Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz Dr. Gonzο #3019 üzenetére

Abszolút egyet értünk :)

A komoly talán a hozzáállásra teljesen igaz hisz szervező is vagyok, de mint komoly tudású pilóta azért van hova még fejlődni ez biztos :) A Grid-hez teljesen úgy álltam hozzá saját nézőpontom szerint, hogy egy árkád autósjátékkal van dolgom, de annál jobb és hangulatosabb környezetben. Valahol az árkád és a szim. közé tenném mert azért megcsúszik a fara, tolja az orrát, ellen kell korrigálni tehát jó a feeling :)
    Teljesen más kategória mint a mi művészetünk oadát a WTCC-ben. Mintha mondott volna Grid2-ben olyat, hogy túra autós rész is lesz, kíváncsian várom :)

Most nagyon szentségtörő leszek, de nem volt szükségem a GamePad-ra a játékhoz annyira jól kezelhető az autó bill-en is. A manual váltót sem állítottam még be mivel a fékezéseknél teljesen jól szabályozható a visszaváltás és megvan a kellő fordulat a kigyorsításhoz. (Remélem ezt nem látják a WTCC társaim) :DDD

Egész más élményt nyújtana GamePadon az biztos.

Ez a játék nekem teljesen a DIRT3 irányába hajaz.. ez a kicsit árkád kicsit szimulátor kicsit ilyen kicsit olyan, de mégis más és nem is rossz! Na meg a hangulata.... Pazar! Még nem tudom mennyire kell ezt a játékot komolyan venni, de ha elpicsáznak párszor neten, akkor majd biztos.

1-2 ismerősömet még rábeszéltem a játékra, remélem találkozunk :R
    Eléggé a szokásos (online public) feeling van a multi résznél, tehát löknek ahol csak érnek. Ismerős a dolog, csak remélem teljesen a versenyzés élményére nem nyomja ez majd rá a bélyeget.
    Pontosan az "árkádossága" miatt lehet ezt sajnos elkövetni. (szvsz)

Azért örülök, hogy köztetek lehetek :R

Új hozzászólás Aktív témák