Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Csak kellene egy vezeték javító szaki vsonic vsd3 kábelhez... Vettem egy mmcx kábelt itt, viszont ahogy olvastam sajnos a vsonicnak saját csatija van nem teljesen ugyanaz, nem is akar összemenni... Még megpróbálok csiszolni az új csatlakozó gyűrűjén, mert egyelőre az nem enged annyit. Utána majd kiderül hogy a közepe érintkezik - e, mert a gyári tüske is vastagabb mint a sima mmcx csatiba...
Ha nem lesz jó, akkor nem tudom. Az a baj a gyári csati meg bevan öntve műgyantával ahol. forrasztva van, de lehet az lesz hogy ki kell bontani valahogy...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Olyan kérdésem lenne hogy foglalkozik itt valaki kábel javítással??
Vsonic VSD3 kábelt kellene cserélni /javítani.
Vagy ha tudtok valami jobb minőségű kész kábelt, akár külföldről is, azt is meghallgatom... 3-4000 ft - ot szánnék rá elsőkörben...
Köszönöm!! 🙏
Üdv!!
-
kk831228
addikt
válasz
monti0222w #72686 üzenetére
-
kk831228
addikt
Haver most vett egy ilyet... : [link] Elsőre, vállalhatónak tűnik...
Kozbe rendeltettem vele egy piston-t, 3 dolcsièrt kuponnal...
Jò lesz játszani... -
kk831228
addikt
Füleshez nincs valami noname kemèny tok esetleg szivacsos belsejű, amibe egyszerüen bele tudnam rakni a fülest...?
Kaptam az ue900s mellè, de abba belegyömöszölni, olyan kìnlòdás, meg lehetne benne valami "bêlês" is... -
kk831228
addikt
Bodz: . Megin5 jövök egy kicsit hálálkodni...
Tegnap rádugtam már laposra az UE900-at, azon vannak jobb minősègű zenèk ès hát...
. Sokszor mosolyogtam...
Egyáltalán nem èrzem hiányát, a forrás nèlküli Hd 650- nek...
Csilingelő, nekem gyönyörű magasak, kellő mèlyre is lemegy ha kell, lehet picit kevesebb a közèp, de nem èrzem hiányát...
Szerintem jobban meghajtja kicsivel a laptop, mint a telò...
Öröm / bòdottá...!!
-
kk831228
addikt
válasz
scukp78 #70833 üzenetére
Én is most rendeltem ,azt hiszem német eladó volt...
Hangzásba én nem érzek változást ,viszont kényelmesek ,jól szigetelnek.
Jópár gumiillesztéket végigpróbáltam már, amiket adtak fülesekhez (VSD3, Sony Mh1C stb...) de egyik se volt igazán jó, a hybridnél meg szinte mindegyik méret használható ,talán a legnagyobb ,ami nem annyira kényelmes már nekem...
Nekem nagyon tetszenek...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Néztem ebay-en ue900s-t (most eléggé fönn van az ára 180 font körül)
és olyan kérdésem lenne ha veszek egyet hogy műkszik a gariztatása ha valami probléma lenne...??
30 napont belül gondolom az eladónak kell visszajuttatni,viszont azon túl nem tudom hogy műkszik...??
-
kk831228
addikt
válasz
kemcso #70419 üzenetére
Na bogarat ültettetek a fülembe... Van egy HD 650 - em, amihez nincs semmi normális forrásom, 3 èv alatt 2-szer volt a fejemen... Ott pihen a szekrènybe, kihasználatlanul... Lehet eladom, aztán benevezek egy ue900-ra... Ezt legalább jobban bìrom hùrcolaszni... Mindig ùton vagyok, îgy jobb lenne... 🤔
-
kk831228
addikt
Èn meg lehet berendelek egy RE400 at... Utána meg egy SM 80-at, es lehet tesztelgetni... Mondjuk a 2 áráért meg mar lehetne ehy komolyabb cuccot venni... 🤔
-
kk831228
addikt
válasz
Estreetband #70385 üzenetére
Igen, a sony-bòl...
-
kk831228
addikt
Sony hybrid tip-eket honnan lehet beszerezni megbìzhatò helyről...??
-
kk831228
addikt
Na, èn meg ùgy döntöttem egyelőre marad a vsd3, ès rendelek hozzá, comply variety pack-ot, M-es mèretet.
Majd kèsőbb meg lehet beruházok egy ATH-E40-et. . Viszont ha nem lesz jò a mèret nem tudom mit fogok vele csinálni...
-
kk831228
addikt
Az a baj hogy a szilikon illesztèkek nekem nem nagyon naadnak a fülembe, a foam eggyel jobb... Gondolkoztam comply foam-on, de elèg hùzòs az áruk...
Nem tudom èrnek - e annyit...??
Akkor azt mondod 30 alatt nem nagyon van alternatíva... GR07 elmegy mèg telòròl...?? Abbòl làtom van bass edition. Pròbàltátok azt is vagy csak a simàt...?
Ami mèg 30 körül, RHA-MA750, erről vèlemèny..??
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Olyan kérdésem lenne hogy telò mellè meddig êrdemes följebb lèpni... Vsd3 van, amiòta megjelent.
A telò egy lenovo p2, semmi extra... Zenèkből mindnenevő vagyok, szeretem a basszus-t...
Igazából Vsd3 hangzása nem rossz, nekem... Most ment szèt az illesztèke, venni kell azt is...Gondoltam kipròbálnèk a mostani tesztbe szereplők kìnaiak közül, vagy ha van valami ajánlott, amit mèg èrdemes telò mellè kipròbálni, drágább kategòriábòl, azt is meghallgatom....
KÖSZÖNÖM!!
-
kk831228
addikt
Üdv!! Kb. Bejáródott a vsd3 , nagy különbséget nem veszek észre.
Nem rossz de a magas tartomány nem nagyon tetszik...
SE 215-nek milyen a magasa a vsd3- hoz képest??
-
kk831228
addikt
válasz
BigBlackDog #51027 üzenetére
Bocsi kimaradt az utolsó mondatomból a nem szócska...
" nem 20-30000 ft"...
-
kk831228
addikt
válasz
#16820480 #51017 üzenetére
Ezekhez nem kellene valami lejátszó?? Mert azt írjátok kb gr07 az a szint ami elmegy olcsóbb dologról, afölött kell komolyabb cucc is alá, amit számításba kellene venni...
Bocs ha beleszólok...
Csak az olvasottak alapján gondolom így...
Nem tudom hol kezdődik egy komolyabb cucc ára, gondolom 20-30 ezer ft...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Érdemes venni valami hordozható lejátszót vsd3 -hoz?? Van valami kicci-óccó cucc??
Sansa clip mennyire jó??
-
kk831228
addikt
válasz
NandorHUN #50120 üzenetére
Na próbálgattam és a duppla harangal megjött hang egy pár pillanatra
, viszont volt valami kontakt hiba vagy vezeték vagy a csatlakozó nem tudom . Utána azzal voltam elfoglalva... Megcseréltem a két oldalt így kiderül hogy hol a hiba... Utána meg valamiért nem tudtam úgy behelyezni...
Ha kontaktos a cucc mi a teendő??
A lényeg hogy megvillant a normális hangja , ami nem volt rossz!!!Úgyhogy csak szigetelés probléma van...
-
kk831228
addikt
válasz
honfoglalo #50116 üzenetére
Majd végig próbálom...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Megjött a vsd3...
Viszont tegnap csak belehallgattam gyorsan hááát...Nem vagyok lenyűgözve egyáltalán...
Sony mh1 -et hallgattam előtte és ahhoz k€pest elsőre nagyon doboz hangja van...
Nem tudom mennyit fog változni...
A fül fölötti vezetés viszont fenomenális!!!
Annyira stabil, nem kell sz..kodni hogy kicsúszik stb...
-
kk831228
addikt
válasz
szentkuti11 #49197 üzenetére
Na és hogy vagy megelégedve a fülessel??
-
kk831228
addikt
válasz
szentkuti11 #49037 üzenetére
Na majd egy hosszabb beszámolót légyszi , ha bejárattad...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest