- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Roliiii #31629 üzenetére
Én csak a DVD-s (dobozos) verzióról tudok nyilatkozni.
1. Telepítéskor kiírja a Revoke/unlock kulcsot. (a key mező alatt): Lásd képen
2. Unistallkor felajánlja a revokolást.
3. Van egy revok.....lnk amely asszem /revok opcióval indítja a GTA4-et, azaz menet közben is lehet revokolni.Bocs.. elöbb pontatlan voltam, LIVE-on nem kell külön revokolni (lehet nem is lehet) az csak simán elér egy limitet és nem enged csatlakozni a játékhoz.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Roliiii #31624 üzenetére
Ez rosszul van írva, mert a játékra vonatkozó Revoke más limitet használ mint a live.
Visszakeresve a fórumban egy másik user hsz-e is megerősíti ezt (2011.03 körül)
Én már meghaladtam a 10 telepítést (gépcserénél felmegy XP és Win7@64-re is) és a játékot simán tudtam revokolni a live-ot nem.A steam-es nem tudom hogy van.
A probléma az, hogy gépcsere, os csere esetén elfelejtünk revokolni.
Legalábbis nekem mindig csak telepítésnél jut eszembe, hogy már megint nem csináltam meg.Még valami:
Ugyanaz a "key" futhat több gépen is (akár egyszerre multiban), de gépenként más a revoke kód.
A fejlesztők által kiadott NO-CD verzióból 3 verzió is kering a neten. Ezek közül csak az egyik "eredeti" (még 1.02-nél adták ki),de nekem már nem működött a 1.07 verzióval, de ha valakinek van erre megoldása az segíthetne. Az eredeti DVD már karcos.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Roliiii #31614 üzenetére
Pontosan nem tudom mire gondolsz, de Mariann videoi között nézz körül.
Ismét telepítettem a GTA4-et és Próbáltam Free szóbába menni, de úgy tünik csak egymás lövöldözése megy ész nélkül.Legalább 4-6 játékos kell, hogy kunsztokat lehessen csinálni. Azaz kitalálunk olyat ami még nem volt és érdekes, aztán végrehajtjuk mindenki örömére.
Az egyik legnehezebb feladat "robot" vezette autóba beszálni úgy hogy utas legyél.
Ilyenekkel órákat el lehet szórakozni egyedül is.
A hardcorosok rendőrautó hátsó ülését is kipróbálhatják (robot rendőr vezet)
----Más:
Újratelepítésnél - ha már nem megy a régi - a Rockstar oldalán lehet online revokolni.
Érdemes elmenteni a Revoke kódot installnál, mert max 10-15 újratelepítést enged.
Ettől durvább az mslive, mert azt nem tudtam revokolni, de egy másik játék kódját is meg lehet adni. -
tyutyu1983
tag
válasz
Roliiii #24896 üzenetére
Hali! Jó kérdés,nem tudom eflc-vel mennyien játszanak multiban,mert nekem egyenlőre még csak az alapjáték van meg,így csak arról tudok írni. Párszor meg néztem benne a multit,ranked szervereken jó ha pár ember lézengett. Nem rankeden voltak jó páran,de ott se volt nagy tolongás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest