- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
bigmasterg #67859 üzenetére
Igen spinfit fókuszáltabbá tesz...ez k3003-nál nem biztos hogy mindig előny...egyébként ha a méret el van találva, akkor az illeszkedése a spinfitnek példás...de ki kell tapasztalni....
k3003-ra meg lehetne próbálni custom illesztéket is...egy-két cég foglalkozik ilyennel is (tkp szilikon ear mold-ra fúrnak 2-3 mm-es lyukat...)
-
uptobase
tag
válasz
bigmasterg #67681 üzenetére
bigmasterg Köszi nagyon az infót.
monti0222w Mindenképpen elhozom, ma egész nap járattam és hallgattam is. Leírom amiket tapasztaltam, de nem vagyok hozzáértő szinte semennyire, csak egy Shure215, GR07MKII, és a GR07BE volt/van a birtokomban, meg ez az IE800, így bocs ha esetleg nem lesz kielégítő amit írok. FiiO X5 II-vel hallgattam, csak lossless zenékkel.
Nagyon enyhén V hangképű fülesnek hallom, szeparált a magas közép mély, szépek a mélyei dinamikusak és gyorsak (DaftPunknál nagyon kijött) de egyáltalán nem sok vagy zavaró (több mély van benne a GR07BE-ben de szerintem messze van a basshead-től). Magas tartományban nem egyértelműen teljesít RATM-ot hallgatva pl elsziszegte a cineket, miközben ha ilyen lassabb blues zenét hallgattam vele akkor semmi ilyesmit sem tapasztaltam szépen szólaltatta meg azt a tartományt is. Van egy kedvenc jamrock albumom ami egy 44.1/16-os vinyl rip és valahogy a kelleténél több benne a magas ennek köszönhetően a GR07BE-vel nem kifejezetten jó hallgatni, pedig tiszta jó színpad tere van de valahogy az egész túl magas és idegesítő. Az IE800-al ami magasat illeti hallgathatóbb az egész, a tér viszont kisebb és nincs benne annyi dinamika, a mély is több benne egy picit, ettől az egész barátságosnak hat.
Igazából ezt lehet nem a végére kellene írnom de szerintem az IE800 ahhoz képest hogy mennyibe kerül korrekt kis cucc engem kifejezetten meglepet, hogy mit tud ahhoz képest, hogy mennyibe kerül. Hátránya hogy nagyon zajos a kábele, séta közben kifejezetten zavaró hogy belehallatszik a zenébe ahogy súrlódik.
-
Tulku
veterán
válasz
bigmasterg #67681 üzenetére
Akkor gondolom a reference a szokásos 1000 ohmos damper, a basszusos pedig gondolom 2000 vagy afölött...
Ezek mind a két armatúra tartományon szűrnek...a DD-nek nem sok beleszólása lehet ezekbe a dolgokba...akkor miért hallunk mégis döngőbb mélyeket...az elgondolásomat alátámasztotta a Custom Art tulajdonosa Piotr is: ha bármit művelünk az egyik alkotóval (vágás, ellenállás csere ahol hangerőt lövünk be, de kondenzátor vágás esetén is) a többi alkotó is "megérzi"...tehát mondjuk egy 1500-8000 kHz tartományon végrehajtott 5 db-es vágás növelheti a mélyeket rendesen...de adhat a magasaknak is....
Igen, gondolom azért a ref kupak a középút a másik kettő pedig a semmit-sokat viszony...
Viszont ekkor a szűrő nélküliség erőst visítós lesz...azt az fk-t azért illik kissé csitítani... -
Tulku
veterán
válasz
bigmasterg #67675 üzenetére
Tehát a már kész hangot átvezetni vmi mechanikus izén szerintem a legnagyobb ostobaság...talán a shure 846-osának múanyag szűrőinek van némi értelme, de ott is max a mélyek túlzó arányán változtat keveset...jobb nem lesz tőle a füles...
Egyébként ezt a csövekben akusztikus damperekkel oldják meg, ott is azonban főleg 1 és 8 kHz közötti hangokat csitítanak, főként a középmagas kiemelést...
Szerintem a reference-ben úgy nagyjából semmi sincs belül...a kapott hangot hallod...amire hangolták a fülest eredetileg....
-
uptobase
tag
válasz
bigmasterg #67675 üzenetére
De jó hogy ezeket leírtad. Mennyire vannak előtérben benne a mélyek szép dinamikus hangja van és szeparált közben a magas mély közép?
-
vicze
félisten
válasz
bigmasterg #67573 üzenetére
Üdvözlöm a debreceni(?) ITSH-t.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #67573 üzenetére
Szép.
Milyen DAP kerül mellé?
-
delibab
senior tag
válasz
bigmasterg #67365 üzenetére
Itt a ph-n rendelted?
Nekem nincs hozzá rendes hanganyagom és lejátszóm de ez az ár csábító...Az a K3003 tényleg annyira jó?
-
Tulku
veterán
válasz
bigmasterg #67365 üzenetére
DAP. inkább..telót ne...
Bár itt a fórumon egy tag használja a k2003-at V10-zel...
-
válasz
bigmasterg #67355 üzenetére
Volt már róla szó régebben, amikor vmi bennfentes beírta: kb 50-60e Ft-ért tudja megvenni ott dolgozó. Így
-
assemble
addikt
válasz
bigmasterg #67347 üzenetére
Az is igaz, es akkor nem kell magaddal hurcolni a batar nagy telefonodat sem
-
Tulku
veterán
válasz
bigmasterg #67129 üzenetére
Nekem a CA egy igazán custom CIEM-je van...egy darab készült belőle, egy 9 driveres ügy, spec nekem hangolva. A 8.2-t eléggé jónak mondják...javítottak sokat a 8pro élességén, hajthatóságán...azért arra készülj, hogy a CIEM-ek elé eléggé komoly meghajtó kell, ha igazán ki akarod hozni belólük, ami bennük rejlik.
Például a CA CIEM nagyon szépen szól az AK240-nel, de ha az Ibasso P5-öt még hozzábiggyesztem a rendszerhez, megtáltosodik a tér rendesen...Ha nem akarsz CIEM-et akkor univerzálisból...JH audio szirén szériája, Noble, Unique Melody, Lear, ...head-fin vannak eladó használt darabok...
CIEM illeszkedik a legjobban és annak a legjobb az izolációja...
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #67129 üzenetére
A 846 (én a simát hallottam) szerintem szörnyű, nem éri meg az árát. Akkor inkább Westone W60, vagy esetleg valami Noble univerzális, vagy ha be tudod szerezni, akkor a KM16 is egy elég komoly darab.
CIEM az jó dolog lehet, de nehéz utánajárni, mert ugye nem igazán tudod kipróbálni őket vásárlás előtt. Tulkunak van egy Custom Art például, de úgyse illene a te füledbe.
-
bozont
veterán
válasz
bigmasterg #66866 üzenetére
Próbálkoztam én is ezzel, de valahogy nem jött össze, nem maradt rajta a fülesen. Lehet teszek még egy próbát majd. Viszont akkor havi 40 darab biztos kellene belőle, ami árban talán nem vészes ahogy számolom, de munkás lenne.
-
GML
őstag
válasz
bigmasterg #66835 üzenetére
csak a nevet néztem, hogy kinek válaszoltál, de azt már nem, hoyg melyik hsz...
mea culpa -
vicze
félisten
válasz
bigmasterg #66833 üzenetére
Ali-n trackinggel van 27,x$-ért, alapból hiába olcsóbb GB, ha van járulékos költség.
"Gearbest at its best."
Én már olyat is láttam, hogy drágább lett.
-
GML
őstag
válasz
bigmasterg #66833 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 17.99-ért volt a linken, hogy lett neked 25.99?
-
vicze
félisten
válasz
bigmasterg #66828 üzenetére
Kb. két hét múlva kapom meg.
A headfi-s leírások eddig felvitték a reményeimet, remélem nem kell csalódjak.
Azért egyáltalán nem olcsó 1.5x-ese a Hybridnek, és ezzel szintet is lépett, 28$ alatt nehéz elkapni. -
törölt tag
válasz
bigmasterg #66807 üzenetére
Hát, esetleg valami Westone W30, W40, W60 irányban érdemes nézelődni...?
A hibrideknél nem lesz olyan szép részletes mélyed, mint az armatúrákkal, cserébe viszont testesebb lesz és jó eséllyel melegebb a hangzás.
-
SimS
senior tag
válasz
bigmasterg #66788 üzenetére
Üdv
Hmm, lehet értelmesebb beruházás egy ilyet kipróbálni előbb, mint kidobni 300 pénzt a fülhallgatóra.
Köszi a tippet, megpróbálom.SimS
-
Tulku
veterán
válasz
bigmasterg #66771 üzenetére
A B2 egy legendás füles...kicsivel a W40 alatt hangban, de ár-érték arányban megelőzi...én hallottam, nagyon kellemes szép hangja van...nem ajánlom sziszegős, éles dap-okhoz, dac-okhoz...
Nem is értem, miért hagyta abba a Brainvawz a gyártást....
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #30583 üzenetére
Nyilván az zajos
Meg az IEM túl érzékeny. De ha megy zene nem lehet hallani. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #30577 üzenetére
Ok. Mindjart kiprobalom, ha hazaerek, es ha megjott ma
-
Kassadin
addikt
válasz
bigmasterg #25924 üzenetére
De hülye vagyok, most nézem, ez a másik topik.
Amúgy, ha már itt vagyok, megkérdezném, hogy fülhallgatóban mik az ajánlottak? Ezt ismeri valaki? Sportoláshoz kellene valami hasonló, kábel nélkül, kicsi legyen a súlya és persze kényelmes is lehetőleg.
-
zack
nagyúr
válasz
bigmasterg #25908 üzenetére
Szerintem ez nem aktuális, és sok helyen nem lehet frissítve.Tudtommal normális garival a supergamer.hu-nál volt mindig is a legolcsóbb. Ott meg most 73k...
-
zack
nagyúr
válasz
bigmasterg #25887 üzenetére
Inkább 73k+ az már (sajnos)...
-
R1200GS
aktív tag
válasz
bigmasterg #25887 üzenetére
Az ie 80 nem jobb? Azt hiszem nem ajánltátok valamiért itt, de nem olvastam utána. Ezzel szemeztem a legtovább.
Innen akarok vásárolni. de elhalasztottam a dolgot, mert nem lehetett rendelni Fuze +-t, de most már újra elérhető, csak még a fülest nem döntöttem el.
Esetleg a Sony XBA fülesei 3 vagy 4? Nem annyira szimpi a Sony, bár van egy 12 éves fülesem ami még mindig működik.
-
fntastic
aktív tag
válasz
bigmasterg #25883 üzenetére
Mélyet mennyire adják le?
Milyen áron van a legolcsóbb ami még elfogadható? -
JetiRulez
őstag
válasz
bigmasterg #25810 üzenetére
Sajnos már régen kidobtam.
Látom, sokan ajánlják olcsó kategóriában a Maxell Metallic fülest. Másrészt cimborám mondta, hogy ezek nagyon hamar tönkre mennek.
Most voltam futólag a Piros Hülye Boltban. Látom, hogy 3-4000 között már külsőre egész jól kinéző Panasonic, Sony és Philips fülesek vannak.
Kösz a linket. Megy a kedvencek közé! -
zack
nagyúr
válasz
bigmasterg #25801 üzenetére
S2-ön én is csak végszükség esetén hallgatok zenét.
Ezért vettem a Fuze Plus-t. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #25239 üzenetére
Egy szintről, mint olyanról a B2 - IE8 - SE425 volt szó. Az SE530/SE535 szerintem mindenben jobb a többinél, persze jóval drágább is.
Technikai értelemben visszalépés volt az SE315, de szubjektíven egyáltalán nem. Középorientált vs V karakterisztikájú. Más hang, nehéz összehasonlítani. Én az előbbit amúgy is jobban kedvelem, így hamar hozzám nőtt.
-
zack
nagyúr
válasz
bigmasterg #25212 üzenetére
Ehhez nem tudok hozzászólni, mert egy füles vásárlásnál nem csak a hang számít. joker sem csak a hangot teszteli, hanem anyagminőséget, komfortot, izolációt, és minden egyéb kis apróságnak tünő dolgot. Az SE535 meg jó ajánlás, de ahogy írta 70k fölé nem menne árban. Ez meg a 100k+ kategória, amennyit szerintem egy füles sem ér, legyen bármilyen hangja.
Ha IE8 árban tud venni 535-öt meg kell próbálni, de szerintem sansztalan.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #25093 üzenetére
Na de épp ez az. Hiába veri hangban. Ez egy IEM. A B2-re mikor mutattad már attól féltem, hogy a pillantásomra összetörik.
IEM-eknél szerintem pont az anyagminőség az, amit először kell nézni, mert amikor megtörik valahol valamelyik része (akár a kábel), annyira nem fogsz örülni a szép hangjának.
-
válasz
bigmasterg #25093 üzenetére
Még egy K500 jellegű hang is jól jönne. Őt hol lehet kapni?
MP4Nationnál nem láttam.
Ha nincs Beyeres magascentrikussága, akkor érdekes lenne
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #25077 üzenetére
A 215 mélysúlyos, ez tény, de ő kedveli a minőségi mélyet. A 215 meg nagyon fun és jól teszi. Nézd meg Tyll is hogyan ír róla. Emellett az anyaghasználata messze az egyik legjobb, az árkategóriájában meg végképp. Ha az utóbbi szempont, akkor ennél csak rosszabbat tud venni. Egyébként személy szerint a xcape-eket tudnám még ajánlani amit hallottam innen, de a Shure-ok mellett megmosolyogtató lenne anyagra.
A 315 meg aztán a kritériumainak totál nem felel meg. Középorientált egyértelműen.És schawonak is szól: a legjobban tényleg azzal jár, ha elbattyog fizikhez és meghallgatja. Ha nem tetszik neki valamiért, a többiek talán ebben a kategóriában még mindig tudnak valamit ajánlani.
schawo: Esetleg ha hajlandó vagy többet kiadni rá, akkor az IE8 szerintem neked való lenne nagyon.
(#25076) blackmajesty: Attól függ mire kell. Emlékeim szerint a 440 eléggé közel áll tőle hangban a magasakat és a mélyek színét leszámítva. Magasban a 440-ben köröket ver rá, a 215 pedig nagyon színezi a mélyeket.
-
válasz
bigmasterg #25077 üzenetére
Áááá
szóval:
(#25075) ntomka -
m_bálint
csendes tag
válasz
bigmasterg #24694 üzenetére
Köszönöm
-
mr.better
csendes tag
válasz
bigmasterg #24690 üzenetére
Köszönöm!
-
Ghard
őstag
válasz
bigmasterg #24690 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
bigmasterg #24634 üzenetére
Ne már, eddig s Shure tetszett a legjobban.
Biztos tökön szúrom magam ha egy 200$-os fülhallgatónak a madzagja csak úgy elöregszik fél év alatt... -
screwdriver
tag
válasz
bigmasterg #24627 üzenetére
Köszönöm a gyors és részletes választ. Láttam egy IE8-at hasonló áron, egy itteni fórumos árulta. Gondoltam a shure is ott mozoghat árban.
Nálam abszolút nincs kihasználva, ne álljon itt nekem. De azért nem sürgős... -
screwdriver
tag
válasz
bigmasterg #24619 üzenetére
bigmasterg, contaxg:
Enyém a cucc. Priviben adnátok vmi javaslatot? Mi lenne a reális?
Kb. 2 óra van benne. Dobozban volt eddig. Köszi. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #24619 üzenetére
Combos lesz eladni ennyiért!! Aztán lehet, hogy valakinek pont ez kell
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #24489 üzenetére
Te se tudod mit csináljál már jó dolgodban.
Az biztos, hogy én állandóan a K1k-val headbangelnék. Tudom, hogy "lehetetlen", de vhogy megoldanám.Az biztos, hogy én nagyon megszerettem a Shure füleseket. Biztosan van jobb is, de olyat még nem próbáltam. És most úgy "overall" gondolom, nem feltétlenül hangra.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #24489 üzenetére
Azért az a hang simán felér egy komolyabb kategóriás fejes hangjával, nem csoda, hogy szívesen hallgatod.
-
attiati
veterán
válasz
bigmasterg #24366 üzenetére
és mit tudnál ajánlani drágábban? Ha valóban jobb az ajánlott füles, és ha szerinted nem felel meg a kritériumoknak a Metallics. Mert különben elviszem a Metallicset akkor.
Hangzásra nem leszek túl igényes a kiválasztásnál, de kényelmes legyen, és beszédhangot tisztán adja vissza (angol szövegek) + vonaton tudjam használni (esetleg metrón). Ezeknek megfelel a Metallics?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bigmasterg #24274 üzenetére
Köszi
mp
-
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #24124 üzenetére
Köszi!
Akit esetleg érdekel a dolog, megadom a kuponkódomat hozzá, ami 5 napig érvényes! -
justman
csendes tag
válasz
bigmasterg #24015 üzenetére
Sunrise Sw-Xcape Impressive Edition, most zajlik a 200 órás burning-je, ha jól olvastam ennek ennyi kell...
-
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #23872 üzenetére
Itt valószínűleg inkább arról lesz szó, hogy a lejátszó csatlakozója már eléggé használt, és nem tökéletes az érintkezés (amire rátehet még egy lapáttal az is, ha a csatlakozó sem tökéletesen egyenes).
-
Epiph
tag
válasz
bigmasterg #23861 üzenetére
értem köszi és mondjuk olyan 6eft ig milyent ajánlasz vagy esetleg másvalaki... még ezen kívül?
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #23819 üzenetére
Ennyiért egy próbát megérhet. Mondjuk a hazai eladásában a név sokat hátráltathat a kamu EX700 -ak következtében.
Valamelyik talira kéne szerezni egy promóciós K3003 -at.
Az EX1000 -en kívül szerintem az Ortofon -ok, HiFiMAN -ek, meg a GR07 lehet érdekes. Hátha bejön. Illetve még nincs sok tapasztalat a PFE 232 -ről, meg úton vannak az új Vsonic -ok.
Ha azt nem is hozzák, amire most gondolsz, ezek esélyesek jobb kompromisszumra neked szerintem.
-
Gabesz_23
tag
válasz
bigmasterg #23778 üzenetére
Azt nem tudom, hogy Debrecenben lehet-e kapni a MM-ba, de az árkád MM-ben még 14db volt 13 óra környékén. Beszereztem egy fehér Cn40-et is a fekete mellé.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #23778 üzenetére
Az SE-215 karakteréhez képest mennyire lenne nagy váltás az SE-315? Azt nem várom el, hogy a kétszeres árért kétszer olyan jó legyen, de miben másabb (jobb, rosszabb) az SE-215-nél? Technikailag már egészen más tehát gondolom a mély tartomány egyáltalán nem olyan intenzív, mint a kistesónál.
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #23530 üzenetére
A SE315-ös is ötvenezerbe kerül és 10 khz-től fentebb már 20 dB vágás ez elég durca. Én ilyet biztosan nem szeretnék.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23536 üzenetére
Szerintem is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23530 üzenetére
Ja, elég jó görbe, bár a jobb vége lehetne picit fentebb.
-
zeg
őstag
válasz
bigmasterg #23442 üzenetére
Köszönöm a választ. A FEJessel az a gondom, hogy kevés időm lenne mellette ülni, viszont FÜLest minden nap órákat használok sportoláshoz. Ezért fektetnék inkább egy FÜLesbe, mint egy néhanapján előszedett FEJesbe. Százezreket viszont nem ér számomra ez a szórakozás, ezért is volt a kérdésem.
-
Tauren45
aktív tag
válasz
bigmasterg #23392 üzenetére
Üdv.
Köszi az ajánlatokat ezek egész jóknak néznek ki, csak az a gond, hogy csak a Sennheisr mx 980 kapható körzetemben.
Azt hiszem akkor ezt a Senn-t fogom megvenni, én szívesen vennék In-Eart is de ahoz túl drága, hogy kísérletezgessek, hogy megmarad-e vagy sem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23394 üzenetére
Ez a Charm kísértetiesen hasonlít a PK1-re.
(#23395) fsgl: Szerintem akkor a Sennheiser lesz a nyerő.
-
fsgl
csendes tag
válasz
bigmasterg #23394 üzenetére
Köszi az infót.
Én AKG K319 helyett keresek olyat aminek több a basszusa.
-
fsgl
csendes tag
válasz
bigmasterg #23392 üzenetére
Yuin pk1-t be lehet szerezni itthon? Vagy hol van a legjobb áron?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23344 üzenetére
Hát nekem így ez vastag. Inkább keresek egy elfogadható telót, mint egy téglát hordjak a zsebemben. Főleg nyáron...
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23342 üzenetére
Nem túl vastag ez a cucc?
-
Góliát
őstag
válasz
bigmasterg #23324 üzenetére
Természetesen, hiszen nem titok.
Íme -
Góliát
őstag
válasz
bigmasterg #23306 üzenetére
Megrendeltem a SE535-öt, remélem ő lesz az, amire én vágyom.
-
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #23289 üzenetére
Mivel én általában utazás közben használom, ezért nem sűrűn kell kikapkodni. Így nekem már csak a kényelem miatt is marad a 3M-es megoldás. Olcsó és kitűnő a hangzása.
-
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #23282 üzenetére
Valószínűleg jobb illeszkedés (megszokás ,járatódás(?)) miatt.
Végül is melyiknél maradtál? Az M-es Comply vagy a házi készítésű 3M maradt?
Furcsa, de kis hangerőn nem szeretem hallgatni.
Ugyanezt tapasztaltam, a hangfalaim is nagyobb hangerőn adják ki igazán az erejüket és mutatják meg az igazi erényeiket, és ilyen ez a füles is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Miért nem harisnyázod be magadnak?
-
ko9
addikt
válasz
Hát azért elképzelnék egy fülhallgatót S-STP kábellel
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #23255 üzenetére
Mit hasonlítsak össze mivel?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23217 üzenetére
Szerinted ez hogy működne a kernelben, ha nem az a dac lenne benne? A control app hogy tudná az analóg erősítést, ha nem az a dac lenne benne?
(#23218) Xabi78: Mert már nem fejleszti supercurio. Csak a régi controll app jó vele, mert kell hozzá a statikus kernel modul. Az új controll app dinamikus modullal jön, ami a teló indulásakor tölt be, de csak ha rootolt természetesen.
-
ko9
addikt
válasz
Ezek szerint a Nexus S-ben is ilyen van? Csak mert az a másik kiszemelt
-
Xabi78
aktív tag
válasz
És ITT sem.
Mellesleg sehol nem látom, hogy wolfson chip lenne benne. Pedig ha így lenne, azért valahol csak jeleznék. -
szakibá...
senior tag
válasz
bigmasterg #23078 üzenetére
Érdekes, én a túl sok mély csökkentésére próbálkozram ezzel CX méretű bogyóknál, a gömbölyű végét használva, valamennyit javított is, kényelemben sokat. Ha tartósan akarod alkalmazni a módszert, akkor bőrlyukasztó, ahogy korábban említettem. Egyszerűbb, gyorsabb és kevesebb a selejt. Még egy módszert alkalmaztam arra, hogy a bogyó ne mozduljon ki ásítás vagy evés közben, a csőrt meghosszabbítottam zsugorcsővel. Ettől a szivacs szája nem tud becsukódni és hátulról megtámasztást kap a bogyó, nem tud kiesni. Nekem elég mélyen kezdődik a hallójáratom, sosem tudom annyira bedugni ezeket a bigyókat, hogy ott is maradjanak.
-
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #23085 üzenetére
L-es Comply-val hasonló a hangzás a 3M-es megoldással, de kicsit levegősebbek a közepek és a magasok, és ezért nálam az lett a nyerő.A Comply anyaga ritkább és puhább, mint a 3M,de mivel az L-es nagyobb méretű, ezért hasonló tömörülést, ezáltal hanghatást ad a fülben,mint a 3m. Shure szivacsra én is kíváncsi lennék! Honnan szerzed be?
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #23088 üzenetére
Egy vessző lemaradt. "Nem, 530."
Az érdekelt meg úgy értettem, hogy a milyensége.#23090
Kialakításra szerintem jobb az új sorozat. Hangra nem tudom mennyi különbség lehet. Tyll szerint az SE535 "liquid gold into my ears".Nálam van és lehetőség.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #23085 üzenetére
Nem 530. Bár csak az lenne.
Privát "beszerzés". -
bigmasterg
addikt
válasz
Most nézem, hogy itt véltelenül rosszul raktam be a képek linket.
Így az albumot akartam. így már értelmet nyer a zárójeles rész is. Meg így később is ez az album jön be, nem a legújabb képek, mint ahogy az előző linken volt. -
ko9
addikt
válasz
Pont azon gondolkozdtam, hogy ennyi harang mellett még küszködni kell?
Köszönöm a képeket, szerintem megpróbálkozok vele.
Halk megjegyzés: 3M nem M3 -
Bodor
veterán
válasz
Egész pofásak lettek! Emlékszel, hogy én is készítettem hasonlót? Itt és itt lelkendeztem róla. Igaz, hogy én csak telefonnal készítettem fotót róla. Tényleg jobb a hangja a fülesnek vele, de tény, hogy hamar elfárad az anyag, utána már nem szigetel annyira jól. De legalább olcsó
Mint már megbeszéltük, a méret a lényeg! Szóval ezért kellett nekem az L-es Comply, mert az M-es kicsi volt, de úgy tűnik Te is ebben a cipőben jársz. -
nagyúr
válasz
Az 5-10 használat után kíváncsi leszek hogy fog kinézni.
Nekem is volt ilyenem...egyszer elég volt.[moderálva] - ne itt
[ Módosította: stevve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ez jónak tűnik lehet, hogy én is teszek vele egy próbát, már nem mintha az SE-215 mély hang kiemelésre szorulna.
Az első képen ugye nem Sony Hybrid-ből van ennyi? -
Tomi_Sci
őstag
válasz
bigmasterg #23075 üzenetére
Mekkora ötlet
Egész nagy kínálat van. Egy "többharangos" verziót kipróbálnék.
(#23075): Úgy látom ezzel elkéstem
De nem sok füleshez lehet jó, mert a közepén túl vékony a henger.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23070 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz az eredmény.
Most akkor így tetszik már a B2?
-
ko9
addikt
válasz
bigmasterg #23070 üzenetére
Várom a képeket, én is ilyet tervezek - végre látok normális képeket egy ilyenről, ebbe te jó vagy
-
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #23031 üzenetére
A képeket elnézve, szerintem ez nem gyári Comply Foam bogyó....
-
nagyúr
válasz
Akkor jól láttam, bár belefér éppen.
Szépen rajzol 'azobid.
[moderálva] - ne itt
[ Módosította: stevve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Nagyon jó képek lettek, a gyártó hivatalos oldalán is simán el tudnám képzelni.
-
Chaser
legenda
válasz
bigmasterg #22994 üzenetére
A BW beta vagy az Slux381 a jobb szted?
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #22994 üzenetére
Nem, a szivacsról. De ez nem olyan mint a Comply. Sokkal kisebbek a "pórusok".
-
N-vidi-A
őstag
válasz
bigmasterg #22979 üzenetére
Ha olcsóbb nem gond, tényleg nem kell profi extreme bass, meg ilyenek, csak szóljon szépen.
Egy pár típust dobhatnál 1-2 olcsóbbat, 1-2 drágábbat is.
üdv -
Bodor
veterán
válasz
bigmasterg #22985 üzenetére
Gyártó oldaláról rendeltem valamilyen kósza 20%-os kuponkóddal, mert sajnos sehol sem találtam olcsóbban. Élettartam ugye a használattól függ, de kb. egy hónapig elég 1 db.
-
Bodor
veterán
válasz
Ezek szerint végre megjött a régen várt B2. !
Foam-al sokkal használhatóbb élvezhetőbb hangképet kapok. Asszem' ez marad rajta.Én is sokat próbálgattam sok mindennel, de a kényelem/hangzás párost optimális egyensúlyba hozó bogyók közül a Comply Foam-ja lett a győztes, de abból is csak az L méretű, mert a hozzá adott M-es nem szigetelt annyira jól, és a mélyek is halványabbak voltak vele. Mindenesetre nem használtam kényelmesebb bogyót a Comply-nál, olyan mintha nem is lenne semmi a fülemben. Hosszú távon is élvezhető marad a zenehallgatás, mert csak a zene marad...
Tényleg!
B2 vs. GR-07 ???
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #22982 üzenetére
Azt hittem jobban fog tetszeni.
-
Shufny
őstag
válasz
Ha ennyire nagy a különbség mély mennyiségben, akkor nem illeszkedik rendesen a szilikonnal. Szerintem azért próbálkozz majd még vele. Nem hang, hanem praktikussági szempontból. Ráadásul nem is olcsó fél évente cserélni a Comply -t.
-
MATEO6600
őstag
válasz
bigmasterg #22727 üzenetére
Kicsit utánanéztem ennek a fülesnek, hangzásra tényleg dicsérik, de a kábelre sokan panaszkodnak, hogy csak pár hónapig bírja
-
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #22654 üzenetére
Nem olyan buta fiúk ők.
Ezt, most hadd ne fejtsem ki itt. Ajánlom Keith Howard cikkét. Tyll (és a HeadRoom) a HRTF-ek közül nekem úgy tűnik az FF-et használja, a goldenears meg DF-el egyenlít. Röhej, hogy 30 év után sem sikerült megállapodni, melyiket kellene követni. A Beyer pl. szerintem szintén DF-re tervez, azért van a méréseken az 5kHz-es zuhanás.
50Hz-től ~2kHz-ig az adatok közel megegyeznek. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22615 üzenetére
Szerintem ezek kilógnak a fölből. Olyan kellene aminek csapott a vége.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #22612 üzenetére
Tök mindegy. Nekem pl. kell, hogy halljam a váltót menetközben, vagy bármi hangot ami a bringával kapcsolatos. A városban tekerni lassan az extrém bringázással lesz egyenlő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest