- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint írtam megjelenés előtt már hetekkel beszéltük mit-hogy kellene....aztán a kezdeti pozitív történések után kb másfél hónap után kihalltak a dolgok. Mindig fogsz találni olyat aki éppen játszik a csoportból, de olyat hogy egy zárt 10fős meccset összehozz olyanra nem lesz példa. Egyszerűen egyrészt nem ér rá ennyi ember egy időben, másrészt nincs már rajongótábora annyira a játéknak.
Ez leginkább a CM undorító pénzlehúzási megoldásából származik, hogy akik kijátszották a játékot , de újabb autók vagy pályák miatt rendszeresen elővennék, azok nem fognak minden egyes kis dlc miatt 3000Ftokat kifizetni és így elérni már majd 20-30.000Ftos árat a játékra.Mondom sok sikert kívánok hozzá és jó játékot kívánok, én anno 3 hónapig dolgoztam ezen...ha visszamész a topicban látod milyen erőfeszítések mentek...nem sikerült.... most nem sikerülhet minden
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.