Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Persze mert[moderálva] azt élvezik ha más játékát [moderálva]. Ahogy fps-ben is azért csalnak mert [moderálva]és nem tudnak lőni. Régen jó volt az ilyen, lejöttek LAN-ra és ki voltak röhögve mert nem tudtak csalni. Már ha lejöttek. Voltak akik neten nagyon kemény legények voltak, élőben meg kussoltak mikor odamentem hogy "[moderálva]és mit ugattál te [moderálva]?" ?
Van még valaki aki szeretné vissza a pénzét? Holnap megfogalmazom egy jó angolossal a levelet, le is fotózom az eddigi Codemasters játékokat hogy megvettem őket. Ezt viszont nem akarom ennyiben hagyni.
Csapoati:
Engem telibe kikúrtak 3-ból 3 menetben... Előzzön meg [moderálva], de ne lökjön ki, nekem eszembe sem jut fordítva. Az más ha fej-fej mellett összeértek, de ha kanyarban 200-al belém csattan az [moderálva]jó. El is vette a kedvem. Először lettem volna dobogós. Megint nekem volt a [moderálva]kocsim de előtte 3 percig nem tudtak beérni. Az első kettő elhúzott. Azért akarok e-mailt írni mert ez hihetetlen hogy erre semmi szankció nincs.Shift 2-ben nem multiztam, ott elég volt a gép ellen küzdeni
Legalábbis a végén a brutál kocsikkal már irányíthatatlan volt néha.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalábbis a végén a brutál kocsikkal már irányíthatatlan volt néha.