Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
w333
félisten
Nem értelek hogy miről beszélsz
de csak hogy tisztázzam magam, ez még mindég egy fórum és had írjam már le a véleményemet ... nem értem hogy ez miért is lenne olyan nagy baj, és miért is kell figyelembe venni, nem kötelező nekem hinni
De ezeket nézd meg mert nem fél információk : Link
Különben már megszoktam ... és nem veszem magamra -
Ertem en, de az autofokusznak nem szabadna folyamatosan rangatoznia, amikor ilyen nagy, es viszonylag fix tavolsagba (>5 m) fokuszal a kamera, ott siman mozdulatlanul kellene allnia.
Masreszt szerintem nem autofokusz, mert nem eletlenedik/elesedik a kep, hanem remeg.
Szerk.: megneztem megint, nem a fokusszal van gond, hanem a lencset billegteti a stabilizatormotor, feleslegesen (vagy tul keson, vagy tulzottan, vagy rossz iranyba), emiatt van a vibralas. Balra-jobbra-fel-le dulongel a kep, de nem ugy, ahogy egy ember keze remeg, hanem a vezerles szar.
-
GrooveHero
addikt
Nem, viccet félre téve tényleg választanom kell, hogy mi legyen, a kettő együtt nem megy.
De azé a tévé nyert, mert nagyobb a kijelzője.És ha hiszed, ha nem, a TV olcsóbb lesz,
mint a Nexus 5, pedig egy 46"-os trubadúrládáról van szó.Na jó, nem offolok többet, bocsi
Hogy egy kis on is legyen, az én elvárásaimat maximálisan kielégíti ez a telefon. Nem tudom meg lehet e majd tapizni valamelyik hazai szolgáltatónál, hogy mégis mekkora lesz kézben tartva. Sokan írták az N4 topikban, ahogy Te is, hogy nem váltasz, mer nincs értelme. Igazad, igazatok is van. Mondjuk én S2-ről váltok, azért az már kicsit régebbi modell, noha az egyik, ha nem a legszebb mai napig gyártott Samuk közül.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest