Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
BeerBier
üzenetére
Hááát az a helyzet, hogy ez ilyen ,,te gépedben van valami" dolog lesz amire nem lesz így magyarázat. Azért mondom így, mert nekem sem márkás gamepadom van most pc-hez és azzal is tökéletes pedig.
Én alapban kiszoktam húzni a gamepadot ha kikapcsolom a gépet és pl megyek aludni stb...nyilván usb révén rögtön gép indulásnál azt is fel kellene ismernie, de én jobban szeretem ha windows alatt hallom, hogy igenis csatalkoztattam és jön a kis hangocska.
Ez csak kis mellékes, nyilván ha betudod állítani akkor látja a gamepadot stb.annyit tudok mondani, hogy ha van közelben ismerős akinek van gamepadja menjen át hozzád és nézzétek meg az övével...ha azzal jó akkor gamepad ilyen.... ha pedig azzal sem jó akkor gépeden vmi.
Erre mondanám rakd újra a gépet és biztos megjavul, de kötve hiszem ezért win-t telepítenél
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs