- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
Nandivagyok #6109 üzenetére
96%-os a 2 éves Pixel 7-em aksija!
Igyekeztem 20-80% között tartani, szerintem sikerült vigyázni rá.Shizuku + aBattery megmondja a %-os értéket (köszi domper2015).
-
zzola
titán
válasz
Nandivagyok #6109 üzenetére
Egy kérdés, ha 1 hónap múlva lemegy még 2%-ot, mit csinálsz?
Szerintem használd azt a mobilt és ne az akku kapacitását bámuld egy sz@ros appban.
Nekem Nokia 1610 volt az első mobilom - ami nem most volt - azóta nem néztem egy mobilnak sem az akkuját appal. 2-3 évente úgy is mobil csere van, addig minden akku bírja.Arról nem is beszélve, hogy hagyjuk már ezt a 20-80%-os témát, semmi értelme.
-
Helga0203
tag
válasz
Nandivagyok #5459 üzenetére
Nem lehet, hogy a sok tiltogatás miatt a rendszer küzd az életbenmaradásért és pont ez okozza a problémákat?
Ez egy google telefon, a többi gyártóhoz képest kevés felesleges dolog fut, mi lenne veled egy samsung vagy xiaomi telefonnal? -
sub71
aktív tag
válasz
Nandivagyok #5456 üzenetére
Nálad valami beragadt a háttérben. 2 és fél nap, 5 és fél óra képernyőidő és maradt 22%. Nem emlékszem, hogy az utóbbi 10 évben valamelyik telefonommal ezt meg tudtam csinálni, volt hosszabb készenlét, vagy több képernyőidő, de a kettő együtt eddig még soha. Úgy, hogy semmi nincs tiltva.... P9pro...
-
Sofian
őstag
válasz
Nandivagyok #5449 üzenetére
Vársz, első 2-3 nap még csomó dolgot csinál a telefon.
-
ugyes
senior tag
válasz
Nandivagyok #5449 üzenetére
Vársz 2,5 hónapot. Nálam is hasonló volt a P9P: szinte semmi használat mellett 1,5 napig sem bírta. Most, 3 hónap után, ez 3 nap.
Illetve keress rá a P9/P9P battery time témára és lesznek ötletek, hogy mivel tudod megnövelni. Hátha van még olyan, amit nem használtál ki. -
Drakmusz
addikt
válasz
Nandivagyok #5078 üzenetére
Egyelőre még nincsen optimálisan működő verzió.
8 Pro-n tökéletesen megy az 50 megapixeles mód is, az újnál még várni kell. -
Lebowski
tag
válasz
Nandivagyok #4242 üzenetére
-
K82
őstag
válasz
Nandivagyok #3819 üzenetére
Mindegy h szolgáltatófüggetlen vagy sem, ha szolgáltatónál (vagy máshol részletre) van véve és nincs kifizetve simán lehet tiltani (sztem belekeverted a hálózatfüggést ami egy másik történet).
Ha hálózatra akar kapcsolódni egy telefon, elküldi az IMEI- és IMSI-számot (SIM egyedi azonosítója) és ha a kettő közül bármelyik szerepel a tiltólistán, nem engedélyezi a kapcsolatot így térerőt sem fog kapni -> rakhatsz bele akármilyen kártyát ha IMEI alapján tiltott a készülék... -
nutfile
aktív tag
válasz
Nandivagyok #3780 üzenetére
3 hete vette én is a P8-at (újat) alzánál. alapból 24 hónap jótállást írnak amúgy.
mikor átvettem, akkor nekem annyit mondtak, hogy ha bármi baj van, akkor külföldön szervizelik, mert itthon nincs hivatalos szakszervíz, ezért az kb. 1 hónap. kérdeztem, hogy ezt miért emelik ki, sokat kell szervizelni? azt mondták, h egy idő után a töltésvezérléssel elő szokott fordulni probléma, csikozódást nem említettek
szóval bármi lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest