- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterhappy #84937 üzenetére
Ha nem találtál semmit róla a topikban akkor jó eséllyel nincs tapasztalat.
usa/kanada-ra érvényes
-
válasz
Peterhappy #84927 üzenetére
A Zircon egy mélybomba, az EZAudio inkább közelít a kiegyenlítettebb hangzáshoz (és bass-moddal varázsolható benne több mély, lásd összefoglaló). Neked kell eldönteni milyen hangzást keresel
-
Bodz
nagyúr
válasz
Peterhappy #77318 üzenetére
Jobban örülnél mondjuk az erős ragasztó szagnak?
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77321 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, nem lehet mindenki olyan őrült, hogy kiszórjon ennyi pénzt pont fülesekre
Csak néha azért meglepődök, hogy ennyire olcsó cuccoknál is még van, aki kuponokkal szórakozik
Amúgy a szaga az valami kínai mánia lehet, a Xiaomi Piston füleseknek volt csoki szaguk, ebből lehetett tudni, hogy melyik eredeti, mert a másolatoknál erre nem figyeltek.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77318 üzenetére
Ez a füles konkrétan ingyen van
Komolyan, a szilikon illeszték többe került, amit most használok, mint ez az egész füles.
-
József720
csendes tag
válasz
Peterhappy #77077 üzenetére
Majd ha megjön akkor írj róla pár szót
-
József720
csendes tag
válasz
Peterhappy #77069 üzenetére
Nekem van Rock Zirconom nagyon jól teljesít nem lesz mélyhiányod. Viszont a tartóssága az kérdéses, szerintem nem bír ki annyit majd mint a Blitzwolf. Ha feszítem a vezetéket figyelnem kell arra, hogy ne legyen rajta hurok. Meg az oldalbekötésre szoktak panaszkodni még. Valaki még ezt ajánlotta itt, hogy ez is nagyon jól szól és tartósabb is lehet talán. Link: [link]
-
Krill77
őstag
válasz
Peterhappy #77058 üzenetére
A einsear utan ne varj javulást 3-4 ezerért.
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77060 üzenetére
Hát, a Zircont sokan szeretik, érdemes lehet kipróbálni. Nekem az is basszus bomba, de hát nem én vagyok az etalon.
Azt meg inkább ne reméld, hogy változik a helyzet, mert onnantól kezd az ember eszméletlen összegeket költeni az ilyenekre, ami nem feltétlen pozitívum
-
törölt tag
válasz
Peterhappy #77058 üzenetére
Ha azt várnád el, hogy strapabíróbb legyen, akkor kb egykutya. Ebben a kategóriában már az szerencsés vételnek mondható, ha a hangja használható.
-
darvinya
titán
válasz
Peterhappy #75510 üzenetére
És (#75516) GML
Jack csatlakozót javítani lehet könnyedén, ha van hozzá tudás, felszerelés.
-
wolfman
veterán
válasz
Nálam eddig bármiféle füles volt, mindegyik egy, másfél év után megtört. Pedig én mindig nagyon vigyázok a füleseimre, a legtöbbnek még külön tokja is volt, de ennek ellenére reccs. Nem tudom mit csinálhattam volna másképpen, de nálam törnek.
A jövőben szerintem csak cserélhető kábeleset fogok venni.
-
GML
őstag
válasz
Javítható, csaticsere. Csak kérdés, hogy egy 3-4 ezer forintos fülesre akarsz-e költeni 1000 Ft-ot, hogy szóljon. Én mondjuk írnék az eladónak, hogy most mi a legyen?
-
vicze
félisten
válasz
Peterhappy #74560 üzenetére
Igen az ütést kapott, ami a belső felén van az pedig nem nevetséges okozta, hanem fülzsír, és a piros az ellen kell megvédje a füles belsejét, csak tisztítsd meg és annyi.
-
vicze
félisten
válasz
Peterhappy #74549 üzenetére
A linkelt képen a vetőcső van, ami az ATR-nél műanyag, arra pedig nem kéne kihatása legyen nedvességnek, szóval ha deformálódott nem attól van. Biztos, hogy arra gondolsz?
-
vicze
félisten
válasz
Peterhappy #74545 üzenetére
A "Sweat Resistance"-et bármelyik fülesre ráírhatják, semmi jelentősége. IPX6 vagy inkább 7 alatt nincsen semmilyen valós vízállóság.
"az izzadságtól már teljesen deformálódott."
Pontosan mi deformálódott? A műanyag azért elég nehezen. -
Krill77
őstag
válasz
Rock zircon sport 15 dolcsi, earhookkal együtt?
-
válasz
Ennyiért olyat, ami még tartós is, kvázi vízálló nem fogsz találni Filléres kategória a 3e Ft
Ha a KZ ATR hangja, kényelme bejön vegyél abból többet
-
válasz
Peterhappy #72486 üzenetére
Sziasztok,
Nekem tudnatok esetleg segiteni?
EINSEAR T2 mellé/helyett keresek fülest, utcai mászkálásra-rohangászásra, mindenképpen mikrofonos kivitellel. Még mindig a BlitzWolf BW-ES1 a(z egyik) legjobb választás?
Sajnos a T2-ből kipotyogtak a szürke korongok (hogy kellőképpen szakmaian fogalmazzak
) és nem tudom, mit várjak/reméljek tőle a jövőben, de melóhelyen a gépre kötve még folytathatja a pályafutását, ha esetleg jön helyette váltás.
KZ ZS3-t is ajánlottátok anno, de alig pár hónap után elég csúnyán megadta magát a futáshoz használt KZ ATR-em, így nem tudom, mennyire merjek megbízni a márkában.
Illetve épp ezen okból kifolyólag keresek futáshoz is egy jóféle fülest, legalább hasonló minőségű hangzással, mint a KZ ATR volt. Mikrofon előny, de nem feltételA két fülesre úgy 6K-t szánnék (ha van már elérhető árú, jóféle BT füles futáshoz, akkor többet).
Főként hard rockot, heavy metalt, esetleg blues zenét hallgatok.
Előre is köszi,
Péter -
Spíler
őstag
válasz
Peterhappy #69948 üzenetére
Ne kövezzetek meg,de én úgy emlékszem azt olvastam,talán itt a PH-n,hogy minél kisebb a száma a Q után annál jobb a füles.Bocs,ha nem így van,majd javítotok.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69948 üzenetére
Én rosszabbnak olvastam, de még nem hallottam. Megkockáztatom, hogy ua. a driver, csak más méretű - kisebb - házban. Remélem azért megreklamáltad a Q9-eket, főleg a másodikat, mert az tényleg menthetetlen volt. Olyannal még én sem találkoztam, egy olyan volt, ami elég szerencsétlenül jött szét, konkrétan levált a driverről a membrán. Na az kuka volt egyből. De elég sok darabból egy volt ilyen, az összes többi jól szólt. Sőt, árkategóriájában egyenesen remekül. Vannak itthon is akik eladják ugyanannyiért amennyiért vették, mert nem az ő világuk (aprón rendszeresen megfordul), tehetnél egy olyannal is próbát, ugyanannyiba kerül és nincs zsákbamacska. Nem mindenkinek jön be, ez tény, meg nem árt illesztékből is többfélét kipróbálni, de én két év után is csak ajánlani tudom, minden negatívuma ellenére is.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69944 üzenetére
Folyóba, és az Awei Q9-ből igazából szinte mindegyik "gyártási hibás", ha ezalatt azt érted hogy szétválik a ragasztásnál. Sajnos meg kell ragasztani utólag, ami tényleg kellemetlen, de a mai napig nem találtam olyat, ami árkategóriájában akár csak meg tudná közelíteni, de még a drágább füleseknél is rendszeres probléma, hogy hiába jobbak, nem egységes a hangkép. Az Awei pedig megfelelő illesztékkel nagyon egyben van hangra, ha megragasztod, akkor meg fizikailag is
Ha van egy Q9-ed, egy BW-d meg egy T2-d, akkor elég széles palettát le tudsz velük fedni hangszeres zenékben!
-
monti0222w
addikt
válasz
Peterhappy #69940 üzenetére
Pontosan, a T2 a hangszeres zenére alkalmas, így rockra, metálra, jazz, stb. A mai zenék basszus imádata nem fekszik neki, mivel semleges fülesként kevés benne a mély, és így nem megy neki az a basszus mennyiség ami ezekhez a zenékhez kell.
-
Land
veterán
válasz
Peterhappy #69940 üzenetére
Nekem metalra elég jó a T2. Tehát nem jön zavarba a zúzós, hangszer orientált zenénél.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69911 üzenetére
Valami ott nem oké, hangzásban messze-messze az ATR felett van a T2, de még a Blitzwolfnál is jobb, igaz erősen más karakter tehát a BW is nagyon jó vétel. A minősége is remek (legalábbis azoknak, amikkel eddig találkoztam), és vannak gombok, csak rejtettek, meg tudod nyomni alul-felül. Nem tudom miért szól nálad rosszul, az áráért a legjobb (technikai értelemben) hang, amit eddig hallottam. Kicsit hideg meg analitikus, az oké, de ha ennyire rossznak találtad akkor az szerintem hibás darab lesz.
-
Land
veterán
válasz
Nekem van Pesten egy bejáratott T2. Ha gondolod meghallgathatod. Kiderülne, hogy a tieddel van a gond vagy ez ilyen. Nekem bejön.
-
fericske
addikt
válasz
Peterhappy #69920 üzenetére
Járasd a fülest, hátha lesz belőle valami.
Nem a szokásos bejáratás téma miatt, hanem ezek az olcsó kínai fülesek sikerülnek ahogy sikerülnek a gyártás során. Tiszta ragasztó az egész belülről, előfordul, hogy ráfolyik a membránra, talán le tudja rázni magáról. -
monti0222w
addikt
válasz
Lehet egy hibás példányt kaptál, azért érdekes hogy a samu füleshes hasonlítod, mert amiket én hallottam belőle mind V karakter hangzású volt, ellenben a T2 semleges, vagy nagyon enyhe V-nek mondanám jó, dinamikus és árához képest élvezhető mindhárom tartomány. Nem egyforma hangzás világuk van!
Hozzá képest a samu fülesei eláshatják magukat, szerintem. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Peterhappy #69915 üzenetére
Nem tőled kérdeztem, csak válaszoltam saját magamnak
Amiket írtam füles azok APTX támogatásúak, ami jobb hangminőséget eredményez. Elvileg telómra rá tudnám varázsolni az Apt-X támogatást, és a sound modban, amit használok, van pár bluetooth cuccos, szóval lehet egész jó hangzást ki tudnék hozni.... Hmm... Lehet berendelem, amint rakok a kártyára pénzt... Remélem nem kidobott 6000 forint lesz. Másnem kicsit olcsóbban megpróbálom eladni, ha nem jön be.
Viszont akkor már kellene egy normálisabb vezetékes füles is, hogy legyen összehasonlítási alap (most Rock Zircon van, ez sem rossz, csak kicsit részlethiányosnak hat) bár gondolom örülhetek, ha Zircon minőséget kapok bluetoothban.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Kár hogy nem jött meg neked a BW, érdekelt volna a véleményed
Nagyon gondolkozok ez a füles (BW) és egy bluetooth füles között... Előbbi nincs raktáron most, utóbbinak a hangminőségétől félek... Bár a bluetooth füles megoldás sokat könnyítene az életemen.
-
monti0222w
addikt
válasz
Peterhappy #69409 üzenetére
Szerintem a Xiaomi legjobb fülese volt akkoriban a P3. Érdekes amit írsz, de gondolom karaktere az meg maradt neki ennek ellenére vagy az is változott?
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69408 üzenetére
Mindenkivel jól kijövök, főleg aki szereti az audio cuccokat, legyen az bármi
De egy hangdoboz építése az már művészet (a mérnöki teljesítményen túl), azt nem lehet összemérni a fülesekkel. Itt tudsz 2-3 dologgal játszani, egy hangdoboznál pedig szerintem még én is fel tudnék sorolni 5-10x ennyit, pedig sose próbálkoztam vele
Sok sikert neki, tök jó hobbija van!
Szerintem nincs köztünk semmi különbség azon túl, hogy sok mindent hallottam és sok mindennel kísérleteztem. Az illesztékekkel a legkönnyebb és legtanulságosabb dolog kísérletezni, javaslom neked is meg mindenki másnak is, akit kicsit is érdekel a téma. A T2 esetén a gyári sem rossz, de egy olyan memóriahabos illesztékkel, aminek szilikon cső a belseje picit finomabbá lehet tenni a magasakat. Nincs nagy csoda, a cső végén a habszivacs csillapít. Ezzel lágyabb, hosszabban hallgatható lesz, ha pedig kell az "izgalom", akkor mehet vissza a gyári, vagy egy másik, 5 mm+ belső átmérőjű szilikon. Ha meg el akarod rontani (V karakteres irányban), tegyél rá egy szűkebbet
Ami kimaradt: én sokfélét használok, több füleshez, nincs állandó páros. Nincs tökéletes vagy kedvenc, hangulatfüggő.
-
monti0222w
addikt
válasz
Peterhappy #69405 üzenetére
Nem hiszem, egy semleges fülesben nincs sok basszus, emiatt a mai korosztály nem is veszi inkább a V vagy az erős V karaktereket kedvelik a basszus többlet miatt!
Persze dob valamennyit az milyen, miről hallgatod a zenét, de karakter az nem változik. -
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69405 üzenetére
De, természetesen forrásfüggő is a dolog, bár olyat nehéz elképzelni, ami pont megfordítja a relációt két füles között
Inkább szigetelésbeli hiányosság lehet a háttérben, a BW-nek jóval több mélye van, már ha jól szigetel, mert pl. a T2 illesztékével sokkal kevesebb lesz (kicsit vékonyabb a vetőcsöve és a tövénél nem szigetel tökéletesen). Azt azért hozzáteszem, hogy bár a T2 technikailag egy szinttel a BW felett van, az összképet tekintve van olyan jó a BW is, csak nem ezt a hideg/analitikus vonalat hozza, hanem a teltebb, meleget. Mindkettőn nagyon sokat lehet finomhangolni illesztékekkel, ahogyan szinte bármelyik másik fülesen is. Ezt szerintem nem lehet elégszer hangsúlyozni, ráadásul sokkal olcsóbb is, mint egy új/másik fülhallgató. (bocs a kiemelésért, de ez a leginkább közérdekű része
)
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69393 üzenetére
A BW meg az Einsear két eléggé különböző füles, simán elférnek egymás mellett.
-
monti0222w
addikt
válasz
Peterhappy #69393 üzenetére
A T2 árához képest egy igen jó füles, nekem meg személy szerint a hordó forma jobban is bejön mint amit a ZS3 képvisel!
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69391 üzenetére
Nem ismerem a ZS3-at, de a T2-t ne bánd, az kivételesen jó ár/érték arányú fülhallgató. Talán nem néz ki érdekesen, de nagyon jó hangja van, és ez az ami számít.
-
hornis
csendes tag
válasz
Peterhappy #69386 üzenetére
KZ ZS3 amit tudok ajánlani, nekem picit jobbnak tűnik EINSEAR T2 nél
-
Dave™
nagyúr
válasz
Peterhappy #69350 üzenetére
A másfél hónap még nem kirívó, lehet akár két hónap is mire megjön. Az Aweit szerintem is ragaszd meg, ahogyan előttem is javasolták, de metalra az nem lesz a legjobb amúgy sem, ahhoz túl lágy. Rock Y1, UiiSii HM7 és Plextone X41M cserélt illesztékkel (5mm-es belsővel) olcsóbban, vagy Einsear T2 kicsit drágábban, futáshoz meg olyat célszerű ami fül feletti elvezetésű, a KZ ATR ilyen pl. 4000-ből a fentiek közül akár kettő is kijöhet Kínából, de ha jobbat szeretnél akkor Einsear + ATR is teljesen jó kombó, futáshoz bőven elegendő az ATR szerintem. A Blitzwolf pedig jó füles, azt is rajta tartanám a listán, rögtön az Einsear után a második legjobb, csak azért nem írtam külön mert az szerintem még úton van.
-
válasz
Először az összefoglalót nézted, ott semmi értelmeset nem találtál?
Másodszor meg a 3-4e Ftos kategóriától se hangban se minőségben nem kell nagy csodát várni (igazán a drágábbtól se, kb a 8-10x ennyi az, ahol már vannak tartós, minőségi fülesek).
Jah és van ennyiért BT is, futáshoz bőven megteszi, Darvinya szokta linkelgetni. -
balazs1022
őstag
válasz
Miert nem ragasztod meg azt a két kis Awei-t? Tök jó kis füles.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest