- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
kemcso #71163 üzenetére
Egyénfüggő, hogy mire mennyit lát reálisnak. Nekem mivel szeretek zenét hallgatni utcán sétálva, buszon, vonaton és bele is élem magam, szeretem hallani a zene mindenét és lenne is rá keretem, olyan 100eFt lenne az álomhatár amit még kifizetnék egy in-ear fülesért, de ekkor már baromi jónak kell legyen sok extrával vagy semmi extrával, csak über hanggal. Csak így is bennem lenne folyton, hogy ez mégis csak egy hordozható cucc, elő kell vennem, el kell pakoljam, feltekerni, letekerni, betenni fülbe, kivenni stb. és bármi fülesem volt eddig, max 2 évig bírta, aztán egyik oldalt a kábel feladta. Most a Vsonic GR07-em bírja a legrégebben, mert már 3 éve megvan, de már ez is haldoklik és egyszer volt is szerelve, PEDIG tényleg mindig vigyázok mindegyikre, és többnyire voltak is tokjaik. Szóval 100eFt/2év nem hangzik túl jól, nem hogy 7-800e/füles.
Egy otthoni hangfalszett vagy hangrendszerért pedig már kiadnék 3-4-500eFt-ot is, mert az nem fog a hurcibálás végett amortizálódni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
kemcso #71145 üzenetére
Nem, ez elborult összeg bárhol a világon. Valódi high-end fejhallgatókat kapni ennyiért, és bár hangsugárzós (a hangfal az más lesz) rendszereknél már valóban "nem egy nagy" összeg, de azért 1 millából elég tisztességes láncot lehet összerakni. Pl. mytek DAC, Rega vagy Creek erősítő, Quad S-2 hangsugárzók meg a maradékból egy pár állvány és a kábelek - ez már nem belépő szint és elég tisztességesen tud szólni. Sőt, ezeket (vagy hasonlót) meg tudod venni használtan is és kiválóan tartják az árukat.
-
válasz
kemcso #71139 üzenetére
BW-ES1-em van, a múltkori kínaizáskor nálam volt, de nem nagyon volt hajlandóság meghallgatni
most meg már el se vittem...a Bosshifi B3 olyan, mint a PMV A-01 csak olcsóbb
(igazából kicsit szerintem több a mély, és feszesebbek is, de a PMV dupla armatúrájával nem tud versenyezni sem a magasakban, sem a közepekben. a fa ház ad egyfajta lágyságot is az egész hangképnek, ami mindenképp jót tesz neki, olyan kellemesen hallgatós lesz tőle. neked szerintem kicsit túl sok V karakter, mert egy árnyalatnyival erősebb V mint a PMV)
-
törölt tag
válasz
kemcso #70991 üzenetére
Ez pontosan a gyári Westone
Régebben nekem sem volt kényelmes, de azért, mert a 11mm hosszú közepes átmérőjűt próbáltam a W30-on mindig használni. Aztán amikor a W60-at vettem (Tulkunak), akkor ahhoz csak ilyen hosszúkás volt, de kisebb átmérőjű, és meglepően sokat tudtam használni, egész kényelmes volt. Sajna Klispch nem nagyon van eredeti, vagy csak én nem találok. Meg hát az ára sem mindegy azért
-
vicze
félisten
válasz
kemcso #70528 üzenetére
A fényezés részét ezért teljesen megértem, de ettől még lehetne igazából korrekten jellemezni a fülest, ahogy teszik ezt jó pár tesztoldalon és akkor legalább a füles karakterisztikája világos lesz, de hogy szegényeket jó hogy nem mély hiányosnak írja már le az max. abból ered, hogy életében nem hallotta.
-
kk831228
addikt
válasz
kemcso #70419 üzenetére
Na bogarat ültettetek a fülembe... Van egy HD 650 - em, amihez nincs semmi normális forrásom, 3 èv alatt 2-szer volt a fejemen... Ott pihen a szekrènybe, kihasználatlanul... Lehet eladom, aztán benevezek egy ue900-ra... Ezt legalább jobban bìrom hùrcolaszni... Mindig ùton vagyok, îgy jobb lenne... 🤔
-
törölt tag
-
válasz
kemcso #69354 üzenetére
Szia,
Köszönöm a választ, ott kezdtem és amiket a listaszűkítés után meghagytam, azokat alig ismerem. Átugrottam a kínai fülesek 2. ajánlóra, majd a kettőt "összevetve" döntöttem úgy, hogy írok.
Nagyon vájtfülű nem vagyok, ezért is keresgélek ebben a tartományban; de azért a Samu gyári headsetjénél jobbra vágyom
Míg a Piston 3 nem adta meg magát, jó füles volt, hozzászoktam a jóhoz...
A BT fülest láttam, visszaolvastam 1-200 hsz-t, csak volt egy-két igen negatív reakció rá és úgy gondoltam, inkább legyen vezetékes, de jobb. De így azt lehet, hogy próbára teszem, köszönöm!
-
s4tch
veterán
válasz
kemcso #69354 üzenetére
Tegnap megjött nekem is a darvinya által ajánlott bt füles (ez az). Kényelmesen illeszkedik, el tudom képzelni, hogy kocogás közben is az ember fülében marad. Nagyon könnyű, csipesszel biztosan lehet úgy rögzíteni, hogy a kábel se csapkodjon fölöslegesen. Simán csatlakozott a Meizu Pro 6-hoz és a Redmi 3 Próhoz is. A hangja gyász, viszont ennyi pénzért nem is vár az ember többet a bt-s fülesektől elvárható alapfunkciónál. A Meizun a 3 gomb közül a középső pause/play gombként, a két, ránézésre hangerő gomb track előre-, ill. visszaléptetőként működött. Ahogy írtam, semmi súlya nincs, nincs meg a 'van benne anyag' érzés. Párom fog vele futni járni, kíváncsi vagyok, meddig bírja.
A hangjáról még egy gondolat: kb. a Samsung, ill. Sony telefonjaimhoz kapott headsetek nívója. Sok, nem túl feszes basszus, kevesebb közép, alig valami magas, szellős tér, kevés részlet, magas hangerőn az én öregedő fülemmel is hallható torzítás. Futni megfelelhet, zenét hallgatni inkább bármelyik, ízléshez igazodó karakterű 10 dolláros füles (hirtelen a Rock Zircon és a Seahf AWK009 voltak kéznél, mindkettő élvezhető, nagyságrendekkel jobb hang).
-
darvinya
titán
válasz
kemcso #69337 üzenetére
Nem mindenkit érdekel, ha tönkre megy, s utána inkább javítsa.
RHA kábele sem tartós, még ha annak tűnik.
Vezeték minősége nem utal burkolat minőségére.
Kábel árát nem burkolat határozza meg, hanem belső vezeték.Jelen esetekben ilyen gyári izék, 7 eres(0.01/ér) vezető összevegyítve valamilyen rögzítő szálakkal(nem vezető).
Tehát kábel 0.16-os, amiből valódi vezető csak 0.07, erre jön még burkolat, így lesz 0.2. -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #69334 üzenetére
Több kérdés felmerül:
Mit értünk ebben az esetben minőségen?
(tartósság, vezeték anyaga, átvitel minősége)És legfőképp:
Ki és hogyan ismeri meg, hogy eredeti vagy utángyártott kábelt szed szét?
(mert bizony eléggé hasonlóak...hogy K3003 és társai hamisítását is meg tudják oldani úgy ezt is röhögve...)Tehát a polémia eléggé vaktában lövöldözés...
Én személy szerint, amit láttam Shure fülesen kábelt (szándékosan nem írom, hogy Shure kábelt, még lehet a füles sem volt eredeti
) az eléggé tartósnak nézett ki...hangminőségét nem tudtam megállapítani mert egy számomra szörnyű hangképen nem tudok mit elemezni, főleg nem a részegységeket....
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
kemcso #69062 üzenetére
Az az igazság, hogy pont náluk próbáltam, mindkettőt. Egyedül az x7-nél hallottam különbséget, de akkor sokalltam az árkülönbséget.
Igazából az érdekelne, hogy kiderítsem, hogy botfülű vagyok -e? Mert csak az x7-nél hallottam különbséget, de abban is csak azt, hogy precízebbek voltak a hangok.
Velem van a baj?Rádásul kaptam egy fülest, hogy pár hónapon belül jön az x7 2nd gen.
Magától a fiio-tól van az infó, ügyesen kiszedtem belőlük...Lehet azt megvárom...
-
klacaca
tag
válasz
kemcso #68957 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Megnézem a Sony illesztéket, bár nem hiszem, hogy 6 mm-es méretben lenne (szemre ennyi a vetőcső, de holnap lemérem rendesen). Az ajánlott típusoknak utánanézek.
A Comply-val egyébként az a bajom, hogy elég szörnyem (olyan pistonosan) megnyomja a basszusokat. -
-
monti0222w
addikt
válasz
kemcso #68901 üzenetére
Szerintem mindegyikben van, E50-ben még több is, de hallgatás után majd eldönti megfelel-e neki. A Hybridnél jobbak mindenesetre, és ha ennél is többet akar nemrég írtam kínai fülesekről egy szösszenetet az egyiköjük pont megfelel neki, abban még a Pistonál is több mély található.
-
qwertqwert2
csendes tag
válasz
kemcso #68746 üzenetére
Köszönöm a választ, utánaolvasva egész jókat írnak erről a két fülesről. A 40-50 évvel nyilván kicsit túloztam, viszont ilyen árkategóriában nem szeretnék úgy járni, mint a 15 ezres korábbi fülhallgatóimmal, hogy 1 év után elkezdte megadni magát a zsinór (általában a jack részénél, egyszer az egyik hangszórónál). Két kérdésem lenne velük kapcsolatban, amire nem találtam választ: 1. használhatók ezek intenzív sportoláshoz (értsd, vízállóak-e)? 2. mindkettőről azt írják, hogy "Made for iPhone stb.", ettől függetlenül ugye használható androidos készüléken is? (ahogy láttam sima jack csatlakozóik vannak)
-
Kobe
veterán
válasz
kemcso #68668 üzenetére
Itt valami zavar lesz az eroben ugy erzem
A KZ listaara mindenhol 26 USD korul van (7800 Huf kb),vagyis majdnem ugyanannyi mint a vsd3.
Most volt egy 4 napos akcio, 26 helyett 12 dollarert adtak.
Ezert mondtam, hogy ha meg gyengebben is szol valamivel, kevesebb mint fel aron akkor is megerte.
Szoval ilyen teren azert valamilyen szinten tudnia kell legalabb egy picit versenyeznie, ha msr egy arszinten vannak -
RobeeK
tag
válasz
kemcso #68644 üzenetére
Ezt tudom, mármint hogy inkább a Soundmagic. Az eredeti kérdés arra vonatkozott, hogy a T10 kb azt tudja mint a VSD3? Mert gondolkodom valami komolyabb darab beszerzésében és most a VSD3 hangját-hangkarakterék kapja az ember 50e-ért tartósabb kivitelben? Ami mellesleg nekem nem is tetszik
Kérdés így nekem, merre mozdulhatnék ha esetleg komolyabbat szeretnék, de nem ezzel a karakterrel
(#68645) -=Libria=- Így értettem, lehet rosszul fejeztem ki magam. Mármint lehet, hogy a VSD5 a kiegyensúlyozottab, de nekem még az is túl harsány.
-
RobeeK
tag
válasz
kemcso #68608 üzenetére
Szia, VSD3-at nem ismerem, de VSD5-öt igen, az vélemyényed szerint milyen/hol helyezkedik el a VSD3-hoz képest? Azt az árkülönbséget tényleg csak az anyaghasználat indokolja? T10est méregetek többek közt, de nagyobb pénzért kicsit jobb hangminőségre is számítanék. Köszi.
-
Kobe
veterán
válasz
kemcso #68599 üzenetére
A vsd5 nek szetnyilt a membranja, preselt szar volt, elengedtek a retegek.
A vsd3 nak szetment a jack csaklakozoja, javitva volt. Szetment a kabel a haz csatlakozasi pontnal ES szetment a membranja is.
Imadom a kialakitasat, ultra kenyelmes, jo a hangja, de baxxa meg a vsonic hogy ilyen ipari hulladekbol gyart tartos hasznalati holmikat.
Az uj vsd5s el szemezgetek, de nem merem bevallalni, ha az is max 1 evet bir...
-
-
Lucif-R
senior tag
válasz
kemcso #68489 üzenetére
Gabbbb: formara kialakitasra az ilyenek kiesnek, de koszi
sheratan: neked is koszi az infokat!
Sztem a VSONIC VSD3 lesz a nyertes
Twin sale most 75$ bár fixed cable-es. Lehet érdemesebb lenne valahol keresni cserélhetöset ( ha már könnyen pusztul a kábel ), bár lendme-n azt irjak h ez az ezusticsurinos ez jobb hangügyileg. Nezzek esetleg masutt vagy ez a nem cserelhetos ez igy jo. ( ezekhez nincs esetleg taviranyito? )
Ja csak mellékes régen volt csak sima táviranyitó és abba lehetett dugni a fülest, ez a dolog mar total kihalt?
-
Frawly
veterán
válasz
kemcso #68499 üzenetére
Kösz az ajánlásokat, bepróbálok valamit ezekből, valamelyik KZ vagy Meizu, de ha jó áron találok, akkor lehet rendelek mind a kettőből. Egyelőre vakon, mert ezeket helyi boltokban nem kapni (helyzetet súlyosbítja, hogy Angliában élek, és itt a helyi boltokban ritka ócska szarokat árulnak), nem tudom megpróbálni előtte. Akkor a cserélhető kábelről lemondok, nem tudtam, hogy ennyire megdrágítja, csak képekről megtetszett. Lehet, hogy tényleg elég lesz nekem az enyhe V, majd meglátom mennyire jön be. Mondjuk 20-30k-t sose adnék fülesért, max. ha olyanom van, 10-12k-ig felmegyek, de nem tudom, hogy mondjuk ebben az árkategóriában mit lehet elvárni egy fülestől. Eleve nálam korlátozott tényező, hogy nem minőségi eszközökről hajtom, de azért egy jó füles jobban szól már a normál consumer eszközökkel is, mint az ilyen átlagos, boltokban kapható középszer fülesek.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
kemcso #68413 üzenetére
abszolúte hangot
csak tájékozódom, ezeket ismerem, próbáltam (igaz fejeseket), jól szóltak, ennyi. E kettőból van 20k alatti füles is, csak ezért. De meglepődtem, hogy a Sennheiser, AKG itt nem ajánlott. Mondjuk volt olcsóbb Denon-om, ami pocsékul szólt, gondolom már mindenhol nagy a szórás.
-
pohár
félisten
válasz
kemcso #68058 üzenetére
á igen, így már más... tényleg drágábbak, fene tudja, hogy megér-e nekem +5-6k-t az E50
az E10-ből melyik verzió ajánlott? ahogy láttam, van 'S', 'C', sima is... bármilyen számottevő difi? (meg ugye az S7 tudja meghajtani rendesen, nem igazán jártam utána, hogy mi az az impedencia, amivel jól elvan a teló)
-
Sidositanaka
tag
válasz
kemcso #68009 üzenetére
Ok értem
Nehéz szülés lesz de valahogy választok a UE 900s és a Westone W30 között
Amúgy lehet hogy most megdobáltok de nekem a W30 kicsit gagyi(nem szép)A cserélhető lapja miatt olyan műanyag játéknak tűnik
Bocs ha valakit megbántottam de ez vahogy ott motoszkál a fejemben
Mert ha már ennyi pénzt kiadok érte akkor legyen szép is -
-
raven12
senior tag
válasz
kemcso #67756 üzenetére
Köszi kemcso, sheratan!
És darvinyának is köszönöm az igényes munkát!Bodz hozná az E40-et? Mert akkor rákérdezek, hogy biztos jön-e. Én csak este tudok beugrani meló után, de szívesen benéznék, jó rég voltam már!
Eléggé elültem a GR07-tel, és megfogadtam, hogy feljebb csak a Westone 4(/4R/40/akármi), de hát azt már használtan se lehet 100 alatt beszerezni... Az viszont megváltoztatja a helyzetet, ha a GR07 tönkremegy, akkor már érdemes körülnézni újra, van-e jobb alternatíva
A magasakat hiányolom amúgy szegénykéből, meg az izolációval mindig is kínlódtam (pedig abban erős közepes, de én nagyon szeretném, ha a pesti forgalom nem szólna bele ennyire (se) a hangképbe).
-
-
okkena
csendes tag
válasz
kemcso #67453 üzenetére
jogos a feltevés, gyanús h nálam van a hiba.
Viszont gyanútól függetlenül semmi extrém dolgot nem csinálok velük. Félóra melóba, irodában pár óra, aztán haza félóra. Ez minden hétköznap.
Voltak előtte is in-ear füleseim (sennheiser cx200 és 300).Lehet BTs fülesen kellene gondolkodnom...
-
okkena
csendes tag
válasz
kemcso #67445 üzenetére
Ideális esetben nem kellene a garanciával élni. Főleg nem többször. Én 2db MA350et és 3db MA600 küldtem vissza. Egyébként képek csatolása után cserélték, és nagyon jó fejek voltak.
Hozzátenném, hogy normálisan napi használatban voltak, nem rángattam, tokban volt ha nem volt a fülemben, mégis megtörtek a kábel burkolatok.
A fülesek jócskán igénybe vett darabok, de azért nem 6-8 hónapot kellene bírnia egy kábel burkolatnak... -
okkena
csendes tag
válasz
kemcso #67438 üzenetére
Köszönöm!
Az rha ma600-zal elég sok problémám akadt. A kábel külső gumi rétege félév-év alatt elrepedt. Valóban átlag feletti a support, cserélték mindet (ha jól emlékszem 4szer). Viszont egy idő után macera.
Azt tudom h 750-nek jóval komolyabb a kábele és ennek a borítása is, de a bizalmam jócskán megingott. -
Kobe
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
kemcso #67268 üzenetére
A másik hasonló oldal a hifipiac. A 'piacos bekezdés utolsó 2 mondata 10/10. (Egyébként az egész bejegyzés jópofa.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest