- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
JetiRulez #32781 üzenetére
Én ezzel vigyáznék. Mert kapsz egy jó lelkű feljelentőt, meg egy hivatástudattal átitatott moderátort és máris mehetsz a hidegre.
Nekem a CD-s verzió van. A CD-ket bemásoltam egy hátértárra és onnan telepítem minden op rendszer reinstallkor vagy váltáskor. Ráadásnak a Rockstar hivatalos oldalán megjelent és onnan pár napig letölthető NO-CD verzióval indítom, hogy ne kelljen nyűglődni a CD-vel.
Akkor ez most warez vagy nem az????
-
törölt tag
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #29022 üzenetére
Van remény.
Vice City RAGE - Trailer 1
-
Vasinger!
nagyúr
-
Perillustris
senior tag
válasz
JetiRulez #26058 üzenetére
Ha meg a saját bank árfolyamtáblázatát, akkor mégjobban be lehet lőni az árat. Bár kis tételnél nagy különbség valóban nem lesz, szóval én is a XE-t használom.
(#26052) bognar110: "Majd kiderül egyszer, én sose vettem steamről szerintem nemis fogok jobban szeretem ha a kezembe fogom amit veszek."
Kicsit öreges hozzáállás, de persze a GTA-sorozat nekem is a polcon figyel. Ennek ellenére megvettem most akcióban, elsősorban persze a kiegészítő miatt. Nagy előnye, hogy nem karcolódik.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
JetiRulez #26020 üzenetére
Hát akkor rajta! Készítsd el.
Én jó-pár órát elszöszöltem a jelenlegi első hsz tartalmi és formai elkészítésével. Igyekeztem minden fontos infót összeszedni és közérthetően tálalni. Akkor eszembe sem jutott hogy a patch-ekről is kéne írni benne. Nem gondoltam, hogy az ide látogató fórumozók 80%-ának problémát jelent ez a teljesen triviális és egyébként magától lezajló frissítési folyamat. Megmondom őszintén ma sem értem mi olyan bonyolult rajta egyeseknek.
Az meg a másik, hogy nagyon kevesen olvassák el az első hszt.
Én többet nem fogok molyolni vele az biztos! -
Teasüti
nagyúr
válasz
JetiRulez #25792 üzenetére
Sima alap gta 4. 7-es patch. mod nélkül.
Ma egész délután szítkozódtunk azzal a 3 játékossal, aki egyáltlán még játszik a játékkal.
Megszámlálhatatlan alkalommal fagyott, resetelte a gépet, ledobott, nem engedett be a játékba, stb. De így mindenkinek. Én most le is mondtam erről a bughalmazról.Jah, még véletlenül se lehet 4-es patchel multizni, azonnal rakja fel az újat a mocskos gfwl.
Egyszerűen nincs mit tenni vele, sztem mindent végigpróbáltam már.
Net 100%-os, cfossal megtámogatva, nyitott NAT, upnp meg ami kell.Elbeszélgetnék a fejlesztőkkel szívesen. Úgy ököllel.
szerk: a videó sztem unalmas.
A hidas az jó. Meg a bugok és hibák összefoglaló is.
Amúgy a patch miért törli a social club-ot, ha anélkül meg nem tudok multizni se??? Epic fail.
-
JetiRulez
őstag
-
creedszl
senior tag
válasz
JetiRulez #25625 üzenetére
EFLC-ben hogy érdemes multis gémet keresni?mert én ha keresek vagy nem talál egyet sem vagy csak egy két játékos van és az is free mode...
más:megvettem én is steamen pont az EFLC-t felment, de érdekes módon multinál nem kérte a serialt...és nem tudom miért...pedig ugye a steam ad egyet és mondja hogy kérni fogja...
-
bpx
őstag
válasz
JetiRulez #25614 üzenetére
jó persze, ez azért attól is függ mire állítod singleben
ha felveszed a vehicle densityt 100-ra, kis túlzással mozdulni is alig tudsz az autóktól
én mikor multizok (95%-ban Team Mafia Work), az embereket kikapcsolom, mert csak zavarnak (vagy csak 'Low' van? nem emlékszem már, egy ideje nem játszottam), járművek meg mennek 'High'-ra, és bizony így is sokszor van, hogy respawnnál nem keveset kell gyalogolni, mire végre autóba tudok ülni -
rup1u5
nagyúr
válasz
JetiRulez #25610 üzenetére
Én jelenleg távol vagyok a gépemtől. Sajnos két hét még legalább mire tudok jönni multizni.
Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a multi valamicskével gyorsabb és kiegyensúlyozottabb nálam mint a single. Ping gondom sincs pedig otthon csak egy vacak 1megás netem van 240kb/s fel és 30kb/s letöltési sebességgel. -
válasz
JetiRulez #25556 üzenetére
Az hogy a box támogatja, nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék 1080p-ben fut SŐŐT... a legtöbb fos 720p-ben.
Amúgy ez a titkos menüs dolog, khm, elég érdekes, ilyenről még eddig nem nagyon hallottam...
És véleményem szerint helyesen döntöttél: ha van PC, az mindenre jó, viszont ha konzolod van, akkor az csak játékra... Ezért szeretem a PC-t: netezek, mellette zene, facebook, msn, de ha éppen játszani van kedvem, csak egy kattintásomba kerül
persze ennek ára van
Évente rá lehet költeni egy xbox360 árát, ha minden lehetőséget ki akarsz használni (élsimítás, nagyobb felbontás, SOKKAL szebb grafika, mint konzolon)
Konzolban pedig azt szeretem (így látatlanban, soha nem volt még
) hogy megveszed/letöltöd/ a gammát, berakod és azonnal zúzhatod is, nem kell pöcsölni azzal, hogy "jaj vajon mit állítsak be hogy ne akadjon"
-
Brawn1
csendes tag
válasz
JetiRulez #25462 üzenetére
Hát akkor nem tudom, mi tévő legyek. Rákerestem ebben a topicban a "szaggat" szóra, és bizony jó sokan panaszkodtak itt is hasonló problémával. De megoldást senki válaszára nem találtam. Más fórumokon a tagok azt írják, hogy az a baj, hogy teljesen optimalizálatlan a GTA 4 és az EFLC. PC-re elcseszték. De engem ez nem nyugtat, hogy másoknak sem megy, én annak örülnék, ha nálam is normálisan menne. De ha erre nincs semmilyen megoldás, akkor kénytelen leszek hanyagolni ezt a játékot.
-
Brawn1
csendes tag
válasz
JetiRulez #25459 üzenetére
Én olvastam olyan júzertől is akadással kapcsolatos gondokat, akinek négymagos procija, és NVIDIA kártyája van. Talán a Windows 7, amit nem szeret? Mert általában XP-s júzereknek megy. Esetleg próbáljak a 64 bites WIN 7-em mellé egy másik partícióra feltenni egy XP-t is? Nagyon bosszant ez a jelenség, mert nagy GTA fan vagyok, és nagyon szeretném végignyomni az EFLC-t is.
-
Brawn1
csendes tag
válasz
JetiRulez #25457 üzenetére
Igen, töredezettség mentesítést is csináltam, de semmi sem segít. A Config sem. Már nagyon elegem van a GTA-ból, nem tudom, hogy lehet így elcseszni valamit. Látom, nem vagyok egyedül ezzel a szaggatással, kb 10 emberből 8-nak szaggat. Egy röhej, amit a Rockstar kiadott, ugyanis a sima GTA 4 még Xbox-on is akadt. Igaz, nem ennyire látványosan. Sokkal nagyobb gépigényű játékok is normálisan mennek a gépemen, de ez az EFLC valami pocsék. Hiába veszek lejjebb a grafikából, veszem minimálisra a felbontást, akkor is akad. Vagy közületek mindenki NVIDIA-t használ, akiknek fut a gépén rendesen?
-
szepsy
senior tag
válasz
JetiRulez #25315 üzenetére
Csak annyit mondok, hogy már a bekapcs, kikapcsnál észrelehet venni, persze ez gondolom lap függő, mert nekem elég sokat gondolkodik, mikor megnyomom a bekapcsot, de így is gyors.
Régen: bekapcs 55 ms kikapcs 10 ms
Most bekapcs 35 ms kikapcs 5 ms
(gombnyomástól számítva , nem a lap csipogásától!!!)
Azé nem rossz
A dvd-met elkezdi bootolni, ezt kéne kikapcsolni valahogy. -
>Dragon>
tag
válasz
JetiRulez #25161 üzenetére
Heló.
Segítségre lenne szükségem.Felraktam a GTA 4 gta 4 liberty city stories játékot és az a problémám hogy akárhova állítom a grafikát játszatatlan 8-9 fpst ér el maximum.A legkisebb grafikán is és maxon is csak 8-9 fps-t ér el.Játszhatatlan.
Esetleg valaki tudna valami megoldást?
X26400+ BE
6Gb ddr2 1066 mhz
5770 1gb rev3A segítséget előre is köszi.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #25141 üzenetére
Erre válaszul, segítségképp annak, akivel hasonló történt:
Cseréltem videokártyát és a játék indítás után kifagyott. Próbaképpen töröltem a SETTINGS.CFG fájlt a C:\Users\User\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings mappából és máris elindult a játék minden gond nélkül.
Félreértés ne essék, nem végleges az új kártya, csak tesztelésre kölcsönkértem öcsémtől. A játék nem produkál többet 1 FPS-nél. Nem úszom meg a vásárlást. -
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #25119 üzenetére
És igen, k*a nénikéjét! Megpusztult a 8600GT-m.
Mi a fenét csináljak? Arctic L2 Pro hűtőjével együtt hirdessem be hibás kártyaként vagy inkább őrizzem meg azt a jó hűtőt? Azt se tudom, jó lesz-e a majdani kártyámra. Ennek utána kell járnom. Az gyári Sparkle hűtőjét már kidobtam.
Most, hogy megírtam a hozzászólást, közben egyre jobban szemcsésedik a kép. Ki is veszem a kártyát.
szerk.: Jó ez a hűtő nagyon sok kártyára, megtaláltam a hivatalos oldalán. Akkor nélküle szabadulok meg a kártyától.
szerk2.: Végső próbálkozásképpen merjem berakni a sütőbe egy rövid időre? [link] -
Mariann294
őstag
válasz
JetiRulez #24229 üzenetére
Azért léptem le,mert anyumnak átadtam a gépet.De aztán visszamentem.
Rankedeznék egyfolytában,de vagy nincs szoba,vagy 10 perc várakozás után se jön senki ha nyitok.Ha meg igen akkor tuti hogy valami bunkó őrült,vagy kilép a játék közepén (na ezaz amit igazán rühellek).Jó persze lehet hogy a netje vagy maga a játék szállt el,de ritik hogy pont akkor kell kilépnie amikor nyerésre állok.
Nagyon ritka az amikor tök normálisakkal vagyok és tök jót játszunk.Szóval ezért jó lenne ph-sokkal játszani.Csak ritkán látok fennt valakit,ha meg fennt van akkor freezik,vagy nincs kedve...
Most ráérek,kiváncsi vagyok találok-e normálisokat.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
JetiRulez #24196 üzenetére
A játékban is van beépített voice chat, ha beszélni akarsz azt ott is megteheted.
Amúgy az nem élsimítás a játék beállításainál, hanem a textúrák élessége, a távolabbra lévő textúrákat jobban látod tőle.
szepsy: mindig ilyen pixeles fog maradni a játék, ez van, ezt kel szeretni... -
Mariann294
őstag
-
JONAS77
aktív tag
válasz
JetiRulez #24174 üzenetére
Szia, én is benne vagyok egy jó multizásba, este rá érek. Nekem is volt ilyen problémám, vagyis az utolsót leszámitva. Nekem nem indult ujra a gépem, csak 1-2 órás játék után nem jelent meg az asztalom. Már feltettem uj drivert és a kártya fizikális ramjaiból kb. 100MB-ot hagytam szabadon, és megoldódott a problémám, ilyenek a beállitásaim!
Természetesen ez még a driver előtti kép, vagyis most már több elérhető ramból gazdálkodok!
-
-
válasz
JetiRulez #20908 üzenetére
Jó lett végre valamiért nem lépett ki az előző profilomból xboxliveon és nem tudtam megcsinálni az új regisztrációt, de most már engedte. Viszont nem értem mi a fenének kell ezt ennyire megkavarni.
A másik meg, hogy a mi régiónk még mindég nincs támogatva ez szánalmas.
Gabor: Igen ezt mondtam én is mer sokan ezmiatt írnak a topikba, hogy nemtudják megcsinálni és krédeznek mint én...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest