- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Én is ebben reménykedtem, de tényleg "nagyon" vakító szinte semmit nem látni és vezethetetlen az autó. Kénytelen vagyok kimenni első spoiler nézetbe és akkor láthatóan megszűnik a probléma. Emiatt versenyt is buktam el tehát ez így már nem csak egy zavaró tényező.. Ami furcsa, hogy egészen a WSR versenyekig semmi probléma nem volt aztán hirtelen jött elő. Sajnos ismert a jelenség több oldal is foglalkozik vele, de még keresem a megoldását.
Ami egy picit "érdekes", hogy a CM saját technikai támogatásos oldalán SEM volt rá teljes egyértelmű megoldás még:
Lighting Glitch on tracks: The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) Igen, kapcsoljuk ki a CrossFire-t és megoldja, csak ha nincs akkor nehéz
Ettől független a játék nagyon szépen fut, jól optimalizált, abszolút élvezetes. Sajnos képet elfelejtettem fotózni, ha találok valami videót ami ezt jól láthatóan mutatja akkor belinkelem.
Használjátok a bizonyos cockpit modot? Létezik olyan változat ahol nem homályos a kormányos felület?
Én ezt a változatot töltöttem: [link]
Együtt lehet élni vele, csak láttam olyan videót ahol tök éles volt mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- LEGO klub
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest