Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz HartgeH3-2.8 #3031 üzenetére

"Abban teljesen igazad van, hogy bizony nem mindig lehet látni teljesen egyértelműen ki mikor hol van. Azért a jobbra, balra nézet plussz hátranézet azért sokat segíthet."

Na ez itt a lényeg!!! Nem igazán akarnak nézelődni, csak menni előre, mint az ökör és nem érdekli őket semmi és senki! Van akinek pl. több év után mondtam, h öreg azé néha nézzél már bele a tükörbe is, amiből ugye van 3 db.! Erre +kérdezte, miért a tükröket be lehet kapcsolni??? Hol???

Na ez végképp kiverte a biztosítékot! :(((

Emiatt, ha valaki barom módon megy, azért kérdezem +, h milyen nézet és ha azt mondja: belső, tovább már nem is foglalkozok vele, de erősen kerülöm ahol tudom, ha végképp nem megy, akkor még a szerót is, ahol előfordul, mert az olyan nem versenyezni akar, hanem csak és kizárólag nyerni, bármi áron!!!

Pedig mint köztudott: "A versenyzés nem "csak" a győzelemről szól!"

Nem azért ülök a gép elé és játszom, h valami barom az első kanyarban lezúzzon és utána ott ücsörögjek tök feleslegesen X percet, hanem azért, h szórakozzak, kikapcsolódjam és jól érezzük magunkat az együtt :))ások során!

1 időben bevezettem azt (GRID 1-ben),h 10 mp.-vel később indulok! így elkerülöm az első kanyar mizériát, a sok barom + összetöri 1mást. Így is sikerül hellyel-közzel az első 3-ba végezni! ;) GRID2-be ez + ugye nem lehetséges, mert DISQ. lesz, ha nem indulsz el!!! :((( Pedig itt is jól jönne (nem is 1*)! :K

Am. semmi bajom a belső nézetes vezetéssel, de (szerintem) ahhoz, h "realisztikus" és lehetőleg "valóság közeli" legyen (már amennyire a lehetőségek engedik, mert ugye mégiscsak 1 virtuális világ), min. 3 monitorral kellene játszani + kormány!!! Szerintem az 1 monitor amit visszaad képileg (bármekkora is) nagyon karcsú, mert messze nem annyit lát az ember az autóban °-ban, mint amennyit 1 monitor képes nyújtani!

Na úgy már lenne értelme, de 1 monitoron??? Inkább hagyjuk! ;)

"Szvsz lehet azért kulturáltan menni belső nézetben is és lehet agyatlanul menni külsőben"

Ebben viszont neked van teljesen igazad és maximálisan 1-et tudok vele érteni! :C

Ennyi. :R

Új hozzászólás Aktív témák