Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

Köszönöm szépen srácok a hasznos infokat! Legutóbb is láttam futólag Grid2-re DLC akciókat, de most meg nem mondom mennyiért dobálták őket. Azért ez a DLC lehúzós világ elég pofátlan, de hát itt tartunk. Veszel egy játékot és kvázi alig vettél valamit. (Azt nem mondom, hogy semmit).

Rendesek 1 DLC-t adtak ajándékba :)

Akkor azért gyorsultak le ennyire online ezek szerint.. Egész jó kis felület van kialakítva az optikai változtatásokra, érdekes pont a perfomance rész maradt ki. Mondjuk CM-nél vannak érdekes dolgok. Olvastam egy cikket, hogy a kormányos nézetre úgy gondolták "nincs igény" miközben a PC felhasználók folyamatosan tiltakoztak és próbáltak hangot adni, hogy márpedig kell. Ehhez képest nem csinálták meg mert nem akartak eltérő "élményt" a konzolos változattal szemben.

Nem tudom miért nem lehet a játékosok igényeit is figyelembe venni, továbbá mi az hogy nincs rá igény. Ki találta ki ezt a marhaságot. Ha nincs rá igény menjen HOOD azaz motorháztető nézetbe vagy ha abszolút meg akar gyalázni egy autós játékot akkor GTA nézetbe. Kvázi nem kell használni, de mint opció benne kéne akkor is legyen.

Senkit nem akarok persze megsérteni a GTA nézetes vezetéssel, de az nem autóverseny. (Szvsz)

Új hozzászólás Aktív témák