szepen....es ha volna vissza a jovobe stilus az meg jobb lenne....
Elvileg letezik hisz a videoban benne van..de sehol nem latni. Nem ertem miert nem terjedt el ez a gta mod oldalakon.
-
artiny
őstag
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=349&start=&id=36965&orderBy=#80294
Hol lehet letolteni ezt a kocsit? valki talalkozott mar vele neten?
-
artiny
őstag
Kiprobaltam a ENB modot
a játekhoz,de nem nagyon tetszett. Csináltam egy backupot de hiába tettem vissza a fájlokat minden ugyan olyan csillogós magas kontrakszos.
Hogyan tudnám reinstall nélkul meguszni a dolgot? valki járt igy az hogy oldotta meg?BFC2,GTAIV: gomeas
-
artiny
őstag
Valki találkozott már knight rider kitt-el a letölthető autok kozott?
-
artiny
őstag
GTAIV menüben a play gomb után egy kis idő töltés után GTAIV STOP WORKING hibával kilép, milyen próbálkozásokkal hozhatnám helyre?
Moddingoltam tegnap ... de ki lett próbálva működött minden..de a mai nappal nem akar menni -
artiny
őstag
GTAIV EFCL ben ha kicserélünk egy autót azt melyik fájlban menti el?
A sima GTAIV-ben a X:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages ben menti el...de a EFCL ben is? mert csak a teljes mérete 128MB a vehicles fájlnak amit kevésnek tűnik nekem,ha kicseréltem 30 autót kb.
Elszeretném menteni egy későbbi alkalomra, ha kiszeretném cserélni az autókat..de most nem tudom melyik filet kell elmenteni. Mivel a GTA IV Vehicle Mod Installer -l cseréltem az autókat ezért nem tudom a pontos helyét. (ez automatikusan végzi a cserét) -
artiny
őstag
VSync mit csinál a grafikával?
-
artiny
őstag
Történt egy windows ujratelepites es a D patricion volt a gta telepitve.
Elinditom a jatekot es kapok egy SecuLauncher: failed to start application.[2000]
Google szerint 2005 redistribute vagy micsodat kell telepitenem.Telepitettem a op-nek megfelelot (64bit),de a hiba uzi mindig megjelenik.
Otlet? -
artiny
őstag
Valaki tudja hol lehet átírni az autó végsebességét,gyorsulását a handling fájlban? (hányadik szám az autó neve után,vagy esetleg betű jel)
-
artiny
őstag
Valaki tud valami megoldást az SMP60 ERRORokra?
Ez azt hiszem a moddingolt autokkal es a mentessekel,mentesi helyekkel van kapcsolatban.
-
artiny
őstag
Melyik a legjobb car pack ami letoltheto youtuberol a GTAIVhez?
Valaki probalta mar a snow modot?[link]
-
artiny
őstag
Xlive. Dll letezik az 1. 0.4 patchoz - ez az amivel lehet jatszani masok menteseivel?
es ha letezik,hol tudom letolteni mert 1,4 hez nem talalom....pedig regen aszem meg volt csak mar torolve lett a geprol.....a neten meg nem talalom
1,7 patch volt fent de azt mondjak hogy az 1,4-sen simabban fut a jatek ez igaz? Ujra lett teve a jatek -
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #25411 üzenetére
Igen ez a cime.KOszi szepen nektek
-
artiny
őstag
Helotok
Mi a címe annak a missionak amikor egy miniszterre kell vigyaznunk? Talan egy hotel elott kell felszedni a testoreivel is beszelunk Nicoval . 50-60˝% korul van ez a missio. Egy haldoklo oregember a korhazban biz meg erre a missiora. -
artiny
őstag
Mi kell a GTA IV . Nek ha atmasolom a Program files mappabol egy masik gepre a jatekot?
Ha most elinditom megall az elso kepnel es nem megy tovabb(amikor a szerzoi jogrol ir a jatek),feltelepitettem mar a games for live de nem oldotta meg ... -
artiny
őstag
Létezik ZOMBIE MOD gta iv singleplayerhez?
-
artiny
őstag
válasz
Scorpio06 #24379 üzenetére
aha.
amugy ezt irja ki :
Description:
Critical runtime problemProblem signature:
Problem Event Name: APPLICATION CRASH
System RAM: -929792
Available RAM: 1359904768Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt -
artiny
őstag
újra tettem a gamet,de nem változott ugyan ugy kidobb 2-3 perc utan
Valkinek valmi otlet?"Valaki tudja,hogy miért dob ki hiabuzenetet ,hogy GTAIV STOP WORKING 2-3 perc elteltével a gtaiv?
Tunngle-n keresztul LAN-n multiban. TeknoGods.dll Beta 16 - van elinditva."(#24375) kerinagy : megadhatsz kb. 10 mentesi pontot. Na az egyikbe te mentenel a masikba a baratnod. Elinditod a gamet es aztan esc es kikeresed a load nal a tiedet.
-
artiny
őstag
válasz
mert_csokis #24372 üzenetére
En mar korabban ezt beraktam es ment rendesen.
-
artiny
őstag
válasz
Crytek #24370 üzenetére
Szerintem ez csak a saját beállitas az ENB.nek,ehhez kene meg az ENB valahanyas es aztan ezt a fajlt kicselni.
Valaki tudja,hogy miért dob ki hiabuzenetet ,hogy GTAIV STOP WORKING 2-3 perc elteltével a gtaiv?
Tunngle-n keresztul LAN-n multiban. TeknoGods.dll Beta 16 - van elinditva. -
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #24332 üzenetére
Oke
kuldtem,ha sikerrel járok akkor belinkelem majd ide - hátha fog kelleni meg valkinek.
-
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #24330 üzenetére
Igen mar irtam komentben,hogy honnand lehetne letolteni,de meg nem jott valasz
-
artiny
őstag
válasz
zsoltinnó #24328 üzenetére
Ezt te is megtudod csinálni......csak kivalasztot a zsaru player es ott van valhol meg az is hogy melyik karakter mozgasat csinálja...kivalaszotod a simplenative trainerel meg a sztiptiz tancost.
Ezt a Knight Rider találtam en is csak
Koszi erte.
De valhol meg kell hogy legyen az fajta ami a youtubos linkbe volt -
artiny
őstag
Hogyan kell szint adni a jatekban a kocsiknak?
itt van egy leiras a wikipedian,de angolul [link]Na annnyit ertek,hogy RGB 255 ig 3om szamot irunk aztan egy fisz utan adunk neki egy nevet majd ameik kocsit akarjuk ,hogy olyan szinu legyen a kocsi neve melle irjuk a szamot.
-
artiny
őstag
válasz
szocs30 #24125 üzenetére
Letolt ezt:[link]
azután kicsomagolod es a GTA IV mappaba masolod a program filesban.
AZutan SpeedoIV mappaban talalod ezt a fajlt: Config.ini megnyitod es a Config allatt talalod az elejen Autostart = false - ezt a false átirod "true" -ra így ha majd beszálsz egy kocsiba automatikusan kijelzi majd a spedmetert.[link]4,5car pack videoban irjak,hogy : "Due to 28 vehicles added only patches 1.0.0.4-1.0.7.0 are supported." Hogyan lehet még az alap autókhoz adni pluszba autot? mondjuk ugy,hogy adok egy sajat nevet az autonak a sparkal berakom aztan handling es carcols ban beirom a tulajdonsait es meg hogy meik kornyeken rakja le oket.....de a simple native trainer hogyan tudja majd kivalasztani? Valki csinalt mar ilyet,hogy hozza adott pluszba autot?
-
artiny
őstag
válasz
zsoltinnó #24057 üzenetére
Feltettem én is a RealizmIV6.2 ....és az a jó benne,hogy nem cseszi el az fsp.ket.
Nagyon jó benne éjel a kocsik világitasa. Idaig olyan volt a RealizmIV 4 ben ,hogy annyira eros volt a kontrasz...és vagy 15 fsp-t levett.De ebben már nincs ez a probléma.
A színeket hagytam a regit.....szoval koszi erte -
artiny
őstag
válasz
Erdei88 #24083 üzenetére
Ha akarod kicserelheted a szint,....de nem muszaly.
A handling az a kocsi tulajdonsaga gyorsulas,tapadas,stb......ha veretlenul olyan autot toltesz ami nem teccik mondjuk tul lassu..akkor meglehet probalni egy mas auto tulajdonsagat atmasolni igy ugyanugy fog menni mint ami mar teccik. Csak jol kell eltalalni,mivel van ,hogy felfordul a kocsi kanyarba meg stb...
Meg annyit ha letoltesz egy autot es a jatekban teccik alapbol az a kocsi mondjuk a turismo.
Ha teltoltesz egy autot amit kiakarsz cserelni es annak a neve turismo. Akkor csak atkell irni a turismo.wtd es wtf-t pl. pres.wtd es wtf-re. Csak kell ugyelni hogy a handlinget ne a turismohoz masold hanem csak a turismo utani szamokat masold a pres-hez majd.
En csak ugy csinalom hogy megnyitom a sparkIV-t es import...kikeresem az autot aztan megnyitom es Save ennyi ...nem szoktam rebuildozni se exportalni az csak arra kell ha biztonsagi masolatot akarsz,ha valmi nem franko akkor visszatud tenni az eredeti fajlt."Handlingben átírtam, de játék közben fatal error és leáll." ilyen még nekem nem volt.
-
artiny
őstag
Készitettem egy gameplayt az én erősebb rakétavetőmről
csak kár,hogy a tel.kamera nem adja vissza ugyan azt a hatás érzetet:[Rocket Launcher] -
artiny
őstag
válasz
zsoltinnó #24047 üzenetére
Szép lett"Grat!
Lassult a játék tőle? vagy csak egy picit?
Ha megtalálod linkeld be majd lécci én is kirpóbálnám.Szocs30:
Win7-n ide kell másolnod a letöltött savegamet,ha offline profilt töltöttél le./a rejtett mappákat bekell kapcsolni,hogy megtaláld/
C:\Users\*FELHASZNALONEVED*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
ez a két mappa
C:\Users\*FELHASZNALONEVED*\AppData\Local\Microsoft\XLive -
-
artiny
őstag
Letoltitek ezt:[link]
azután kicsomagolod es a GTA IV mappaba masolod a program filesban.
AZutan SpeedoIV mappaban talalod ezt a fajlt: Config.ini megnyitod es a Config allatt talalod az elejen Autostart = false - ezt a false átirod "true" -ra így ha majd beszálsz egy kocsiba automatikusan kijelzi majd a spedmetert. Ebben a mappaban talalhato meg egy olyan mappa hogy Default melybe rakhatsz amit elottem linkeltek be kepeket ....azokat a png.ket es igy valtozik a spedmeter skine.Találtam egy hasznos progit amivel a commandline fog mukodni.....nalam 1,4patchal nem ment de most mar megy.:
Letoltes helye:[link]Valkinek sikerult mar elinditania a DevilModot? Ha valki kiprobalja es sikerult neki az irja majd meg[link]
-
artiny
őstag
1.)
Valaki használta mar a GTA IV Compatibility Mod-t? [link] Van valkinek vlamien tapasztalata ezzel? Valmit a DX rol ir...de nem egeszen vilagos2.)
Tudja valki hogy meik fájlban találhato ahol belevan írva,hogy mekkorát ugorjon? mint pl.autok handlingjeben a beallitasai. Azt akarom,hogy nagyobbra ugorjon mint GTA SA ban volt a big jump cheat. -
artiny
őstag
1.)
Valki tudja hol találom azt a fájlt ahol az autó színét tudnám javítani. Két autonal van ez a problemam: [link] mint ha sáros lenne az auto. Probaltam mar a tisztitot es hogy tok fekete de akkor is lathato ez a hiba. /a carols.ide ben mar kicsereltem az adott autonak a "számait" egy masra de valtozatlan a problema.2.)
Ha nincs beteve ENB fájlok betéve csak egy olyan fálj,hogy ENB config txt es abba vannak ilyenek irva pl.:
[PROXY]
EnableProxyLibrary=false
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=[GLOBAL]
AdditionalConfigFile=enbseries2.ini
UseEffect=true
..... ettől még mukodik?jobban pl.csillogna az auto stb.toldy: ott tudod megnézni :amikor játszol nyomsz egy ESC és az a menüpontnál ,hogy STATS -ha megkerhetlek nekem is joljonne egy mentes feltoltes mivel en is ujraraktam a windows es a xlive-t nem archivaltam és igy hasznalhatatlan a mentesem.
ezert kene ket fajl:
Windows 7-en, a rejtett mapak bekapcsolva hogy látszodjonC:\Users\*FELHASZNALONEVED*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
ez a két mappa
C:\Users\*FELHASZNALONEVED*\AppData\Local\Microsoft\XLive -
artiny
őstag
Regebben ment a commandlin.txt aszem 1,3patchal,de most 1,4patch.l nem megy,hogy 2gigat irjon ki a graf.beallitasoknal
-
artiny
őstag
GTA IV hez van olyan kód amivel nagyot lehet ugorni mint az GTA SA-n volt? vagy valmi amit ha letöltök hozzá nagyobbat ugrik?
-
artiny
őstag
válasz
Zoli-206 #23565 üzenetére
Koszi szepen.
Kozben sikerult egy olyan save game-t letoltenem ami mukodik .Az a baj vele hogy 60% lekos. Nekem 30% kos kellene. Nem mukodik amit en elmentettem ,mert nem tudtam ,hogy az xlive -t is menteni kell- es win ujratelepites volt,szoval hasznalhatatlan.
Valkinek van 30% koruli mentese?/offline profillal jatszom - szoval olyan xlive-s mentes kellene/ -
artiny
őstag
Hogyan kell műkodesre birni GTA IV hez letoltott save gamet?
az xlive es a rockstar game/save game mappakba kell tenni oket azt tudom es hogy hol van,de masolas utan nem mukodik a jatekban.....valmi hibat ir ki hogy failed load...vagy valmi hasonlot.Ezt az xlive.dll en is probaltam/olyat is ami copyxliveresource.exe/,de kijon egy hiba uzi :
GTA Has stop workining
-checking online solution
-close program -
artiny
őstag
GTA 4 IV:MP elindításával vannak gondjaim.
Miután feltelepítem a [link] a IVMP-0.1-Alpha-2-R3-Client (Latest).zip és elindítom mindig kijon egy hibauzenet, hogy Unknow Game Version detected. IV:MP only supports version 1.0.0.4 Telepítettem már a 1,4patchot pontossan ezt [link] ,de a hibauzenet nem változott.
Van valmi ötlet a megoldásra? IV:MP működik warrez Gta-n ? -
artiny
őstag
Vannak GTA IV EFLC-hez cheatek ? fegyver,auto,stb...
-
artiny
őstag
Vlki megtudná mondani nekem,hogy meik fájlba mentödik el a controller beállítasok?
-
artiny
őstag
Helo
Van valmi kisprogi amivel vezeteskozben tudom a kamerat irannyitani, mert nagyon nem teccik ahogy van most a IV-n,..../olyan kene mint a GTA SA ban volt ha nyilakat fel es lenyomtam a kamera vezetes kozben fel es le mozgot./ - mert szinte nem latni semmit az elotem levo autobol es allandoan neki megyek valaminek,kanyarodasnal a kamera nem forog a kanyarral egyutt,a clplock vagy a shift nem tudom mar pontossan ,de van egy kis idore lenyomom akkor valtozik a nezet ,de az nagyon nem az amire szuksegem lenne.
-
artiny
őstag
Meg regebben feltettem egy olyan file-t amivel jobban tornek az autok. Big Car Damage volt a neve. Regebben ez nem lehetett eszre venni,hogy jobban tornenek...de most ,hogy feltettem a 1,4 patch es a native simple trainer 4,6 sat. - es most szerintem aktivalodott,de nem nagyon teccik ,hogy egy utkozesre kitornek az auto kerekei.Ez egy handling. file ami a Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data mappaba talalhato. Azert nem akarom ujratelepiteni az egeszet,mert tobb kocsit is kicsereltem es ez eleg idoigenyes munka volt. El van mentve az egesz jatek is patchok stb.nelkul ....kicsereltem ez a handling filet de nem valtozott a jatek. Mitlehet meg megprobalni?
-
artiny
őstag
válasz
rup1u5 #22702 üzenetére
Elolvastam egy elozo forumozo hozzaszolasat, ki mondta ,hogy van ez az uj patch....es elkezdtem keresni googlen,youtubon....majd mikor nem talaltam akkor irtam ide...szoval nem vettem eszre ,hogy elotem is feltettek a kerdest.
De meg most sem tudom hogy honnand lehet letolteni,,,,azon a kek gta forum oldalon hol van a letoltes lehetosege?
-
artiny
őstag
válasz
Mariann294 #22674 üzenetére
uj patch
Honnand lehet letolteni? mi a neve? leccci valki -
artiny
őstag
válasz
sunny84 #22634 üzenetére
hat nekem nincs csucsgepem ,de megy rendessen 1280/1024 felbontason /ennyit tud a monitor/ legmagasabb beallitasok,csak a wiev d. 30 a tobbi max es akad mentessen megy. 1,04 pach kell csak hozza.
Patch nelkul volt meg az a helyzet h nagyon nem optimalizaltak de azota mar nincs ez a problema szerintem. -
artiny
őstag
Nektek megy az 5,3 as Simple Native Trainer? nekem csak a 4,5 indul el /1,0,4 patch van fent/
-
artiny
őstag
Nektek megy az 5,3 as Simple Native Trainer? nekem csak a 4,5 indul el /1,0,4 patch van fent/
-
artiny
őstag
Mi a neve a programnak maivel igy lehet tuningolni a kocsikat?[link]
-
artiny
őstag
helotok
Feltettem az 1,4 pachot,de most mar nem indul el a CarSpawner nevu program mivel kilehet valasztani a kocsit amit akarok hasznalni.
Keresek valmi hasonlo programot,akinek van valmien linkjek kerem linkelje be vagy a nevet a proginak. Latam egy programot youtubon amivel lehetet tuningolni a kocsit ha ezt is megkoszonem ha valki linkelne be vagy a nevet a proginak ....ez volt az a video[link] -
artiny
őstag
válasz
Black-core #21858 üzenetére
koszi a valaszod. Az 1,4 hez ENB modot erdemes feltenni? /jobban birja majd gpu/
-
artiny
őstag
A meglevo patchok kozul meiket hasznaljato? tenyleg nem mukodik a commandline 1,4 patchnal?
-
artiny
őstag
Hanyas patchot hasznaltok a GTA 4 hez?Ez a 1,0,5 os mar vegleges?merheto valmi fps novekedes?
-
artiny
őstag
válasz
fsb1000 #21609 üzenetére
Higyétek el én se gondoltam,hogy most 2GB ramot fog kiírni majd ettöl a commandlinetol.....és ez csak arra volt jó,hogy kipróbáljam mien lenne max.grafon játszani. De nem lassította le a játékot így mert gondolom a tobbit a rambol vette le. Kuldom vissza garira a ramot ...remelem azutan mar helyre jon az egesz.
Benchmark erdemeny a commandline elott:
Statistics
Average FPS: 40.47
Duration: 37.44 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 90%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 39
Detail Distance: 100ez pedig a commandlinos
Statistics
Average FPS: 42.13
Duration: 37.22 sec
System memory usage: 72%
Video memory usage: 60%Graphics Settings
View Distance: 100
Detail Distance: 100én csak arra voltam kivancsi ,hogy ez normalis ,hogy ennyire szaggadt 2GB rammal./win 7felel e erte/
-
artiny
őstag
válasz
fsb1000 #21605 üzenetére
Azt a 2000MB vramot akkor irta ki amikor meg 4GB ramom volt. Ezt egy youtubon video alapjan egy commandline.txt kellet masolni a ProgramFiles-ba ahova van telepitve a jatek. Ez arra szolgal ,hogy akinek 512MB vgaja van annak lehesen 512 hasznalni ne csak pl. 480,500 MB-ot.s /-nomemrestrict -availablevidmem 2.0 -norestrictions -percentvidmem 100 / ezt kell beleirni a commandline ba. Nem tudom miert irt ki 2001MB -t azt hittem ,hogy 1024MB fog majd mutatni.Most már megint 1000MB ír....kiprobáltam ,hogy kitoroltem a commandline-t a Prg.File-ol,de semmmi változás.
Ezeken a 2GB -os konfigokon mien op.rendszer van? Enyémen win 7 /64bites.Most levettem a grafot legalacsonyabbra és akkor is nagyon rosszul megy. Más gameknél is észrevettem h akadozik pl.COD MW2 max grafon, de ilyen Avatar,Dirt2... még így is maxon 2GB-al. -
artiny
őstag
2GB rammal annyira akadozik a GTA 4, hogy nem lehet vele játszani? Pedig a video memory usage 16%
Most levettem 800*600 felbontast es minden low-on,es 0-án van.Statistics
Average FPS: 48.74
Duration: 37.03 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 86%
Video memory usage: 16%Az elott mielot elromlott volna az egyik 2GB modulom a maximalis beallitasoknal
[link]Statistics
Average FPS: 42.13
Duration: 37.22 sec
System memory usage: 72%
Video memory usage: 60%Graphics Settings
View Distance: 100
Detail Distance: 100volt ez az eredmenyem....es nagyon jol ment minden...A konfig:
Amd athlon II X4 620 2,6GHZ......ASUS M4A78-EM......Asus GTS 250 1GB......Kingston HyperX 2GB KIT DDR2 1066MHz CL5 ......WD Caviar 500GB, 16MB, 7200,WD5000AAKB......Win 7 X64/ -
artiny
őstag
helotok
youtubon láttam [link] es meg azt a launchgta ikonak a vegere kell irni egy hasonlo szoveget es akkor feloldja azt a Videoramot ami elveszik a jateknal. /ha pl. 512MB kartya akkor a beallitasoknal csak alt. kb 479 van//
Nekem egy 1GB kartyam /gts 250/ amit 1000-nek lat.Miután megcsináltam amit a videokban láttam 2001 Mb lát a játek a grafika beállításoknál. Honnand vette azt a plusz 1000? A 4GB ramombol esetleg? de ha leteszem a jatekot a tálcára akkor 3GB használ mint idáig is szokott. A windowsban a Adapternél ezt irja: Total Available grapics memory 2815MB
Decited video memory 1024mb system video memory 0MB shared system memory 1791MB -
artiny
őstag
Mien programmal tudom kivalasztani a kocsikat a GTA 4 ben?
latam youtubon h kilehet valasztani a kocsit progival
aki tudja vagy van linkje kerem linkelje, nem talalom az uj kocsit amit betettem1,3pathcom van fent
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest