Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
valamikor bohóckodhatnánk picit ha bennevagytok
-
válasz
rup1u5 #35827 üzenetére
Jó döntés
Én is folyamatosan nézegetem a VGA-kat, de egyszerűen nem tudom hova lépjek feljebb innen. GTX580 most az egyik legjobb ár / érték arányú kártya a piacon: tele van minden hirdetős oldal velük: 30k-ért referenciát, 35-37k között pedig egyedi hűtéses kártyát lehet kapni.
Felette mik vannak? GTX 670/680 ~ 60k körül (10-15%-kal erősebb, mint az 580 és 2x annyiba kerül..)
Efelett: GTX770 ~ 60k körül van, de kb annyit tud mint a 680 csak kicsit kevesebb fogyasztással
780-ak már 70-80k körül vannakAMD téren szét se néztem, valahogy nem akarok most velük szenvedni
-
válasz
laceszgamer #35820 üzenetére
Pontosan igy voltam én is vele
-
válasz
laceszgamer #35818 üzenetére
módosítás nélkül 60-80 FPS... ahhoz képest akad
-
-
-
válasz
Bjørgersson #35465 üzenetére
Hess már máshova gyászhuszárkodni
kibaszott idegesítő módon fórumozol
ezen a héten a hszeid hány százaléka volt őszinte segítségnyújtás?
Még az aranyköpés topikban is, ami igazából a szórakozás és a nevetés topikja is csak az észt osztod, hogy "esik a színvonal" miközben pont te vagy az egyik aki miatt esik, mert minden második hszed az hogy "ez nem is vicces"
-
válasz
tomika9988 #35431 üzenetére
Magyarul próbáljuk meg ezt leírni
Igen létre kell hozni a TXT fájlt és beleírni eztmegazt. Megtetted?
-
7,5 € = 2300 Ft a valaha volt összes GTA egy csomagban a Steamen
Ennyit BÁRMIKOR megér ez a pakk.
HAJRÁ
-
válasz
Sajtostaller #34555 üzenetére
Lesz 7,5€ is napokon belül. MINDIG megkapja az ünnepi leárazást, ne siesd el
-
válasz
Sajtostaller #34553 üzenetére
2000 ft körül volt Steamen az összes valaha volt PC-s GTA... azt ne mondd h lemaradtál róla
-
válasz
citkar #34540 üzenetére
GTA IV pl pont az a játék, amit 5x kezdtem újra mert ilyen-olyan újratelepítések miatt mindig elveszett a mentésem. Valami felhő nem lett volna szar
Ráadásul nem csak úgy "kimásolod a save.dat fájlt" típusú mentése van: 2 könyvtárat kell elmentened két rendszermappából, szóval nem eccerű
-
válasz
MaxxDamage #34407 üzenetére
Reklám miatt.
-
válasz
MaxxDamage #34405 üzenetére
Semmire. Külön kell indítani a játékokat.
Túl fogod élni azért?
-
válasz
MaxxDamage #34387 üzenetére
Nyilván külön...
-
válasz
MaxxDamage #34384 üzenetére
ugyanazok működnek mint a IV-gyel.
-
válasz
MaxxDamage #34381 üzenetére
Dehogy kavar. Külön játék
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #34242 üzenetére
Persze, azzal nincs baj
Remek videó
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #34240 üzenetére
szerintem meg pont hogy tök gáz, hogy az igazi autó hangját keverték bénán a játék alá...
eredeti játék hanggal jó lenne
-
válasz
Mr. Erikszon #33500 üzenetére
Kb ugyanúgy mennek, talán egy minimálisan jobban, de ez lehet csak placebo.
-
válasz
Redneck #33471 üzenetére
Egy időben sokat keresgéltem, de sajnos nem találtam meg, hogy az egyes konzol verziók minőségét milyen PC grafikai beállításokkal lehet utánozni. Egyszer olvastam egy ilyet és utána soha többet nem találtam meg.
Úgy vagyok vele mint Dumbledore azzal a Titkos SzobávalAmúgy pl milyen felbontáson megy ez a játék a konzolokon? 720p mind a kettőn? Vagy PS3 az már 1080p?
-
Komolyan mondom kíváncsi lennék rá, hogy nálad hogy megy
i7 2600 @ 4GHz | 2x4 1600 DDR3 | GTX 480 / GTX 580 / GTX 660 Ti / GTX 670 társaságában remekül ment a játék és közel sem voltak ilyen bajaim
Neked messze jobb géped van, nagyon jól kellene hogy menjen. Esetleg SLI letiltásával próbálkoztál már?
-
válasz
V.Dave #32940 üzenetére
Most adtam el
ez mar eleg lesz uram?
Amugy ha van alatta normalis VGA gyonyoruen raterhel mind a 4 magra! Ugye volt 8 szalas i7 2600am, de ott a HT szinte rontott is a helyzeten mint inkabb javitott volna.
Ja es az meg masik: ez a jatek tovig nyalja az nVidia s@gget... Valami brutalisan nagyon elonye van ebben a jatekban a zoldeknek
-
válasz
V.Dave #32938 üzenetére
Szerintem meg teljesen rendben van
i7 2600 @ 4GHz , 8GB 1600MHz DDR3 es egy GTX 480 vagy akar 580 tarsasagan nem volt vele semmi problema.
Ha kavefozon akarjatok futtatni akkor persze lehetnek problemak
Picit nagykepu voltam, de ertsetek mar vegre meg h a ti gepetek a gyenge es nem a jatek szar... Ennek ekkora a gepigenye ezt kell szeretni!
-
Fú, de rég jártam itt is
Szoktatok még multizgatni?
Nem mintha tudnék csatlakozni, vagy ilyesmi (nincs már gamer gépem), csak érdeklődök
-
válasz
customrobi #31349 üzenetére
Nincs. Meg kell tanulni így vezetni...
Azt meg nem értem, hogy ez miért hátrány hogy balkezes vagy. Ez nem fogyatékosság, csak annyit jelent, hogy a másik oldalon van az egérpad
-
válasz
Mr.Csizmás #31259 üzenetére
Szkrínsotoljá mán róla. Nem emlékszem...
-
válasz
Johnny Cage #31155 üzenetére
Vegyél GTX480at, azon már repül a játék, akár 100/100as beállításon is (ha megfelelő CPU és RAM van mellette)
Sajnos ez egy ilyen erőforrászabáló játék.
-
válasz
Johnny Cage #31152 üzenetére
Hogy mi nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest