- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klacaca
tag
válasz
klacaca #68964 üzenetére
Döntöttem
Mindent elolvastam, amit lehetett a tanácsaitok mentén, s előjött a kalandvágyó énem: az előzőleg elgondolt keretemet túllépve kipróbálom a BA vonalat - megrendeltem egy W40-et. Tükön ülök, hogy vajon jól választottam-e.
Tudom, meghallgatás, meghallgatás és meghallgatás... de ez most sehogyan sem jött össze -
válasz
klacaca #68950 üzenetére
Ha csak az illesztékkel van gond, akkor nem biztos, hogy érdemes a fülest cserélni, lehet külön illesztéket is kapni, pl Sony Hybrid, stb (most így fejből nem tudom, hogy az eph100 vetőcsöve mekkora, ennek érdemes előtte utánanézni)
Ha viszont mindenképp feljebb lépnél, akkor két irány van: maradsz a DD vonalon, akkor az ajánlott RHA T20 jó választás pl, vagy elindulsz egy másik úton: BA -> 3-4 a minimum, ami már adja azt mélyből, amit megszoktál az eph100-nál: pl UE900S vagy Westone W30(#68953) hornis + (#68954) thefreeman összefoglalóban nem találtál?
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
klacaca #68950 üzenetére
Jó, én kicsit elfogult vagyok, de hosszas keresgélés mellett és sok próba után egy rha t20-ra esett a választásom, amit a mai napig nem bántam meg.
Szinte minden stílus jól áll neki és még az áradba is beleférne...
Egyébként meg: csak meghallgatás, alapos teszt után szabad fülest venni. De ezt szerintem úgy is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest