- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint írtam megjelenés előtt már hetekkel beszéltük mit-hogy kellene....aztán a kezdeti pozitív történések után kb másfél hónap után kihalltak a dolgok. Mindig fogsz találni olyat aki éppen játszik a csoportból, de olyat hogy egy zárt 10fős meccset összehozz olyanra nem lesz példa. Egyszerűen egyrészt nem ér rá ennyi ember egy időben, másrészt nincs már rajongótábora annyira a játéknak.
Ez leginkább a CM undorító pénzlehúzási megoldásából származik, hogy akik kijátszották a játékot , de újabb autók vagy pályák miatt rendszeresen elővennék, azok nem fognak minden egyes kis dlc miatt 3000Ftokat kifizetni és így elérni már majd 20-30.000Ftos árat a játékra.Mondom sok sikert kívánok hozzá és jó játékot kívánok, én anno 3 hónapig dolgoztam ezen...ha visszamész a topicban látod milyen erőfeszítések mentek...nem sikerült.... most nem sikerülhet minden
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Amerika kész lemondani a kormányról
- PlayStation 5
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Eredeti játékok OFF topik
- Plazma TV topic
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra.