- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
válasz
bognar110 #29080 üzenetére
GTA 4 Magyar módra FUN Nézzétek meg.
-
bpx
őstag
válasz
bognar110 #28830 üzenetére
mintha úgy rémlene, hogy a revoke a securomra vonatkozik, nem a keyre
steames GTA4-en nincs securom, ezért nem kell revoke
nekem eredetileg is steamen van meg, és azzal a seriallal már nem tudok belépni, ugyanazt írja mint a linkelt képende szerencsére a szintén steames Batman AA kódjával működik
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bognar110 #28574 üzenetére
Anno írtam is ide a forumba én 2-vel toltam régebben igaz tört verzióval nv-t nagyon komázza a játék.
Most meglepően 97%-os terhelést tol a hd5850-emen, cf-be majd csinálok gta4 profilt mert tudom hogy a cf-et nem szereti a gta4 már tapasztaltam 3870x2/4870x2-vel is sajna. -
-
válasz
bognar110 #27094 üzenetére
No én valami hasonlóra gondoltam
Ma délutáni, sebtiben készült szerzemény, szóval szidni csak nyugodtan
Az meg a másik, hogy most újra alapon megy a CPU-m szóval kicsit lagzik is...
De ettől függetlenül tessék megtekinteni
Mod pedig direkt EFLC-re került fel, mert ezzel már kb egyáltalán nem játszom, míg GTA IV-el azért még néha multizok, így azt szüzen őrzöm meg (no tréner no mod)
-
válasz
bognar110 #27071 üzenetére
Egy időben sokat szórakoztam Subaru Imprezával (persze moddolt configgal) lehet ki kéne próbálni ezt is. Nincs kedved csinálni egy gameplay vidit YT-ra?
@fsb1000: szinte ijesztő, hogy mennyire ismered már ezt a szoftvert
Amint lesz egy kis időm nekiállok kipróbálni, hogy leveszek mindent minimumra, hogy minél jobban szaladjon a játék, és úgy próbálok majd vezetni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #27068 üzenetére
Köszi!
Nagyon kell még oda egy Win7 reinstall, plusz megcsinálom a raid-et is hozzá. Na úgy lesz igazán érdekes a leányzó fekvése!
Játék közben egyébként sokkal jobban érződik, hogy az 560 jó 30-40%-al erősebb a 280-nál!
A night shadows-al azért még mindig csinnyán kell bánnom!
Viszont még nem tuningoltam a kártyát! Márpedig az 560-ak nagyon mennek!
Egyelőre az alap 850Mhz-en vagyok. -
Teasüti
nagyúr
válasz
bognar110 #26855 üzenetére
Áh, ez még nem para, egy 30 még megvolt, igaz low-on multizok (textúra med) és 30-as csúszkákkal.
Canonball-nál gáz, mikor meghülyül az MI.
Ezt már nem tudja kezelni a játék, mikor az egész városban ámokfutunk és össze vissza spawnol és tör-zúz a forgalom. Ilyenkor 25+ emberrel free race-ben forgalom hatására esik le az fps nem kicsit. -
JetiRulez
őstag
válasz
bognar110 #25901 üzenetére
Kieg. Bazz, Én meg nézek hülye fejjel, hogy ilyen nem volt megbeszélve, de mégis. Megesz a méreg és már 25 perce másol egy backup lemezt (most kiderült, hogy sérült).
Jó, hagyom az egészet a picsába, mert ez már nem lesz meg fél 1-ig. Jóccakát és jó szórakozást! Figyelhetnék...bocsi...megint elbasztam.Azt se tudom, hogy leszek még. Elvileg melózni kell két ünnep között is, akkor meg lőttek az egésznek. Akkor formatálom a lemezt és megy a tulajnak szilveszter előtt.
-
JetiRulez
őstag
válasz
bognar110 #25909 üzenetére
Éjfél körül? Lehet róla szó, csak lehetőleg civil forgalom se autó, se gyalogos formájában ne legyen + ha tiszta az időjárás, már nyert ügyem van. Jó lesz a pingem.
Mariann294:
A Te arcképed az a DLC-s főszereplő a TLaD-ből, nem?Azokat is egyszer ki kéne játszani.
Más: Leszedtem a játékból az Xliveless-t, a First Person mod-ot és kimásoltam a mentést. De ezek a mentések nem mennek az eredeti játékkal. Végülis nem nagy baj, mert a story küldetések már kész vannak.
-
Kommy
veterán
válasz
bognar110 #25887 üzenetére
Sima gta 4 vagy valamelyik kiegészítővel lesz, mert amivel lesz azt felkészítem a partyra
Úgyis rég játszottam vele.
Szepsy: Ami windows-od van fenn az eredeti, mert ha nem és valami hack-el aktiválod és utána nem indul el a játék lehet amiatt van. Ha eredeti akkor nem szóltam.
vagy próbáűld meg úgy hogy semmilyen drivert nem raksz fel.
Amúgy nekem semmi gondom nincs a W7 HP-val, eredetiTalán próbálj meg felrakni egy XP sp3-at teszt erejéig.
-
JetiRulez
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest