- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
gamer187
üzenetére
Felvettelek!
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Rendo: Ha rákérdezett volna rögtön írtuk volna van ilyen, amúgy nem zavart csak írtam felesleges volt, mivel ha egyszer 22 tag oda fel van véve, nyilván nem fog megint csoportokba mászkálni. de nekem mindegy volt csak szóltam szépen ott van 22 ember láthatjátok egymást, mint onnan ide áthozni mindenkit.
Amúgy a stílusból kérlek vegyél felém vissza, nem őríztünk együtt disznót.... nekem teljesen mindegy milyen néven csinál ki csoportot, de józan paraszti ésszel te sem rohangálsz prohardveres staff pólóban mikor nincs hozzá jogod....ergó ahhoz sincs jogod hogy rányomd mondjuk egy csoportra, hogy az a hivatalos prohardver és esetleg ezzel vonz be embereketm agadhoz. Ez egyszerű jogi kérdések...tölts fel youtube-ra pár videót és meglátod milyen jogi háló létezik.
De ismétlem magam, mindenki azt csinál amit akar, segíteni látom már bűn. Zártam mondandóm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mercedes topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest