- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
gamer187
üzenetére
Felvettelek!
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Rendo: Ha rákérdezett volna rögtön írtuk volna van ilyen, amúgy nem zavart csak írtam felesleges volt, mivel ha egyszer 22 tag oda fel van véve, nyilván nem fog megint csoportokba mászkálni. de nekem mindegy volt csak szóltam szépen ott van 22 ember láthatjátok egymást, mint onnan ide áthozni mindenkit.
Amúgy a stílusból kérlek vegyél felém vissza, nem őríztünk együtt disznót.... nekem teljesen mindegy milyen néven csinál ki csoportot, de józan paraszti ésszel te sem rohangálsz prohardveres staff pólóban mikor nincs hozzá jogod....ergó ahhoz sincs jogod hogy rányomd mondjuk egy csoportra, hogy az a hivatalos prohardver és esetleg ezzel vonz be embereketm agadhoz. Ez egyszerű jogi kérdések...tölts fel youtube-ra pár videót és meglátod milyen jogi háló létezik.
De ismétlem magam, mindenki azt csinál amit akar, segíteni látom már bűn. Zártam mondandóm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest