- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Abszolút egyet értünk

A komoly talán a hozzáállásra teljesen igaz hisz szervező is vagyok, de mint komoly tudású pilóta azért van hova még fejlődni ez biztos
A Grid-hez teljesen úgy álltam hozzá saját nézőpontom szerint, hogy egy árkád autósjátékkal van dolgom, de annál jobb és hangulatosabb környezetben. Valahol az árkád és a szim. közé tenném mert azért megcsúszik a fara, tolja az orrát, ellen kell korrigálni tehát jó a feeling 
Teljesen más kategória mint a mi művészetünk oadát a WTCC-ben. Mintha mondott volna Grid2-ben olyat, hogy túra autós rész is lesz, kíváncsian várom
Most nagyon szentségtörő leszek, de nem volt szükségem a GamePad-ra a játékhoz annyira jól kezelhető az autó bill-en is. A manual váltót sem állítottam még be mivel a fékezéseknél teljesen jól szabályozható a visszaváltás és megvan a kellő fordulat a kigyorsításhoz. (Remélem ezt nem látják a WTCC társaim)

Egész más élményt nyújtana GamePadon az biztos.
Ez a játék nekem teljesen a DIRT3 irányába hajaz.. ez a kicsit árkád kicsit szimulátor kicsit ilyen kicsit olyan, de mégis más és nem is rossz! Na meg a hangulata.... Pazar! Még nem tudom mennyire kell ezt a játékot komolyan venni, de ha elpicsáznak párszor neten, akkor majd biztos.
1-2 ismerősömet még rábeszéltem a játékra, remélem találkozunk

Eléggé a szokásos (online public) feeling van a multi résznél, tehát löknek ahol csak érnek. Ismerős a dolog, csak remélem teljesen a versenyzés élményére nem nyomja ez majd rá a bélyeget.
Pontosan az "árkádossága" miatt lehet ezt sajnos elkövetni. (szvsz)Azért örülök, hogy köztetek lehetek

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest