Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Én is ebben reménykedtem, de tényleg "nagyon" vakító szinte semmit nem látni és vezethetetlen az autó. Kénytelen vagyok kimenni első spoiler nézetbe és akkor láthatóan megszűnik a probléma. Emiatt versenyt is buktam el tehát ez így már nem csak egy zavaró tényező.. Ami furcsa, hogy egészen a WSR versenyekig semmi probléma nem volt aztán hirtelen jött elő. Sajnos ismert a jelenség több oldal is foglalkozik vele, de még keresem a megoldását.
Ami egy picit "érdekes", hogy a CM saját technikai támogatásos oldalán SEM volt rá teljes egyértelmű megoldás még:
Lighting Glitch on tracks: The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) Igen, kapcsoljuk ki a CrossFire-t és megoldja, csak ha nincs akkor nehéz
Ettől független a játék nagyon szépen fut, jól optimalizált, abszolút élvezetes. Sajnos képet elfelejtettem fotózni, ha találok valami videót ami ezt jól láthatóan mutatja akkor belinkelem.
Használjátok a bizonyos cockpit modot? Létezik olyan változat ahol nem homályos a kormányos felület?
Én ezt a változatot töltöttem: [link]
Együtt lehet élni vele, csak láttam olyan videót ahol tök éles volt mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest