Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"Abban teljesen igazad van, hogy bizony nem mindig lehet látni teljesen egyértelműen ki mikor hol van. Azért a jobbra, balra nézet plussz hátranézet azért sokat segíthet."
Na ez itt a lényeg!!! Nem igazán akarnak nézelődni, csak menni előre, mint az ökör és nem érdekli őket semmi és senki! Van akinek pl. több év után mondtam, h öreg azé néha nézzél már bele a tükörbe is, amiből ugye van 3 db.! Erre +kérdezte, miért a tükröket be lehet kapcsolni??? Hol???
Na ez végképp kiverte a biztosítékot!

Emiatt, ha valaki barom módon megy, azért kérdezem +, h milyen nézet és ha azt mondja: belső, tovább már nem is foglalkozok vele, de erősen kerülöm ahol tudom, ha végképp nem megy, akkor még a szerót is, ahol előfordul, mert az olyan nem versenyezni akar, hanem csak és kizárólag nyerni, bármi áron!!!
Pedig mint köztudott: "A versenyzés nem "csak" a győzelemről szól!"
Nem azért ülök a gép elé és játszom, h valami barom az első kanyarban lezúzzon és utána ott ücsörögjek tök feleslegesen X percet, hanem azért, h szórakozzak, kikapcsolódjam és jól érezzük magunkat az együtt
ások során!1 időben bevezettem azt (GRID 1-ben),h 10 mp.-vel később indulok! így elkerülöm az első kanyar mizériát, a sok barom + összetöri 1mást. Így is sikerül hellyel-közzel az első 3-ba végezni!
GRID2-be ez + ugye nem lehetséges, mert DISQ. lesz, ha nem indulsz el!!!
Pedig itt is jól jönne (nem is 1*)! 
Am. semmi bajom a belső nézetes vezetéssel, de (szerintem) ahhoz, h "realisztikus" és lehetőleg "valóság közeli" legyen (már amennyire a lehetőségek engedik, mert ugye mégiscsak 1 virtuális világ), min. 3 monitorral kellene játszani + kormány!!! Szerintem az 1 monitor amit visszaad képileg (bármekkora is) nagyon karcsú, mert messze nem annyit lát az ember az autóban °-ban, mint amennyit 1 monitor képes nyújtani!
Na úgy már lenne értelme, de 1 monitoron??? Inkább hagyjuk!

"Szvsz lehet azért kulturáltan menni belső nézetben is és lehet agyatlanul menni külsőben"
Ebben viszont neked van teljesen igazad és maximálisan 1-et tudok vele érteni!

Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- APS KLASIK 2020 aktív studió monitor pár eladó (első tulajdonostól, dohány mentes környezetből)
- ASRock Z790M PG Lightning/D4
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ások során!
GRID2-be ez + ugye nem lehetséges, mert DISQ. lesz, ha nem indulsz el!!!