Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Szeva mindenki!
Hétvégén vettem meg a játékot és érdeklődenék, hogy létezik-e magyar GRID2 Steam csoport (kerestem, nem találtam
), vagy valamiféle tömörülés a neten magyar játékosok számára? -
ledgeri
nagyúr
Üdv! A játék a profilt szinkronizálja felhöbe, SP-MP adatokkal együtt? Ok, na nem olvastam vissza... most már meg van..
-
belinho
senior tag
Üdv!
Elérte már valaki itt a 12-es szintet single-ben? Van esetleg valami bónusz?
Marha hosszú ez a játék, végigmentem már minden versenyen, bejött a final video is!
Megkaptam a Ravenwest csapatot, most gyakorlatilag újra játszhatnám az egészet, hogy a nem megnyert versenyek is meglegyenek+ a ravenwest award, csak nem tudom van-e értelme. -
Syrius XIX
addikt
-
Czobi
újonc
Sziasztok!
Már csak a multis achievment-ek hiányoznak, aki még játszik a játékkal és lenne kedve multizni, az légy szíves írjon!
Köszi!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy Grid 2-vel játszottam elég sokat (több mint 1.5 millio rajongóm volt) de újra kellett telepítenem a rendszert és a mentésem elveszett (nem volt a gépen internet). Esetleg nem tudna valaki egy mentést eszközölni? Sajnos nem tudom hány % -nál jártam. És hová kell másolni a mentést hogy a játék betöltse? Jó lenne egy olyan 70-80% mentés mert nincs kedvem elölről kezdeni.
Köszönöm!
-
--Lorant--
aktív tag
-
albert8
veterán
Nem tudom mi lett a régi csoporttal, de akinek esetleg van még kedve játszani:[link]
-
drr
őstag
Ha valakit esetleg érdekel még a játék, a Reloaded Edition most 75%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Steam-en

-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, miért? Próbálok minél kevesebb hsz-t írni.
-
feka007
veterán
9:44 van, és nem tudok belépni sehova, mert senki nem játszik vele épp

-
Syrius XIX
addikt

-
Bulitt
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
steam automatikusan szinkronizál minden játékomat, és ezt nem is kapcsoltam ki. Látja is a játék a profilt, de nem működik
-
Bulitt
addikt
Üdv urak
Egy olyan problémám lenne a Grid2-vel, hogy újra telepítettem a gépet, és azóta a steam-es Grid kettő nem fér hozzá az eredeti profilhoz, amibe a legtöbb online játékidőmet raktam. Újratelepítésnél fel ismeri, hogy van ilyen profil, de mikor indítanám corrupt data error üzenet fogad. Win7-ről váltottam Win8.1-re. Erre van megoldás?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nyelvtanilag helytelen.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Címbe nem rakunk pontot

-
jaddz90
tag
válasz
MeszesKPT
üzenetére
Sajnálnám is belé a sört! Vannak emberek, akiknek egyszerűen felesleges megpróbálni is megmagyarázni valamit. Simán csak nem érti, de ő nem fogja fel, hogy ő az aki nem érti, ezért azt hiszi, hogy mindenki mással van a probléma. Bátor vagy, én biztos tartanék tőle, hogy ha belemegy, hogy megnézi hogy játszol, arra fogja majd, hogy a gép, a net, vagy az áramhálózat van meghekkelve, esetleg fluxuskondenzátort rejtegetsz az ágyad alatt. Hívd inkább át valami haverodat sörözni, akit biztos nem dobsz ki az ablakon...

*szerk. - A videóiból egyébként (amiket egyértelműen azért rakosgat ki, hogy simogassák a buksiját) tisztán láthatja mindenki, hogy simán csak valami középsz*r casual játékos, nem is értem min tud meglepődni.
-
MeszesKPT
őstag
A két videó nincsen szinkronban, mert a kis képben levő valamivel előrébb jár. Szinkronizálni legegyszerűbben a hangsávok alapján tudsz, mert csak keresned kell egy éles hangot, mint például mikor nekimész a falnak 1:35-nél vagy egy mozifilm esetén egy ajtócsukódást. Egy ilyen ponton összeigazítva a két hanghullámot akár ms-ra pontos időzítést is el tudsz érni.
Sok sikert!
-
drr
őstag
válasz
intercooler
üzenetére

-
raggg
senior tag
Hali !
Srácok, a Bathurst-os DLC-t érdemes megvenni? Ill. amelyikben még pálya van.. Vannak rajta versenyek online? Csak azért, mert ha nem dobja be a playlist, akkor nem veszem meg..
Köszi a választ.

-
intercooler
őstag
Ezt muszáj megosztanom [link]

-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Elég fura írásmódod van.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mi az a ígyXM?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
MeszesKPT
üzenetére
Ne törődj vele és egészségedre!

Ez nem a te problémád, ne is foglalkozz vele. Az este + nem is olyan hosszú, ha jól érzed magad!

(#4349) puttonyos: Tudom, föleg ha történik is valami! Azt már az első megnyitáskor (amikor segítséget kértem, mert azt sem tudtam, mi, merre, meddig, de csak leugatást + kioktató lehülyézést kaptam, már akkor) tapasztaltam (sajnos), hogy ez nem a GRID 1 Topic jól megszokott "segítsünk egymásnak ahol csak tudunk" közösség! Sőt! Azt kell mondjam, ez nagyon messze áll attól! Hiába próbálom megfejteni (pedig igyXM), hogy lehet ugyanannak a játék 2 részének a Topic-ja ennyire eltérő!
Egyszerűen nem értem, de ez sem a ti problémátok! 
Ott azért az esetek jelentős (!) részében működtek a dolgok, de itt, ahelyett, hogy segítenénk egymásnak...., na 11111111, hagyjuk!

-
MeszesKPT
őstag
Úgy tűnik egyedül kell meginnom az összes sört. Hosszú este lesz.

-
Dr. Gonzο
senior tag
Öröm ez a topik!

-
MeszesKPT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nálad tényleg nincs minden rendben.
-
Szelep
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy nálad komoly problémák vannak. Tényleg ennyire nem tudod értelmezni az összefüggéseket a hozzászólások között? Megkérdezted, hogy mit bizonygat, és ő megválaszolta azt, egy hozzászólásod részletével.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ebben a HSZ-edben: (#4341) Csapoati azt melegetted, h csalással vádoltam meg! Erre benyomsz 1 HSZ-emből 1 olyan részletet, vagy magát a HSZ-t (lényegtelen), amiben 1 árva szóval sem említem a csalást!

Akkor most hol is van az a HSZ tulajdonképpen, amiben csalással vádolom meg?

Te írtad le most is a csalást!

Ehhhh

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ott vannak a videók, amiket TE MAGAD kértél:
"Amennyiben tisztán játszotok (ilyen-olyan, akármilyen) módisítások nélkül, akkor szerintem nincs félnivalótok!
Aki tisztán játszik bármikor be tudja bizonyítani, h amilyen eredményeket elér(-t), azt ő érte el önerőből és nem holmi módosítás(-ok)nak köszönhetően!"
"Kérek:
1.: Külső videót, csak azért, h valóban azzal tolja amit állít,
2.: Játékbeli videót, amin látszik a sebesség (is),
3.: + azt, h a telepített GRID mappa bájtra mennyi!"
De hagyjuk is, olyan nálad nincs, hogy ne neked legyen igazad. Szerencsére már töröltél korábban Steamről, ha nem így lenne, most én nyomtam volna a törlést. Óvodásokkal nincs értelme foglalkozni. Aki gyorsabb nálad, az csal, punktum. -
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Mikor is vádoltam +?

Bocsánatot + nem kérek, mert nincs szükségem a bocsánatára és nincs is miért!!!

Soha nem is szóltam hozzá!

Azt azért elárulom, h volt itt nálam már olyan, aki otthonról baromi gyors volt, itt nálam + a közelébe sem ért az "otthoni" teljesítményének!

Ráadásul én szóltam előre, h nálam sima billentyűzet van + tiszta telepítés és semmi módosít(-gat)ás!
És ennyi!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ehh... Te megvádolod, hogy csal, aztán bebizonyítja, hogy mégsem, és egy halovány bocsánat se fért bele? 1/10.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
MeszesKPT
üzenetére
Thx a kivételezést, de nem kell!

"Veled ellentétben én azért játszom csak, hogy szórakozzak és baromira nem érdekel, hogy hanyadik helyen végzek egy versenyben."
Baromira nem érdekelne engem sem hanyadik helyen végzek, ha mindig az első helyen végzek! Ebben egyetértünk!

Nálam jobbakkal + hiába játszom, ha rajt után max. 2-3 kanyarig látom, már ha látom egyáltalán!

Ebbe csak azért nem megyek bele, mert teljesen felesleges és 11111111 is!
Tőlem mindenki olyan módosítgatásokkal, vagy átírkálásokkal (vagy tudom is én mivel) játszik, amilyennel jólesik neki! Akit ez elégít ki, ám tegye!
Tudom, hogy az én verseny és köridőim tiszták! Nekem ez elég!Erre ne is írj semmit please, mert ennyi volt!

PEACE!

-
MeszesKPT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Bár többször megfogadtam, hogy a hozzád hasonló emberekkel egyszerűen nem érdemes foglalkozni, csak azért teszek még egy kivételt, mert magyar vagy.
Számtalanszor megvádoltak már, hogy csalok Grid 2-ben amiből egyszer elegem lett és kiírtam magamból mindent. Nem tudom milyen az angol szinted, de a lényeget még egy google fordító is visszaadja.
[link]Attól a héttől elkezdtem rögzíteni az összes global eredményemet, 76 YT video található meg a Steam profilomhoz csatolva, mindegyik természetesen HUD-dal, látszik minden. Az összessel a hét végén mindig bent voltam a top10-ben, csakúgy mint korábban. A leírásokban sokszor adtam tippeket, melyeket mások gyakran hasznosnak találtak és megköszöntek. Ott van, hogy milyen upgrade-k voltak a kocsin, amiből talán te is tanulhatsz. Pár hónapja már nem veszek részt globalban, mert ráuntam.
[link]Tököm tudja, hogy erre miért gerjedsz, de tessék, itt a Grid 2 mappám mérete. Szerinted amúgy akinek több/kevesebb DLC-je van miért lenne ez ugyanakkora? Mindegy.
[link]Külső felvételt nem tudok és nem is akarok neked készíteni, mert van jobb dolgom is ennél. A hozzád hasonlókkal az a gond, hogy valamiért túl komolyan veszik a játékokat és ezért nem képesek elviselni, ha valaki jobb náluk. Veled ellentétben én azért játszom csak, hogy szórakozzak és baromira nem érdekel, hogy hanyadik helyen végzek egy versenyben. Nem ezért töltöttem el 1,800 órát. El kell, hogy keserítselek, rendszeresen játszom olyanokkal, akik még nálam is gyorsabbak ebben a játékban. A legkiemelkedőbb játékos Zodh, rengeteget tanultam tőle. Órákat töltöttünk játékon kívül csetelve beállításokról, nyomvonalakról, sebességfokozatokról. Ha fejlődni akarsz ez a kulcs, mindig próbálj nálad jobbakkal játszani, mert csak tőlük fogsz tudni tanulni. Ez igaz az élet fontosabb területeire is. Te még azt se kérdezted meg egyszer sem, hogy milyen beállítások vannak az autómon. Bárkivel aki normálisan közeledett mindig segítőkész voltam. Amúgy meg mint a profilom mutatja: "Cheaters and haters ignore me!"
Nem tudom hol laksz, de mivel annyira jó fej vagyok meghívlak egy vizitre (Budapest, Stadionok mellett), mert ettől a fóbiádtol eltekintve még lehetsz egy rendes pali. Sőt még sört is kapsz (ha nagykorú vagy).
Ennyi voltam, béke veletek. Találkozunk Autosportban.
-
feka007
veterán
Mondom kicsit megint játszok a játékkal több mint fél év után, erre alig van már matchmaking. Ilyen kevesen tolják?
Ezért azt megérte megvenni, hogy 1 év alatt kihal a játék.. Ok, hogy az 1 jobb volt, de azért kár.. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Mindjárt jobban hangzik!
(#4328) albert8 válasza Syrius XIX (#4326): Dehogynem! 15. 000-ért 1 játék PC-re???

Max. konzol-ra fogadom el!(#4329) Csapoati válasza Syrius XIX (#4326): Ú, köszi, akkor jó, most +nyugodtam, akkor már mehet is a Buy Prepaid!

A többivel maximálisan 1-etértek!
6-7. 000 körül elfogadható az ár, többet nem ér!
Amúgy is mindegyik dobozosba van meg! 1-2 + festésért, +ilyesmiért + 1 autóért nem fogok 8. 000-et kiadni!
Teljesen értelmetlen! 

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Neked csak 45 euro lesz, mert megvan a 2. rész is.
Amúgy jó nagy lehúzás egy javított 2. részért, amit összemixeltek az 1.-vel. -
albert8
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Steamen ilyen árak mennek, szerintem ez nem meglepő.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Inkább megveszem a dobozos verziót 7999-ért.
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem (aki tud, segítsen pls.)!
NVidia VGA-m van. Használom hozzá az NVidia GeForce Experience programot (nem részletezem, de a lényeg, h a támogatott játékokhoz, ill hardver-ekhez figyeli jelent-e meg új játék optimalizáló beállítás, VGA-hoz új driver frissítés, stb...., + ilyesmi)!
Tegnap (2014. 05. 28.) szólt, h a VGA-hoz új illesztőprogram jelent +! Letölti, felrakja kész!
Én amíg folyt a letöltés ill. telepítés nézelődtem az NVidia oldalán.A helyzet a következő:
Eddig ez volt fent:

....és ezt rakta fel:

Ami rendbe is van, ill. mégsem!
A kérdés:
64-bit-es a VGA-m, az alaplapom, az operációs rendszerem, akkor miért jó az nekem, ha felteszem a legújabb és legfrissebb VGA Driver-t, ami 32-bites???Egyenlőre letöröltem és visszaraktam a "régi"-t, ami 64-bites!
Valaki, valamit esetleg?

Előre is thx a választ!

-
törölt tag
9-10 éves lehettem, mikor a kínai sárgakazis NES-en játszottunk valamilyen soccer-t. Rendre jobb voltam a szomszéd gyerkőcnél, ezért ő kihúzta a kontrollerem, mivel szerinte csalok.
...és te mennyi vagy? 20-30? Gondolom az összes steam-es ismerősöd rosszabbul játszik nálad, így legalább neked is megadatik a sikerélmény.
Van egy felfogásod! 
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Balage195
üzenetére
Azt azért még hozzátenném, nem tudom mit csinálsz (mert
tud6om), de ekkora különbséget kicsit (nagyon) soknak tartok!Azt sem kifogásolom, biztos ügyesebb vagy, mint én (ami nem nehéz), na de ennyivel, ugyanolyan vezérlővel???!!!

Ezt a témát most tényleg (!!!) befejeztem! Lehet írni akármit
,
fogok rá válaszolni!
Balage ez a mondat NEM (!!!) neked szólt! 

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Balage195
üzenetére
Balage de most komolyan! 1-2-3 mp.-t elfogadok körönkénti (!) különbségnek, de a 6 az sok!!!
Ráadásul úgy, h én is XBOX kontival vagyok!
Ja és ez még a legkissebb (nagy) különbség volt a több versenyben, mert volt olyan is, ahol 12 mp. volt a körönkénti különbség (de ezt + se említettem)!
Részemről ennyi!

-
Balage195
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Syrius XIX most komolyan azért töröltél Steam.ről mert jobb időt mentem mint te? ehh? érdekes

-
törölt tag
Pár óra után meg is untam a multi részét. Folyamatosan kilöknek, a közösség nagy része idióta.
-
Syrius XIX
addikt
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A videó SIAE_CS, Time S.p.A. - KiverDigital, K-Star, UMG és Channel5_syndication anyagát tartalmazza. Egyikőjük letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.
-
Syrius XIX
addikt
-
CJ4567
nagyúr
Nem tudok vezetni

Syrius tudja hogy ezen a pályán milyeneket repülök
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. A magyarítást honnan lehetne letölteni, mert a magyarítások.hu-ról ez miatt nem lehet letölteni?

-
törölt tag
Annyival jobb kontrollerrel? Nem vagyok egy nagy bajnok, de szerintem billentyűzettel sem nehéz

-
Balage195
csendes tag
Valaki találkozott már olyan problémával hogy az xbox-os kontrollerrel játszom akkor a billentyűzet olyan 10 perc után kikapcsol?
De csak a GriD2-nél van ilyen probléma
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), vagy valamiféle tömörülés a neten magyar játékosok számára?
Egyébként csak az achievementek miatt van értelme, mást nem adnak a ravenwestes győzelmek.

Van egy felfogásod!