- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
@matthew@ #31290 üzenetére
Itt mindent megtalálsz a "Barátnők" link alatt.
Dr. Akula:
Tömés mindig van, kivéve Kate-et - mert Őt ugye nem lehet lefektetni... Kár, hogy itt nincs Hot Coffee. A barátokat egymás után 3 helyre is el lehet vinni? No, ezt nem tudtam. -
Vigneau
félisten
válasz
@matthew@ #31281 üzenetére
Már nem tudod randira hívni a "szakítást" követően. Én amúgy gyorsan 100%-ra futtatom a csajos kapcsolataim és utána néha rájuk nézek. A nővért mindig sztriptízbárba viszem, a jogi csajt meg stand-up comedy-ra. A gazdag ribit meg puccos étterembe, diszkóba (a lerészegítés persze mindnél jól működik).
-
Vigneau
félisten
válasz
@matthew@ #31270 üzenetére
Annak szerintem semmi köze a végjátékhoz - ha jól emlékszem. A végkifejlet alakítását itt találod. Bosszú vagy üzlet - utóbbit a "Küldetések 5." fülön olvashatod.
-
Vigneau
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz
@matthew@ #31266 üzenetére
Ez az 1 küldetés ami nekem se jött össze sose, pedig C64-en kezdtem a billentyűzetverést, ott még szinte minden játéknál előírás volt az ilyen, és mégse sikerült sose. Pedig ugyanezt kell tenni Phil drogkamionos küldetésénél, amikor a lökhárítóról kell felmászni a tetejére, ott megy, itt nem.
-
-
válasz
@matthew@ #30804 üzenetére
Mivan? Miről beszélsz? Milyen sima kivitel?
A GTA IV GFWL-os és ennyi. Nincsen ettől mentes verzió. Annyi a lényege, hogy korlátlan számú telepítés lehetséges, ha minden új telepítés előtt a régit REVOKE-olod, azaz visszavonod: van egy kis exe a telepítés könyvtárában, azt kell futtatni.
-
HS 2142
őstag
válasz
@matthew@ #28204 üzenetére
Esc-Stats-Score és akkor kiírja, hogy melyiket, hányszor, milyen köridővel nyertél meg. Alternatívaként meg social clubban is megnézheted.
-
HS 2142
őstag
válasz
@matthew@ #28202 üzenetére
Ugyan nem vagyok benne biztos, de szerintem a stats résznél valahol kiírja. A versenyek meg ugye random jönnek, ezért oda kell figyelni, hogy a 10 verseny az mindig másféle legyen. A helikopter nem függ össze vele, sokat lógtatok, megkedvelt és azért adta ezt a bónuszt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #26406 üzenetére
Itt megtalálod az összes fegyvert a térképen.
klikk a pisztolyra aztán ha a térképen az egyes kis pisztolyok fölé viszed a kurzort kiírja, hogy ott milyen fegyvert fogsz találni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #26386 üzenetére
4850-el csontra kimaxolni a GTA 4-et!
Te is mazochista lehetsz!
Más:
Segítsetek nekem megtalálni ezt a karaktert:A radaron és a térképen jelöli de hiába keresem sehol nem találom:
(#26372) Teasüti:
Nemsokára megérkezik a második vinyóm és nekifogok a RAID0 építéséhez!
Rendszer és játékok fognak rá kerülni. Beszámolok majd az eredményekről. Remélem fps-ben is javulni fog. -
BaLee
addikt
válasz
@matthew@ #26357 üzenetére
Az a vicc, hogy ugyanígy jártam. Az utolsó küldetés mondjuk kiakasztott alapból, nem szeretem az ennyire szkriptelt hülyeségeket. 3x zuhantam le a helivel mert szét akartam lőni a csónakot aztán kiderült, hogy nem lehet. Beszállás nekem egyszer sikerült billentyűzettel utána soha. Mondjuk én kontrollerrel játszottam általában de az utolsó küldetéshez visszatértem a bill+egér kombóra mert azt hittem azért nem tudom megcsinálni mert kontrollerrel béna vagyok. A helikopterbe beszállni viszont csak a kontroller gombjának iszonyatos gyors nyomogatásával tudtam így mikor odaértem mindig azt nyomkodtam. Valamiért azzal mindig sikerült beszállnom...
-
BigStraw
senior tag
-
toldy
őstag
válasz
@matthew@ #25080 üzenetére
Az amd-nél az x3 procik valójában x4 procik csak az egyik mag vagy hibás, vagy nagyobb a kereslet az x3 min a x4 ezért latiltanak egy/egyik magot. Gondolj bele mennyivel olcsóbb így gyártani hogy van egy lapka és mindig letiltják ami nem kell, nem pedig 30 - it kicsit sarkítottam- féle lapot gyártyani. Az x6 pedig egy x4+x2 ( intelnek is van x6 procija i7-970,980x). Én így tudom
A mentés pedig mindig a gépen van abba a rejtett mappába. Én mindig online játszok - sose tudni mikor van kedvem multizni - és nekem is itt van a gépen a mentés.
-
válasz
@matthew@ #25050 üzenetére
Köszi. Felraktam a patch-et valamivel jobb de még így is nagyon alacsonyak az fps-ek. Szerintem én hagyom a francba ezt a gta 4-et mert amúgy sem voltam annyira oda érte pláne nem így! Ez annyira vicces, hogy úgy lebutítom a grafot ami mai szemmel nézve moslék és még úgy is leesik 15 fps-re.
Ezt tényleg komolyan gondolták? És csodálkoznak hogy a pc-sek letöltik? Szerintem direkt ilyen szar, hogy vegyél konzolt. Na mind1. üdv.
-
-
bendzso
senior tag
válasz
@matthew@ #24990 üzenetére
Hát egy próbát megérhet amit mondok, ha nem működik, max visszacsinálod, vagy újratelepíted. Regeditben menj a HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV-be, és ott az InstallFolder értékét állítsd át értelemszerűen. Azt a mappád add meg, ahol a GTAIV.exe található. Hátha bejön.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #24990 üzenetére
uninstall-reinstall
és uninstall közben ne felejtsd el revoke-olni a serial-odat ha DVD-s példányod van!(#24989) TheChos3nOne:
Nem. de amúgy sem érdemes ilyenekkel buzerálni a játékot mert csak meghülyűl töle.(#24987) mad1:
Már nagyon-nagyon régóta kezeli az SLI-t a sima GTA 4, az LC meg eleve ugy jött ki.(#24985) bubi92:
Azért mert ATi-d van.sorry!
-
HS 2142
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest