Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezetékes Soundsportom volt, de visszavittem, mert volt egy nagy hibája, és alklamatlan a futásra. Elsőre nem volt az igazi a hangja, de pár óra után nagyon szépen beállt, jó a tere, a részletessége, és kellemes a hangképe. Lehet, hogy nem mondanám egy analitikus darabnak, de kifejezetten élvezhető volt, és nagyon kényelmes is. Mellesleg nyitott kialakítású, így a környezeti zajokat is beengedi, ez sportnál szerintem előny. Ami miatt visszavittem, az az, hogy ahol a zsinór a fülhallgatóhoz illeszkedik, ott valami gumis anyag van, ami picit mindig hozzátapadt a zsinórhoz, és mozgás közben ahogy elmozdult kattogó hangot hallatott. Elvileg ez egy bizonyos gyártási szériánál volt gyakori probléma, és sokan észre sem vették, de engem az őrületbe kergetett.
-
törölt tag
A Beyer DTX101 az egy átcímkézett Soundmagic füles volt, nem tudom, hogy továbbra is ez-e a helyzet az utódnál, de azért nagyjából érezhető a dolog lényege szerintem. A Bose fülesek az aktív zajszűrés miatt jók, hangban nem olyan nagy durranás, amit adnak. A Bw meg nekem nem egy szimpatikus márka, van nekem is egy M4-em, ami régebben nagyon népszerű volt a topikban, de sem anyagminőségre, sem hangra nem igazán komoly versenyző, és a többiről termékükről sem tudok nagyon pozitívat nyilatkozni, amiket hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest