Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én is úgy látom, hogy próbálják egybegyúrni az 1-et és a 2-t, ami szerintem egy jó dolog. A kérdés csak a megvalósítás.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ő most a 3 bemutatójával kapcsolatban írta és én arra írtam válaszként!
Távol álljon tőlem, h (pont én) korteskedjek a 2 mellett (!), de tény, h a 2-nek élesebb a grafikája (nem vagyok biztos benne, h jobb), szerintem sokkal valósághűbb az 1 nem annyira éles grafikája (tudom ez egyénileg változó, de az 1 nem annyira "éles" környezete közelebb áll a valósághoz -szigorúan SZERINTEM-)!
1 ponton viszont 1értelműen jobb grafikailag a 2 (legalábbis nekem nagyon +tetszett az első pillanattól kezdve) mégpedig: a porzás ill. a porfelhő(k)!

Ez viszont vitat6atlan!

Ettől az 1 dologtól függetlenül még mindig állítom, h szebb az 1, és nem volt még mindig az!

Más!
Am. ha tényleg 1-be gyúrták a 2 részt és mind2 részből kiszedték a jó dolgokat, akkor annyira nem lehet rossz (?). Remélem igazuk lesz, h a 3 "....a sorozat legjobb része lesz...."!?
Kiváncsian várom, vajon a hőn áhított (am. versenyzésre alkalmatlan -legalábbis ONLINE-) belső nézeten kívűl visszakapjuk-e a kontrolleres irányításhoz a Speciális beállítási lehetőség(-ek)et!?
Részemről nagyon várom a "....long night race...."-eket!
Végre (talán?) valami jó is fog történni!?
Ha (!!!) tényleg az előző 2 részből van a 3. rész, akkor 1értelmű és világos:
GRID 1 + GRID 2 = GRID 3.
Akkor még matematikailag is meg fogja áálni a helyét!

No 11111111, +látjuk, várjuk, aztán majd eldől, h milyen lett!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nana, egy idoben te is azt allitottad, hogy szebb volt az 1.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Most olvastam, hogy több pálya (mármint nem variáció) lesz az Autosportban, mint az 1-ben és a 2-ben együttvéve.
-
drr
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Ez az 1 meg a 2 legjobb részeinek az összegyúrása lesz. Ami jó a 2-ben, az benne is marad, a többi meg az első részből. Egy csomó ismerős pálya látszik a bemutatóból...
-
-feco api-
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
remek lesz,
megint lehet Újra tanulni a vezetést ,driftet ,
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Majd a 3. résznél! Én tuti ott leszek, csak a 2. részt meguntam 150 óra után.

-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Értem
de attól függetlenül maradhatott volna szerintem 
-
Syrius XIX
addikt
Előre sry, de lejárt a szerkesztési idő!
Annak idején amikor a csoport létrejött, azzal a gondolattal született, h talán itt is összejön 1 olyan jó kis közösség, mint anno az 1-ben volt (bár +jegyzem ott is csak akkor jött össze igazán, amikor a hivatalos ONLINE része +szünt)!
Nem jött össze! Ezt el kell tudni fogadni. Elfogadtam, ez van!
No 11111111! 
Minden nap vagyok, magyarokkal nem nagyon találkozok, ennél többet nem nagyon tudok tenni!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Semmit!
Az (még az elején) eltervezett közös (csoportos)
ások sehol nincsenek, így a csoportnak sincs semmi értelme!Ebben a kérdésben a Steam (nekem) nem egyértelmü, mert a csoport +szüntetését nem ajánlja fel, csak a csoportból való kilépést!
Ezért először a tagokat távolítom el, majd kilépek! -Gondolom akkor +szünik a csoport is!?-

Sokan vannak, akik 10-20 napja még a Steam, vagy a GRID 2 közelében sem voltam!
Akiket én felvettem (ill. felkértem) barátnak, azok mind a GRID 2 miatt lettek (tekintettel arra, h nekem más Steam-es játékom nincs is, sőt még tovább megyek, ha a GRID 2 nem lenne Steam-hez kötve, akkor a mai napig nem lenne Steam-em sem). Egyéni véleményem (tudom), de én még a mai napig nem találtam semmi poént a Steam-ben!

Ez ami most történik, abszolút nem személy ellen irányuló, csak okafogyott lett!

-
drr
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Jajj... Téged is? Ezek szerint most ez a divat...

-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Már miért lenne korai?

Annak idején (az 1 után) azt mondták, h 1-ik év Dirt next, másik év GRID next!
Ehhez képest rengeteg Dirt +jelent az 1 óta, abból + semmi!

Szerintem most jöhetne simán 3 éven keresztül GRID next (Dirt-ből + semmi), még talán akkor se lennének egálban!

-
albert8
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Én is arra várok már mióta, de nem akarnak meglepni vele....

-
Bjørgersson
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Én meg leginkább semmire, annyira elvágták magukat nálam a 2-vel.
-
intercooler
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Elég korai én dirt4-re számítottam.
-
Bjørgersson
félisten
-
intercooler
őstag
Meg is kaptam rá a "Shaken, Not Stirred" achit..You rolled a car at least 7 times and landed on its wheels, just like Bond did.
-
Sziasztok!
Már egy ideje nyúzm a játékot,de van egy nagy problémám vele.
Genius speed wheel 5 kormánnyal játszom,a kormányzás még okés(úgy ahogy) ,de van egy idegesítő bug a játékban. Ha belépek a menübe,akár a garázsban ,akár a pályán nyomok egy esc-et,akkor felugrik a kép a bal felső sarokba.
Következmény
em tudom olvasni a menüben levő menüpontokat,nem tudok lépkedni közöttük,a garázs meg egyenesen rémálom,mert akkor a képernyő alján is vannak funkciók,amiket nem látok. 
Bárkinek bármi ötlet?
Én először egy baragadó gombra gondoltam,de nagyjából mindent kipróbáltam,és nem változott semmi. Valamint másik játékban nem produkálja ezt.
-
Syrius XIX
addikt
Thx, a felni festése (is) a névből adódik!

Piros, vagy rózsaszín mégse lehet!

-
Rendo84
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szép a festése az autónak, de az a rikító kék felni!

-
cyberkind
félisten
Lesz ebből a játékból olyan kiadás amiben benne lesz az összes dlc?
-
Demit
újonc
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy csak én látok kevés versenyzőt online? Valamit állítanom kéne a steam beállításaimon? Általában 2-3 csoportot szoktam látni de ez a max. Éjfél után pedig egyet sem. Nem hiszem hogy ennyire kevesen játszanának a Grid 2-vel. Válaszotokat előre is köszi.
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!

Már régóta (kb. 3 hete) nem tudtam videót készíteni, mert menet közbe jó volt az FPS szám, de felvétel indítása után annyira leesett, h játszhatatlan lett a game.
Azt hittem a folyamatos frissítések miatt már biztos kevés a VGA-m hozzá.
Driver-t töröltem, feltettem 1 régebbit, 1 még régebbit, 1 nagyon régit, de semmi változás (időnkként előfordul, h a xx számú driver frissítés után valamiért nem tetszik a videózás+game, aztán a következő driver frissítéstől + minden ok).Már majdnem beletörődtem, h csak VGA csere után fogok tudni +int videót készíteni, de jött az isteni szikra!
Semmi köze nem volt a VGA-nak ahhoz, h nem tudtam videót felvenni game közbe!
Az volt a baj (mint kiderült), h már kb. 3 éve ugyanarra a winchester-re veszem fel a napi
ásokat is és a Carrier videókat is! Úgy látszik elfáradt, mert amúgy semmi baja, minden műxik, csak ez a game közbe felvétel mentése valahogy nem tetszik neki!Aztán 1 hirtelen 5lettől vezérelve a videó felvétel mentését áttettem 1 másik winchester-re és láss csodát: +int megy minden!

Nem tökéletes, nem hibátlan, vannak akadások, de ez azé má nézhető és annyira nem gáz!
A race-ben is vannak hibák, van még benne + bőven, de azé ott van!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Letörném mindkét kezét annak, aki így elcsúfította a gyári lámpákat.
-
Syrius XIX
addikt
-
pit stop
addikt
Valaki futott már bele olyan hibába, hogy a kommentátori hang eltűnt? Single-ben elég zavaró, de sehol sincs - és nem találtam erre külön beállítást. Gép meghalt, előtte jó volt, új vinyóval újra lett húzva, és azóta nincs... (Single-ben pl. verseny közben leveszi motorhangot mikor dumálnia kellene, de szöveg meg nincs...)
-
dFactor
tag
Üdv!
Azt lehet tudni, hogy online eventben miért nem a Racenetes display nevem jelenik meg, hanem a steam account neve?
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez most Steam hiba. Bármikor előfordulhat, de szerencsére ritkán szokott ennyire lehalni az egész.
A többi Griden belüli "lost connection" nagy valószínűséggel a játék hibája. -
drr
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mától bazinagy akciók vannak, túlterhelt a rendszer sajnos...
-
Syrius XIX
addikt

Lehet, h a Steam-nek "úgy tűnik", de akkor ezt most mégis hol írtam?

Erről ennyit!

-
Syrius XIX
addikt
Mond6 bárki amit akar, de ez 1értelműen Steam szarakodás:
Lehet, h a "drága" Steam "készítők" +vannak elégedve magukkal, de ez az, amire nekem nincs időm, mert bármilyen furcsa, vagy hihetetlen, de az én időm is DRÁGA!

Az 1-be ilyen problémák nem voltak (a mai napig nincsenek is), bár az is igaz, h ott nincs és nem is volt soha ez a "királyszuperhűdeüberfrankoSteam" cucc sem!
Ezzel lehet vitatkozni, de....
Ennyi!

-
Szelep
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nálam semmi gond a Steammel.
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok4

Nem tudom mi van, nekem nem csatlakozik a Steam!
Egyedi probléma? 
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én mennék szívesen, de eladtam a gamepadomat, és így számomra esélytelen. Pedig rohadtul nyomnám ám...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mekkora rohadék vagyok, hogy a legjobbra törekszem. Ki kéne ütni minden külföldit, aztán a cél előtt behúzni a pedált, hogy az alacsonyabb szintűek nyerjenek, igaz-e? Mert az alamizsna győzelemnél nincs jobb.
Hozzáteszem, löktem már ki külföldit, aki előtte direkt kilökte a magyar társunkat, tehát nem ezt a részét ellenzem. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez egyeni jatek, nem csapatverseny, mint pl a CS. Nyilvan nem megyek neki a masik magyarnak (se), de nem fogok kulfoldieket kipockolni, hogy teszem azt csak magyar legyen az elso 5-ben. Mindenki menjen tudasa szerint, gyozzon a jobb.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
HOST-ként hiába engedélyezek all DLC-t, ha keveseknek van meg! Minden DLC-m +van, neked (csak példa) 1 hiányzik, már nem enged be! Nem a szerverek hibája!
Szerintem engedni kellett volna (vagy kellene), h az ember válogasson a +lévő DLC-k között (úgy értem, ha minden DLC-je +van az illetőnek), h melyiket engedélyezi és melyiket nem, mert ez a "No DLC or All DLC" valahogy kicsikét elég kizárólagosnak tűnik!
Készíthetek all DLC-s szerót, de minek ha 1/2 óra alatt 3 ember jön be összesen!?

Nem véletlen kezdtem el kérdezgetni és összeírogatni kinek melyik DLC van meg, mert (nekem) az eredeti gondolat az lett volna, h privát szerón összejön a társaság és az készít szobát, akinek a legkevesebb DLC van + és akkor mindenki be tud oda lépni!

Am. nem igazán találok (vagy tudok) még 1 olyan nemzetet, ahol akkora lenne a széthúzás (!!!) játékon belül, mint a magyarokat! Sokan inkább támogatják és védik egymást az adott nemzet jó szereplése érdekében és nem az egyén helyezése az elsődleges cél, hanem a nemzeté!
A magyar mit csinál? "Én tudok menni és megyek is, te meg rohadj meg ott ahol vagy és kínlódjál csak!"

Nem vitaképpen írtam, csak 1 +állapítás volt (akárki, akármit ír erre, én már befejeztem)!

-
Revenge
tag
Face borítógép:
-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Milyen szívásra gondolsz konkrétan? Single playerben nem mennek a DLC-s autók?
Csapoati: Köszi, ezt nem is tudtam. Akkor ezeket nem veszem meg.
-
Jofi81
őstag
Ezek a DLC-k mennyire érik meg ennyi pénzért?
-
ledgeri
nagyúr
A cikk alji pár sort ajánlom figyelembe... , nem tudom, hogy ismert-e ez a mod...(nincs meg a játék, és itt nem vagyok aktív..)
(ugye nem ez az eredeti 4c hang...!!??)
-
Rossi
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Peresebb gumival lehet stabilabbak lennének...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Na oszt 1-10-ig mennyire unatkozol?

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem egészen!

A pálya és a feladat ugyanaz, de a kategória más! T1, T2, T3, T4, mindegyikbe ki lehet próbálni.
Ezek közül (T4) sok olyan van, amivel biztos, hogy lehet menni jobb időket is, de nem is eggyel most mentem először és nem kísérleteztem, hanem elsőre ahogy sikerült!

-
Csapoati
nagyúr
Izé, most megkaptuk négyszer ugyanazt?
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor ezek szerint nem vetted észre a különbséget. Külső nézetben a kamera ennél a modnál (nem az én videóm volt az előző) mindig az autó hossztengelyéhez igazodik, mod nélkül ez úgy néz ki, hogy az autó fordul, a kamera meg "lemarad" a fordulással.
2005-ös magyar fejlesztésű játék, Cross Racing Championship 2005 beállításai között megtalálhatóak a kormányzás irányába nézés, sebességfüggő fejmozgás, gyorsulásfüggő fejmozgás, irányba nézés tompítása. Ilyesmi beállításoknak örülnék itt, a Gridben is, de szerintem soha nem lesz már update vagy patch.
A múltkori listából kimaradt a füst és por, ami egy-egy baleset esetén teljesen átlátszatlan, tehát nagyon kicsi az esély, hogy ütközés nélkül át lehessen haladni rajta. Hiába veszed lejjebb a részletességet, akkor is ugyanolyan marad, kikapcsolni nem lehet.
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Teli szobából nem lehet kirúgni, mert nincs visszaszámlálás, rögtön a pályát lehet csak megvétózni. Ha van legalább egy szabad hely, akkor van körülbelül 1,5-2 másodperced, hogy kiszavazd az illetőt, ha két szabad hely van, akkor is csak maximum 3 másodperc jut erre.
"ezek Steam-től függetlenül +voltak az 1-ben is!" - Ez a baj, hogy évek alatt sem sikerült a Codemastersnél kijavítani a hibát (valószínűleg csak normális szervereket kellene alátolni meg optimalizálni). Dirt 3-ban nem voltak ekkora hibák...
A kameramozgás egyáltalán nem testreszabható. 55 másodperc környékén látható, mire gondolok.
A különböző játékmódokban különböző a fizika, drift módban például a Zenvo fara alig akar megindulni a kanyarokban, sima versenyen meg bármikor becsúsztatom a kanyarba (természetesen manuális váltóval).
Agera R nem való a Tier4-be, mert egy külön állatfaj, amit Tier5-be kellett volna tenni, több autóval kiegészítve. Nagyjából már én is megtanultam kezelni, nyertem is vele versenyeket, de a gyorsulása és a végsebessége alapján nem való a Bugatti és a Pagani mellé.
-
Rossi
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
"Persze, ha nekem sem menne a játék, én is a játékot szidnám..."
Amennyiben a leírt kritikák alapján ezt a következtetést voltál képes levonni, akkor te sem lehetsz egy agysebész...

De hadd éljek a te szavaiddal:
Persze, ha én is igénytelen lennék, akkor nekem sem lenne semmi bajom ezzel a játéknak csúfolt béta-állapotú bughalmazzal...

-
Syrius XIX
addikt
A hozzászólás +1!

Részletesebben:
"Csak sorolom a hibákat, hiányosságokat:
több időt töltesz a menük nézegetésével (mire a verseny végén a számlálók lepörögnek, addigra megőszülsz), mint vezetéssel,...."
Így van, ezt már mondtam korábban is! A GRID 1-ben 3 menet simán lemegy, mire itt egyáltalán a 2.-nak vége lenne."nincs chat,...."
Ez nagy hiányosság (szerintem)."a playlistes szobák nagyon primitívek, teli szobából nem lehet kirúgni,...."
Nem vitatkozni akarok, de ki lehet rúgni bárkit (csak figyelni kell a "szavazás"-i időszakra a menet végén, amikor mindenki visszakerül a "garázs"-ba) és szavazni rá: VOTE KICK....! Jelenlévők függvényében X szavazat szükséges hozzá (általában 50+1, vagy kb. 60%)."kapcsolat problémák (lost connection, ping, lag, stb.),...."
Távol álljon tőlem, hogy védjem a Steam-et (pont én!), de ezek Steam-től függetlenül +voltak az 1-ben is!
"kameramozgás egyáltalán nem testreszabható,...."
Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, mert nem tudom mire gondolsz pontosan!
"esti pályákon alapértelmezésben semmit nem lehet látni, vagy ha feltolod a gammát a játékban, akkor a nappali pályák túl világosak (1.2 körül azért valamennyire használható),...."
Telepítés után (nem csak itt, az 1-ben is) azonnal 1.2-re tettem a gammát, anélkül, h elindítottam volna a játékot!
Alapból így használtam mindig!"különböző játékmódokban különböző fizika,....":

"Agera R nem való a Tier4-be,...."
Miért nem? Ver mindent, ha tudod vezetni!
"30-as szint fölött tulajdonképpen vége a fejlődésnek és még sorolhatnám....."
eleve nem is volt értelme +emelni a max. elérhető 30-as szintet 99-re!
"Nagyon ritka, hogy élvezem a versenyt, mert általában vagy kipördítenek a legelején, vagy "Lost connection" üzenettel kidob a szobából....."
Általában olyankor szoktam saját szobát készíteni, amikor elég az idiótákból!
Soha nem tudtam +érteni, h aki már 99-es szintü, miért megy előre mindenkin és mindenen keresztül? Miért olyan fontos, h mindig első legyen (általában más kárára), mit kezd a pénzével? Már 99-es, nem fog semmivel sem tovább haladni, + ha kivár, aki előtte van, így is úgy is elrontja, csak ki kell várni a +felelő pilanatot! 

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

megint lehet Újra tanulni a vezetést ,driftet ,

No 11111111!