- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Nagyapó45 #64899 üzenetére
SE 215-höz az egyik legjobb megoldás, ha a vetőcsövet egy picit (hosszra kb. max. 2-2,5mm) megtoldod valami olyan műanyag csővel, ami könnyen rámegy, de le nem jön. Nekem pl. régi telefonkábel szigetelés van rajta, de hallottam már szívószálat, tollbetétet, stb...
Majd, ezek után, veszel néhány tucat füldugót. Pl.A füldugókat olyan hosszban elvágod, mint amilyen hosszú lett a vetőcső toldott teljes hossza, nálam ez pl. 13mm. Én a vastagabb végét tartom meg a normál füldugóknak, tehát a kisebb átmérőjű vége lesz kuka. De mondjuk a 3M Classic-nál nem számít, mert az hengeres, nem kúp alakú. Ha megvan a hossz, akkor egy kb. 2mm-es lyukasztóval hosszában középen kilyukasztod, majd mehet rá a csőre.
Ha rajta van, összepödröd, mint a gyári memóriahabost, és mehet a füledbe! Öröm é bódottááá!Ha esetleg nyomja a füledet (belül), kicsit próbálj a toldalékból levágni! Én eredetileg kb. 4mm-t toldottam rajta, de az sok volt, vágtam belőle, így maradt a 2-2,5mm, ami már nekem pont jó.
A sima dugók kb. 1 hetet bírnak, a Classic kicsit többet, de utána már az sem az igazi, cserélni kell. De ha elég "száraz" a hallójáratod, akkor esetleg többet is kibírnak, de higiéniai okokból sem árt 1-2 hetente cserélni!
Én e miatt hordok magammal egy kis tartalékot, meg egy segédeszközt, amivel könnyebb ráhúzni a csőre a szivacsokat. Ezt egy esztergályossal csináltattam.Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest