- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint írtam megjelenés előtt már hetekkel beszéltük mit-hogy kellene....aztán a kezdeti pozitív történések után kb másfél hónap után kihalltak a dolgok. Mindig fogsz találni olyat aki éppen játszik a csoportból, de olyat hogy egy zárt 10fős meccset összehozz olyanra nem lesz példa. Egyszerűen egyrészt nem ér rá ennyi ember egy időben, másrészt nincs már rajongótábora annyira a játéknak.
Ez leginkább a CM undorító pénzlehúzási megoldásából származik, hogy akik kijátszották a játékot , de újabb autók vagy pályák miatt rendszeresen elővennék, azok nem fognak minden egyes kis dlc miatt 3000Ftokat kifizetni és így elérni már majd 20-30.000Ftos árat a játékra.Mondom sok sikert kívánok hozzá és jó játékot kívánok, én anno 3 hónapig dolgoztam ezen...ha visszamész a topicban látod milyen erőfeszítések mentek...nem sikerült.... most nem sikerülhet minden
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.