- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Abszolút egyet értünk

A komoly talán a hozzáállásra teljesen igaz hisz szervező is vagyok, de mint komoly tudású pilóta azért van hova még fejlődni ez biztos
A Grid-hez teljesen úgy álltam hozzá saját nézőpontom szerint, hogy egy árkád autósjátékkal van dolgom, de annál jobb és hangulatosabb környezetben. Valahol az árkád és a szim. közé tenném mert azért megcsúszik a fara, tolja az orrát, ellen kell korrigálni tehát jó a feeling 
Teljesen más kategória mint a mi művészetünk oadát a WTCC-ben. Mintha mondott volna Grid2-ben olyat, hogy túra autós rész is lesz, kíváncsian várom
Most nagyon szentségtörő leszek, de nem volt szükségem a GamePad-ra a játékhoz annyira jól kezelhető az autó bill-en is. A manual váltót sem állítottam még be mivel a fékezéseknél teljesen jól szabályozható a visszaváltás és megvan a kellő fordulat a kigyorsításhoz. (Remélem ezt nem látják a WTCC társaim)

Egész más élményt nyújtana GamePadon az biztos.
Ez a játék nekem teljesen a DIRT3 irányába hajaz.. ez a kicsit árkád kicsit szimulátor kicsit ilyen kicsit olyan, de mégis más és nem is rossz! Na meg a hangulata.... Pazar! Még nem tudom mennyire kell ezt a játékot komolyan venni, de ha elpicsáznak párszor neten, akkor majd biztos.
1-2 ismerősömet még rábeszéltem a játékra, remélem találkozunk

Eléggé a szokásos (online public) feeling van a multi résznél, tehát löknek ahol csak érnek. Ismerős a dolog, csak remélem teljesen a versenyzés élményére nem nyomja ez majd rá a bélyeget.
Pontosan az "árkádossága" miatt lehet ezt sajnos elkövetni. (szvsz)Azért örülök, hogy köztetek lehetek

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest