Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Napszemüveg : Az ötlet nem rossz, csak itt nem segít

Csináltam pár képet mire is gondolok. Hozzá is teszem amint a megfelelő fórumon jeleztem a problémát egyből jött is (fejlesztői) válasz tehát tudnak ők erről csak kis sunyik.
Megmutatom mire gondoltam mivel képet is kértek tőlem. Biztos, hogy bug mert más versenyen más pályán minden tökéletes. Kizárólag a WSR záró futamoknál jelentkezik és csak 1-2 pályán. Talán ahogy CM fórumon is már írták ezeknél:
The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) A többi versenyen tökéletes.Ez biztosan nem DX11 Feature arra a nyakamat teszem:
Ismerősöm is megvette, és detto. Szintén Geforce kártya (lehetséges ATI tulajoknál nincs ilyen) talán a (jelenlegi legstabilabb) 460/560 szériára használatü 314.22 driver miatt van, Frissíteni kellene a legújabbra csak mivel köztudott a Geforce driver téren jelenleg "nehézségekkel" küzd ez most nem igazán lehetséges. Legalábbis az én szériámnál biztos nem. (GTX 560 Ti)
Szerk: Árnyékok, közönség, pálya elemek a vakító fényen kívül látszik is hogy tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gumi és felni topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs