- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Albert.Tamas #94654 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #94654 üzenetére
Az olcsó silver plated kábelekből jó hangot még nem hallottam. Vagy olcsó réz, vagy drága ezüst, vagy nagyon! drága silver plated.
Amúgy a vékonyabbik kinézetre egész biztató, de mivel semmit nem írnak róla, szerencsejáték. Akár még jó is lehet.
-
stellaz
veterán
válasz
Albert.Tamas #94652 üzenetére
Az er4 gyári kábele is ilyen vékony. Nehéz kábel nem is lenne jó hozzá szerintem.
Lehet, hogy én is kipróbálom. Nem a teljesítmény hiányzik, de feltételezem , a btr17 és tudom, hogy a k9 is szerintem szebben szólal meg a ballanced kimenetről.
-
lapalapa
senior tag
válasz
Albert.Tamas #94578 üzenetére
Amikor kiveszed a dobozból és budugod a hangcuccba, akkor ne nagyon hallgasd meg. Majd 2-3 nap járatás után..
Én ráhallgattam 0km-es állapotában. és volt két pánikos napom. Aztán gondolt egyet és elkezdett zenélni. -
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #94578 üzenetére
A 2-esek microDD-k, nem izolálnak úgy, és kevésbé részletesek. Az SE-k inkább munkaeszközök, míg az XR az élvezeti cikk, azaz h picit basszusgazdagabb hangot akarsz, az XR felé menj.
A SpinFit CP100+ eartip jó hozzá, ha a gyári 3 szárnyút elhasználnád, és egy fokkal egyszerűbb is a használata.
-
stellaz
veterán
válasz
Albert.Tamas #94098 üzenetére
IFi GoBlu van, BTR15-öt csak próbáltam Novánál.
GoBlu kicsi, aksija jól bírja A hangja inkább meleg, szerintem sok tekintetben jobb is, mint a ZenDacV2-é. A extra basszuskiemelése nagyon finom, éppen csak a legmélyebb tartományt nyomja meg egy kicsit. Közepes energiaigényű dolgokat még jól meg tud hajtani ballanced kimenetről. Pl egy Sennheiser HD650-el meglepően jól szól, de a HE400SE már torzít vele nagyobb hangerőn. IEMekhez kevés kivétellel azért bőven elég.
Aksija jól bírja, működése egyszerű, nem kell hozzá semmilyen szoftver, amolyan problémamentes a használata, nincs idegesítő hibája vagy ilyesmi. És nagyon picike. Kifejeztten Bluetooth használatra van optimalizálva . Kábelről nem szól jobban, de zajos lehet a táp.BTR15 pár perces benyomás alapján kicsit világosabb hang és nagyobb méret, de bővebb összehasonlításra nem vállalkoznék.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #94098 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #93834 üzenetére
Ahogy az Abigail Pro 4.4-ről is, a maga áráért megéri. Csak ugyebár két fillér, tehát globális skálán azért ez nem jelent sokat.
-
stellaz
veterán
válasz
Albert.Tamas #93579 üzenetére
Mondjuk azt érdemes is
-
stellaz
veterán
válasz
Albert.Tamas #93577 üzenetére
Köszi, rendeltem is egyet. Új reggel a 392 forint nem tűnik nagy kockázatnak
-
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #93141 üzenetére
Annak nem standard MMCX foglalata van, mélyített cucc, szóval ha nem akarsz reszelni, maradj a gyárinál.
-
hoodoo86
tag
válasz
Albert.Tamas #93139 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #93137 üzenetére
A kép ne tévesszen meg, a Muzikernél valami félrement, ezt a mikrofonos fajtát adják
Kisebb költségvetésben ez van még, teszi a dolgát. Nem pocsék, semmi kiemelkedő, nem drága.
-
gaben22
senior tag
válasz
Albert.Tamas #93132 üzenetére
Ha nem sürgősen kell, akkor Aliexpress-ről rendelj, ha sürgősen, akkor szerintem ugyanezt megkapod itthon is csak drágábban. Én innen vettem DAP-nak meg fülhallgatóknak különböző méretekben. Bár akkor volt nekik 15 napos szállítás trackinggel, most csak sokért van, keress másik eladót.
-
patomi
őstag
válasz
Albert.Tamas #91873 üzenetére
Jaja. Nem rossz füles. Kényelem felszereltség ok. Hangja kevésbé középcentrikus, mint általában a kategóriatársak(vagy picit olcsóbbak). Párom hasznalja, még másik kábellel nem próbáltam. Talán majd hétfőn. Addig nincs itthon. Hazai árát nem biztos, hogy megéri. Meg kell majd hallgatnom újra kicsi járódás után.
-
emiki6
veterán
válasz
Albert.Tamas #91426 üzenetére
Almát körtével szeretnél összehasonlítani?
Az Airpods-nak sokkal több feature-e van és másra jó. Pl veznélküli, meg van benne noise canceling (gondolom), azért azok hasznos funkciók tudnak lenni
Ha nem kellenek az airpods plusz funkciói, a vezetéknélkülisége stb, tehát a monk elég, akkor a monk elég. Nem? DMS amúgy jó véleménnyel van az airpods pro-król.
Amúgy csak ez a 2 opció van? Egy filléres earbud meg egy drága TWS?Jobb a monk v2s, mint a fengru vagy a yincrow x6, amiket tőled vettem? Szeretnéd vissza valamelyiket? Nálam a Phoenix kiváltotta őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest