- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Integra #1933 üzenetére
Szerintem nem teljesen vagy tisztaban a kor fogalmaval. Attol hogy valaki berak a korebe, onmagaban semmi jogosultsaga nem lesz a tartalmaidhoz, nem lat semmi olyat amit nem osztottal meg vele. Csak azok a korok latjak a megosztasaidat akikkel te megosztottad. Az hogy az o korebe berakott, rad nezve semmit nem jelent.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Integra #1933 üzenetére
Itt sem tudod megakadályozni hogy más lássa a profilod és a posztjaid az miért nem zavar?
Amúgy meg:
- Meg lehet oldani hogy csak azok lássák az adataidat akiket te akarsz? IGEN
- Meg tudsz osztani úgy tartalmat hogy csak azok olvassák akiket te választasz? IGEN
- Meg tudod a neved úgy adni hogy megmaradjon az anonimitás? IGENAmit te írsz az semmi más mint kötekedés mivel hiába vesz fel egy körbe ha te úgy akarod semmit nem fog látni rólad, és mint írtam a Google plusz felfogása más mivel itt a tartalom megosztás/követés a lényeg (nem kell oda-vissza ismeretség) ahhoz pedig az kell hogy másokat tudj követni ill tudj nyilvánosan posztolni hogy minél több emberhez eljusson az infó (ha akarod).
Amúgy ha ennyire zavar akkor menjünk át a Google+ topicba mivel itt csak offolsz.
-
djgeg
őstag
válasz
Integra #1933 üzenetére
Reportoltam, számomra sértő tartalmak terjesztésére körön belül, volt az egyiknél ahol a kört törölték, volt olyan, hogy csak engem. Gond ezzel, hogy volt hogy 2 nap alatt, volt hogy 1 hónap alatt csináltak vele valamit.
A teljes blokkolás vagy törlés hiányának ténye engem is zavar és bőven jobb lenne ha simán, le lehetne töröltetni magunkat a körökről. -
djgeg
őstag
válasz
Integra #1930 üzenetére
Mint már említettem, más a felfogásod a körről mint másoknak (és a googlenek) A Kör az egy terjesztési csoport, egy kapcsolat lista. Ha már megvagy neki akkor onnantól olyan körhöz (listához) tesz téged amilyet akar. Te max törlöd, blokkolod. Jog, vagy egyéb sértő esetekben pedig jelented és le is veszik, mint nekem már le is vettek 3 mat!
-
Kari1
aktív tag
válasz
Integra #1914 üzenetére
Mivel ez nem facebook (nem kell oda-vissza ismeretség) inkább mint a twitter, blog vagyis itt mások követnek téged. (ha nem akarod hogy mindenki olvassa a posztod akkor elég csak az ismerőseiddel megosztani ennyi)
Azt pedig hogy mi jelenjen meg az adatlapodon könnyen be lehet állítani, meg tudod nézni hogy adott személy mit lát a profilodból és ha vmi nem tetszik javítod.Én pl megjelenés óta használom a G+t de ilyen problémám nem volt hogy vmi nem egyértelmű...
-
emvy
félisten
válasz
Integra #1914 üzenetére
Igen, kicsit olyasmi, amikor feljon egy dialogusablak a weblapon: "Do you really want to cancel the subscription?" ket gombbal: Cancel/OK.
Epp most volt az ycombinatoron egy hosszu vita errol, es a konkluzio az, hogy a G+-on tenyleg beallithatsz mindent, es nem szoktak onkenyesen nyilvanossa tenni dolgokat, DE annyira obfuszkalt az egesz, hogy tapasztalt felhasznalok (ycombinator tagok nevezhetok annak) is rendszeresen rajonnek, hogy itt-ott meg szivarog a szemelyes informaciojuk.
-
djgeg
őstag
válasz
Integra #1907 üzenetére
Nem a víz hülye ha a kacsa nem tud úszni
[Láthatóság]
[Kereshetőség] "Help others discover my profile in search results"
Aki ismerősöd és felvesz a "köreibe" annak te adsz engedélyt rá azzal, hogy az ismerősöd, ez nem hiba... Az egy dolog, hogy többen szeretnék, ha le lehetne törölni magunkat ezekről. Azonban ezek kb egy kontaktlista semmi más. Az pedig mindenkinek egyéni szuverén joga, hogy kit milyen listára tesz magának. Amúgy meg Blokkolhatod az adott usert. Lehet vitatkozni vele, hogy nem jól van ez így, de ez van. Tetszik vagy nem.ui.: Az összes nagy közösségi portálon ez megy ha nem tetszik lehet nem használni őket
-
Falka
tag
válasz
Integra #1901 üzenetére
Én sima SIM-ből vett contact-ot szerettem volna G+ contact-al párosítani, de lehet túl sokat vártam el...
Ui.: Hát azért még nyomogatom, valamit biztos lehet tenni, hogy ne legyen ennyire fragmentált a contact lista...
Ui 2.: Új android-os vagyok. Tud valaki jó megoldást, hogy pl YT-ről letöltött MP3-mokat a telefonra másolva a Play Music app normálisan jelenítsen meg? Anno iPhone-nál az iTunes-hoz kellet program ami Covert és album/előadó adatokat keresett és társítótt minden file-al. Androidnál ez hogy lehetséges?
-
assemble
addikt
válasz
Integra #1427 üzenetére
Mindenki tudja hogy milyen az aksija, egy honapja is mar lehetett tudni, senki sem vart csodat, azt kaptuk amit vartunk. Nincs az elmezonyben, lehetett volna jobb, de mindig lehet jobb. Ennyi penzert ezt kaptuk, a csucskeszulekekhez kepest atlagos vagy kicsit gyengebb csak, de 1 napot valszeg nagyjabol mindig kibir barkinel, az N4-hez kepest pedig igy is elorelepes. Nem ertem miert kell ezen ragodni, emlegetni.
Pipikék: jaja, UK-ben EU modellt arulnak amivel megy itt is a 4G.
Majd kiprobalom ha lesz ra lehetosegem, mondjuk fogalmam nincs milyen telenor lefedettseg van itt a kozelemben de nem sok jora szamitok...zooltan567: ha vam-on fennakad, 27% afat biztosan kell fizetni (ez a legdurvabb resze, ezzel gyakorlatilag mar boven minuszban vagy EU-s rendeleshez kepest) plusz valami vam-ot is meg kulon asszem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Integra #1277 üzenetére
Hát igen, ezt nagyon erősen meg kell gondolni minden vásárlónak. Arról nem is beszélve, hogyha napi 2-3x töltőre kell dugni, akkor annak az akksi sem fog örülni. (Az Sgs2-m 2000-es akksija a sok töltögetés miatt már kevesebbet bír, mint az eredeti 1650-es, ezért vissza is cseréltem.)
-
Kari1
aktív tag
válasz
Integra #1067 üzenetére
Akkor vmit anno én értettem félre mivel én idáig úgy tudtam hogy közvetlen lehet Mo-ról a googlenek visszaküldeni és nem kell a garanciáztatáshoz is egy harmadik fél aki abban az országban él ahol gariztatni akarom.
A nagyobb problémám az hogy 32GB-os változatot szeretnék amit idáig még csak itt láttam notebooksbilliger.de de itt sem tudnak semmi konkrét időpontot adni mikor lesz. Mindenhol csak 16GB-os változatokat látok már ahol még van.
-
icons
addikt
válasz
Integra #1043 üzenetére
Egyik ismerősömnek is csak a gyári fólia van rajta, és eszméletlenül szép a készülék. Mármint önmagában is, és semmi sérülés nincs rajta
A gond az, hogy a szépérzékemet nekem is zavarná egy ilyen telefonnál. Viszont hogy ezt biztosan kiderítsem, ahhoz meg kell várnom az első karcot. De ha az megvan, akkor már nincs visszaút (kivéve olyan tok, ami elfedi
).
Bárhogy is, szerintem ilyen szinten gáz, hogy ennyire sérülékeny a készülék. A Blade-emen vannak kisebb kopások, pontosabban esett éles kőre magasról, stb, ezért inkább ilyen kis darabok vannak letörve belőle. De még így is sokkal jobban néz ki, mintha lejönne róla a festék. Elsőre nem tűnik fel annyira. Ezt 20ezerért vettem, az N5öt 110körül fogom...
(#1042) zorromoto
Én sem értem. A fehér telefonokat jobban szeretem, pl a Note 3as is eszméletlenül szép fehérben, de amit a Nexus 5-tel tettek... sose fogom megérteni... -
icons
addikt
válasz
Integra #1030 üzenetére
A teszteket elnézve valóban az történt, amitől féltünk
A kamera szerintem alapból is egészen jó (ár/értékben mindenképpen), de én is remélem, hogy még fognak rajta javítani (zenefan által a videóból kivágott és fényképezés által előállított között elég erős színbeli (telitettség? színesség?) különbség volt. De ezt lehet szoftveresen javítani. Ami azt illeti, nem is lenne olyan nehéz egy ilyen progit írni
)
A kopás remélem nem ennyire durva, ha igen, és a kövi rev-ben javítják, akkor a Google fog tőlem kapni egy "rossz" telefont, amit remélhetőleg kicserélnek egy újabb rev-es modellre. De ez valóban para...
Az akksi meg valóban kaksi (
), de a mai PowerBankok vannak olyan jók árban és teljesítményben, hogy lehet én is beszerzek egyet, és például túrákra azt viszem magammal. Kicsi, kompakt és nagyon sokszor fel lehet vele tölteni a telót
Úgyhogy mindent összevetve nekem tetszik a teló, és nem bántam meg (bárcsak megérkezne már...)
Bár azt vártam tőle, hogy tartósabb lesz (N4et ezért nem vettem), és nem kell tokban tartanom. Majd meglátuk mi lesz.
-
ßrainiac
addikt
Csilli-villizes van, de megfelelo sebesseg es hasznalhatosag nincs. Mokolgatni kell h eltunjon a qslide apps, meg ilyen aprosagok, amik osszessege egy ido utan mar eleg ok a cserere. Kivetelesen ezt a telot (G pro) nem emiatt adtam el, megmaradt volna meg egy darabig, de kellett a zse h felesegnek is lehessen N4
CM nem volt rajta veszesen rossz, de most haver nyustoli es mkndig irja h rakjam mar vissza neki a gyarit
Ismeros erzes a Desire korszakbol, de mondhatnam az Optimus 2x-et is stb-stb.
w333: A nexus-sag most hogy igy mondod, abszolut hianyzik belole
minden masik okostelobol az hianyzik talan a legjobban.
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest