Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
gamer187
üzenetére
Felvettelek!
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Rendo: Ha rákérdezett volna rögtön írtuk volna van ilyen, amúgy nem zavart csak írtam felesleges volt, mivel ha egyszer 22 tag oda fel van véve, nyilván nem fog megint csoportokba mászkálni. de nekem mindegy volt csak szóltam szépen ott van 22 ember láthatjátok egymást, mint onnan ide áthozni mindenkit.
Amúgy a stílusból kérlek vegyél felém vissza, nem őríztünk együtt disznót.... nekem teljesen mindegy milyen néven csinál ki csoportot, de józan paraszti ésszel te sem rohangálsz prohardveres staff pólóban mikor nincs hozzá jogod....ergó ahhoz sincs jogod hogy rányomd mondjuk egy csoportra, hogy az a hivatalos prohardver és esetleg ezzel vonz be embereketm agadhoz. Ez egyszerű jogi kérdések...tölts fel youtube-ra pár videót és meglátod milyen jogi háló létezik.
De ismétlem magam, mindenki azt csinál amit akar, segíteni látom már bűn. Zártam mondandóm.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB //több db
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Pixel 7 pro 128/8
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest