- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Itt most legalább 3-4 ember jelezte, hogy szeretne jönni. Szerintem kellene kérni a moderátorokat, hogy az ELSŐ hsz-be tegyék ki a csoport adataid és a jelentkezés módját, feltételeit. Kinek írjon aki szeretne jönni, hol találja a csoportot stb. Aztán lehetséges ha több ember összejön akkor lehetnének kisebb PH-s versenyek.
Akár lehetne PH Grid 2 taglista is, hogy aki szeretne játszani lássa kikkel tudja itt is felvenni a kontaktot ez ügyben.
Én bevallom azt hittem jobban pörög a topik és nagyobb az érdeklődés a játékra hisz még nem olyan "öreg"

Szerk: Szóval akkor volt erre kezdeményezés csak kevés sikerrel
Lehetséges én is csak botok ellen megyek majd meg max a szűkebb baráti körökkel 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehetséges én is csak botok ellen megyek majd meg max a szűkebb baráti körökkel