Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz gamer187 #3058 üzenetére

Felvettelek!

HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
    Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.

Rendo: Ha rákérdezett volna rögtön írtuk volna van ilyen, amúgy nem zavart csak írtam felesleges volt, mivel ha egyszer 22 tag oda fel van véve, nyilván nem fog megint csoportokba mászkálni. de nekem mindegy volt csak szóltam szépen ott van 22 ember láthatjátok egymást, mint onnan ide áthozni mindenkit.
    Amúgy a stílusból kérlek vegyél felém vissza, nem őríztünk együtt disznót.... nekem teljesen mindegy milyen néven csinál ki csoportot, de józan paraszti ésszel te sem rohangálsz prohardveres staff pólóban mikor nincs hozzá jogod....ergó ahhoz sincs jogod hogy rányomd mondjuk egy csoportra, hogy az a hivatalos prohardver és esetleg ezzel vonz be embereketm agadhoz. Ez egyszerű jogi kérdések...tölts fel youtube-ra pár videót és meglátod milyen jogi háló létezik.
    De ismétlem magam, mindenki azt csinál amit akar, segíteni látom már bűn. Zártam mondandóm.

Új hozzászólás Aktív témák