- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #60649 üzenetére
Ment pü.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #60647 üzenetére
Szerintem a géppel van a gond. Minden hangerőcsúszkának az ura vagy (lejátszóprogram, windows)? Milyen hangkártyát, lejátszót használsz?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #60645 üzenetére
Milyen fülhallgató ez? Igen, léteznek fül/fejhallgató erősítők, amitől "hangosabb" lesz.
-
vicze
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #59179 üzenetére
"z1-em van"
És esetleg beleolvastál a telefon topikjába, sőt a legtöbb Sony-s telefon topikjába, ahol azon megy elég sokszor a nyivákolás, hogy "halk" a telefon? Elég sok Mod vagy a Sony-hoz hogy ez a probléma orvosolva legyen. Ez egy eléggé készülék specifikus probléma, Sony telókon egyéb mellett ez is probléma. -
biokox
tag
válasz
BUZZLGHTYR #59175 üzenetére
Weston w60
-
Nigér
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #59173 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan fülessel amit ne lehetett volna bömböltetni, forrástól függetlenül.
Node hangerő nem= hangminőséggel. -
BigBlackDog
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #59175 üzenetére
...amit alig hall az ember
Lehet, hogy már most gond van akkor. Én nem érzetem halknak az egyik fülest sem az ajánlottak közül (igaz, nem mindegyiket hallottam).
Ha itthonról kell akkor Piston 3, vagy feljebb Soundmagic E50 lenne érdemes meghallgatnod szerintem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #59173 üzenetére
Az a gond, hogy ha túl hangosan hallgatod, 10-20 év múlva már a hallókészélükes topikba kell beírnod ugyanezt. Inkább a megfelelő szigetelésre és normál hangerőre törekedj.
-
törölt tag
válasz
BUZZLGHTYR #59170 üzenetére
Jobb van bőségesen, de neked ahogy látom nem minőség kell, hanem csak hangerő. Ebben az esetben meg tök mindegy, hogy mi okoz halláskárosodást.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #59092 üzenetére
elméletileg basshead kategóriában 10k-ért: SM E10
(most ráadásul akciós)
-
válasz
BUZZLGHTYR #59081 üzenetére
hát azt, hogy harmad áron is meg lehet venni kínából
és azért ebben a kategóriában viszonylag kevés a csoda, még a nagyszámú próbálkozó ellenére is.
(pedig a nagy számok törvénye alapján a sok sz.r között lennie kellene gyémántnak is)
ha el tudsz költeni 3,5-4 ezret, akkor inkább keress valamit, amire többek is azt mondják, hogy jó.
most ilyen a Xiaomi Piston 3 (ha nagyon lelkesedsz a mély hangokért, akkor a Rock Zircon) például.
remek, az árát meghazudtoló anyaghasználat és kidolgozás, sok extra, headsetként is használható mindkettő... -
válasz
BUZZLGHTYR #59062 üzenetére
gyanúsan Awei-nek tűnik...
-
válasz
BUZZLGHTYR #59024 üzenetére
Összefoglaló...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest