- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Akkor 48-nál 10 év súlyemelgetésnél, erőlködésnél ne szóljak egy szót se...de megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül....persze ez nem azt jelenti hogy örülök annak hogy te sem hallasz többet...
Ezek szerint mi nem hallunk fontos dolgokat?...hmm
Érdekes mert én most az angie-vel elég sok mindent teljesebben érzek...Én konkrétan halláskárosultnak vagyok minősíthető, mert bemértem hogy félrehallok...egészen pontosan el van tolódva bal felé kissé a tér amit hallok...akárhogy veszem fel a fülest, fejest, fel is cserélhetem...a bal oldalon van kissé a közép...ennyi...és ezt AK és Angie sem tudja korrigálni....az egyéni illeszték kissé tompítja...
Na ez ilyen akarszrólabeszélni délután volt....
-
Tulku
veterán
Nem a szoba akusztikájának szigetelésére gondoltam...kifelé legyen szigetelt...mondjuk egy társasházban...
Én teliraknám fa bútorokkal, kanapéval, komóddal...aztán szőnyegpadló és kész...nem használnék semmilyen hangnyelő alkalmatosságot...visszhangos ne legyen...
Sheratan: Oppo mint planár kezdés nem tanácsos...inkább Fostex 40-50-es...az igazán kiegyenlített planár hang...oppo olyan amilyennek leírtad, ott a pont...
-
Szevam
senior tag
Mindig a füleshez tartozó gyári illesztékekből a legkisebbet használtam. Arra valóban nem figyeltem oda, hogy mindig ugyan azokat az illesztékeket használjam. Nem tagadom, hogy jobb hangot lehet kicsikarni egy jobb illesztékkel.
" az ATE a leginkább fátyolos a befelé fordított driver miatt az összes KZ közül, míg az ED10 kifejezetten a tisztább, analitikusabb darabokat erősíti. "
Lehet, hogy nagyon rossz fülem van, de én nem ezt hallottam, hogy tisztább analitikusabb lenne, sőt inkább ez tűnt mosottabbnak a többihez képest.A magas hangokkal nem tudok mit kezdeni, lehet tényleg velem van baj. Az ED9-nél a nagyon karcos kifejezést sem használnám, de az tény, hogy a magasok tekintetében ő a legjobb az többi közül.
Illetve még egy hibám van, nem írtam a végére az összefoglalónak, hogy ezek csak a saját véleményeim, nem pedig objektív tények.
-
-
hentes555
senior tag
Okés, rakom is bele szépen, ezt csak így írtam hogy megjöttek és így szárazon ilyenek.
Az meglepett, hogy az LTD-hez amiket adtak, azokat konkrétan alig lehet ráerőltetni a csövére, az egyikkel vagy 3 percet kínlódtam vele, mire sikerült. A Xears félék meg simán rácsúsznak és tartanak is jól
Azokból amúgy a sima, egyszerű szilikonok nem jönnek be. Közepes méretig nem szigetel jól, meg kiesnek a fülemből. A nagy meg nyom és az sem az igazi izolációt tekintve sem. Ami bejött az a dupla szilikon, tökéletesen illeszkedik, észre sem veszem, hogy a fülemben van és a szigetelése is jónak mondható. Valamint a szivacsos, aminek a legjobb az izolációja, azzal hallom a legtisztábban a zenét. Sajnos azok már elég gatyán vannak, akarok venni helyettük valami jófélét alin. Azok közül esetleg tudsz ajánlani valamit? -
Vasinger!
nagyúr
Azért ez nem olyan fekete-fehér. Most így 10 órát járatva amúgy teljesen megváltozott a basszus, de csak hogy következetes legyek, holnap is meghallgatom, hogy nehogy csak placebo legyen.
A félreértések elkerülése végett, a közép nincs elnyomva erősen, de az tény, hogy talán az a gyengéje a fülesnek, a magasak nagyon szépek, még pont nem karcol, a mély meg nagyon különleges, talán ez a legjobb szó rá.
-
vicze
félisten
Igazad van, de azt figyelembe veszem, hogy bármennyire is sajnálatos, de ez a népakarat.
Nem véletlen lett ilyen.
Ha a P2 ennyire sikeres, akkor ez a wow kategória, mert minden negatívum ellenére amit írtam sokkal zeneibb mint az, pont ezt szerettem volna kiemelni, hogy annál sokkal több zenét kapsz úgy, a hangolás ellenére, nem egy massza az egész, hanem tényleg zene. Az egész nem lesz olyan szörnyű.
Meghallgatod megérted.Vedd figyelme, hogy napok óta az AX35-öt hallgatom, ami igencsak lapos, és én ezt preferálom.(Következő írás arról lesz.) Igazából aki elviseli az EQ-zást egy nagyon kiemelkedő fülest kaphat ebben a kategóriában.
-
Nekem van Piston 2 és 3 is, és azért azt tudnám mondani neked, hogy nem véletlen a 'Piston-mánia'
Egyrészt itthon garanciával elérhető volt, ami nagyon fontos! Nagyon sokan nem rendelnek külföldről. Így az az opció egyáltalán nem játszik, ki is esett egymillió füles.
A kettes olyan V hangkép amit itt nagyon sokan keresnek, ismét jó pont.
A kidolgozás minősége is nagyon jó (tekintsünk el attól hogy pár embernek a szövet huzat elszakadt, az enyém egy éves és semmi baja nincs)
Ennyiért egyszerűen itthon nincs más komolyan vehető alternatíva.
Az egy dolog, hogy esetleg ugyanolyan hangzás elérhető Kínából még a Xiaomi árának is feléért, mert itt sokan még nem hallották őket és úgy nehéz ajanlani valamit, hogy meg nem hallottad.
Most, hogy én is meg még páran betáraztunk kínaiakból és a találkozón megosztjuk a többiekkel is kiderül, hogy lesz-e masik alternatíva, ami ajánlott. Nekem van tippem, pl a Rock Zircon vagy a HZSound EP001. Mindkettő egészen különböző karakter, de mindkettőnek meglesz a saját közönsége. -
AcCEsS
senior tag
Nekem tegnap jött meg egy Awei ES-900M, és eddig nagyon jó véleményem van róla, totál egyetértek az általad leírt értékeléssel. Tudom, hogy az ES-Q9 más típus, de a hangzás tekintve én is ezeket tapasztaltam. Hatalmas, mégis nagyon kellemes basszus, talán kicsit gyengébb a magasabb hangrégiókban, de emiatt az összkép melegebb és barátságosabb. Én "sokkal" drágábban vettem, mert 1.800,- volt
, de a hangminőség és a felhasznált anyagok prémium érzete kárpótolt a "többletkiadásért".
Lehet, hogy rendelek egy ES-Q9-et is! Ha valakit érdekel, itt olvashat róluk: [link] A Piston 2/3 egy vicc emellett...
-
hentes555
senior tag
Öhm, akkor nem tudom hogy mondjam. Mindennél van "lejjebb"
(minőség terén)
Először mikor basszust hallottam itthon, az egy Logitech S220-as hangrendszerből jött, akkor még voltam vagy 14 éves, aztán tetszett hogy nem csak a notebook hangszóróból jövő dobozhangot hallom, hanem mély hangot is, a notebook hangszóró után nagy felüdülés volt. Két évre rá vettem is egy 5.1-es fa hangszórós Genius hangrendszert 15 kg-os fa mélyládával. Na, abban még több basszus volt
Aztán nyáron vettem az előbb említett xonar DSX-et és egy Modecom 80U hangfalat. Mély itt is van, de sokkal jobban tetszik, mint az eddigi mélynyomós rendszereknél, sokkal harmonikusabb az egész. Én a TD2-ben nem éreztem túltoltnak a basszust flat EQ-val, de lehet bennem van a hiba vagy nem tudok annyira részletesen különbséget tenni a mélyhangok túlemelése terén. -
-
-
ntomka
nagyúr
Jaja, nekem is ez jött le a fél internet alapján. A fejhallgatóm is teljesen máshogy szól, mégis imádom.
Igazából a K601 az a hangzás, ami nekem kell, de nem hiszem, hogy IEM-ben valaha is fogok ilyet találni, úgyhogy marad a kísérletezgetés. Szeretem nagyon az XR hangját, de a nem létező kényelmét megelégeltem.
-
slfln
senior tag
Most már döntéstek el milyen színezésű az XR, mert most már végképp nem értem
.
Most, ha a te hsz-eidet nézem akkor enyhén V alakú előrehozott énekekkel, ha ntomka leírását olvasom, akkor az sül ki, hogy erősen középcentrikus, közben részletes, de visszafogott magasakkal és kevés méllyel, ha mhorvat tesztjét olvasom akkor meg egy közép és magasra hangolt analitikus szignatúrára találok utalásokat... Bici szerint is kissé V alakú, ugyanakkor nem olyan részletes, mint amennyire ti érzitek...
Nem akarok venni egyet, csak furcsa... Most akkor mi van?
Valószínűleg 'mindenki másról jön' azért ez az eltérés.
-
Sir Sparrow
tag
-
Sir Sparrow
tag
Csak a teljesség kedvéért szerepelt a nick-ed az átlagosnál többször!
A meghibásodások aránya mennyi a TD II Black verzióknál. Írtad, hogy ez még újabb széria, de van vmi infód?
Gondolom azért, hogy akinek beszart annak azért cserélik és csak kiugró példa ez a "fülkipucolós" történet!?Esetleg tudnál ajánlani jó minőségű fülest 12e-ig bezárólag (minden típusú zenére főleg Dance-re és Pop-ra), ha úgy döntenék, h nem vállalom a rizikót a Xears-re? Ha olcsóbb nem baj!
-
moonman
titán
lehet, hogy baromi jó, de én nem tudom megszokni, irritál. ez olyan, mint a tablet, nem tudod megmagyarázni, hogy az egy szükséges dolog.
egyébként szerintem egyáltalán nem baj, ha hallom a környezetet is valamilyen szinten, közlekedésnél nem kicsit balesetveszélyes, ha nem hallod a külvilágot.
na de mindegy is, nem akarok ezen vitázni, kinek mi felel meg.
viszont akkor én az ilyen speciális igényeimmel lényegében el vagyok felejtve?
-
matyiGo
aktív tag
én éppenséggel próbára tettem egy pár barátom ilyen módon egy D2 segítségével.
egy HD555 és egy cx95 állt rendelkezésünkre.
320-as mp3 és flac; Jacko, Doors, és egy black eyed p. lemez állt rendelkezésre.én az elején siralmas voltam sztán a vége felé kb háromból egyszer tévesztettem el, elég sok kör volt.
a legrosszabb átlagot egy lány hozta. még csak 50%-os se volt
a többiek hozzám hasonlóan egy haverom kivételével aki szinte mindig megmondta, 1-2 hibázott ő is.
(5-en teszeltünk)én ezért nem is ragaszkodom a flachez. számomra már a zenehallgatás fülessel is nagyon kompromisszumos. (akár milyen legyen is az)
-
SÖ
addikt
Én merem remélni, hogy a többség nem igénytelen, inkább tapasztalatlan. Generációk nőnek fel az MP3-on, vagy az asztali PC hangszóróik előtt. Miért? Mert nincs pénz megvenni a 100-200k álló hangfalat ami még mindig csak a jó hifi alsó szegmense, a többi komponensről nem is beszélve. Ráadásul sok a félreértés, félreértelmezés. Sokaknak a hangsugárzó mérete, csak a hangerősséget jelenti. A másik véglet, meg a hangkártya őrület. Beruháznak egy olyan hangkárában ami a legtöbb formátumot ismeri, talán még az analóg része is válogatott alkatrészekből áll, és mind ezt 10x10cm dobozokkal hallgatják egy aktív mélynyomóval aminek az akusztikus csatolása az tőle független többi hangsugárzótól, kizárja a jó hangminőséget eleve. De a hangkártyára hivatkozva Ők jóminőségű zenét hallgatnak.
Most ez a HD zene létjogosultsága azokat az időket juttatja az eszembe, amikor betört a CD, és az analóg kazettás orsós technológia kezdet kikopni.
Az elterjedésnek egy akadálya volt van, egyenlőre, a zenei anyagok tömeges elérhetősége, és az ára. Most is sok HDzenét áruló online bolt van, de a kutya sem foglalkozik velük. Ha az Apple ezen tud segíteni - infrastruktúrája megvan - akkor nem kell félni. Minden sznobvelem az élen a HD-ra fog kattintani, ha ugyan annyiba fog kerülni mint az MP3.
-
SÖ
addikt
Konkrétan arra gondoltam amit megszellőztetett az Apple. Állítólag az iTunes Store-ba a közeljövőben bekerülnek 24/96-192 zenék, albumok. Ez önmagában elég ok feltételezni, hogy végre elterjed.
Ha visszaemlékszel az iPad megjelenése előtt egy gyártó sem foglalkozott, vagy profitált a saját gyártású táblagépéből. Ma már ismert, ismeretlen cég piacra dobta saját megoldását.
Ennek igazán otthoni hifi rendszeren van értelme. Már most is lejátssza az iTunes, de még az iP4-em is lejátssza ezeket a formátumokat.
Mi az előny az SACD/DVDA-val szemben? Nem kell hozzá külön asztali lejátszó 80k-ért, elég csak betenni egy dokkólóba az iPhont. Most lehet azt mondani, hogy az SACD 5 csatornás térhangzást biztosít, de az iP4-el letőltöttem egy sokcsatornás fájlt, és lejátszotta. Mivel nincs 5ch lehallgató rendszerem, ezért azt nem tudtam ellenőrizni.
Összegezve az alábbi nagyfelbontású formátumokat próbálva játszotta le:
Flac 24bit/96kHz 3 perc 51MB
Flac 24bit/192kHz 3 perc 106MB
Flac 5.1 surround 24bit/96 3 perc 135MBWav 24bit/96
Wav DXD 24bit/352,8kHz Ezen már akadozott, laggolt, de tisztán szolt, nem hallatszott a jitter. Valószínű ha megfelelő méretű puffert kapot volna ezzel sem lett volna probléma.
Amivel nem birt az a streembites DFF (kontener) DSD64, ami 2,8Mbit/sMind ezt az A4-gyel. Most képzeld el az iP5 ha kijön az A5-tel ami kétszer gyorsabb az A4-nél de még a Tegra2-nél is, és 9szer nagyobb a GPU teljesítménye. Csak érzékeltetni szerettem volna, hogy hardwerwsen semmi akadálya a HD zenék elterjedésének az Apple-nál.
-
Shufny
őstag
Ja igen, mert nem jön elég olyan kérdés, hogy "flac -hez ajánljatok valamit 5.000 Ft -ig"... biztosan azért mert ki AB -zi... Na meg az 1080p is. Az emberek nagy része azt sem tudja, hogy a full HD csak egy felbontás. Meg mivel az asszony csak úgy engedi elrendezni, erzért 5 méterről nézik a 40" -os TV -t. Nyílván sok pluszt nyújt úgy a full HD... Szóval már most is úgy adják el a nagyfelbontású anyagokat, hogy jobban masterelik, vagy lebutítják a másikat. Ráadának mélyet stb. De még ha nincs is különbség, akkor is "náluk az apple lifestyle" majd "a 24/96 -nál kezdődik"
-
SÖ
addikt
A harang okozza a vákuumot, amit a fülünkben érzékelünk is, és a pattogó hangot is. Ha ért már hirtelen nyomásváltozás - búvárkodtál - akkor is így pattog a fülem. Ennek semmi köze a membránhoz. Ahhoz viszont van, hogy ha a membrán anyaga nem kellően szilárd, ez a szívóerő kifordíthatja. Ilyenkor a felfüggesztés pont negatív irányba áll, és a duplájára nő a légrés a tekercs és a mágnes között.. Ha megfelelő irányú gyorsulás éri - ha kalapáccsal jól rábas... - akkor van esély, hogy vissza pattan.
Amúgy egy ideje visszatértem a TDIII-ra, rá jöttem mi volt vele a baj.
1. Nagyon érzéken a forráskészülékre és a zene minőségére.
2. Az iPhone a 4.2.x óta szebben szól, és van egy a beépítet iPod hangját is felülmulló lejátszó appom.
3. A legkisebb harangot használom. Igaz jobban beengedi a külső zajt, de a mélyeket így kordában tudom tartani, és így a közepe is részletesebb, a magasok meg fenomenálisak . ez tetszik a legjobban benne. Mind ezt óriási dinamikában.Kedves kimondhatatlan nevű barátom
Színezi a hangot:
Biztos jó haranggal próbáltad?
Egy dologban egyetértek, első hallásra olyan mintha vödörből szólna, de ez csak részigazság, mert egy másik füles karakteréhez vagy hozzászokva. Nekem az M1-hez képest fa hangja van, annyival melegebb az M1, de az mintha 10 függöny mögül szólna TDIII-hoz képest. Nekem az ének tök elölről szó, és hangosan. Egy baj van vele, vastag a csöve ezért a harangok is problémásak, nehéz eltalálni a balanszot. Ja, hogy Te a Resonance-ről beszéltél? Szerintem ugyan az a hang. -
Shufny
őstag
Gondolom ez szoros összefüggésben van a jelenséggel.
Ezért írtam. Nekem úgy tűnik, hogy a zártságával van összefüggésben (a Turbine -okra is jellemző állítólag.) Szóval a hiba oka pl lehet, hogy nem ugrik vissza a helyére a membrán, mikor megfeszül a nyomásváltozás hatására behelyezéskor. Gyakorlatban amúgy annyi, hogy pattan/klikkel mikor berakod. Te nem hallasz ilyet vele? Azért is furcsáltam, mert mások sem írták itt eddig, de head-fi -n kb mindenki.
-
Dave™
nagyúr
Közben utánaolvastam, de én pattogó hangot nem hallottam vele szerencsére sosem. Hogy kell ezt elképzelni a gyakorlatban? A hibás TD-nél az volt, hogy amíg nem raktad a füledbe ment, amint beraktad leállt, és utána birizgálni kellett meg ütögetni, hogy újra elinduljon, de addig tartott, amíg zárt tér nem keletkezett. Gondolom ez szoros összefüggésben van a jelenséggel.
-
Kleroo
veterán
Köszönöm a gyors választ itt is. majd ha lesz rá időm (pár nap) akkor megkereslek pm-ben még egy kis pontosítás végett.
De ez is annyira jellemző rám. A TD100 II-nél felfigyeltem a xearsre,hogy jó,minőségi,ect. Erre pont megjelenik a legújabb fúdejó még tovább csiszolt verzió.Rászánom magam,hogy 4.-ére is kiadok rahedli pénzt arra,hogy most már tényleg időtálló,jó fülesem legyen..... Erre megveszem,és kiderül,hogy egy nagyon bugos sorozat...
Ilyen az én formám.
Remélem le lehet beszélni Thomasszal,hogy TD100 II legyen helyette.matyigo: Nekem volt 1 szuper fake cx500-am(cx300at leszólta)
És 2db 100% eredeti cx500am. mind a 3 a jack dugónál tört meg belül. Egyik sem húzta tovább 4-5 hónapnál. -
Na, akkor a képek:
Azt szeretem, amikor a dübörgő mélyek kirázzák a tömésem. Olyan, mintha egy hegy tetején állva - ami egy szigeten van az óceán "közepén" - a mély dobbanásakor láthatom a hullámokat...
Egyébként a MegaBass hangszín a best nekem, ez gondolom sokat elmond.
Zenei stílusom a tetsző pop, house, techno (...) semmiképp rock, ska, vagy komolyzene...
Egyébként a saját bogyósomban cserélni szoktam a hangcső végi rácsot, most textil, de van hozzá fém is
Az XR mellett: -
"Kényelemben egyébként tényleg szuperek a CX-ek, a Xears ilyen szempontból elég rossz."
Ezt maximálisan alátámasztom!
(a Sony-t direkt nem keverem bele, az az én ízlésem etalonja) Még mindig itt van nálam Xabi78
kölcsön XR120Pro-ja, és bizony a hosszú hangcső végén ülő illeszték, és a "nehéz" fém driverház megteszi a hatását, nemegyszer fekve is képes volt kimozdulni, miközben hallgattam.
A hallás, meg éppoly sokrétű, és egyéni, mint a kedvelt ízvilág, vagy a sima ízlés akár az öltözködés, akár a technika terén.
A kölcsönkapott XR nagyszerűen szólaltatja meg a nekem abszolút nem fontos középtartományt, és a magasai is szépek. (nem tudom, a fém védőrács a hangcső végén ezt mennyiben befolyásolja, nem az enyém, így nem kaptam szét, hogy kipróbáljam, hogyan módosul egy textil betéttel helyettesítve)
Csak sajnos - és itt jönnek az ízlések - nekem túl kevés mélyet adott, azt is nyersen, feszesen tálalva.
A tokozása nagyon minőségi, tip-top, egy-két nagy gyártó azonos árú modellje bőven elbújhat mellette...
Srácok, az XR után egy TD-t nagyon kipróbálnék, ha valaki megszánna, szívesen vennék egy TD tesztpróbát!
-
Telegdy
aktív tag
Ez összepattintható.
Az MP4Nation-ös Supportos srác azt írja, hogy elő szokott fordulni, és simán vissza lehet pattintani, csak hogy nekem elszakadt ott benn valami, ezért csere. Most már csak arra leszek kiváncsi, hogy vissza kell-e küldenem, vagy elég a kép, és küldenek újat. -
need
addikt
Most minden vicc nélkül...
Képzeld el hogy megkeres az egyik haverom mert valamilyen fülest akar venni...!
Azt mondom neki hogy jöjjön ide.. olvasgasson hogy legyen valamilyen elképzelése vagy lehet ihletett kapni öltetett stb..!Szerintem bele ül az újába ha elkezdi olvashatni a hsz-eket..
-
Luissimo
veterán
Igyvanbizony.
De nem poénkodás volt ez csak itt a fiuk összeszólalkoztak valami részletkérdésen, hasogassák a szőrszálakat, ért próbáltam őket csitítani
Egyben megegyezhetünk...
Egy ilyen katasztrófa a mi országunkat (házainkat , városainkat , gazzdaságunkat stb a földdel tették volna egyenlővé , ez nem kérdés)
Ott meg a sokemeletes házak több mint 2 métert kilengtek de kibírták.(egy magyar emberke energiaelnyelő alapozási szisztémájával építkeznek ugyanis)És az atomerőművet sem a majdnem 10-es földrengés tette tönkre, hanem az utánajövő cunami 20-30 méter magas hullámai. -
tariattila
veterán
akkor az XR is véletlen lett ennyire ilyen? vagy tervezett is volt valamennyire?
a hybriddel azért jöttek elő mélyek... és nem a "búgó-bőgő" tipusból hanem a valósághoz közelebb állókból
szerintem ha bejáródik rendesen akkor remek lesz így
azért a TDIII is lehet jobban muzsikálna ezzel...
-
Nem, félreértesz.
Még az MTA-n voltam kísérleti nyuszi, több hallás vizsgálatban, onnan az eredmények.
Anno a koponyacsont-rezgéses fülest is tesztelték rajtam a csajok. Poénos volt, de zavart, hogy a zenét is hallom, meg a fülemmel is hallom a környezetem. Azt, csak füldugóval tudtam értékelni, és had ne mondjam, annál is iszonyat kevés volt a mély.A voice szín okés volt, de a többi nem.
Engem egyszerűen zavar a túl sok közép, és magas. EQ-n is mindig ezt húzom le. Ennek ellenére hallom amit kell, csak nem szeretem. Egy-egy villamos-kerék nyikorgás ki tudna kergetni a világból.
Itthon is az 5.1 erősítőm a legmélyebb hangszín beállításon van, és utálom az áramszünetet, mert akkor tuti falnak futok az első bekapcsnál
-
"Persze nincs ezzel semmi gond, eltérő ízlések, de miért voltál rá kíváncsi, ha tudod, hogy tök más, mint amit keresel?"
Lassan már én éreztem magam kényelmetlenül, hogy ódákat zengtek ezekről a szépségekről, és még csak nem is hallottam őket a saját fülemmel.
Most ezt igyekszem bepótolni.
(és jobbára szép csendben meghúzni magam akár ezen a fórumon is, mert nekem ezek szerint az itt posztolóktól lényegesen eltérő zenei ízlésem van... Útálom a white füleim... Milyen jó is lenne boldog botfülű tudatlanságban élni, és a 300 forintos Hama gagyit is el bírnám viselni... Bizony, van egy ilyen förmedvény itthon)
-
katonam
tag
Köszi a választ! Egyébként nem akarok TD mélyeket, nem is olyan zenét hallgatok, amihez a TD-t itt mindenki ajánlja. Egyszerűen az XR saját harangjait valamiért én kicsit kevésnek éreztem, de már az M1 harangjait rátéve is teljesen megfelelő, sőt előtte rátettem egy olcsó Samsung IEM harangjait, azzal is jobbnak találtam. Igen, az M1-nek keskenyebb a csöve az XR-hez képest. Ha jól értettelek, akkor nem csak a mély hangzását változtatja a szűk harang cső?
Ntomka: az XR-t én egy picit részletesebbnek, és jobbnak találom. Ahogy írtam, egyedül a mély volt kevesebb az M1-hez képest, de az is csak a saját harangjaival.
-
slfln
senior tag
Ezt meg lehet beszélni a helyszínen is az eladókkal. Az MM-ben meg a Saturnban az olyan fejeseket amiket nem tudtam kipróbálni, egyszerűen megvettem és ha nem tetszett visszavittem. Kivétel nélkül visszavettek mindent, és visszaadták kp-ban a pénzem. Tudom a törvény szerint a 8 nap csak az olyan termékekre van amit netről rendeltél. Viszont ha sikerül megbeszélni ott az eladóval, hogy nem tudod kipróbálni és félsz, hogy nem tetszik, akkor lehet hajlik arra, hogy visszavegye, vagy utalványt adjon helyette legrosszabb esetben. Nagyobb cégek nem szoktak ezzel hernyózni. Pont egy Apple reseller csinálna ilyet?...
15435: Amit írtál, arra a DTX101 tökéletesen passzol. Ha hajlasz rá, egy belehallgatást fel tudok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest