- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
gamer187
üzenetére
Felvettelek!
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Rendo: Ha rákérdezett volna rögtön írtuk volna van ilyen, amúgy nem zavart csak írtam felesleges volt, mivel ha egyszer 22 tag oda fel van véve, nyilván nem fog megint csoportokba mászkálni. de nekem mindegy volt csak szóltam szépen ott van 22 ember láthatjátok egymást, mint onnan ide áthozni mindenkit.
Amúgy a stílusból kérlek vegyél felém vissza, nem őríztünk együtt disznót.... nekem teljesen mindegy milyen néven csinál ki csoportot, de józan paraszti ésszel te sem rohangálsz prohardveres staff pólóban mikor nincs hozzá jogod....ergó ahhoz sincs jogod hogy rányomd mondjuk egy csoportra, hogy az a hivatalos prohardver és esetleg ezzel vonz be embereketm agadhoz. Ez egyszerű jogi kérdések...tölts fel youtube-ra pár videót és meglátod milyen jogi háló létezik.
De ismétlem magam, mindenki azt csinál amit akar, segíteni látom már bűn. Zártam mondandóm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Üzleti vita és megbeszélés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest