- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
AXisBOLD #84249 üzenetére
Nem, a feletted lévő hsz-re szerettem volna reagálni (#84235) eszgé100
Egyébként +1 szavazat a Tevire. Szerintem TWS-ek között hangban messze az ára felett teljesít.
-
hajbel
addikt
válasz
AXisBOLD #84236 üzenetére
Ha tudsz, szerezz be egy Jaybird Vistat. Hangzásban veri a Sonyt (ami kialakítása miatt sem alkalmas futásra, ugyanis inog a fülben), edzésre van kialakítva eleve, IPX7. A Tevi szintjét azért valszeg nem éri el, alapból nagyon mélykiemelt, de jól lehet EQ-zni, elég jól be lehet vele lőni a hangzást állítólag. [nem személyes tapasztalat] Nem tudom, hogy a többiek, hogy vannak vele, de nekem a Tevi nem ül annyira biztosan a fülemben, hogy edzésre és futásra használjam, mondjuk ez lehet, hogy egyéni dolog. Sony melett maximum az aktív zajszűrés szólhat, de az elvileg elég gagyi benne.
-
mateus
senior tag
válasz
AXisBOLD #84236 üzenetére
Hát én haveromnál hallgattam a Sony-t, nem voltam jobban elájulva tőle mint a Tevi-től vagy Jabra-tól, haverom is csak az aktív zajszűrő funkció miatt tartja, nekem annyit nem érne.
Bőven van basszus a Tevi-ben is, bár ha a mindent elnyomó basszust keresed akkor nem ez az ideális. Viszont az illesztékekkel lehet játszani és másabb lesz a hangzás. De a Jabra is nagyon jól szól, arra se volt panaszom, ellenben van még egy Tronsmart Spunky Buds-om is (nem a Beat, de hasonló lehet), hát az ezekkel sehol nem említhető egy lapon, gyengusz a hangminőség, plusz merül használat nélkül is rendesen, minimum hetente újra kell tölteni ha csak áll a fiókban is.
-
-
fericske
addikt
válasz
AXisBOLD #84191 üzenetére
Lypertek Tevi ajánlott részemről, bár szinte csak ő vele volt dolgom eddig.
Zenei hangminőség, üzemidő, kezelhetőség, kényelem, BT stabilitás rendben van.
Telefonhívást még nem csináltam vele, hogy a mikrofonja milyen.
Illetve eddig még csak win10 laptophoz meg Huawei telóhoz csatlakoztattam, gond nélkül.
Simán ment, szerintem nem gond vele a tévé, ps4 sem.
A füles kezelőgombja mindkét eszközön szabályozza a különböző lejátszóprogramokat (Neutron, Audirvana, Potplayer, MPC-HC) és a Youtube-ot még Chrome böngészőben is (telón Adblocker böngészőben is) nem csak applikációban. -
Gabbbb
senior tag
válasz
AXisBOLD #68412 üzenetére
100 alatt aligha kapsz armaturás Audio Technika-t, ami remekel e téren. A két armatúrás kerül 60eFt-ba és annak is még se alja, se teteje. A Xiaomi Mi hybrid pro hd. (2. generációs hibrid) elég jó és olcsó hibrid füles, (2dd+1 armatúra) kellemes feszes mélyei vannak, viszont kicsit visszafogottak is egyben, így neked lehet nem jó.
-
Tulku
veterán
válasz
AXisBOLD #68401 üzenetére
A meghajtó egy vagy több spec BA (balanced armature)...nem ezt keresed....mélyenergiákat több BA esetén kapsz, rendre 3 esetén már tartalmaz vagy CI (Knowles) vagy 3800 (Sonion) mély armatúrát...ha DTEC van benne, akkor feszesebb, de kevesebb mély lesz, ha hovdtec, akkor jobb a helyzet, hasonlít a 3800 Sonionhoz...
De ekkor már a füles konvergál a 100+ ezerhez...
-
monti0222w
addikt
válasz
AXisBOLD #68364 üzenetére
Szia, nem nevezném színezetlennek a hangképüket szerintem az E80-n elég jól teljesít az általad felsoroltakban! Ha mélyebb orientáltabbat keresel, lehet, de nem írtam az E50-t az olcsóbb is és a mély hangzásban is többet ad elég tisztán.
A semleges füleseket a válaszhatóság véget írtam, de ők nem a mély hangzásukról híresek, a Tenore egyébként nem fülön átdobós, hanem hagyományos fül illesztésű.
A Xiaomi hybridek amik még ajánlhatók a mély orientált hangzás kedvelőknek, illetve a Rock Zircon fülesei amik még ajánlottak, ezeket 10e alatt megúszod pláne ha kintről rendeled őket, de itthon is megvehetők!Sheratan: Valószínű egyik sem fog tetszeni neki, mert a sok mély hangzásához egyiknek sincs sok köze.
Fericske. Meg van a füles, csak egyelőre még kint van Angliában a gyereknél, úgy néz ki csak Áprilisban jutok hozzá.
-
törölt tag
válasz
AXisBOLD #68364 üzenetére
Mindent a saját kategóriájában kell nézni. Az, hogy egy VSD3 V karakter, erősen túlzó, de abban az ársávban ez nagyjából igaz. Viszont egy armatúrás füleshez képest kb nincs benne semmi magas. Mondjuk egy W30 után amikor betettem a fülembe, akkor kb az volt a reakció, hogy hova tűnt a 8kHz feletti tartomány...?
Amúgy Hifiman Re400 esetleg? Vagy volt massdropon az a Re0, vagy melyik termékük is egész jó árban. Bár ha mélyorientált kell, akkor nem hiszem, hogy a kiegyenlítettek tetszeni fognak.
-
Luissimo
veterán
válasz
AXisBOLD #28426 üzenetére
igen, de csak offban :-)
ès azért, mert szoktunk bele dugni néha fülhallgatot, söt, nemis mindig egyformàt, igyaztàn kapcsolodik a trotyikhoz, tudod :-) :-)mennyivel nagyobb gàz lenne, ha a kapàlogépekrol beszelgettunk volna , nemde :-) :-)
jo , akkor maradjunka topic témájánál, kefélt már valaki ugy, hogy közben volt a fülében egy GR06, példul :-) ?
no joccakát:-)
-
slfln
senior tag
válasz
AXisBOLD #19101 üzenetére
Még mielőtt valaki sikeresen venne az "olcsó" linkről "normál áron" bármit, inkább szólok, hogy természetesen az ott mind hamisítvány. Ez csak egy szokásos gagyit áruló oldal.
Európában ritka a 80000Ft alatti ár az eredetire. Más kérdés, hogy amúgy közel nem ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest